Şubat Ayında Hamile KAlmak İsteyenler !

geçmiş olsun tatlım bitki çayları iç bal ye göğsün yumuşasın özellikle balla karabiber öksürüğe çok iyi gelir

öyle yapacağım artık canım bitki çaylarıyla balla düzelmeye çalışacağım kendimi ... sen de dikkat et kendine salgın var ortalıkta hasta filan olma..

insanın içinde hep bir umut oluyor işte dedim tabi ama hepte hayal kırıklığından korktum adette 1 gün gecikinde gittim aldım testi

aynen benimde hep bi umut var ama hic belirti yok korkuyorum üzülmekten ondan bekliyorum ama belli ya gecikecek ya umudum gerceklescek oyy beklemekte cok zor. senin hic belirtin oldumu peki batma yada bulanti falan? bende hic birsey normal hersey ama regl den 1 hafta önce karnim agrirdi oda yok ne bicim is bu böle anliyamadim

yok bana hiç bişey olmadı günlük hayata devam sende içine ferah tut olmazsada dua et nasıl olsa olacak allahın izniyle öyle hemen moralinide bozma stres yaparsan olmaz asıl rahat olacaksın tamammı arkadaşım

yok bana hiç bişey olmadı günlük hayata devam sende içine ferah tut olmazsada dua et nasıl olsa olacak allahın izniyle öyle hemen moralinide bozma stres yaparsan olmaz asıl rahat olacaksın tamammı arkadaşım

haklisin canim rahat olmak lazim ama ben ve rahat olmak tamamen zit kavramlariz birbirimize
Bakalim hayirlisi günüm 10 subat bekliycez artik Allah hayirlisi neyse o oldursun insallah.

Doktora gidince haberlerini bekliyoruz insallah hersey istedigin gibi olur canim

merve napıyon benim çok kasığım belim ağrıyor yatıyorum senin durumun nasıl?yarında doktora gidicem

canım iyiyim sağol, çalışıyorum biraz yoğunum, bu arada sen evdesin madem dinlen bol bol canım, benim öyle bi şansım yok ama çok şükür çok fazla ağrımda yok, yani rutin ara ara kasılmalar, adet sancısı gibi, bel ağrısıda öyle hafif, inşallah ikimizinkide normal belirtilerdir, ben de cumartesi tekrar gidicem dr,. kese görmek için inşallah, sende kendini fazla yorma, ben dün çok fazla yordum, ev işi temizlik fln derken yattım gece her yanım ağrıdı, korktum ama çok şükür bugün normal ağrılarım, seninki çok mu şiddetli, nasıl ?

benimde ara ara oluyodu ağrılar dün biraz ayakta durdum birazda iş yaptım birden şiddetlendi korktum ama dinlenince geçti bugünde hafifi hafif oluyor hatta bacağım bile sızlıyor bende yarın gidicem doktora belki görürüm keseyi doktorada bu ağrıları sorucam..kanama olursa tehkikeliymiş ALLAHTAN öyle bişey yok

hatta o kadar korktumki durmadan tuvalete gidiyodum kan geldimi diye ALLAHtan olmadı şuan dinleniyom...bütün işlerim kocam yaptı dün sağolsun..

hatta o kadar korktumki durmadan tuvalete gidiyodum kan geldimi diye ALLAHtan olmadı şuan dinleniyom...bütün işlerim kocam yaptı dün sağolsun..

Allah korusun bebişlerimizi inşallah, yinede hakkımızda hayırlısı olsun, Rabbim en iyisini bilir , kendini üzme, yorma canım

İsim --------------- BAT(Beklenmeyen Adet Tarihi)

sultang88 -------------- 1 Şubat
seyma4 ---------------- 4 Şubat
elatugba ---------------- 4 Şubat
apsaras ---------------- 4 Şubat
merve1 ----------------- 4 Şubat
psijoyi -------------------- 4 Şubat
pelin67 ----------------- 5 Şubat
Hacer22 ---------------- 6 Şubat
neşelikız ------------------ 6 Şubat
leyna --------------------6 Şubat
cardelenss -------------- 7 Şubat
civciv89 ----------------- 8 Şubat
reyhan85 ---------------- 8 Şubat
elisaist ------------------ 9 Şubat
tenniterenne -------------9 Şubat
aborjinos ---------------- 10 Şubat
FLZARDA --------------- 11 Şubat
hatcag ------------------11 Şubat
nelit -------------------- 11 Şubat
pptya87 ---------------- 12 Şubat
shainy ------------------ 14 Şubat
xtuqcex ---------------- 15 Şubat
happylife ----------------15 Şubat
alisya01 ---------------- 16 Şubat
aygunes ---------------- 19 Şubat
maehlmiekte -----------20 Şubat
ecgubay --------------- 23 Şubat
eylul_ ------------------ 23 Şubat
LoveLy_ ---------------- 24 Şubat
kukla ------------------- 24 Şubat
pocapoca --------------- 26 Şubat
seda__ ----------------- 27 Şubat
istemnur ---------------- 27 Şubat
sementa33 ------------- 28 Şubat
vildan41 ---------------- 28 Şubat
Blgs ---------------------28 Şubat
a_d ----------------------3 Mart
sevennur ---------------- 6 Mart

