CNM internetten de ögrenebiliyorsun bende gecenlerde sabah vermiştim 2 gun sonra dediler ama aynı gun ögleden sonra ögrendim....o saglık ocagının baglı oldu araştırma hastanesinin sitesine girip labaratuvar sonuclanırını tıklarsın seni yönlendirıyor ztn..bii dene istersen
ya arkadaşlar öncelikle merhaba.ya benim kafam çok karışık,size bişe anlatmak istiyorum.kafama takıldıda.Şimdi ben bundan 5 ay önce adet gecikince doktora gittim.beta hcg yaptırdım değerim
7 çıktı.evdeki idrar tahlilindede bir saat sonra 2.çizgi görülür şekilde çıkmıştı.neyse iki gün sonra değer düştü.doktor söktürücü yazdı ve bir hafta sonra adet oldum.niye bu değer böyle oluyor dedim.bir sürü nedeni olabilir dedi.sonra arkasına klomen kullandım,işte yumurtalar oluştu kendi kendine çatladı.sonra evde test yaptım ,yine yarım saat sonra kadar ikinci çizgi bariz bi şekilde çıktı.çok sevindim ama 2 gün sonra adet oldum yine.bu ay ilaç kullanmadım,tam günümde yine adet oldum,ama diğerlerinden farklıydı.çok az oldu tam 6 gün sürdü ama hergün bir pedi geçmedi.test yaptım evde negatif çıktı bu sefer.ama bir haftadır dehşet bir mide yanması var.mide ilacı aldım ama hala geçmedi.Şimdi şey düşünüyorum acaba ben hamile kalıyorumda bebek tutunamıyormu ki,doktorum hiç bişe demedi,sadece rahim filmi çektir dedi.böyle varmı aranızda pozitif çıkıpta sonra adet olan.nedirki bu.acaba bu ay hamilemiyimki.mide yanması belirti olabilirmi.pardon çok uzattım ama ne bileyim kızlar cevap yazan olursa sevinirim
kızlar herkeze selam...
dün kan testi yaptırdım sonuç biraz düşük ama hamileymişim daha çok yneiymiş kese falan daha yokmuş...yani şuan tüplerde daha tutubmamış..inşallah tutunur kızlar pazartesi tekrar randevum var doktorda
ya arkadaşlar öncelikle merhaba.ya benim kafam çok karışık,size bişe anlatmak istiyorum.kafama takıldıda.Şimdi ben bundan 5 ay önce adet gecikince doktora gittim.beta hcg yaptırdım değerim
7 çıktı.evdeki idrar tahlilindede bir saat sonra 2.çizgi görülür şekilde çıkmıştı.neyse iki gün sonra değer düştü.doktor söktürücü yazdı ve bir hafta sonra adet oldum.niye bu değer böyle oluyor dedim.bir sürü nedeni olabilir dedi.sonra arkasına klomen kullandım,işte yumurtalar oluştu kendi kendine çatladı.sonra evde test yaptım ,yine yarım saat sonra kadar ikinci çizgi bariz bi şekilde çıktı.çok sevindim ama 2 gün sonra adet oldum yine.bu ay ilaç kullanmadım,tam günümde yine adet oldum,ama diğerlerinden farklıydı.çok az oldu tam 6 gün sürdü ama hergün bir pedi geçmedi.test yaptım evde negatif çıktı bu sefer.ama bir haftadır dehşet bir mide yanması var.mide ilacı aldım ama hala geçmedi.Şimdi şey düşünüyorum acaba ben hamile kalıyorumda bebek tutunamıyormu ki,doktorum hiç bişe demedi,sadece rahim filmi çektir dedi.böyle varmı aranızda pozitif çıkıpta sonra adet olan.nedirki bu.acaba bu ay hamilemiyimki.mide yanması belirti olabilirmi.pardon çok uzattım ama ne bileyim kızlar cevap yazan olursa sevinirim
canım ben malatyadayımda ınternette baktım ogrenemedım nerde gırecegımı bılmıyorum neyse artık
elisaist merhaba.. Ben regl tarihimi yanlış hesaplamışım :) dün akşam regl belirtileri başlıyınca daha erken deyip takvime tekrar baktım 9 şubatmış. Müsait bir zamanında değiştirebilirmisin? Bu arada çok yazmasamda hergün okumaya çalışıyorum sen kan testi sonucunu aldın mı?
üstteki mesajda düzelttim canım, ben gitmedim test yaptırmaya tam çıkacaktık tel geldi canım sıkıldı bişeye sonra eşimle tartıştık gitmedim ben de...
sen de durumlar ne peki? inşAllah adet olmazsın
üstteki mesajda düzelttim canım, ben gitmedim test yaptırmaya tam çıkacaktık tel geldi canım sıkıldı bişeye sonra eşimle tartıştık gitmedim ben de...
sen de durumlar ne peki? inşAllah adet olmazsın
kız ne işin var burda artık buraya mı takılıyorsun :))) benide yazın 27 şubat beklenmeyen gün :)))
Canım ben dün akşam banyodan çıkamadım çok fazla mide bulantım vardı. Pazar günü hiç sevmediğim halde bir bardak şalgam suyu içtim ondan mı anlayamadım ama bugün adet sancılarım başladı(
Canım ben dün akşam banyodan çıkamadım çok fazla mide bulantım vardı. Pazar günü hiç sevmediğim halde bir bardak şalgam suyu içtim ondan mı anlayamadım ama bugün adet sancılarım başladı(
Canim hamilelikte ayri regl gibiymis hos herkesde farkli ama sende belki öle belirti gösteriyodur hadi hayirlisi insallah
Online Laboratuvar Sonuçlarınız
bu linkte var ama tckimlik dyılı birde işlem no su soruyosu bu hastanede (saglık ocagı bilir onu)
ben ist dayım gittiğim saglık ocagı şişli etfal hastanesine baglıydı benden sadece tckimlk baba adı dyılı sordu gordum...neyse cnmm yarına az kaldı hayırlısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?