Şubat Ayında Hamile KAlmak İsteyenler !

selam kızlar nasılsınız...ben bugun test yaptım negatif cıktı hayırlısı olsun napalım bidaki aya kaldı umutlar...

selam kızlar nasılsınız...ben bugun test yaptım negatif cıktı hayırlısı olsun napalım bidaki aya kaldı umutlar...

canım hayırlısı olsun nasip herşey... peki adet oldun mu? belki geç döllenme olmuştur kan testi yaptır kesin sonucu öğrenirsin... listeni değiştirmicem ben adet oldum diyene kadar ümitliyim senden inşAllah hamis yazarız seni de...

evet canım her şey nasip...yok adet olmadım henuz ama heralde adet düzenim bozuldu düşükten sonra hic umudum yok bu ay...güzel temennilerin icin cok teşekkür ederim inşallah bi mucize olur..

merhabalar bende yeni üyeyim 3 yaşında bir kızım var doğum kontrol hapı kullanıyordum 3 ay önce bıraktım. çocuk yapmayı planlamasakta bu ay hiç korunmadık. tutmaz diye. yumutlama gününde ilişki olmadı. Ama adetim 3 gün gecikti. Günde 8-10 defa tuvalete gidiyorum. az önce test yaptım negatif çıktı. ne dersiniz test yanlış olabilir mi? Birde testi akşam saatinde yaptım. Sabah yapsaydım daha mı iyi olurdu?

evet canım her şey nasip...yok adet olmadım henuz ama heralde adet düzenim bozuldu düşükten sonra hic umudum yok bu ay...güzel temennilerin icin cok teşekkür ederim inşallah bi mucize olur..

Allah büyük canım kırmızılar uzak olsun senden, keşke kan testi yaptırsaydın gerçi onda da hemen çıkmayabiliyor... neyse artık olmadı öbür ay a inşAllah rabbim aratmasın da 1 ay geç versin...

merhaba canım hoşgeldin, akşam vakti yaptıysan test doğru çıkmayabilir en iyi sonucu sabahki ilk idrarınla alırsın hayırlısı olsun yarın sabah test yap bakalım belki haptan dolayıdır.. yumurtlama günü olmasa bile öncesi ve sonrasında ilişkiye girdiysen yine hamile olabilirsin.. spermler ortalama 48 saat canlı kalabiliyor nasip artık belki 2. bebiş geliyordur..

Allah büyük canım kırmızılar uzak olsun senden, keşke kan testi yaptırsaydın gerçi onda da hemen çıkmayabiliyor... neyse artık olmadı öbür ay a inşAllah rabbim aratmasın da 1 ay geç versin...

canım hamileliktense uzak olsun kırmızılar ama eger degilse gelsinde bende daha fazla beklemeyim ...üc dört gün daha baklıycem eger olmassam kan testi yaptırırım...amin canım inş hayırlısı olsun...bu arada sen ne yaptın bidaha test yaptınmı ne zaman kan testi yaptırcaksın...

canım ben bu sabah tekrar test yaptım ve 2. çizgi yine silik çıktı, belirtiler arttı, belim çok feci ağrıyor hatta korkuyorum bişey olacak , leke gelecek diye wc ye gidip kontrol ediyorum ama akıntı geliyo kırmızı yok... yarın eşimle gitcez hastaneye kan testi yaptırcaz o zaman netleşir sanırım hamileyim inşAllah yanılmıyorumdur...yarın duruma göre listeye eklerim kendimi şimdilik erken diye sevinmiyorum...

canım sen hamilesin bence hamile olmasan sılık cızgıyıde görmezdın haırlısıyla saglıklı kucagına alırsın inş... bu arada ben testi oglenden sonra yapmıstım ondanda cizgi cıkmamış olabilirmi...aman yine kendimi umutlandırıyorum biraz daha bekleyip kan testi yaptırırım... hic umudum da yok bi adetim gelsede rahatlasam...

amin canım inşAllah....
testi sabahki ilk idrarınla yap daha iyi sonuç verir, bu arada neden daha bekliceksin ki.. bence böyle yaparak psikolojik olarak adet olcaksan bile gününü uzatıyorsun, en güzeli yarın kan testi yaptır beta hcg değerin 5 ve üstü çıkarsa kesin hamilesin... bekleyerek daha fazla stres olma günün geçmiş zaten git testini yaptır 1 saatte sonucu öğrenirsin ona göre rahatlarsın... hakkında hayırlısı olsun, rabbim gönlüne göre verir inşAllah...

canım şimdi yaptım cıkmadı biraz daha bekliyimki kesin sonuc versin tabi adet olmassam yok ya stres yapmıyorum zaten her şey olacagına varır rabbim hayırlısını versin..amin inş...canım ben cıkıyorum sonra görüşürüz güzel haberlerini bekliyorum yarın hayırlısıyla kendine iyi bak...

merve ve şeyma.. bugün hct testini tekrarladım.. 3 günde 2580 den 7600 e çıkmış..
daha doktora gitmedim.. ctesi gidicem..siz gitmiştiniz.. yoğunluktan pek takip edemedim.. keseyi göremem diye biraz geç gideyim doktora diyorum ama doğru mu yapıyorum bilmiyorum?

bu arada leyna seni de kutlarım canım.. bereket ayı bu ay.. hadi kızlar aborjinos, elisaist.. ve diğerleri hadi güzel haberler.. diğerleri de bol vol motive olsun oldu mu?

Leyna tebrıklerr cnm
Allah sorunsuz bır hamıslık nasıp etsın ınsallah cnm

Ayrıca elısaıst cımmm bence hamılesın cnm sen
ıcıme doguyor bak
Allahın ıznıyle olucak bu ay ınsallah
kızlar kacırdıklarım varsa kusura bakmayın asırı yogundum bugun
bende bu hafta ıcınde hemen yaptırmam lazım roflemıkı eger hamılelık bu hafta tutarsa ılk aylarda yapılmaz ya
sonucta gecen aydan hamıle olmadıgım kesınlıstı
ayy hadı bakalım
bugun tam 12.gunum onumde dolu dolu 4 gunum var hayırlısııııı

çok güzel artmış beta hcgen ben yarın gidicem doktora bakalım kese gözükür inş senin değerin yüksek beta hcg 1000 deyken kese gözüküyor sen kesin görüürsün..

merhaba kızlar benide aranıza alırmısınız beklenmeyen adet tarihim 18 şubat....bu ay umutluyummm rabbim bebiş isteyen herkese nasip eder inşallahhhh....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…