Şubat Ayında Hamile KAlmak İsteyenler !

canım ben dr gittim ama daha çok erkendi gittiğimde, kan değerim daha 840 gibi bişeylerdeydi tabiki kese gözükmedi, 1 hafta sonra gel dedi, ben şimdi cumartesi gitcem o zaman görürüz inşallah

kızlarrrr adetim tam 23 gün geçti bazı belirtiler hissediyorum gogus agrım cok var adet olcakmısım gıbı agrılar var kasıgıma batma oluyor fakat test yaptım 3 gun once negatıf o kdr sogan kuru de kullanmıstım sizce hamıle olup da o zmana kadar gorunmeme ıhtımalı olabılır mı adet de olamıyorum cok sınır stres ıcındeyım wala ( dengemı bozdu

Canim sen kendini cok stres yapmissin rahat birak kendini hem sogan kürüne devam et benimde 1 bucuk yil önce adetimim gelmesi 40-50 gün de bir oluyodu 1 ay sogan kürü yaptim o günden bu yana düzenli masallah cok stres olursam anca o zaman gene bozuluyo ama genelde düzenli. Bence sabret devam et küre. Ama eger hamile olma ihtimal varsa kes kürü cünkü belkim kötü etkisi olur. Ama öncelikle rahatla cünkü 23 gün baya uzun bi süre cok SIKMISSin kendini sen

soğan kürü de neyin nesi ? ilk defa duyuyorumm beni de bilgilendirin lütfennnn :)

kelebek00-----------------------------27 Şubat
benide ekle cnm

slm kızlar bende bugun 11. günümdeyim henüz akıntım yok daha yumurtlamadım yani:)) hamile kalan arkadaslar hangi gün denediler acaba hergün mü yapmak lazım gün aşırı mı ? acaba

kizlar yeni topik actim Mart ayi icin. Umudumuz marta kaldi artik Allah yardimcimiz olsun ...
hepinizi bekliyorummmmmm

http://www.kadinlarkulubu.com/gebelik/419446-mart-ayinda-hamile-kalmayi-bekleyen-anne-adaylari.html

canim sogan kürü hakkinda da bilgi vereyim kisaca adet düzensizligi yasayanlar yada kisti olanlar icin birebir. Ben sana link yolliyim ordan incele hamile kalmak isteyenlerde yapiyomus bunu ama benim adetim düzenli die ben yapmiyorum suanda ama. Benim adetim bu sogan kürü sayesinde düzene girdi cok sükür Allahima suan iyi gidiyor
Sogan kürü icin link ;

http://www.kadinlarkulubu.com/gebel...-tip/224875-sogan-kuru-ibrahim-saracoglu.html

canım ben dr gittim ama daha çok erkendi gittiğimde, kan değerim daha 840 gibi bişeylerdeydi tabiki kese gözükmedi, 1 hafta sonra gel dedi, ben şimdi cumartesi gitcem o zaman görürüz inşallah

slm kızlar bende bugun 11. günümdeyim henüz akıntım yok daha yumurtlamadım yani:)) hamile kalan arkadaslar hangi gün denediler acaba hergün mü yapmak lazım gün aşırı mı ? acaba...
Allah tamamına erdirsin inşallah sağlıkla kucagına almayı nasip etsin. isteyen herkese versin yarabbim...

sanırım canım ama 7 aydır hep böyle napcam bilmiyorum kürü kullandım düzelir diye normalde bu kdr gecikme olmuyodu ama dediğin gibi baya gecikti sımdı dıyorum birkaç gün sonra testi tekrarlayım mı

merhabalar,
ben de şubat ayında hamile kalmaya çalışmış biriyim. 22 şubatta belli olacak. dua edin benim için nolur. 2-7 şubat yumurtlama dönemimdi. 7 şubat geçti, ne zaman test yapsam sonucu görebilirim?? sağolun varolun :)

denizcim vala idrar testi bazılarında adetten birkaç gün önce hatta bazılarında adet geçtikten sonra belli edebiliyor fakat kan testini hiç yaptırmadıgım ıcın bılemıcem yanlıs yonlendırmıyım seni:)

sende görürsün canım keseyi inş.. kalp atışlarınıda duyarız inş sırada o var bakalım ne olucak?

