ay cok hos :86: hadi bakalim insallah bizimkilerde taktilar 11.11.11 de dogsa ne güzel olurmus olmazmi tabikide süper olur ama ben gectim tarihi cinsiyeti hayirlisiylan biran önce kavusayim da bebisime gerisi Allahin taktiri
aynen cnm benimkide öle diyo 11.11.2011 olsunmuş,akrep burcu olsunmuş,hatta ve hatta ikinci bebeğide 12.12.2012 olsunmuş :))bu arada benim doğumgünümde 12.12.1985
ilki ona uysunmuş ikincisi bana .....ohoooo bizde hayaller çoooooksiparişler bol
ay ne güzel amabelli mi olur bakarsin tam o tarihlere denk gelir Allah herkesin gönlüne göre versin insallah
ay valla bu kadar tutarsa benimkinin istekleri, artık havasından yanına varılmazilk sözü aynen şu olur ''baaak nasıl tutturdum ama'' off biraz olsun neşelendiriyor işte beni oda napsın moralimi yüksek tutmaya çalışıyor garibim
bende subat ayinda hamile kalmak istiyorum catlatma ignesi oldum pazartesi ama cok agrim var yardimci olurmusunuz bana??:18:
bende subat ayinda hamile kalmak istiyorum catlatma ignesi oldum pazartesi ama cok agrim var yardimci olurmusunuz bana??:18:
ay valla bu kadar tutarsa benimkinin istekleri, artık havasından yanına varılmazilk sözü aynen şu olur ''baaak nasıl tutturdum ama'' off biraz olsun neşelendiriyor işte beni oda napsın moralimi yüksek tutmaya çalışıyor garibim
Canim benimde bu konuda bilgim yok ama morelini yüksek tut. agri yapmasi normaldir bence cokta uzun sürmez ama. insallah seninde güzel haberlerini aliriz bu ay
Hakkatten benimkide öle onlarda olmasa ne yapariz bilmemben bide takiyom su bebek isini cok kafama azcikda olsa böle rahatliyoz bakalim.. hadi yeni hedef 11.11.11 o zaman
Bu arada herkese iyi aksamlar ben cikiyorum :79: :80:
Kızlar ben de hamileyim test yine pozitif çıktı, doktora hemen gitmicem 4-5 gün beklicem kese görünecek durumua gelsin inşAllah öyle gitcem.. Rabbim herkese nasip etsin... Bebişlerimizi korusun...
canım aynı şeyi eylül ayından beri yaşıyorum.bu ayda aynı şeyi yaşarsam doktorum mutlaka gel dedi.çok kötü bi durum.ama inşallah önemli bişi yoktur ve minik eserlerimiz olur bizimde
kan tahlılı sonucunu aldım adetım gecelı 8 gun oldu ama kan tahlılı negatıf cıktı artık mart ayına bakacagız bu haber vermek ıstedım
elisaist çok sevindim canım hamileler çoğaldıbencede keseyi bekle...burdan baya hamile çıkıcak inş
Canım tebrik ederim,hayırlı olsun,bu ay hamişler çok valla ne güzel,darısı başımıza martta :81: :80:
Kızlar ben de hamileyim test yine pozitif çıktı, doktora hemen gitmicem 4-5 gün beklicem kese görünecek durumua gelsin inşAllah öyle gitcem.. Rabbim herkese nasip etsin... Bebişlerimizi korusun...
elaist galiba hamileymişsin tebrik ederim hayatım...darısı bizim başımıza hayırlısıyla..
bu arada listeye eklediğin için teşekkür ederim..
canımcım üstteki listeye ekledim seni, yaşıtmışız seninle inşAllah hamis olduğunu da yazarsın sevgilerben de ben de... bat 1 mart ekler misiniz.. gerçi öğreneceğim zaman mart olacak ama inşallah şubatta hamile olurunm. bu 2. ayım serophene kullanıyorum.. 1.5 yıllık evliym 27 yaşındayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?