sementa33 , istemnur , happylife hoşgeldiniz... Listeye ekledim sizleri...İnşallah son listemiz olur herkes meleğine kavuşur...
Aborjınos cum
burdasın cok sevındım
daha sımdı ovulasyon testımı yapdım ıdrarda olanı negatıfff
ama yemek yemısdıms on bır saat ıcınde
neyse artık tamamen yenı gelecek kıtıme hazırlıcam kendımı
hayırlısı bakalım
bırde bır soru kızlar gun asırı ılıskı yerıne hergun ılıskı olursa spermlerde sorun oluyormu ?:18: :18:
canım her gün ilişkide doktorlar spermlerin zayıflayacağını söylüyor, zaten 2-3 gün canlı kalma özelliğine sahip en iyisi gün aşırı ilişki... şayet yumurtlama haftan için ilişkiye gireceksen gün aşırı olmasına gerek yok..zaten 4-5 günlük süre ben 4 gün üst üste denedim...
sementa33 , istemnur , happylife hoşgeldiniz... Listeye ekledim sizleri...İnşallah son listemiz olur herkes meleğine kavuşur...
Aborjınos cum
burdasın cok sevındım
daha sımdı ovulasyon testımı yapdım ıdrarda olanı negatıfff
ama yemek yemısdıms on bır saat ıcınde
neyse artık tamamen yenı gelecek kıtıme hazırlıcam kendımı
hayırlısı bakalım
bırde bır soru kızlar gun asırı ılıskı yerıne hergun ılıskı olursa spermlerde sorun oluyormu ?:18: :18:
Canım geldim burdayım şimdi :) sen gene gün aşırı devam et canım spermlerın saglıklı olanları yasa2 72 saat kadar nasıl olsa. Ee yumurtalaman da yakındır zaten buarada bak ben yediklerime ve eşimin yediklerine de dikkat ediyorum mesela kuru kayası sperm kalitesini arttırırmıs eşim yiyo durmadan pek sevmesede çocuk derdineama gene sizin canınız isterse yaramazlık yapmak yapabilirsiniz biz hergün yapmıştık ama işe yaramamiş anlaşılan bidahaki aya daha dikkati olcam ben
ıyı kuru kayısı ıyıyse nıye olmasın
ben suan bır dun gece gırdım yanı adetımın 7. gecesı
8. gecede gırıp yarın ıtıbarıyle yumurtlama takıbıne baslıcam bakalım hayırlısı
canım benım suan yumurtlama donemım degıl yanı
normal hesaplarıma gore suan adetımın 1. gunuy baz alınarak 8. gunumdeyım
yenı kıtım gelene kadar gunluk yapalım dedık
zaten oda yarın gelır yarım aksamdan baslıcam testıme bakalım off ınsallah
Nıyeyse ınsan ıstemıyorken aman nolcak nıye bu kadınlar ılk aydan bole dıyordum
ama sımdı ben ısteyınce nıye olmuyor dıyorum
hayırlısı tabı
bakalım
canım işte yumurtlama gününe kadar gün aşırı yap yumurtlama günü öncesi - günü ve sonrası 3 gece üst üste yaparsınız sonra yine gün aşırı devam et..
ayrca çok da takılma güzelim..ben anlamıyorum tek geceyle hamile kalıyorlar 12 den vuruyolar..sen kendini de eşini de yorma canım bu arada incir, fındık ceviz de yedir enişteye
kolay gelsin size yaramaslar:123:
aborjınos
muhtelemende reglin 28 günde bir geliyosa 14. gün başlayabilir ee onada az kalmış :)) ayy hadi hayırlısı inşallah verimli geçer bu ay sen gene yastığınıda eksik etme . benim de su regl gelip gecsene calışmalara başlasam iple çekiyorm bi yandan da dinleniyoz biz yaramazlık yok buaralar pek bizde
canım işte yumurtlama gününe kadar gün aşırı yap yumurtlama günü öncesi - günü ve sonrası 3 gece üst üste yaparsınız sonra yine gün aşırı devam et..
ayrca çok da takılma güzelim..ben anlamıyorum tek geceyle hamile kalıyorlar 12 den vuruyolar..sen kendini de eşini de yorma canım bu arada incir, fındık ceviz de yedir enişteye
kolay gelsin size yaramaslar:123:
canım hakketten bende hiç anlamıyom bu tek gecede hamile kalanları nasip işte biz hergün yaptık 11. -12.-13.-14. gün sonra pil bitti bi daha yumurtalama bitimine anca toparladık kendimzihayırlısı olsun dediğin gibi hiç düşünmemek lazım ama aklımdan çıkmıyo yaa :26:
canım dınlenın sız enısteyle
sonra baslarsınız :)
12 den vurursunuz ıste
yaa yapdıgımı duysanız koparsınız
kırlent koydum yatak odasına sımdıden
ben ne yaptım ya bi kere tam işin ortasında ay utandım dur dur yastık koymak lazım dedıydim gidiyom bide yastık almaya ay gülmekten öldük o ara Gercekten bazen şebek oluyom valla nese böle güle oynaya olsunda bebişlermiz gerisi gelir inşallah hayırlısıylan
cnm benım ya komedı dımı
Eskıden olsa bır kere kaza oldu prezervatıf de
ve hemen ertesı gun hapı ıctım nasıl korkdum hamıle kalcam dıye
sımdı o hallerıme guluyorum yaaa[/B]
bende aman olmasın daha erken die, yatagın yanından eksik etmıyodum prezervatifi ah keşke korunmasaydık zatan hemen olmuyomus işte hiç bilmiydum ben bu işleri ya yol gösterenim yoktu hiçinşallah bu son denememiz olur Allah yardımcımız olsun bide ben 3 tane bebiş istiyom en az nasıl sıgırcam onarı 35 e kadar bilmiyom
Kiz ne diyon sen ben 35 deyim daha bi tene yapabildim sen 35 e kadar 3 düsünüyon MasaAllah diyim sana insaAllah gönlündeki olur cicim...............:118:
neyse kızlar yarın gporusemıcez sabahtan ancak aksam yıne
Sız ıyı geceler
testlerımle ılgılı aksam konusuruz yıne
yarın aksam gorusmek uzere umarım ıyı haberler alırım yarın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?