tabi canim. 8 subat aksami oldum canim 9 mart da beklenmeyen tarihimadetimde 29-30 günde bir geliyor genelde düzenli
19-21-23 şubat senin yumurtlama dönemlerin bu tarihler önemli inşallah bu tarihlerden birinde olur biz birde diğer ihtimali düşünelim bu tarihte olmadı diğer aydada adetinin 13 ve 15. günlerinde deneyeceksin ...
ben bu yöntemle 2. ayda dileğime kavuştum darısı sana bacım
Ay canim insallah bende senin gibi 2. ayimda hamile kalirimbende seningibi hesaplamistim insallah uygulayabilirz bakalim
ben yanlış birşeymi söyledim anlayamadım:26:
2 mart dememin sebebi hani adetin 30 günde bir olursa diye tahmini bir hesaptı..
Canım ben bu sabah test yaptım çift çizgi çıktı ama 2.çizgi çokkk silik fakat görülüyo.Kociş bile gördüSanki biz egüzel haberler vericeksin gibi geldi ama insallah canimbakalim 1-2 güne nalarsin hatta suan tahlil yaptirsan cikar bile
Bu arada ne zamandir düsünüyosuunz cocuk??
Canım ben bu sabah test yaptım çift çizgi çıktı ama 2.çizgi çokkk silik fakat görülüyo.Kociş bile gördü
Ama ben bir kimyasal gebelik geçirdim o yüzden çok temkinliyim.Yarın tekrar test yapıcam.Eğer çizgi koyulaşmışsa kan testine gidicem.Bi de ağrım var adet olcakmışım gibi korkuyorummm.Bizim 4.denememiz canım.İlk denemede bi kimyasal oldu.Sonrası tırt.Bakalım inşallah bu ay tutmuştur...
Allahım lütfen aborjinos arkadaşımada bir tane dünyalar güzeli bebek nasip et o da tatsın annelik sevincini bütün isteyuenlerin yardımcısı ol ya rabbim amin
bol bol dua edin kızlar rabbim duyar...
sonrası tırt ha?? :)) Allah iyiliğini versin.. hiç güleceğim yoktu...
Canim insallahhamilesindir ama burdan biliyorum ikinci cizgi silik cikanlar hep hamile ciktilar hepsi güzel haberler veridler insallah sende verirsin bize güzel haberler
İnşallah canım.Ama benim geçen ay da silik çizgi çıktı 3 gün kala adetime.Sonra kan testi.Kan testi 0,100.İlk kez bu kadar düşük çıkmıştı.Tam günümde de regl oldum.Ama bu sefer regl günüm bugün hala olmadım testte de çıktı.İnşallah hamileyimdir.İnşallah senin de sıpan en yakın zamanda göbüşüne yerleşir...
Gül gül , iyidir gülmek...
Ama öyle.İlk denemede kimyasal olduysa kesin hemen tuttururuz gibi garip bi düşünceye kapıldık nedenseSanki öyle bi kural var.Sonra ki 2 deneme hüsran oldu.En son denemede kesin hamileyim diyordum sonrası büyük bir yıkım.Bunda da çok temkinliyim.İnşallah hayırlısı olur.
ay inanmıyorum...
nasıl farkedilmemiş kız nerdeyse doğuracakmış ya..yani düzenli adet görmüş,öylemi?:26:.
yeğenin kesin erkek o zaman çünkü erkek bebeklerin hamileliği fazla etkilemiyormuş.şok oldum ya
Kızlar ben hala beklemedeyim. Kırmızılar gelmedi :) Test aldım yarın sabah ilk idrarla yapıcam. Cokkk heyecanlıyım. Benim için dua edinnn
Kızlar ben hala beklemedeyim. Kırmızılar gelmedi :) Test aldım yarın sabah ilk idrarla yapıcam. Cokkk heyecanlıyım. Benim için dua edinnn
amiiiinnnnnnnnnnnn canim insallah insallahhkızlarrr ben geldımmm
hamıslerımız cogalmıs
cok sevındımmmm
Allah hepımıze versınnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?