hemen ekliyorum canımElisaist beni de ekler misin beklenmeyen adet günü 4 Mart
kızlarr hepınıze merhabaaa
hepsını okudum sayfaların ama kacırdıgım oldu sanırım
ELİSAİST sen testını tekrarladınmı cnm
Hamıslerımız cogalıyor hadı hayırlısı kızlar
selam kızlar nasılsınız...ben hala adet olmadım cuma gününe kadar beliycem olmassam kanda bektırcam hic umudum yok ama hayırlısı olsun...
canım şeymanın da dediği gibi betahcg 1000 leri geçince kese görünüyor, inşallah, ben de cumartesi gitcem, büyük ihtimalle cumartesi beta benimde 7800 felan oluyo, sanırım kese ve bebek görünün inşallah, seninde değerlerin baya yüksek görünmesi lazım inşallah sorunsuz gebelikler yaşarız canım.
çok güzel artmış beta hcgen ben yarın gidicem doktora bakalım kese gözükür inş senin değerin yüksek beta hcg 1000 deyken kese gözüküyor sen kesin görüürsün..
yok sıkmıyorum anlık üzüldüm ama şimdi eşim etrafımda dört dönüyor beni üzmeyi hiç istemez biliyorum arada oluyor işte düzeliriz... iyi geceler güzelim sen yine de devam et bakalım hayırlısı bu arada akıntı kontrolünü de yap.. iki parmak arasında uzarsa yumurtlama dönemindesindir.. rabbim sana ve diğer arkadaşlara sonrasında bana da nasip eder inşAllah...ayy cnm benım elisaist cim
sıkma sakın canını sen
duzelır cnm benım
bence artık ıdrarda yapsan o sılık olan kalın cıkar benceeee
bende hala yumurtlamamı goremedım kıtlerde
halbukı bugun 13. gunum
dun yaramazlık yapamadık ıkımızınde kafası ıs mevzularıyla doluydu
ama bugun yapıcaz
zaten bır bugun bırde yarın yapdımmı tamamdır
dahada olmaz ovulasyon zaten
olcaksada olur artık
hayırlısı
bende listeye eklenmek istiyorum böylece kendimi yalnız hissetmem belki beklenen adet 5 şubat
sakın öyle şeyler fln düşünme, isyan felan yok tövbekısmet canım zamanı vardır, bak sana kendimden örnek verim ekim ayı da dahil olmak üzere, ekimden beri çalışıyodum, adet günüm bitip bidahaki adet günüme kadar gün aşırı ilişki oluyodu, ama kısmet değilmiş hiç tutturamadım, ocak ayında bi rahatsızlandım ilaç fln kullandım ve sadeca 2 kere yaptım ocak ayında, ve çok şükür hamileyim yani canım kısmet nasip, Allah hayırlı zamanda sağlıklı hayırlı evlatlar versin inşallah canım dua et
canm benmde 4 ay önce fln idrarda iki kere test yapmıstım ikinci çzgi silikti ama ynede cok belliydi o an gdip kan teti yaptırma imkanım yoktu 5 gun sonra fln adet olmustum ama hc bu kadar agrım olmamıstı parcalar var gibiydi sanırım düşmüştü..yani bebek tutunamıyo olabilir geç döllenme oldugu içinde adetn gecse ble kan testnde düşük cıkıyodur yada düşük tehlikesi oldugu için duyduguma göre kese oluşmadan düşse bile adet farklı olurmus daha agrılı parçalı gibi fln..en dogrusu dr.una sor ayrıntılı nedenini anlatmasını iste aklında soru kalmasın yada en mantıklısı dr.unu degistir..mide yanması hrseyden olabilir ama ins hayırlısıyla hamile oldugu içindir allah yardımcın olsun hayatm..
Günaydin kizlar
Ben kirmizi bayragi cektim maalesef nasip degilmis bu aygelecek aya insallah hep dedim zaten mart ayi bana ugur getiricek die insallah ta getirir Yarabbim
Sizden yeni güzel haberler bekliyorum ama
kızlar doktordan geliyorum kesem gözüktü çok küçük kesem ama karından gözüktü ..ağrılarım içinde pregesteron verdi..kalp atışlarını 22 şubatta duymaya gidicem..
günaydın canım :80:sağlık olsun hadi önümüzdeki aya yoğunlaş allahın izniyle sende o mutlu günütadacaksın inanıyorum
aborjinoscum uzme sakin kendini Telden qiriyorum ondan pek okuyamiyorum sakın sikma canini ben hala idda ediyorum biz berabes hamiş kalcaz cnm ben bu ay kirmizi qorursem doktora qidip yumurtlamama baktircm
ya arkadaşlar öncelikle merhaba.ya benim kafam çok karışık,size bişe anlatmak istiyorum.kafama takıldıda.Şimdi ben bundan 5 ay önce adet gecikince doktora gittim.beta hcg yaptırdım değerim
7 çıktı.evdeki idrar tahlilindede bir saat sonra 2.çizgi görülür şekilde çıkmıştı.neyse iki gün sonra değer düştü.doktor söktürücü yazdı ve bir hafta sonra adet oldum.niye bu değer böyle oluyor dedim.bir sürü nedeni olabilir dedi.sonra arkasına klomen kullandım,işte yumurtalar oluştu kendi kendine çatladı.sonra evde test yaptım ,yine yarım saat sonra kadar ikinci çizgi bariz bi şekilde çıktı.çok sevindim ama 2 gün sonra adet oldum yine.bu ay ilaç kullanmadım,tam günümde yine adet oldum,ama diğerlerinden farklıydı.çok az oldu tam 6 gün sürdü ama hergün bir pedi geçmedi.test yaptım evde negatif çıktı bu sefer.ama bir haftadır dehşet bir mide yanması var.mide ilacı aldım ama hala geçmedi.Şimdi şey düşünüyorum acaba ben hamile kalıyorumda bebek tutunamıyormu ki,doktorum hiç bişe demedi,sadece rahim filmi çektir dedi.böyle varmı aranızda pozitif çıkıpta sonra adet olan.nedirki bu.acaba bu ay hamilemiyimki.mide yanması belirti olabilirmi.pardon çok uzattım ama ne bileyim kızlar cevap yazan olursa sevinirim
kızlar doktordan geliyorum kesem gözüktü çok küçük kesem ama karından gözüktü ..ağrılarım içinde pregesteron verdi..kalp atışlarını 22 şubatta duymaya gidicem..
kan tahlılı sonucu 3 den sonra alacam meraktan olmek uzereyım kızlar ya yoksa eger hamıledegılsem bıdaha test yapmıycam bı sekılde ortaya cıkar yanı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?