hayırlı olsun çok sevindim.. o ağrılar bendede oldu hatta ara ara yine oluyor gebelikde olurmuş o ağrılar merak etme
ben 2 haftalık hamileymişim kızlar ama kasıklarım acayip ağrıyo sanki adet olcam benim yavru beni biraz üzecek gibi
ayy kuzum benim yaa..çook sewindim..kaç çıktıki beta hcg değerin?
hadi inşallah hayırlısıyla Rabbim kucağına almayıda nasip etsin.
bu arada siz ne kadardır istiyordunuz?
canım idrar testi yaptım kan yaptırdım pozitif çıktı dün dokkoruma giitim beni bir sürü korkuttu yok tutunamayabilirmiş yok şimdilik kimseye söylemeymiş hcg değeri için bir dada kan verdim bu gün sabah ikiye katladıysa herşey normalmiş korkuttu beni ama allahım izniyle bebeğime hiç birşey olmayacak sağlıklı olacak dua edin ne olur
ilk değerim 43 çıktı miniminnacıkbu gün verdiğim kaç çıkacak bakalım bizim 2. denememizdi rabbim bütün isteyenlere nasip etsin inşallah
ben 2 haftalık hamileymişim kızlar ama kasıklarım acayip ağrıyo sanki adet olcam benim yavru beni biraz üzecek gibi
ilk değerim 43 çıktı miniminnacıkbu gün verdiğim kaç çıkacak bakalım bizim 2. denememizdi rabbim bütün isteyenlere nasip etsin inşallah
hayırlı olsun.. ben de sevindim.. inşallah sağlıkla ilerler.. birşeyi merak ettim. 2 haftalık nasıl oluyor??normalde bir önceki adetinin ilk gününden başlayarak hesaplanıyor..yani zaten döllenme olduğu gün 2 haftalık sayılıyorsun. bir sonraki adet gecikmende 4 haftalık oluyorsun.. senin son adetin ne zamandı ki??
canım benim kadın doğumcular genelde onu son adet tarihinide katarak hesapladıkları için 4 haftalık diyorlar.ama normalde döllenme adet siklusunun tam ortasına denk gelir.o dönemde döölenme olursa 1 haftalık bir yolculuğa çıkar tüplerde.1 haftanın sonunda rahim iç duvarına yerleşmeye başlar..bu yerleşme beta hcgnin salgılanmasını sağlar.43ü ikiye bölerek gidersen geriye doğrutam bir hafta yapıyor. az önce dediğimiz gibide 1 haftada tüplerdeki döllenmeyi hesaplarsak toplam 2 hafta oluyor..
biraz uzun anlattım ama kusura bakmayın
Ayy canım ben bişey anlamadım ya:82::82:cahil kaldım bu konularda....Örnekle anlatırmısın diyelim ben en son 2 şubatta adet oldum 22 şubattada hamile olduğumu öğrendim(inşaallah) ne kadarlık hamile oluyorum
ama mesela sen kaç günde bir adet oluyorsun..ona göre belli olur.22 şubat gelecek olan adet tarihinmi
hayır canım tahmini test yaptığım gün diyelim...o gün yaptım diyelim testi...Benim adetler sapıtmış durumda günler belli değil
beklenen adet tarihin diyelim 2 mart.eğer sen 22 şubatta test yapsan idrarda zaten çıkmazda kandada çıkmaz malesef....
eğer yumurtan erken atılıp erken döllenme olmadıysa.buda küçük bir ihtimal zaten
hayırlı olsun.. ben de sevindim.. inşallah sağlıkla ilerler.. birşeyi merak ettim. 2 haftalık nasıl oluyor??normalde bir önceki adetinin ilk gününden başlayarak hesaplanıyor..yani zaten döllenme olduğu gün 2 haftalık sayılıyorsun. bir sonraki adet gecikmende 4 haftalık oluyorsun.. senin son adetin ne zamandı ki??
Yok canim sakin korkma benim bi arkadasima da doktoru öle demis keseyi göremeyince tutunamamis demis kiz agladi üzüldü sonra baska doktora gitti doktor hersey yolunda demis simdi bebegi dogdu bile. Sende takma öle seyleri olmadi doktorunu degistir ve herzaman iyi düsün iyi olsun. Dualarimiz seninle
canım hayırlı olsun benimde değerim 49 çıkmıştı....leyna aynı şeyleri banada söyledi doktor sadece bilgi veriyor aklımızda olsun diyee...
Insallah hayirlisiylan bizimde yüzümüz güler bu arada kizlar siz nasil bi düzen izlediniz onuda yazarmisiniz. Gün asirimi yoksa hergünmü yoksa sadece yumurtalama günlerinde mi bizde takip edelim sizleri bari
hiç gülesim yoktu tatlışım yaaaallah seni iyi etsin emii diyelim 3 martta öğrendim adet günümde 2 si ne kadarlık oluyor hayalde bile hamilelik yok bana yaaa
sen bana son adet tarihini verirmisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?