Canim 2 haftalik bebek kan tahlilinde belli oluyomus ama tabi daha tam bebek olmamis olucak daha minik bir hücre idrar testindede en verimli sonucu adet tarihinden 1 hafta sonra alabiliyomusun ama tabi bazen bir hafta öncesinde yapipta sonucu alanlar oluyor.

Günaydin kizlar

Ben kirmizi bayragi cektim maalesef nasip degilmis bu ay gelecek aya insallah hep dedim zaten mart ayi bana ugur getiricek die insallah ta getirir Yarabbim

Sizden yeni güzel haberler bekliyorum ama

canım hayırlısı olsun her şeyin bi zamanı bar demek ki... inşAllah Mart a...

kan tahlılı sonucu 3 den sonra alacam meraktan olmek uzereyım kızlar ya yoksa eger hamıledegılsem bıdaha test yapmıycam bı sekılde ortaya cıkar yanı

ah canım hadi bakalım inşAllah iyi haberler verirsin az kalmış heyecanla bekliyoruz...

kelebek00-----------------------------27 Şubat
benide ekle cnm

slm kızlar bende bugun 11. günümdeyim henüz akıntım yok daha yumurtlamadım yani:)) hamile kalan arkadaslar hangi gün denediler acaba hergün mü yapmak lazım gün aşırı mı ? acaba

canımcım hemen eklemiştim ben seni güncel olmayan listeyi yazmışsın buraya...
ayrıca özelden yazayım ben sana sorularının cevabını site adresi vercem çünkü...

canım ben adete 1 hafta kala kan testi yaptım 4 gün kala evde kendim test yaptım yine negatif.. ama bazı arkadaşların ise 5 gün önce idrarda bile çıkabiliyor... bence ayın 20 sini falan bekle sonra benim gibi erkenden üzülme..

cıkmaz daha cnm ...regl gunune 5-6 gun kala yaparsan cıkabilir ama geç döllenme oluncada cıkmayabilir ...bende regl me 6 gun kala kanda cıktı o da 16,5 gibi degerdi doktorlar embryo gorunene kadar gebe saymıyor seni...işte bizde erkenden ogrenmek istiyoruz ...hayırlsı olsun

İsim --------------- BAT(Beklenmeyen Adet Tarihi)

sultang88 -------------- 1 Şubat Kan testi sonucunu bekliyor.
seyma4 ---------------- 4 Şubat
elatugba ---------------- 4 Şubat Sonuç bekliyor
apsaras ---------------- 4 Şubat
merve1 ----------------- 4 Şubat

psijoyi -------------------- 4 Şubat

pelin67 ----------------- 5 Şubat Sonuç bekliyor
Hacer22 ---------------- 6 Şubat Sonuç bekliyor
leyna --------------------6 Şubat
cardelenss -------------- 7 Şubat Haber yok!
civciv89 ----------------- 8 Şubat Haber yok!
reyhan85 ---------------- 8 Şubat
elisaist ------------------ 9 Şubat
tenniterenne -------------9 Şubat
FLZARDA ---------------- 9 Şubat

aborjinos ------------------ 10 Şubat

hatcag ------------------11 Şubat
nelit -------------------- 11 Şubat
pptya87 ---------------- 12 Şubat
polanegri --------------- 12 Şubat
shainy ------------------ 14 Şubat
ugrftma ----------------- 14 Şubat
xtuqcex ---------------- 15 Şubat
happylife ----------------15 Şubat
alisya01 ---------------- 16 Şubat
cute -------------------- 18 Şubat
aygunes ---------------- 19 Şubat
maehlmiekte ------------20 Şubat
ecgubay ---------------- 23 Şubat
eylul_ ------------------ 23 Şubat
LoveLy_ ----------------- 24 Şubat
kukla -------------------- 24 Şubat
pocapoca ---------------- 26 Şubat
seda__ ------------------ 27 Şubat
istemnur ----------------- 27 Şubat
kelebek00 ---------------- 27 Şubat
sementa33 --------------- 28 Şubat
vildan41 ----------------- 28 Şubat
Blgs ----------------------28 Şubat
a_d -----------------------3 Mart
neşelikız ------------------ 4 Mart
sevennur ----------------- 6 Mart

Son düzenleme:
Kızlar ben de hamileyim test yine pozitif çıktı, doktora hemen gitmicem 4-5 gün beklicem kese görünecek durumua gelsin inşAllah öyle gitcem.. Rabbim herkese nasip etsin... Bebişlerimizi korusun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…