inşallah canım...hayırlısı ile keseyide görsem ozamn içim rahtlayacak..
mervecim ağrım çok fazla sendede devam ediyormu ? kasık bel ve bacak ağrısı...
selam kızlarrr hepiniz iyisinizdir inşallahh :)) hamiş bayanlarr sizden ricam yaşadığınız etkileri paylaşırmısınız bizimle
canım yaşadığım belirtileri bi önceki yazıda paylaştım, inşallah sende hayırlısı ile hamile kalırsın, belirtileri yaşarsın
sağol cnm benim evet okudum bende de o var belirtileri ama bir farkla göğüsler şiş ve hafif acılı olmasına rağmen yeşillikler yok malesefgerçi adet gününme daha var artık psikolojikmidir yoksa gerçekten belirtilerimi yaşıyorum bilemedim ( çünkü o kadar çok uğraştık ki her ay hüsranla sonuçlandı doktor kontrollerimi de yaptırdım gerek eşimde gerekse bende bir problem yok ama gebe kalamıyorum işte ( inşallahhh rabbim isteyen herkesi nasiplendirsin o kadar zor süreçten geçiyoruz ki rabbim isyan eşine vardırtmasın
selam kızlar nasılsınız...ben hala adet olmadım cuma gününe kadar beliycem olmassam kanda bektırcam hic umudum yok ama hayırlısı olsun...
arkadaşlar merhaba birşey sormak istiyorum göğüsümde beliren koca koca damarlar ve idrarımda beyazlıklar var ama günde 10 kez çıkıyorsam idrara 2 sin de var bu beyazlık adetime3-4 gün var ama hamile olduğumu düşünmüyorum sizce başka neden olabilir?
kızlar doktordan geliyorum kesem gözüktü çok küçük kesem ama karından gözüktü ..ağrılarım içinde pregesteron verdi..kalp atışlarını 22 şubatta duymaya gidicem..
kızlar doktordan geliyorum kesem gözüktü çok küçük kesem ama karından gözüktü ..ağrılarım içinde pregesteron verdi..kalp atışlarını 22 şubatta duymaya gidicem..
göğüslerimde acı hisside yok sadece belirgin damarlar var baya bir hemde bugun çıktı eşimde sperm hareketliliği sorunu var bu 2. ayı ilaç falan kullanıyor ama test yapmadım hamileliği çok bekleyip olamadığı için bu sefer yine olmadığını düşünüyorum başka nedenler arıyorum
çok çok çok tebrik ederim RABBİM o kalbin en başta sağlıkla sonra rahatlık huzur mutlulukla ve ailsiyle atmasını nasip etsin.tebrik ederim...
ayyyyy cok sevındım cnmmmmmmm
hadı hayırlısı
saglıkla al bebısını kucagına
ayy cnm hadı hayırlı haberlerın olsun ınsallahhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?