kızlaaar kim var biriniz ses verin bişey söyliycem
Leyna söyle biz burdayız,güzel bir haberin var galiba??
evet çift çizgiyi gördümmmmm
son adet günüm 29 aralık 2010.. 33 gunde adet oluyorum.. ve bugun ıtıbarıyle yanı 7 şubat hala adet yok.. akıntım gelmesi gereken adet günümden beri fazlalaştı..genelde adet oncesı koyu renkte gelen akıntım şımdı beyazımsı bır akıntı.. adetten 3-5 gun once baslar normalde gogus hassasıyetı fakat bu sefer adet gunumde daha yenı yenı baslayıp sonrada gıderek hassasıyet arttı..4-5 gun oncesınden sol sagımda ağrılar,zaman zaman dığer kasığımdada ağrılar oluyordu.. ara ara bel ağrısı var ve goguslerım çok acıyor.bugun sabak karnımın alt bolgesınde sızlama gıbı bısey oldu adet olacagım sandım ama yıne bısey yok.. 31 ocak olmam gereken adet tarıhım ,3 ocakta kan tahlili yaptırdım negatıf cıktı fakat adet gelmedığı surece 1 hafta sonra tekrar yıneleyın dedıler..gec dollenme gıbı bısey olmus olabılır mı arkadaslar??
inşallah kızlar rabbim bütün isteyenlere tattırsın bu sevinci sabah hemen doktoruma gidicem birde o baksın kanıma iyice netleşsin bakalım
Canim tebrikler oleyy bi hamis daha ciktiDArisi bizlerin basina insalah ya subat ayi cok bereketli cikti bizde nasibimizi aliriz insallah benim zor ama nasip sonucta
hayırlı olsun çok sevindim..hamişler çoğaldımaşaallah
ah canıım doktor evet hamilesin demeden içim rahat etmeyecek yarın belli olur inşallah hepinizolursunuzzzz
Haklisin benimde etmezdi ama bi aksilik cikmaz bundan sonra gönlün rahat olsunBugünbizi sevindiren sen oldun bu güzel haberinle Allah da seni sevindirsin hersey yolunda gitsin insallah
Bu arada canim hic belirtin oldumuydu hamile olabilirim bu ay dedinmi hic kendine??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?