Şubat Ayında Hamile KAlmak İsteyenler !

kızlar liste ne güzel olmuş bayıldım.
gerisi biz bekleyenlerin başına ama benden umut yok cmt kırmızı kartı yicem belli.

umudumuz listenin hepsi Şubat-Mart ayında dolması yönünde inşAllah öyle olur... Canım az kalmış senin de belli olmaz nasip inşAllah düşündüğünün aksi çıkar

tebrik ederim canım çok sevindim Rabbim tamamına erdirsin darısı başımıza

aminn canım Allah razı olsun darısı sana ve tüm bekleyenlere...

listeye bak ne güzel kıpır kıpır bebiş dolu.. arkadaşlar bebişlerin gelişmelerinden bizleride habersiz bırakmayın vakit buldukça her ayrıntıyı yazın lütfen.. bizlere umut veriyo

Kızlar ben de hamileyim test yine pozitif çıktı, doktora hemen gitmicem 4-5 gün beklicem kese görünecek durumua gelsin inşAllah öyle gitcem.. Rabbim herkese nasip etsin... Bebişlerimizi korusun...

Canım tebrikler. Senin adına çok sevindim :) Bende hala beklemedeyim öğleden sonra test yaptım sonucu beklerken telefonla kötü bir haber aldım o şokla testi unuttum yaklaşık 1 saat sonra baktığımda ikinci çizgi silikti. İkinci silik çizginin ne zaman çıktığını bilmiyorum (

canım öncelikle teşekkür edeirm darısı sana inşAllah...
bu arada kötü haber neydi bilmiyorum ama rabbim sağlık versin... güzelim benim 1 hafta önce yaptığım testte negatif çıktı demiştim o zaman test çubuğunu atmadım saatler sonra baktım yine te çizgi vardı... yani gebelik yoksa günlerce bekle çıkmıyor.. sanırım inşAllah hamissin sende... Yarın sabah tekrar yap testi.. ayrıca 3 gün kala ben 3 test yaptım hepsi de pozitifti ve saaler sonra 2. çizgi daha belirgin çıktı... sabah ilk idrarınla yap testi ve 2. çizgiyi gör sonra da gir buraya hamisim oleeyyyyyy diye yaz biz de halay çekelim

İsim --------------- BAT(Beklenmeyen Adet Tarihi)

sultang88 ----------------- 1 Şubat
seyma4 ---------------- 4 Şubat
elatugba ---------------- 4 Şubat Sonuç bekliyor
apsaras ---------------- 4 Şubat
merve1 ----------------- 4 Şubat

psijoyi -------------------- 4 Şubat

pelin67 ----------------- 5 Şubat Sonuç bekliyor
Hacer22 ---------------- 6 Şubat Sonuç bekliyor
leyna --------------------6 Şubat
cardelenss -------------- 7 Şubat Haber yok!
civciv89 ----------------- 8 Şubat Haber yok!
reyhan85 ---------------- 8 Şubat
elisaist ------------------ 9 Şubat
tenniterenne -------------9 Şubat Haber yok!
FLZARDA ---------------- 9 Şubat Sonuç bekliyor bana kalırsa hamİŞ

aborjinos ------------------ 10 Şubat

hatcag ------------------11 Şubat
nelit -------------------- 11 Şubat
pptya87 ---------------- 12 Şubat
polanegri --------------- 12 Şubat
shainy ------------------ 14 Şubat
ugrftma ----------------- 14 Şubat
xtuqcex ---------------- 15 Şubat
happylife ----------------15 Şubat
alisya01 ---------------- 16 Şubat
cute -------------------- 18 Şubat
aygunes ---------------- 19 Şubat
maehlmiekte ------------20 Şubat
ecgubay ---------------- 23 Şubat
eylul_ ------------------ 23 Şubat
LoveLy_ ----------------- 24 Şubat
kukla -------------------- 24 Şubat
pocapoca ---------------- 26 Şubat
seda__ ------------------ 27 Şubat
istemnur ----------------- 27 Şubat
kelebek00 ---------------- 27 Şubat
sementa33 --------------- 28 Şubat
vildan41 ----------------- 28 Şubat
Blgs -----------------------28 Şubat
cimeka ------------------- 1 Mart
a_d -----------------------3 Mart
neşelikız ------------------ 4 Mart
sevennur ----------------- 6 Mart

Canımmm inşallah dediğin gibidir. Dayımı ve çok sevdiğim bir abimi kaybettim bugün ikisininde haberi 5 dk arayla geldi. yarın akşama kadar test yapabileceğimi sanmıyorum. Parmaklarından bal damlamış resmen :)) umarım dediğin gibi olur...

ah canım rabbim sabır versin, Allah rahmet eylesin... Canım sen yine de öncelikle kendini düşün ve fazla üzülme 1 gün geç öğrenirsin bişey olmaz yeter ki hayırlı sonucu alalım... inşAllah bu üzütünün üstüne bebişin sana teselli olur...

benım sonuc negatıffffffffff

canımseni yeniden yazyaım mı hayırlısı olsun üzülme

halen adet olmadım o yuzden bat tarıhım yok adetım gecelı 8 gun oldu kan testı negatıf cıktı sımdı adetı beklıyorum olursam tarıhı yazarım sana tesekur ederim bu ay cok umutluydum ama nasıp degılmıs hayırlısı

iyi akşamlar herkese listemiz güzelleşmiş bereketli bir ay maaşallah.darısı bizlere artık
çalışmalara devam

kızlarr ben geldım
gec geldım abısımın dogumgunuydu bugun
neyse hepsını okuayamasamda
elısaıstcım
TEBRIKLERRRRRRRRRRRR
Allah saglıkla sıhhatle versın kucagına bebısını

Aborjınoscum sende sıkma hıc canını tekrar dıyorum bız beraber annıs olucazzzzzzz :)
kızlar bugun 14. gunum
Hayırlısı

canım dedik sana tüm topik olarak
tebrikler sana güzel hamiş.. tüm topik başına:)

bende havlu attım malesef 5 gün geçtiği halde bugün adet oldum ve şok oldum.Midemde bulanma oluyodu 7-8 kez tuvalete çıkıyodum :2: oysa kesin gözüyle bakıyodum hamile olduğuma neyse napalım herşeyin hayırlısı.....

Sağol canım benim yaaa.... Bugün çok değişik bir gündü güzel bir haber aldım. En küçük kuzenim dünyaya geldi İlginç olan yengem hamile olduğunu 4,5 aylıkken öğrenmişti bu kuzen bize süpriz oldu anlayacağın.

hoşbulduk kızlar... umarım çok beklemeyiz.. topiği çok sevdim.. çok canlı... nazar değmesin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…