Şubat Ayında Hamile KAlmak İsteyenler !

benmde 14 subat bu ay çok degşik hissediyorum hc bi beklentim yoktu ama dyolar ya oldgu zman hissdiysunuz öyle benmkde bkalım olursa en guzel dgumgunu ve evlilk yıldönumu hediyesi olcak dualarınızda benide unutmayn..Rabbim ins isteyen herkesle beraber bizlerde hayırlısıyla anne olmayı nasip eder

Son düzenleme:

ayy insallah canim böle hissetmen cok güzel hem cok güzel bir güne denk geliyor seninki 14 subat dünyanin en güzel hediyesi olur bende cok umutluydum bu aydan basta hatta ben evde test yapip esime hediye olarak yemekte sonucu vericektim böle paketleyipte hediye gibi eminim ki cok mutlu olurdu ama sanirim benim sevgililer günü hediyesi uctu martta dogum günü var belkim ona olur hayirlisiylan

Günaydin bu arada kizlar yeni gün yeni umutlar...

Son düzenleme:
Kizlar benim karnima bi agri saplandi sanki yumurtaliklarim patlicak regl günüme 2 gün var ama hic böle olmazdi bu felaket bir agri hayirdir insallah

bende bugun saglık ocagında kan verdım yarın ogleden sonra sonuc alacam meraktayım bendede 3 gu ndur mıgdemde sıslık ve agrı var bıde doymuyorum aclık hıssı var hep bakalım sonuc ne cıkacak allah herkesın gonlune gore versın

sultN inş hamilesindir saatler geçmez şimdi sana bende akşam doktora gidicem bakalım keseyi görücekmi doktor heyecanle bekliyorum....

sultN inş hamilesindir saatler geçmez şimdi sana bendnda bır kızım e akşam doktora gidicem bakalım keseyi görücekmi doktor heyecanle bekliyorum....
evet beklemek zor benım ıkıncı cocugum olacak eger hamıleysem 5 yasında bır kızım var ıkıncıyı ıstıyoruz bakalım kısmet

canım şeymanın da dediği gibi betahcg 1000 leri geçince kese görünüyor, inşallah, ben de cumartesi gitcem, büyük ihtimalle cumartesi beta benimde 7800 felan oluyo, sanırım kese ve bebek görünün inşallah, seninde değerlerin baya yüksek görünmesi lazım inşallah sorunsuz gebelikler yaşarız canım.

ne kadar güzel yaa sizlerin böyle mutlu haberlerini aldıkça acayip motive oluyorum ve de gıpta ediyorum sohbetler keseler üzerine beta değerleri üzerine bebiş için dr randevuları ... çok çok mutlu bi şekilde okuyorum bunları... Allah ım bana ve tüm isteyenlere de nasip etsin biz de yapalım böyle tatlı sohbetler

merhaba kızlar benide aranıza alırmısınız beklenmeyen adet tarihim 18 şubat....bu ay umutluyummm rabbim bebiş isteyen herkese nasip eder inşallahhhh....

canım hoş geldin listedesin inşAllah rabbim dualarını kabul eder..

canım seni de listemize ekledim dularına aminnn diyoruz rabbim bu ay hepimizin yüzünü güldürür...

Kizlar benim karnima bi agri saplandi sanki yumurtaliklarim patlicak regl günüme 2 gün var ama hic böle olmazdi bu felaket bir agri hayirdir insallah

ay canım benim de 3 gün kala böyle olmuştu birden ağrı saplandı sanki öncesinde hiç bişeyim yoktu hala sivilceler bile çıkmıştı kesin adet olcam diyordum... benim kasıklarımın üstü ve belim feci ağrıyordu bugün ağrı dindi..inşAllah bu sancılar iyiye işarettir..

canım çok geç veriyorlar sonucu ben çatlardım herhalde:18:
ben birazdan çıkcam özel hastanede test yaptırcam kesin sonucu yazarım... 1 hafta önce negatif diyen hastaneye gitcem inşAllah bu sefer pozitiftir..

İsim --------------- BAT(Beklenmeyen Adet Tarihi)

sultang88 -------------- 1 Şubat
seyma4 ---------------- 4 Şubat
elatugba ---------------- 4 Şubat
apsaras ---------------- 4 Şubat
merve1 ----------------- 4 Şubat

psijoyi -------------------- 4 Şubat

pelin67 ----------------- 5 Şubat
Hacer22 ---------------- 6 Şubat

neşelikız ------------------ 6 Şubat
leyna --------------------6 Şubat
cardelenss -------------- 7 Şubat
civciv89 ----------------- 8 Şubat
reyhan85 ---------------- 8 Şubat
elisaist ------------------ 9 Şubat
tenniterenne -------------9 Şubat
aborjinos ---------------- 10 Şubat
FLZARDA --------------- 11 Şubat
hatcag ------------------11 Şubat
nelit -------------------- 11 Şubat
pptya87 ---------------- 12 Şubat
polanegri --------------- 12 Şubat
shainy ------------------ 14 Şubat
ugrftma ----------------- 14 Şubat
xtuqcex ---------------- 15 Şubat
happylife ----------------15 Şubat
alisya01 ---------------- 16 Şubat
cute -------------------- 18 Şubat
aygunes ---------------- 19 Şubat
maehlmiekte ------------20 Şubat
ecgubay ---------------- 23 Şubat
eylul_ ------------------ 23 Şubat
LoveLy_ ----------------- 24 Şubat
kukla -------------------- 24 Şubat
pocapoca ---------------- 26 Şubat
seda__ ------------------ 27 Şubat
istemnur ----------------- 27 Şubat
sementa33 --------------- 28 Şubat
vildan41 ----------------- 28 Şubat
Blgs ----------------------28 Şubat
a_d -----------------------3 Mart
sevennur ----------------- 6 Mart

Ay insallah güzel haberler veririz bizde canim yaa cok istiyorum olmayi bende ama hayirlisiysa tabi

amin canım inşallah herkes mutlu mesut olur, güzel haberler alırız, duyarız, veririz inşallah

CNM internetten de ögrenebiliyorsun bende gecenlerde sabah vermiştim 2 gun sonra dediler ama aynı gun ögleden sonra ögrendim....o saglık ocagının baglı oldu araştırma hastanesinin sitesine girip labaratuvar sonuclanırını tıklarsın seni yönlendirıyor ztn..bii dene istersen

Son düzenleme:
kızlar herkeze selam...

dün kan testi yaptırdım sonuç biraz düşük ama hamileymişim daha çok yneiymiş kese falan daha yokmuş...yani şuan tüplerde daha tutubmamış..inşallah tutunur kızlar pazartesi tekrar randevum var doktorda

inşallah hakkında hayırlısı olur, gönlüne göre olur inşallah canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…