Kızlar ben de hamileyim test yine pozitif çıktı, doktora hemen gitmicem 4-5 gün beklicem kese görünecek durumua gelsin inşAllah öyle gitcem.. Rabbim herkese nasip etsin... Bebişlerimizi korusun...
İsim --------------- BAT(Beklenmeyen Adet Tarihi)
sultang88 ----------------- 1 Şubat
seyma4 ---------------- 4 Şubat
elatugba ---------------- 4 ŞubatSonuç bekliyor
apsaras ---------------- 4 Şubat
merve1 ----------------- 4 Şubat
psijoyi -------------------- 4 Şubat
pelin67 ----------------- 5 ŞubatSonuç bekliyor
Hacer22 ---------------- 6 ŞubatSonuç bekliyor
leyna --------------------6 Şubat
cardelenss -------------- 7 ŞubatHaber yok!
civciv89 ----------------- 8 ŞubatHaber yok!
reyhan85 ---------------- 8 Şubat
elisaist ------------------ 9 Şubat
tenniterenne -------------9 ŞubatHaber yok!
FLZARDA ---------------- 9 ŞubatSonuç bekliyor bana kalırsa hamİŞ
aborjinos ------------------ 10 Şubat
hatcag ------------------11 Şubat
nelit -------------------- 11 Şubat
pptya87 ---------------- 12 Şubat
polanegri --------------- 12 Şubat
shainy ------------------ 14 Şubat
ugrftma ----------------- 14 Şubat
xtuqcex ---------------- 15 Şubat
happylife ----------------15 Şubat
alisya01 ---------------- 16 Şubat
cute -------------------- 18 Şubat
aygunes ---------------- 19 Şubat
maehlmiekte ------------20 Şubat
ecgubay ---------------- 23 Şubat
eylul_ ------------------ 23 Şubat
LoveLy_ ----------------- 24 Şubat
kukla -------------------- 24 Şubat
pocapoca ---------------- 26 Şubat
seda__ ------------------ 27 Şubat
istemnur ----------------- 27 Şubat
kelebek00 ---------------- 27 Şubat
sementa33 --------------- 28 Şubat
vildan41 ----------------- 28 Şubat
Blgs -----------------------28 Şubat
cimeka ------------------- 1 Mart
a_d -----------------------3 Mart
neşelikız ------------------ 4 Mart
sevennur ----------------- 6 Mart
merhaba kizlar dun aisey yapmadik artk sikldım su qun buqun hesaplamaktan artk bıraktim olvrsa olur . hayirlisı artik
Arkadaşlar merhaba bende geldim aramıza...Kendimi anlatayım azcıkk9 aylık evliyim 23 yaşındayım ve pco var bendede o yüzden adetim düzensiz...örnek verecek olursak son adetlerim 29 kasım,23 aralık ve en son özel nedenden dolayı primolut kullandım 2 şubatta adet oldum...biter bitmez bebek çalışmalarına başladık olurmu olmazmı bilmiyorum ama değişiklikler var ya psikolojik yada hamileyim çünkü çok istiyorum...Listeye benide eklerseniz sevinirim...Mart 18 de doğum günüm Allahım inş. bebişimi bana hediye gönderir
Hosgeldin canim aramiza. Insallah en kisa zamanda seninde güzel haberlerini aliriz bizim bu ay cok bereketli masallah sende bereketimize bereket katarsin insallah Adetin düzensiz oldugudndan zor oluyodur yumurtalama gününü hesaplamak ama kimisinin bu yüzden hemen tutuyo seninde tutar belki hemen Allah hayirlisini nasip etsin hepimize
Hoşbuldum canım teşekkür ederimvalla yumurtlama günümü hesaplamadım daha yeni başladık çalışmalara iki günde bir deniyoruz.. pco olduğum için endişeliyim azıcık ama hayırlısı artık...Bişey sorcam ya bende belirtiler var daha bir haftada olmaz değilmi benimki psikolojikmi acaba...Sol kasığıma sancı giriyoarada bir bide ağzımda paslı demir var gibi tat var arasırada akıntı oluyo?
aygüneş ve cimeka hoşgeldiniz, inşallah en kısa zamanda hamiş olursunuz, Allah isteyen herkese nasip eder inşallah
Iste o belirtiler benide bitiriyo ama en ufak seyden bile etkileniyorum ben ama benimki psikolojik yani
tabi gercekten belirti yasayan arkadaslar da var burda ama bir haftada olurmu hemen bilmiyorum :44:
Eger haftaya da böle devam ederse ama bence olumlu düsünmeye basliyabilirsininsallahta hamilesindir ama önunde daha en ay 3 hafta var bunu ögrenmek icin
Sağol canım benim yaaa.... Bugün çok değişik bir gündü güzel bir haber aldım. En küçük kuzenim dünyaya geldiİlginç olan yengem hamile olduğunu 4,5 aylıkken öğrenmişti bu kuzen bize süpriz oldu anlayacağın.
selam kızlar benim de adetim bugün henüz gelen giden yok ateşim de yüksek seyrediyo.İnşallah bu ay tuttururum.Hayılısıyla isteyen herkesin hamile kalmasını nasip etsim Rabbim ...
ben 2 haftalık hamileymişim kızlar ama kasıklarım acayip ağrıyo sanki adet olcam benim yavru beni biraz üzecek gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?