Şubat Ayında Hamile KAlmak İsteyenler !

Aborjınos cum
burdasın cok sevındım
daha sımdı ovulasyon testımı yapdım ıdrarda olanı negatıfff
ama yemek yemısdıms on bır saat ıcınde
neyse artık tamamen yenı gelecek kıtıme hazırlıcam kendımı
hayırlısı bakalım
bırde bır soru kızlar gun asırı ılıskı yerıne hergun ılıskı olursa spermlerde sorun oluyormu ? :18: :18:

canım her gün ilişkide doktorlar spermlerin zayıflayacağını söylüyor, zaten 2-3 gün canlı kalma özelliğine sahip en iyisi gün aşırı ilişki... şayet yumurtlama haftan için ilişkiye gireceksen gün aşırı olmasına gerek yok..zaten 4-5 günlük süre ben 4 gün üst üste denedim...

canım benım suan yumurtlama donemım degıl yanı
normal hesaplarıma gore suan adetımın 1. gunuy baz alınarak 8. gunumdeyım
yenı kıtım gelene kadar gunluk yapalım dedık
zaten oda yarın gelır yarım aksamdan baslıcam testıme bakalım off ınsallah
Nıyeyse ınsan ıstemıyorken aman nolcak nıye bu kadınlar ılk aydan bole dıyordum
ama sımdı ben ısteyınce nıye olmuyor dıyorum
hayırlısı tabı
bakalım

Canım geldim burdayım şimdi :) sen gene gün aşırı devam et canım spermlerın saglıklı olanları yasa2 72 saat kadar nasıl olsa. Ee yumurtalaman da yakındır zaten buarada bak ben yediklerime ve eşimin yediklerine de dikkat ediyorum mesela kuru kayası sperm kalitesini arttırırmıs eşim yiyo durmadan pek sevmesede çocuk derdine ama gene sizin canınız isterse yaramazlık yapmak yapabilirsiniz biz hergün yapmıştık ama işe yaramamiş anlaşılan bidahaki aya daha dikkati olcam ben

Son düzenleme:

ıyı kuru kayısı ıyıyse nıye olmasın
ben suan bır dun gece gırdım yanı adetımın 7. gecesı
8. gecede gırıp yarın ıtıbarıyle yumurtlama takıbıne baslıcam bakalım hayırlısı

muhtelemende reglin 28 günde bir geliyosa 12. 14. gün başlayabilir ee onada az kalmış :)) ayy hadi hayırlısı inşallah verimli geçer bu ay sen gene yastığınıda eksik etme . benim de su regl gelip gecsene calışmalara başlasam iple çekiyorm bi yandan da dinleniyoz biz yaramazlık yok buaralar pek bizde

Son düzenleme:

canım işte yumurtlama gününe kadar gün aşırı yap yumurtlama günü öncesi - günü ve sonrası 3 gece üst üste yaparsınız sonra yine gün aşırı devam et..
ayrca çok da takılma güzelim..ben anlamıyorum tek geceyle hamile kalıyorlar 12 den vuruyolar..sen kendini de eşini de yorma canım bu arada incir, fındık ceviz de yedir enişteye
kolay gelsin size yaramaslar:123:

hayatım boyu boylşe seyler konuscagım aklıma gelmezdı
bızım bır komsumuz vardı butyun bına yasadıklarını bılıyordu
yanı en ınce ayrıntısına kadar :))))
ama bızımkı tamamen yardımlasma
evet cevız mevız yedırmek lazım :)
yarın cevızlı sucuk felan alayım ben
bugun son yorulma gunumuz zaten
yarın ara verıp ole devam etcez
yarın aksamdan sonra testımle devam etcem
bu ay olmassa bırde preseed mı ne var o jelle denıcem olmadı doktor :)
o olayı hıc sorma cnm yanlısıkla hamıle felan kalınıyor
ya bız

canım dınlenın sız enısteyle
sonra baslarsınız :)
12 den vurursunuz ıste
yaa yapdıgımı duysanız koparsınız
kırlent koydum yatak odasına sımdıden

canım hakketten bende hiç anlamıyom bu tek gecede hamile kalanları nasip işte biz hergün yaptık 11. -12.-13.-14. gün sonra pil bitti bi daha yumurtalama bitimine anca toparladık kendimzi hayırlısı olsun dediğin gibi hiç düşünmemek lazım ama aklımdan çıkmıyo yaa :26:

zaten dusunmemek enıyısı
ben aklıma cocuk ıcın gelınce yapmak ıstemıyor ınsan
herzamankı gıbı dusunuyorum ozaman rahat oluyor
ben 2 sınde oldu
bugun 3nde olcak
sonra gun asırı
bakalım ne kadar pıl yeterse
ama yumurtlamaya ıyı gırmemız lazım :)

kocıslerı antep fıstıklı ballarla beslemek lazım

canım dınlenın sız enısteyle
sonra baslarsınız :)
12 den vurursunuz ıste
yaa yapdıgımı duysanız koparsınız
kırlent koydum yatak odasına sımdıden

ben ne yaptım ya bi kere tam işin ortasında ay utandım dur dur yastık koymak lazım dedıydim gidiyom bide yastık almaya ay gülmekten öldük o ara Gercekten bazen şebek oluyom valla nese böle güle oynaya olsunda bebişlermiz gerisi gelir inşallah hayırlısıylan

cnm benım ya komedı dımı
Eskıden olsa bır kere kaza oldu prezervatıf de
ve hemen ertesı gun hapı ıctım nasıl korkdum hamıle kalcam dıye
sımdı o hallerıme guluyorum yaaa

cnm benım ya komedı dımı
Eskıden olsa bır kere kaza oldu prezervatıf de
ve hemen ertesı gun hapı ıctım nasıl korkdum hamıle kalcam dıye
sımdı o hallerıme guluyorum yaaa[/B]

bende aman olmasın daha erken die, yatagın yanından eksik etmıyodum prezervatifi ah keşke korunmasaydık zatan hemen olmuyomus işte hiç bilmiydum ben bu işleri ya yol gösterenim yoktu hiç inşallah bu son denememiz olur Allah yardımcımız olsun bide ben 3 tane bebiş istiyom en az nasıl sıgırcam onarı 35 e kadar bilmiyom

Kiz ne diyon sen ben 35 deyim daha bi tene yapabildim sen 35 e kadar 3 düsünüyon MasaAllah diyim sana insaAllah gönlündeki olur cicim...............:118:

yok artıkkkk
ben bır bebıs ıstıyorum cnm

neyse kızlar yarın gporusemıcez sabahtan ancak aksam yıne
Sız ıyı geceler
testlerımle ılgılı aksam konusuruz yıne
yarın aksam gorusmek uzere umarım ıyı haberler alırım yarın

Kiz ne diyon sen ben 35 deyim daha bi tene yapabildim sen 35 e kadar 3 düsünüyon MasaAllah diyim sana insaAllah gönlündeki olur cicim...............:118:

ınsallah canım ama bende yetiştiremicem 3 ü galiba Allah hayırlısını nasip etsin. Ama gönlümde ki 3 dü. NAsip artıkın bakalım birini bulalım da ilk önce

neyse kızlar yarın gporusemıcez sabahtan ancak aksam yıne
Sız ıyı geceler
testlerımle ılgılı aksam konusuruz yıne
yarın aksam gorusmek uzere umarım ıyı haberler alırım yarın

hadi canım iyi geceler özletcen kendiini yarın o zaman hadi akşama görüşürüz öptüm canım :80: :79:

hadi kızlar bende çıkıyorum yarın görüşürüz tatlı rüyalara byee :79:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…