gebelik bekleyeyim derken şimdi şu fanajitle uğraşıyorum yaaaa çok fena hasta oldum yaa hapşuruk öksürük hele hapşurdukça ses tonum kalınlaşıyor sormayın yani ilaç da almak istemiyorum ne olur ne olmaz diye Allah ım şifa ver(
leyna tebrıkler allah herkese nasıp etsın ınsallah
insanın içinde hep bir umut oluyor işte dedim tabi ama hepte hayal kırıklığından korktum adette 1 gün gecikinde gittim aldım testi
aynen benimde hep bi umut var ama hic belirti yok korkuyorum üzülmekten ondan bekliyorum ama belli ya gecikecek ya umudum gerceklescek oyy beklemekte cok zor. senin hic belirtin oldumu peki batma yada bulanti falan? bende hic birsey normal hersey ama regl den 1 hafta önce karnim agrirdi oda yok ne bicim is bu böle anliyamadim
Canim senin belirtilerin sanki hamisbelirtisi gibi ama sen bence gene kan tahlili yaptir insallah hayirli güzel haberler verirsin bize
yok bana hiç bişey olmadı günlük hayata devam sende içine ferah tut olmazsada dua et nasıl olsa olacak allahın izniyle öyle hemen moralinide bozma stres yaparsan olmaz asıl rahat olacaksın tamammı arkadaşım
herkese merhaba.beni de aranıza alırmısınız?24 şubat
evet çift çizgiyi gördümmmmm
merve napıyon benim çok kasığım belim ağrıyor yatıyorum senin durumun nasıl?yarında doktora gidicem
canım iyiyim sağol, çalışıyorum biraz yoğunum, bu arada sen evdesin madem dinlen bol bol canım, benim öyle bi şansım yok ama çok şükür çok fazla ağrımda yok, yani rutin ara ara kasılmalar, adet sancısı gibi, bel ağrısıda öyle hafif, inşallah ikimizinkide normal belirtilerdir, ben de cumartesi tekrar gidicem dr,. kese görmek için inşallah, sende kendini fazla yorma, ben dün çok fazla yordum, ev işi temizlik fln derken yattım gece her yanım ağrıdı, korktum ama çok şükür bugün normal ağrılarım, seninki çok mu şiddetli, nasıl ?
hatta o kadar korktumki durmadan tuvalete gidiyodum kan geldimi diye ALLAHtan olmadı şuan dinleniyom...bütün işlerim kocam yaptı dün sağolsun..
merhaba arkadaşlar..görmeyeli hamişler çoğalmış hadi bakalım...hayırlı uğurlu olsun inşllaah hepinize..çizelgedede yazdığı gibi benim regl tarihim 6 şubat ve daha bu saate kadar gelen giden yok..yaa acaba yanlışmı hesapladım..bilmiyorum regl sancılarım 2-3 gün önceden bşlardı ama hiçbirşey yok ne bel ağrısı ne kasık..sadece göğüsler şiş ve ağrılı yaa sizce yanlışmı hesapladım...yoksa bebişmi gelecek bilmiyorum sevinsem mi üzülsem mi ama bekleyeceğim çarşambaya kadar gelen giden olmazsa doktora gideceğim..şuan belirtiler sıfırr...
canım tebrik ederim, inşallah hamilesindir, çok güzel yaaa inşallah Rabbim gönlüne göre verir
Merhaba kızlar nasılsınız, ilk denemem başarısız oldu malesef,gerçi ocak ayında yumurtlama dönemini kaçırmışız kesinlikle, başımıza gelen bazı aksilikler yüzünden of offf:-(Şimdi baktım internetten tahmini yumurtlama dönemlerini hesaplama var.
evet çift çizgiyi gördümmmmm
son adet günüm 29 aralık 2010.. 33 gunde adet oluyorum.. ve bugun ıtıbarıyle yanı 7 şubat hala adet yok.. akıntım gelmesi gereken adet günümden beri fazlalaştı..genelde adet oncesı koyu renkte gelen akıntım şımdı beyazımsı bır akıntı.. adetten 3-5 gun once baslar normalde gogus hassasıyetı fakat bu sefer adet gunumde daha yenı yenı baslayıp sonrada gıderek hassasıyet arttı..4-5 gun oncesınden sol sagımda ağrılar,zaman zaman dığer kasığımdada ağrılar oluyordu.. ara ara bel ağrısı var ve goguslerım çok acıyor.bugun sabak karnımın alt bolgesınde sızlama gıbı bısey oldu adet olacagım sandım ama yıne bısey yok.. 31 ocak olmam gereken adet tarıhım ,3 ocakta kan tahlili yaptırdım negatıf cıktı fakat adet gelmedığı surece 1 hafta sonra tekrar yıneleyın dedıler..gec dollenme gıbı bısey olmus olabılır mı arkadaslar??
herkese merhaba.beni de aranıza alırmısınız?24 şubat
Günaydin kizlar yeni gelismeler varmi ben de regl günüme az kaldi ama hic belirtim yok ya böle psikolojik olarak hamile kaldigimi sanip reglimin de düzenini bozcam yaa cok taktim kafaya simdi
benımde adetım 6 gun gectı halen adet olmadım 2 kere ıdrar testı yatım negatıf cıktı yarın kan testı yapacam ocagın son haftası kahverengı lekelenmem oldu bende o yuzden hamıle oldugumdan supelenıyorum ama ıdrarda cıkmadı bılmıyorum nolacak yarın gıdıp yaptıracam artık ne yapayım meraktan catlıyacam yoksa
gebelik bekleyeyim derken şimdi şu fanajitle uğraşıyorum yaaaa çok fena hasta oldum yaa hapşuruk öksürük hele hapşurdukça ses tonum kalınlaşıyor sormayın yani ilaç da almak istemiyorum ne olur ne olmaz diye Allah ım şifa ver(
kızlar bnmde şubat 12 beklenmeyen tarihim.ne adet belirtisi ne hamilelik belirtisi bişi yok.sadece göğüslerm acıyor o kadar.çok istiyorum isteyen herkese nasip etsin rabbim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?