Şubat Ayında Hamile KAlmak İsteyenler !

Kızlar ben de hamileyim test yine pozitif çıktı, doktora hemen gitmicem 4-5 gün beklicem kese görünecek durumua gelsin inşAllah öyle gitcem.. Rabbim herkese nasip etsin... Bebişlerimizi korusun...

canım cok sevındım tebrık ederım...hayırlısıyla saglıklı kucagına alırsın ins...

Merhaba Kizlar iki haftadir nete giremiyorum ev tasiyorum bir suru hamilemiz olmus hepinizi tebrik ediyorum arkadaslar allah anali babali buyutsun ins bu arada benim bat 23 subat eklermisiniz listeye

cnm bende adımı listede görmek istiyorum benide ekle lütfeen burda olmak bile bi umut veriyo sanki bat 28 şubat

Son düzenleme:
merhaba kizlar dun aisey yapmadik artk sikldım su qun buqun hesaplamaktan artk bıraktim olvrsa olur . hayirlisı artik

merhaba kizlar dun aisey yapmadik artk sikldım su qun buqun hesaplamaktan artk bıraktim olvrsa olur . hayirlisı artik

zaten gün asiri yapmak iyi diyolar ya bugün yaparsiniz yaramazlik bende gün asiriyi unutmustum gecen ay hergün yap anam bi yerden sonra kopuyo makina degilizki anam bu ay regl bitiminden itabaren gün asiri yapcaz die planladik pil bitmez insallah aksamlarida cok yorgun oluyoz anam pil bitiveriyor Hem bak kimisi hic yapmiyo yapmiyo koca ay 1-2 kez yapiyo hamis oluveriyor. Nasip demek Allah hayirlisini versin insallah bizede ben senden umutluyum bu ay

Buarada herkese günaydin kizlar yeni güne yeni ve güzel haberlerle baslariz insallah

Arkadaşlar merhaba bende geldim aramıza...Kendimi anlatayım azcıkk9 aylık evliyim 23 yaşındayım ve pco var bendede o yüzden adetim düzensiz...örnek verecek olursak son adetlerim 29 kasım,23 aralık ve en son özel nedenden dolayı primolut kullandım 2 şubatta adet oldum...biter bitmez bebek çalışmalarına başladıkolurmu olmazmı bilmiyorum ama değişiklikler var ya psikolojik yada hamileyim çünkü çok istiyorum...Listeye benide eklerseniz sevinirim...Mart 18 de doğum günüm Allahım inş. bebişimi bana hediye gönderir

Hosgeldin canim aramiza . Insallah en kisa zamanda seninde güzel haberlerini aliriz bizim bu ay cok bereketli masallah sende bereketimize bereket katarsin insallah Adetin düzensiz oldugudndan zor oluyodur yumurtalama gününü hesaplamak ama kimisinin bu yüzden hemen tutuyo seninde tutar belki hemen Allah hayirlisini nasip etsin hepimize

Hoşbuldum canım teşekkür ederimvalla yumurtlama günümü hesaplamadım daha yeni başladık çalışmalara iki günde bir deniyoruz..pco olduğum için endişeliyim azıcık ama hayırlısı artık...Bişey sorcam ya bende belirtiler var daha bir haftada olmaz değilmi benimki psikolojikmi acaba...Sol kasığıma sancı giriyoarada bir bide ağzımda paslı demir var gibi tat var arasırada akıntı oluyo?

Iste o belirtiler benide bitiriyo ama en ufak seyden bile etkileniyorum ben ama benimki psikolojik yani
tabi gercekten belirti yasayan arkadaslar da var burda ama bir haftada olurmu hemen bilmiyorum :44:
Eger haftaya da böle devam ederse ama bence olumlu düsünmeye basliyabilirsin insallahta hamilesindir ama önunde daha en ay 3 hafta var bunu ögrenmek icin

aygüneş ve cimeka hoşgeldiniz, inşallah en kısa zamanda hamiş olursunuz, Allah isteyen herkese nasip eder inşallah

inşallah canım benim yaa.bende 6 aydır uğraşıyorum ama malesef.sonuç hep tek çizgi

baktım liste baya uğurlu.bende aranıza gireyim belki banada bulaşır diye geldim...

ayyy canım inş. bişeyi çok isteyince olmaz ya o yüzden çok istememeye çalışıyorum ama hiç kasık ağrım olmazdı...ağzımdaki tat iğrenç zaten valla bilmiyorum haftaya kadar bekleyeceğim artıkk dua edelim nolurrr ben birazdan namaz kılacağım tüm anne olmak isteyenler inş.bir an önce alırız bebişleri kucağımıza

ay inanmıyorum...
nasıl farkedilmemiş kız nerdeyse doğuracakmış ya..yani düzenli adet görmüş,öylemi?:26:.
yeğenin kesin erkek o zaman çünkü erkek bebeklerin hamileliği fazla etkilemiyormuş.şok oldum ya

selam kızlar benim de adetim bugün henüz gelen giden yok ateşim de yüksek seyrediyo.İnşallah bu ay tuttururum.Hayılısıyla isteyen herkesin hamile kalmasını nasip etsim Rabbim ...

selam kızlar benim de adetim bugün henüz gelen giden yok ateşim de yüksek seyrediyo.İnşallah bu ay tuttururum.Hayılısıyla isteyen herkesin hamile kalmasını nasip etsim Rabbim ...

Sanki biz egüzel haberler vericeksin gibi geldi ama insallah canim bakalim 1-2 güne nalarsin hatta suan tahlil yaptirsan cikar bile

Bu arada ne zamandir düsünüyosuunz cocuk??

kızlar burayı okudukça belim ağırmaya başladı psikolojim bozulacak yaaa....Psikolojik olarak hamileleik belirtileri başladı

ben 2 haftalık hamileymişim kızlar ama kasıklarım acayip ağrıyo sanki adet olcam benim yavru beni biraz üzecek gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…