Şubat Ayında Hamile KAlmak İsteyenler !

ay cok hos :86: hadi bakalim insallah bizimkilerde taktilar 11.11.11 de dogsa ne güzel olurmus olmazmi tabikide süper olur ama ben gectim tarihi cinsiyeti hayirlisiylan biran önce kavusayim da bebisime gerisi Allahin taktiri

aynen cnm benimkide öle diyo 11.11.2011 olsunmuş,akrep burcu olsunmuş,hatta ve hatta ikinci bebeğide 12.12.2012 olsunmuş :))bu arada benim doğumgünümde 12.12.1985
ilki ona uysunmuş ikincisi bana .....ohoooo bizde hayaller çoooook siparişler bol

ay ne güzel ama belli mi olur bakarsin tam o tarihlere denk gelir Allah herkesin gönlüne göre versin insallah

ay ne güzel ama belli mi olur bakarsin tam o tarihlere denk gelir Allah herkesin gönlüne göre versin insallah

ay valla bu kadar tutarsa benimkinin istekleri, artık havasından yanına varılmaz ilk sözü aynen şu olur ''baaak nasıl tutturdum ama'' off biraz olsun neşelendiriyor işte beni oda napsın moralimi yüksek tutmaya çalışıyor garibim

bende subat ayinda hamile kalmak istiyorum catlatma ignesi oldum pazartesi ama cok agrim var yardimci olurmusunuz bana??:18:

bende subat ayinda hamile kalmak istiyorum catlatma ignesi oldum pazartesi ama cok agrim var yardimci olurmusunuz bana??:18:

Canim benimde bu konuda bilgim yok ama morelini yüksek tut. agri yapmasi normaldir bence cokta uzun sürmez ama. insallah seninde güzel haberlerini aliriz bu ay

Hakkatten benimkide öle onlarda olmasa ne yapariz bilmem ben bide takiyom su bebek isini cok kafama azcikda olsa böle rahatliyoz bakalim.. hadi yeni hedef 11.11.11 o zaman

Bu arada herkese iyi aksamlar ben cikiyorum :79: :80:

Son düzenleme:

tmm tatlım yeni hedef 11.11.2011 hadi cnm tekrar görüşmek dileğiyle sanada iyi akşamlar:79:

Kızlar ben de hamileyim test yine pozitif çıktı, doktora hemen gitmicem 4-5 gün beklicem kese görünecek durumua gelsin inşAllah öyle gitcem.. Rabbim herkese nasip etsin... Bebişlerimizi korusun...

Canım tebrik ederim,hayırlı olsun,bu ay hamişler çok valla ne güzel,darısı başımıza martta :81: :80:

canım aynı şeyi eylül ayından beri yaşıyorum.bu ayda aynı şeyi yaşarsam doktorum mutlaka gel dedi.çok kötü bi durum.ama inşallah önemli bişi yoktur ve minik eserlerimiz olur bizimde

evet hayatım ,doktorun önüne ağlaya ağlaya bir oldum.ama kendi haline bıraktım artık.doktora falanda gitmicem yaza kadar.yazın bakalım hayırlısı.adetimede 20 gün var daha,internetten hesapladım ovülasyon onuyla onbeşi arasıymış.bakalım çalışmaları sıklaştırcaz artık:)allah hayırlısını etsin bakalım,hepimiz için.

kan tahlılı sonucunu aldım adetım gecelı 8 gun oldu ama kan tahlılı negatıf cıktı artık mart ayına bakacagız bu haber vermek ıstedım

canım hayırlısı olsun en azından belirsizlikten kurtuldun bir doktora git istersen neden böyle oldu diye...

elisaist çok sevindim canım hamileler çoğaldıbencede keseyi bekle...burdan baya hamile çıkıcak inş

Canım tebrik ederim,hayırlı olsun,bu ay hamişler çok valla ne güzel,darısı başımıza martta :81: :80:

şeyma ve neşelikız çokk teşekkür ederim, darısı neşelikız sana ve diğer arkadaşlara inşAllah...

selam arkadaşlar bende şubatta hamile kalmak isteyenlerdenim ama bu ayda olmayacak gibi,içime öyle doğuyo..hani insan anne olacağını hissedermiş ya ben hissetmiyorum.gelecek ay artık tedaviye başlamak istiyorum yaa

hamille olan arkadaşlarıda tebrik ederim..

