Şubat Ayında Hamile KAlmak İsteyenler !

kızlar iyi geceler nasılsınız bakalım??ben bu ay bal tarçın çörekotunu da denicem belkim faydası olur

inşallah canım inşallah

inşallah cnm allah hepimizin gönlüne göre versin güzel haberler alalım inşallah birbirimizden..eline sağlık

ayy inşallah bu ayki son listemiz olur da hamişler listesine girbiliriz...ama ben o kadar yoğun çalışıyorum ki geceleri genelde nöbetlerde oluyorum :2:artık ne zaman vakit bulabilirsek bakalım..hayırlısıyla göbişlerimiz dolar bu ay burdan bağırcam zaten hamileyim diye

ya ben almak istemiyorum yardim felan komik geliyor bana

Ama bu aksam kirlent koycam belimin altina .)
bakalim sonuclara Allahim hayirlisini versinn ya
ruyamda kkiz bebegim vardi

Okuyunca aklıma geldi bende rüyamda kızım olduğunu görmüştüm. Hatta ismiyle sevmiştim. O ay hamile kaldım ve oğlum oldu :)) İnşallah güzel haberlerini alırız..

Okuyunca aklıma geldi bende rüyamda kızım olduğunu görmüştüm. Hatta ismiyle sevmiştim. O ay hamile kaldım ve oğlum oldu :)) İnşallah güzel haberlerini alırız..

Ana o zaman Seda yi da bu ay listeye eklicez olarak demek insallah Allah im

Son düzenleme:

insallah canim benim benimde regl belirtilerim basladi haftaya gelicek demekki

insallah canim benim benimde regl belirtilerim basladi haftaya gelicek demekki

benimde bu ay hiç umut belirti yok canım. bizde hergün ilişkiye girdik zaten aslında biliyorum iki gün canlı kaldıklarını ama işte insanın aklı takılıyoneyse hakkımızda hayırlısı umutlar gelecek aya sanırım bu arada herkese GÜNAYDIN

kızlaar merhaba pazar günü regli günüm ama hiç bir belirti yok ne dersiniz test yapsammı beklesemmi?

kızlaar merhaba pazar günü regli günüm ama hiç bir belirti yok ne dersiniz test yapsammı beklesemmi?

Merhaba canim hamilelik belirtisi var mi peki? Kan test yaptirsan kesin belli olur ama idrarinda belli olmayabilir henüz. ondan idrar testi icin bence bekle pazari ama kan dersen hic beklemene gerek yok cikar ay insallah güzel haberler verirsin bize bu ay iki hamis de kaldik güzel basladik ama durulduk yaa

merhabe benimde sat 1 subattı ama 2 sıne test yaptım negatıf cıktı bugun hale adet olmadım bı belırtıde yok sadece goguslerım sankı buyudu bıraz bıde gecen hafta kahverengı lekelenme olmustu onun dısında bır belırtı yok bır kac gun daha beklıyorum tekrar test yapayım dıye bılmıyorum ınsallah hamıleyımdır meraktan catlıycam pazartesı kan tahlılı yaptırmayı dusunuyorum bakalım artık nolacak

yani hiç bilmiyorum ki böyle bir boşlukta gibiyim kan testi yaptırmayada korkuyorum çünkü bililiyorum ki moralim bozulur yoksa dur bakalım bekleyelim pazarı hayırlı haberler alırız inşallah rabbim bütün isteyenlere tattırsın annelik sevincini...

hadi bakalım allahın izniyle hamilesindir inşallah... beklemek ne zor geliyor insana değilmi

ee canim sen pazartesi mutlaka kan testi yaptir. kimi kiside hic belirti göstermiyomus hamis olabilirsin yani. Dualarim seninle hadi bakalim insallah

Herkese merhaba..Cumamız mübarek olsun, birbirimize bol bol dua edelim... Rabbim önce sizlere, dileyen herkese, sonrasında beraberinde bana hayırlı sağlıklı bir evlat nasip etsin....(Amin)

leyna canım gününü bekle öyle test yap, ayrıca herkeste belirti olamayabilir...İnşAllah hamissindir canım...

sultang88 canım seni merakla bekliyorum, inşAllah müjdeli haberi verirsin bana göre yerleşme kanaması inşAllah da öyledir...

Herkese merhaba..Cumamız mübarek olsun, birbirimize bol bol dua edelim... Rabbim önce sizlere, dileyen herkese, sonrasında beraberinde bana hayırlı sağlıklı bir evlat nasip etsin....(Amin)

Canim bugünün cuma oldugunu bile unutmusum iyiki söledin. Dua 'n icin cok sagol Amin insallah canim.Bugün bol bol dua etmek lazim Allah bize herzaman hayirli seyleri nasip eder insallah

Kızlar gece ben de bir rüya gördüm öncelikle hayır olur inşAllah diyelim...

Rüyamda ayran içiyordum tadı nasıl güzeldi tuzlu tam sevdiğim gibi resmen içimi ferahlattı...

Bugün baktım tabirine evli iseniz hayırlı güzel bir evlada işaretmiş(İnşAllah)

Eşime anlatıyorum rüyamı o da dedi ben de rüyamda ikimizin alyanslarını gördüm-ki eşim pek rüya

görmez... Onun tabirinde de alyans görmek bekarsa evliliğe evliyse çocuğa işaretmiş...

Rüyamız ne olursa olsun hayra yormk gerekirmiş şimdi ezan okunuyor dua ediyorum rabbim hepimize

önce sizlere sonra bana nasip eder inşAllah...

Canim benim ne güzel rüyalar bunlar Allah hayira cikarsin insallah sanirim artik senden güzel haberler alicaz insallah insallaaaaaaah

kızlar benimde adet tarihim 11 şubat bende bekliyorum 2.deneme ama çok istiyorum öncesindede hap kullandım bu yüzden çok endişeliyim çok korkuyorum ya olmazsa diye hep dua ediyorum inşallah benimde çocuğum olur aklma hep kötü şeyler geliyo ister istemez
Rabbim isteyen herkese nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…