Kızlar ben de hamileyim test yine pozitif çıktı, doktora hemen gitmicem 4-5 gün beklicem kese görünecek durumua gelsin inşAllah öyle gitcem.. Rabbim herkese nasip etsin... Bebişlerimizi korusun...
ne kadar güzel yaa sizlerin böyle mutlu haberlerini aldıkça acayip motive oluyorum ve de gıpta ediyorum sohbetler keseler üzerine beta değerleri üzerine bebiş için dr randevuları ... çok çok mutlu bi şekilde okuyorum bunları... Allah ım bana ve tüm isteyenlere de nasip etsin biz de yapalım böyle tatlı sohbetler
Canim tebrik ederim Allah bizede en kisa zamand ahayirlisini versin insallah ay cok sevindim
Büssürü hamisoldu. Ay darisi benimde basima Yarabbim...
slm kızlar bende bugun 11. günümdeyim henüz akıntım yok daha yumurtlamadım yani:)) hamile kalan arkadaslar hangi gün denediler acaba hergün mü yapmak lazım gün aşırı mı ? acaba...
Allah tamamına erdirsin inşallah sağlıkla kucagına almayı nasip etsin. isteyen herkese versin yarabbim...
canımcım çokk teşekkür ederim darısı sana diğer arkdaşlara inşAllah...
tebrik ederim canım Allah tamamını erdirsin inşallah
tebrik ederim cnm allah yüzünü görmeyi nasip etsin darısı başımıza
ya beklemek ne zor bişeymiş,kafamı hiç başka şeylere veremiyorum hep oldumu acabalarla yaşıyorum şu vakitler çabuk geçse müjdeli haberler alsak hemen puuuuuuffffff neyse biraz ev işi yapayımda unutayım bari öptüm kızlar byeee :79:
kan tahlılı sonucunu aldım adetım gecelı 8 gun oldu ama kan tahlılı negatıf cıktı artık mart ayına bakacagız bu haber vermek ıstedım
Sorma Baharcim ya al benden de okadar yani hep aklim orda hic toparliyamiyorum kendimi. Halbuki islerimde var ama hep aklimin bi kösesinden keske yanlislikla olsaydi önceden yaa simdi böle beklemekle gecmiyo günler Allah en kisa zamanda hayirlisini verir insallah..
Kolay gelsin bu arada canim :80:
kan tahlılı sonucunu aldım adetım gecelı 8 gun oldu ama kan tahlılı negatıf cıktı artık mart ayına bakacagız bu haber vermek ıstedım
Hayirlisi olsun canim bende bu ay umutlanmistim son anda ama olmadi Marta insallah canim. Bak Mart ayi icin topik actim bu topigin devami gibi olsun madem insallah mart ayi bize ugur getirir. Mart kedileri gibi
http://www.kadinlarkulubu.com/gebel...-hamile-kalmayi-bekleyen-anne-adaylari-4.html
sağol canım arada dinlenip forumada göz atmayı ihmal etmiyorumçok haklısın keşke kazayla falan olsaydı be canım sen ne zamandır bekliyosun benim daha ilk denemem 2,5 yıllık evliyim yeni düşünmeye başladık keşke onca zaman korunmasaydım bide ben fazla yumurta üretiyomuşum doktorum öle dedi 35-40 günde bir adet oluyorum o yüzden bekleme sürem sizden daha uzun kafayı yicem allaha dua edip duruyorum ,ya eskiden hamile kalmak bu kadar zormuydu alla alla bizmi fazla büyütüyoruz anlamadım ben
kızlar bide benim eşimin burç takıntısı var illa aynı burç olsunmuş şubatta olsun kasımda doğsun diyor olur dedim Allah'a mail yolla belki sana bi güzellik yapar dedim töbe töbe bide bu çıktı başıma
Canim benimde bu ay ilk ayimdi bizde 2 yildir evliyiz. Keske bende korunmasayim diyorum hep valla ben korunmayi birakinca hemen olcak saniyom ne bileyim böle olcagini bide biz kondom la korunduk hep ondan hemen tutar sandim ama tutmadi bu ay insallah hayirlisiylan Mart' a kaldi bakalim. Benim doktor yumurtalamama falan bakmadi folikasit verdi mantara falan bakti bide rahim agzi kanseri icin test yapti okadar hersey iyi suanda dedi 6 ay bekleyin olmazsa gelin dedi. Sonra hap vericekmis yumurta artirici galiba. Eee senin yumurtalaman fazlaysa bence tutma ihtimalide yüksektir hatta ikizin bile olabilir
bence senin sansin yüksek bu durumdainsallah güzel haberlerini verirsin bize en kisa zamanda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?