Şubat Ayında Hamile KAlmak İsteyenler !

Kızlar ben de hamileyim test yine pozitif çıktı, doktora hemen gitmicem 4-5 gün beklicem kese görünecek durumua gelsin inşAllah öyle gitcem.. Rabbim herkese nasip etsin... Bebişlerimizi korusun...

Canim tebrik ederim Allah bizede en kisa zamand ahayirlisini versin insallah ay cok sevindim

Büssürü hamis oldu. Ay darisi benimde basima Yarabbim...

duygularıma tercüman oldun cnm:))bütün gün okusam sıkılmam herhalde bu sohbetleri..allah bize de nasip eder inşallah kısa zamanda ve isteyen herkese..

canım gün aşırı dene yani bi gün yap bi gün bekle ben bu ay sadece 2 kere yaptım bi ayın 20 side bide 22 sinde bidaha yapmadım ama çok şükür oldu bu sefeer, yani kısmet aslında, inşallah sende ve diğer arkadaşlarda en kısa zamanda hayırlısı ile nasiplenirsiniz bu kısmetten

ya beklemek ne zor bişeymiş,kafamı hiç başka şeylere veremiyorum hep oldumu acabalarla yaşıyorum şu vakitler çabuk geçse müjdeli haberler alsak hemen puuuuuuffffff neyse biraz ev işi yapayımda unutayım bari öptüm kızlar byeee :79:

Son düzenleme:
kan tahlılı sonucunu aldım adetım gecelı 8 gun oldu ama kan tahlılı negatıf cıktı artık mart ayına bakacagız bu haber vermek ıstedım

Sorma Baharcim ya al benden de okadar yani hep aklim orda hic toparliyamiyorum kendimi. Halbuki islerimde var ama hep aklimin bi kösesinden keske yanlislikla olsaydi önceden yaa simdi böle beklemekle gecmiyo günler Allah en kisa zamanda hayirlisini verir insallah..

Kolay gelsin bu arada canim :80:

elisaist çok sevindim canım hamileler çoğaldıbencede keseyi bekle...burdan baya hamile çıkıcak inş

sağol canım arada dinlenip forumada göz atmayı ihmal etmiyorum çok haklısın keşke kazayla falan olsaydı be canım sen ne zamandır bekliyosun benim daha ilk denemem 2,5 yıllık evliyim yeni düşünmeye başladık keşke onca zaman korunmasaydım bide ben fazla yumurta üretiyomuşum doktorum öle dedi 35-40 günde bir adet oluyorum o yüzden bekleme sürem sizden daha uzun kafayı yicem allaha dua edip duruyorum ,ya eskiden hamile kalmak bu kadar zormuydu alla alla bizmi fazla büyütüyoruz anlamadım ben

kan tahlılı sonucunu aldım adetım gecelı 8 gun oldu ama kan tahlılı negatıf cıktı artık mart ayına bakacagız bu haber vermek ıstedım

üzme tatlı canını cnm morilini yüksek tut herşey stresede bağlı biliyosun gerçi ister istemez stres yapıyoruz ama elinden geldiğince pozitif olmaya çalış

Son düzenleme:

kızlar bide benim eşimin burç takıntısı var illa aynı burç olsunmuş şubatta olsun kasımda doğsun diyor olur dedim Allah'a mail yolla belki sana bi güzellik yapar dedim töbe töbe bide bu çıktı başıma

Canim benimde bu ay ilk ayimdi bizde 2 yildir evliyiz. Keske bende korunmasayim diyorum hep valla ben korunmayi birakinca hemen olcak saniyom ne bileyim böle olcagini bide biz kondom la korunduk hep ondan hemen tutar sandim ama tutmadi bu ay insallah hayirlisiylan Mart' a kaldi bakalim. Benim doktor yumurtalamama falan bakmadi folikasit verdi mantara falan bakti bide rahim agzi kanseri icin test yapti okadar hersey iyi suanda dedi 6 ay bekleyin olmazsa gelin dedi. Sonra hap vericekmis yumurta artirici galiba. Eee senin yumurtalaman fazlaysa bence tutma ihtimalide yüksektir hatta ikizin bile olabilir
bence senin sansin yüksek bu durumda insallah güzel haberlerini verirsin bize en kisa zamanda

ay cok hos :86: hadi bakalim insallah bizimkilerde taktilar 11.11.11 de dogsa ne güzel olurmus olmazmi tabikide süper olur ama ben gectim tarihi cinsiyeti hayirlisiylan biran önce kavusayim da bebisime gerisi Allahin taktiri

cnm doktor öyle demedi ama bende ilk söylediğinde sevindim yumurta sayın fazla deyince ama daha zor hamile kalınıyormuş ne bilim ya internette araştırdım böyle benim gibi adet döngüsü uzun srenlerin ve çok yumurtası olanların yumurtlama dönemlerini iyi hesaplamaları ve ona göre hareket etmeleri lazım yazıyordu doktorum sağolsun hesapladı benimkini ona göre hareket ediyoruz bizde bakalım hayırlısı şubatın 26sına kadar beklicem inş. güzel haberlerle dönerim size :81:
aborjinos beni de heyecanlandırdın şimdi ikiz mikiz off yarabbim bi taneyede razıyım yeterki nasip et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…