Son düzenleme:

canım hayırlısı olsun desene sen de hamissin

canım tebrik ederim, inşallah hamilesindir, çok güzel yaaa inşallah Rabbim gönlüne göre verir

canım teşekkür ederim ama yarın belli olcak şimdiden hamileyim demiyorum yarın net sonucu yazarım inşAllah dediğiniz gibidir..

canım bi site var istersen özelden yazayım ben ona göre yaptım ve yumurtlama günü aynen tuttu , adetin düzenliyse sen bak oraya..

evet çift çizgiyi gördümmmmm

tebrik ederim canım çokkkk sevindim listeye eklendim olarak

geç döllenme olabilir böyle olan çok kişi var hayırlısı inşAllah hamissindir..

herkese merhaba.beni de aranıza alırmısınız?24 şubat

canım hoşgeldin listeye eklendin...

kızlar bnmde şubat 12 beklenmeyen tarihim.ne adet belirtisi ne hamilelik belirtisi bişi yok.sadece göğüslerm acıyor o kadar.çok istiyorum isteyen herkese nasip etsin rabbim

Günaydin kizlar yeni gelismeler varmi ben de regl günüme az kaldi ama hic belirtim yok ya böle psikolojik olarak hamile kaldigimi sanip reglimin de düzenini bozcam yaa cok taktim kafaya simdi

aborjinos ve sultan yarın kan testi yaptıralım beraber yazalım sonuçlarımızı... Ben sizlerden çok ümitliyim inşAllah hamissinizdir..yarın leyna nında kesin sonucuyla beraber 4 kişi yazarız müjdeli haberi İnşAllah...

Canım çok geçmiş olsun, ilaç alma sakın ben öğretmenim bu faranjit hiç geçmez benden 1 ay ilaç almadım ne olur ne olmaz diye, hala da hastalığım geçmedi tutkunurken snaki boğazım yırtılıyor... kızlar yazmış bal ve k.biber diye aynısını yap iyi geliyo acil şifalar güzelim...

kızlar bnmde şubat 12 beklenmeyen tarihim.ne adet belirtisi ne hamilelik belirtisi bişi yok.sadece göğüslerm acıyor o kadar.çok istiyorum isteyen herkese nasip etsin rabbim

canım hoşgeldin listedesin rabbim nasip eder inşAllah...
İsim --------------- BAT(Beklenmeyen Adet Tarihi)

sultang88 -------------- 1 Şubat
seyma4 ---------------- 4 Şubat
elatugba ---------------- 4 Şubat
apsaras ---------------- 4 Şubat
merve1 ----------------- 4 Şubat
psijoyi -------------------- 4 Şubat
pelin67 ----------------- 5 Şubat
Hacer22 ---------------- 6 Şubat
neşelikız ------------------ 6 Şubat
leyna --------------------6 Şubat
cardelenss -------------- 7 Şubat
civciv89 ----------------- 8 Şubat
reyhan85 ---------------- 8 Şubat
elisaist ------------------ 9 Şubat
tenniterenne -------------9 Şubat
aborjinos ---------------- 10 Şubat
FLZARDA --------------- 11 Şubat
hatcag ------------------11 Şubat
nelit -------------------- 11 Şubat
pptya87 ---------------- 12 Şubat
polanegri --------------- 12 Şubat
shainy ------------------ 14 Şubat
xtuqcex ---------------- 15 Şubat
happylife ----------------15 Şubat
alisya01 ---------------- 16 Şubat
aygunes ---------------- 19 Şubat
maehlmiekte -----------20 Şubat
ecgubay --------------- 23 Şubat
eylul_ ------------------ 23 Şubat
LoveLy_ ---------------- 24 Şubat
kukla ------------------- 24 Şubat
pocapoca --------------- 26 Şubat
seda__ ----------------- 27 Şubat
istemnur ---------------- 27 Şubat
sementa33 ------------- 28 Şubat
vildan41 ---------------- 28 Şubat
Blgs ---------------------28 Şubat
a_d ----------------------3 Mart
sevennur ---------------- 6 Mart

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…