seymacım geriden geliyorum kusura bakma.. çok sevindim keseyi görmene.. kaç cm söyledimi doktor?
darısı başımıza..
sevgili cute.. yukarıda bazı belirtilerimi yazmıştım.. ilave olarak sık idrara çıkma ve psikolojik mayhoşluk
merve sen de gitmemiştin di mi doktora..?
kızlarrrr adetim tam 23 gün geçti bazı belirtiler hissediyorum gogus agrım cok var adet olcakmısım gıbı agrılar var kasıgıma batma oluyor fakat test yaptım 3 gun once negatıfo kdr sogan kuru de kullanmıstım sizce hamıle olup da o zmana kadar gorunmeme ıhtımalı olabılır mı adet de olamıyorum cok sınır stres ıcındeyım wala ( dengemı bozdu
Canim sen kendini cok stres yapmissin rahat birak kendini hem sogan kürüne devam et benimde 1 bucuk yil önce adetimim gelmesi 40-50 gün de bir oluyodu 1 ay sogan kürü yaptim o günden bu yana düzenli masallahcok stres olursam anca o zaman gene bozuluyo ama genelde düzenli. Bence sabret devam et küre. Ama eger hamile olma ihtimal varsa kes kürü cünkü belkim kötü etkisi olur. Ama öncelikle rahatla cünkü 23 gün baya uzun bi süre cok SIKMISSin kendini sen
İsim --------------- BAT(Beklenmeyen Adet Tarihi)
sultang88 -------------- 1 ŞubatKan testi sonucunu bekliyor.
seyma4 ---------------- 4 Şubat
elatugba ---------------- 4 ŞubatSonuç bekliyor
apsaras ---------------- 4 Şubat
merve1 ----------------- 4 Şubat
psijoyi -------------------- 4 Şubat
pelin67 ----------------- 5 ŞubatSonuç bekliyor
Hacer22 ---------------- 6 ŞubatSonuç bekliyor
leyna --------------------6 Şubat
cardelenss -------------- 7 ŞubatHaber yok!
civciv89 ----------------- 8 ŞubatHaber yok!
reyhan85 ---------------- 8 Şubat
elisaist ------------------ 9 Şubat
tenniterenne -------------9 Şubat
FLZARDA ---------------- 9 Şubat
aborjinos ---------------- 10 Şubat
hatcag ------------------11 Şubat
nelit -------------------- 11 Şubat
pptya87 ---------------- 12 Şubat
polanegri --------------- 12 Şubat
shainy ------------------ 14 Şubat
ugrftma ----------------- 14 Şubat
xtuqcex ---------------- 15 Şubat
happylife ----------------15 Şubat
alisya01 ---------------- 16 Şubat
cute -------------------- 18 Şubat
aygunes ---------------- 19 Şubat
maehlmiekte ------------20 Şubat
ecgubay ---------------- 23 Şubat
eylul_ ------------------ 23 Şubat
LoveLy_ ----------------- 24 Şubat
kukla -------------------- 24 Şubat
pocapoca ---------------- 26 Şubat
seda__ ------------------ 27 Şubat
istemnur ----------------- 27 Şubat
sementa33 --------------- 28 Şubat
vildan41 ----------------- 28 Şubat
Blgs ----------------------28 Şubat
a_d -----------------------3 Mart
neşelikız ------------------ 4 Mart
sevennur ----------------- 6 Mart
canım ben dr gittim ama daha çok erkendi gittiğimde, kan değerim daha 840 gibi bişeylerdeydi tabiki kese gözükmedi, 1 hafta sonra gel dedi, ben şimdi cumartesi gitcem o zaman görürüz inşallah
Canim sen kendini cok stres yapmissin rahat birak kendini hem sogan kürüne devam et benimde 1 bucuk yil önce adetimim gelmesi 40-50 gün de bir oluyodu 1 ay sogan kürü yaptim o günden bu yana düzenli masallahcok stres olursam anca o zaman gene bozuluyo ama genelde düzenli. Bence sabret devam et küre. Ama eger hamile olma ihtimal varsa kes kürü cünkü belkim kötü etkisi olur. Ama öncelikle rahatla cünkü 23 gün baya uzun bi süre cok SIKMISSin kendini sen
merhabalar,
ben de şubat ayında hamile kalmaya çalışmış biriyim. 22 şubatta belli olacak. dua edin benim için nolur. 2-7 şubat yumurtlama dönemimdi. 7 şubat geçti, ne zaman test yapsam sonucu görebilirim?? sağolun varolun :)
canım gözün aydın keseni görmüşün hadi hayırlısıçok sevindim her şey yolunda inşallah, kalp atışlarınıda duyar mutluluktan uçarsın inşallah bende bi görsem keseyi bi duysam kalp atışını çok sabırsızlandım yaa inşallah cumartesi görürüm keseyi
merhabalar,
ben de şubat ayında hamile kalmaya çalışmış biriyim. 22 şubatta belli olacak. dua edin benim için nolur. 2-7 şubat yumurtlama dönemimdi. 7 şubat geçti, ne zaman test yapsam sonucu görebilirim?? sağolun varolun :)
sende görürsün canım keseyi inş.. kalp atışlarınıda duyarız inş sırada o var bakalım ne olucak?
kan tahlılı sonucu 3 den sonra alacam meraktan olmek uzereyım kızlar ya yoksa eger hamıledegılsem bıdaha test yapmıycam bı sekılde ortaya cıkar yanı
Günaydin kizlar
Ben kirmizi bayragi cektim maalesef nasip degilmis bu aygelecek aya insallah hep dedim zaten mart ayi bana ugur getiricek die insallah ta getirir Yarabbim
Sizden yeni güzel haberler bekliyorum ama
kan tahlılı sonucu 3 den sonra alacam meraktan olmek uzereyım kızlar ya yoksa eger hamıledegılsem bıdaha test yapmıycam bı sekılde ortaya cıkar yanı
kelebek00-----------------------------27 Şubat
benide ekle cnm
slm kızlar bende bugun 11. günümdeyim henüz akıntım yok daha yumurtlamadım yani:)) hamile kalan arkadaslar hangi gün denediler acaba hergün mü yapmak lazım gün aşırı mı ? acaba
merhabalar,
merhabalar,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?