inşallah canım inşallah
inşallah cnm allah hepimizin gönlüne göre versin güzel haberler alalım inşallah birbirimizden..eline sağlık
ya ben almak istemiyorum yardim felan komik geliyor bana
Ama bu aksam kirlent koycam belimin altina .)
bakalim sonuclara Allahim hayirlisini versinn ya
ruyamda kkiz bebegim vardi
Okuyunca aklıma geldi bende rüyamda kızım olduğunu görmüştüm. Hatta ismiyle sevmiştim. O ay hamile kaldım ve oğlum oldu :)) İnşallah güzel haberlerini alırız..
ayy inşallah bu ayki son listemiz olur da hamişler listesine girbiliriz...ama ben o kadar yoğun çalışıyorum ki geceleri genelde nöbetlerde oluyorum :2:artık ne zaman vakit bulabilirsek bakalım..hayırlısıyla göbişlerimiz dolar bu ay burdan bağırcam zaten hamileyim diye
insallah canim benim benimde regl belirtilerim basladi haftaya gelicek demekki
o zaman bende gidiyim bari yalnız ve mutsuz ve bebişsiz
kızlaar merhaba pazar günü regli günüm ama hiç bir belirti yok ne dersiniz test yapsammı beklesemmi?
Merhaba canim hamilelik belirtisi var mi peki? Kan test yaptirsan kesin belli olur ama idrarinda belli olmayabilir henüz. ondan idrar testi icin bence bekle pazari ama kan dersen hic beklemene gerek yok cikar ay insallah güzel haberler verirsin bize bu ay iki hamisde kaldik güzel basladik ama durulduk yaa
hadi bakalım allahın izniyle hamilesindir inşallah... beklemek ne zor geliyor insana değilmimerhabe benimde sat 1 subattı ama 2 sıne test yaptım negatıf cıktı bugun hale adet olmadım bı belırtıde yok sadece goguslerım sankı buyudu bıraz bıde gecen hafta kahverengı lekelenme olmustu onun dısında bır belırtı yok bır kac gun daha beklıyorum tekrar test yapayım dıye bılmıyorum ınsallah hamıleyımdır meraktan catlıycam pazartesı kan tahlılı yaptırmayı dusunuyorum bakalım artık nolacak
merhabe benimde sat 1 subattı ama 2 sıne test yaptım negatıf cıktı bugun hale adet olmadım bı belırtıde yok sadece goguslerım sankı buyudu bıraz bıde gecen hafta kahverengı lekelenme olmustu onun dısında bır belırtı yok bır kac gun daha beklıyorum tekrar test yapayım dıye bılmıyorum ınsallah hamıleyımdır meraktan catlıycam pazartesı kan tahlılı yaptırmayı dusunuyorum bakalım artık nolacak
kızlaar merhaba pazar günü regli günüm ama hiç bir belirti yok ne dersiniz test yapsammı beklesemmi?
merhabe benimde sat 1 subattı ama 2 sıne test yaptım negatıf cıktı bugun hale adet olmadım bı belırtıde yok sadece goguslerım sankı buyudu bıraz bıde gecen hafta kahverengı lekelenme olmustu onun dısında bır belırtı yok bır kac gun daha beklıyorum tekrar test yapayım dıye bılmıyorum ınsallah hamıleyımdır meraktan catlıycam pazartesı kan tahlılı yaptırmayı dusunuyorum bakalım artık nolacak
Herkese merhaba..Cumamız mübarek olsun, birbirimize bol bol dua edelim... Rabbim önce sizlere, dileyen herkese, sonrasında beraberinde bana hayırlı sağlıklı bir evlat nasip etsin....(Amin)
Kızlar gece ben de bir rüya gördüm öncelikle hayır olur inşAllah diyelim...
Rüyamda ayran içiyordum tadı nasıl güzeldi tuzlu tam sevdiğim gibi resmen içimi ferahlattı...
Bugün baktım tabirine evli iseniz hayırlı güzel bir evlada işaretmiş(İnşAllah)
Eşime anlatıyorum rüyamı o da dedi ben de rüyamda ikimizin alyanslarını gördüm-ki eşim pek rüya
görmez... Onun tabirinde de alyans görmek bekarsa evliliğe evliyse çocuğa işaretmiş...
Rüyamız ne olursa olsun hayra yormk gerekirmiş şimdi ezan okunuyor dua ediyorum rabbim hepimize
önce sizlere sonra bana nasip eder inşAllah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?