Şubat Ayında Hamile KAlmak İsteyenler !

selam kızlarrr hepiniz iyisinizdir inşallahh :)) hamiş bayanlarr sizden ricam yaşadığınız etkileri paylaşırmısınız bizimle

inşallah canım...hayırlısı ile keseyide görsem ozamn içim rahtlayacak..

mervecim ağrım çok fazla sendede devam ediyormu ? kasık bel ve bacak ağrısı...

canım benim belirtilerim ilk zamanlar yani adet tarihime yakın zamanlar ve sonraki bir kaç gün çok fazla idi, belim ağrıyodu, kasıklarım ağrıyodu, kramplar giriyodu, bide midem çook kazınıyodu, göğüslerim çook şişti, yeşil yeşil damarlar çıktı, acıyodu fln.. ama şu iki gündür hafif kasık ağrısı, hafif bel ağrısı, göğüsler şişkin ama ağrısız, midem çok kazınıyo, hafif bulanıyo, yemek yiyince geçiyo gibi oluyo yemekten sonra yine bi bulantı oluyo ama hafif yani böyle belirtiler var, ama bu kasık bel ağrıları hamilelerin her ay başına geliyomuş, yani her ay adet gününe yakın adet olacakmış gibi belirtilerin olması normalmiş tabi kanamasız ağrılar, inşallah sorunsuz hayırlı gebelikler yaşarız hepimiz

selam kızlarrr hepiniz iyisinizdir inşallahh :)) hamiş bayanlarr sizden ricam yaşadığınız etkileri paylaşırmısınız bizimle

canım yaşadığım belirtileri bi önceki yazıda paylaştım, inşallah sende hayırlısı ile hamile kalırsın, belirtileri yaşarsın

canım yaşadığım belirtileri bi önceki yazıda paylaştım, inşallah sende hayırlısı ile hamile kalırsın, belirtileri yaşarsın

sağol cnm benim evet okudum bende de o var belirtileri ama bir farkla göğüsler şiş ve hafif acılı olmasına rağmen yeşillikler yok malesef gerçi adet gününme daha var artık psikolojikmidir yoksa gerçekten belirtilerimi yaşıyorum bilemedim ( çünkü o kadar çok uğraştık ki her ay hüsranla sonuçlandı doktor kontrollerimi de yaptırdım gerek eşimde gerekse bende bir problem yok ama gebe kalamıyorum işte ( inşallahhh rabbim isteyen herkesi nasiplendirsin o kadar zor süreçten geçiyoruz ki rabbim isyan eşine vardırtmasın

sakın öyle şeyler fln düşünme, isyan felan yok tövbe kısmet canım zamanı vardır, bak sana kendimden örnek verim ekim ayı da dahil olmak üzere, ekimden beri çalışıyodum, adet günüm bitip bidahaki adet günüme kadar gün aşırı ilişki oluyodu, ama kısmet değilmiş hiç tutturamadım, ocak ayında bi rahatsızlandım ilaç fln kullandım ve sadeca 2 kere yaptım ocak ayında, ve çok şükür hamileyim yani canım kısmet nasip, Allah hayırlı zamanda sağlıklı hayırlı evlatlar versin inşallah canım dua et

kızlarr hepınıze merhabaaa
hepsını okudum sayfaların ama kacırdıgım oldu sanırım
ELİSAİST sen testını tekrarladınmı cnm

Hamıslerımız cogalıyor hadı hayırlısı kızlar

selam kızlar nasılsınız...ben hala adet olmadım cuma gününe kadar beliycem olmassam kanda bektırcam hic umudum yok ama hayırlısı olsun...

arkadaşlar merhaba birşey sormak istiyorum göğüsümde beliren koca koca damarlar ve idrarımda beyazlıklar var ama günde 10 kez çıkıyorsam idrara 2 sin de var bu beyazlık adetime3-4 gün var ama hamile olduğumu düşünmüyorum sizce başka neden olabilir?

bu bıraz doktorluga gırıyor cnm
dirar yollarında bılem sorun olabılır
ayrıca test yapdınmı emınmısın hamıle olmadıgından yani?

kızlar doktordan geliyorum kesem gözüktü çok küçük kesem ama karından gözüktü ..ağrılarım içinde pregesteron verdi..kalp atışlarını 22 şubatta duymaya gidicem..

göğüslerimde acı hisside yok sadece belirgin damarlar var baya bir hemde bugun çıktı eşimde sperm hareketliliği sorunu var bu 2. ayı ilaç falan kullanıyor ama test yapmadım hamileliği çok bekleyip olamadığı için bu sefer yine olmadığını düşünüyorum başka nedenler arıyorum

kızlar doktordan geliyorum kesem gözüktü çok küçük kesem ama karından gözüktü ..ağrılarım içinde pregesteron verdi..kalp atışlarını 22 şubatta duymaya gidicem..

ayyyyy cok sevındım cnmmmmmmm
hadı hayırlısı
saglıkla al bebısını kucagına

çok çok çok tebrik ederim RABBİM o kalbin en başta sağlıkla sonra rahatlık huzur mutlulukla ve ailsiyle atmasını nasip etsin.tebrik ederim...

inşallah hayırlı haberler alırsın cnm

selam kızlar benim beklenen adet tarihim 5 şubattı dün test yaptım 1 tanesinde çok belli belirsiz çizgi çıktı ikincisi negatif adette olmadım bilmiyorum kızıma hamile kaldığımda 6. günde çıkmıştı. bugün 4 gün geçmiş oldu bu belirsizlik beni öldürüyor....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…