selam kızlar nasılsınız...ben bugun test yaptım negatif cıktı hayırlısı olsun napalım bidaki aya kaldı umutlar...
canım hayırlısı olsun nasip herşey... peki adet oldun mu? belki geç döllenme olmuştur kan testi yaptır kesin sonucu öğrenirsin... listeni değiştirmicem ben adet oldum diyene kadar ümitliyim senden inşAllah hamis yazarız seni de...
evet canım her şey nasip...yok adet olmadım henuz ama heralde adet düzenim bozuldu düşükten sonra hic umudum yok bu ay...güzel temennilerin icin cok teşekkür ederim inşallah bi mucize olur..
merhabalar bende yeni üyeyim 3 yaşında bir kızım var doğum kontrol hapı kullanıyordum 3 ay önce bıraktım. çocuk yapmayı planlamasakta bu ay hiç korunmadık. tutmaz diye. yumutlama gününde ilişki olmadı. Ama adetim 3 gün gecikti. Günde 8-10 defa tuvalete gidiyorum. az önce test yaptım negatif çıktı. ne dersiniz test yanlış olabilir mi? Birde testi akşam saatinde yaptım. Sabah yapsaydım daha mı iyi olurdu?
Allah büyük canım kırmızılar uzak olsun senden, keşke kan testi yaptırsaydın gerçi onda da hemen çıkmayabiliyor... neyse artık olmadı öbür ay a inşAllah rabbim aratmasın da 1 ay geç versin...
canım hamileliktense uzak olsun kırmızılar ama eger degilse gelsinde bende daha fazla beklemeyim ...üc dört gün daha baklıycem eger olmassam kan testi yaptırırım...amin canım inş hayırlısı olsun...bu arada sen ne yaptın bidaha test yaptınmı ne zaman kan testi yaptırcaksın...
canım ben bu sabah tekrar test yaptım ve 2. çizgi yine silik çıktı, belirtiler arttı, belim çok feci ağrıyor hatta korkuyorum bişey olacak , leke gelecek diye wc ye gidip kontrol ediyorum ama akıntı geliyo kırmızı yok... yarın eşimle gitcez hastaneye kan testi yaptırcaz o zaman netleşir sanırım hamileyim inşAllah yanılmıyorumdur...yarın duruma göre listeye eklerim kendimi şimdilik erken diye sevinmiyorum...
canım sen hamilesin bence hamile olmasan sılık cızgıyıde görmezdın haırlısıyla saglıklı kucagına alırsın inş... bu arada ben testi oglenden sonra yapmıstım ondanda cizgi cıkmamış olabilirmi...aman yine kendimi umutlandırıyorum biraz daha bekleyip kan testi yaptırırım... hic umudum da yok bi adetim gelsede rahatlasam...
amin canım inşAllah....
testi sabahki ilk idrarınla yap daha iyi sonuç verir, bu arada neden daha bekliceksin ki.. bence böyle yaparak psikolojik olarak adet olcaksan bile gününü uzatıyorsun, en güzeli yarın kan testi yaptır beta hcg değerin 5 ve üstü çıkarsa kesin hamilesin... bekleyerek daha fazla stres olma günün geçmiş zaten git testini yaptır 1 saatte sonucu öğrenirsin ona göre rahatlarsın... hakkında hayırlısı olsun, rabbim gönlüne göre verir inşAllah...
Kızlar kan testi sağlık ocağında yapılıyor değil mi?Yoksa hastaneye mi gitmek gerekiyor?
canım iyiyim sağol, çalışıyorum biraz yoğunum, bu arada sen evdesin madem dinlen bol bol canım, benim öyle bi şansım yok ama çok şükür çok fazla ağrımda yok, yani rutin ara ara kasılmalar, adet sancısı gibi, bel ağrısıda öyle hafif, inşallah ikimizinkide normal belirtilerdir, ben de cumartesi tekrar gidicem dr,. kese görmek için inşallah, sende kendini fazla yorma, ben dün çok fazla yordum, ev işi temizlik fln derken yattım gece her yanım ağrıdı, korktum ama çok şükür bugün normal ağrılarım, seninki çok mu şiddetli, nasıl ?
ah canıım doktor evet hamilesin demeden içim rahat etmeyecek yarın belli olur inşallah hepinizolursunuzzzz
evet çift çizgiyi gördümmmmm
merve ve şeyma.. bugün hct testini tekrarladım.. 3 günde 2580 den 7600 e çıkmış..
daha doktora gitmedim.. ctesi gidicem..siz gitmiştiniz.. yoğunluktan pek takip edemedim.. keseyi göremem diye biraz geç gideyim doktora diyorum ama doğru mu yapıyorum bilmiyorum?
bu arada leyna seni de kutlarım canım.. bereket ayı bu ay.. hadi kızlar aborjinos, elisaist.. ve diğerleri hadi güzel haberler.. diğerleri de bol vol motive olsun oldu mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?