İsim --------------- BAT(Beklenmeyen Adet Tarihi)

sultang88 ----------------- 1 Şubat
seyma4 ---------------- 4 Şubat
elatugba ---------------- 4 Şubat Sonuç bekliyor
apsaras ---------------- 4 Şubat
merve1 ----------------- 4 Şubat

psijoyi -------------------- 4 Şubat

pelin67 ----------------- 5 Şubat Sonuç bekliyor
Hacer22 ---------------- 6 Şubat Sonuç bekliyor
leyna --------------------6 Şubat
cardelenss -------------- 7 Şubat Haber yok!
civciv89 ----------------- 8 Şubat Haber yok!
reyhan85 ---------------- 8 Şubat
elisaist ------------------ 9 Şubat
tenniterenne -------------9 Şubat Haber yok!
FLZARDA ---------------- 9 Şubat Haber yok!

aborjinos ------------------ 10 Şubat

hatcag ------------------11 Şubat
nelit -------------------- 11 Şubat
pptya87 ---------------- 12 Şubat
polanegri --------------- 12 Şubat
shainy ------------------ 14 Şubat
ugrftma ----------------- 14 Şubat
xtuqcex ---------------- 15 Şubat
happylife ----------------15 Şubat
alisya01 ---------------- 16 Şubat
cute -------------------- 18 Şubat
aygunes ---------------- 19 Şubat
maehlmiekte ------------20 Şubat
ecgubay ---------------- 23 Şubat
eylul_ ------------------ 23 Şubat
LoveLy_ ----------------- 24 Şubat
kukla -------------------- 24 Şubat
pocapoca ---------------- 26 Şubat
seda__ ------------------ 27 Şubat
istemnur ----------------- 27 Şubat
kelebek00 ---------------- 27 Şubat
sementa33 --------------- 28 Şubat
vildan41 ----------------- 28 Şubat
Blgs -----------------------28 Şubat
cimeka ------------------- 1 Mart
a_d -----------------------3 Mart
neşelikız ------------------ 4 Mart
sevennur ----------------- 6 Mart

Son durum bu şekilde günü geçenler ve günü gelenler hayırlı haberlerinizi bekliyoruz...

Son düzenleme:
elaist galiba hamileymişsin tebrik ederim hayatım...darısı bizim başımıza hayırlısıyla..

bu arada listeye eklediğin için teşekkür ederim..

ben de ben de... bat 1 mart ekler misiniz.. gerçi öğreneceğim zaman mart olacak ama inşallah şubatta hamile olurunm. bu 2. ayım serophene kullanıyorum.. 1.5 yıllık evliym 27 yaşındayım

Kızlar ben de hamileyim test yine pozitif çıktı, doktora hemen gitmicem 4-5 gün beklicem kese görünecek durumua gelsin inşAllah öyle gitcem.. Rabbim herkese nasip etsin... Bebişlerimizi korusun...

tebrik ederim canım çok sevindim Rabbim tamamına erdirsin darısı başımıza

elaist galiba hamileymişsin tebrik ederim hayatım...darısı bizim başımıza hayırlısıyla..

bu arada listeye eklediğin için teşekkür ederim..

canım ne demek tabiki eklerim inşAllah zamanı gelince hamis diye de düzeltiriz, ayrıca çok teşekkür ederim darısı sana
ben de ben de... bat 1 mart ekler misiniz.. gerçi öğreneceğim zaman mart olacak ama inşallah şubatta hamile olurunm. bu 2. ayım serophene kullanıyorum.. 1.5 yıllık evliym 27 yaşındayım
canımcım üstteki listeye ekledim seni, yaşıtmışız seninle inşAllah hamis olduğunu da yazarsın sevgiler

aygüneş ve cimeka hoşgeldiniz, inşallah en kısa zamanda hamiş olursunuz, Allah isteyen herkese nasip eder inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…