Şubat Ayında Hamile KAlmak İsteyenler !

tabi canim. 8 subat aksami oldum canim 9 mart da beklenmeyen tarihim adetimde 29-30 günde bir geliyor genelde düzenli

19-21-23 şubat senin yumurtlama dönemlerin bu tarihler önemli inşallah bu tarihlerden birinde olur biz birde diğer ihtimali düşünelim bu tarihte olmadı diğer aydada adetinin 13 ve 15. günlerinde deneyeceksin ...
ben bu yöntemle 2. ayda dileğime kavuştum darısı sana bacım

Ay canim insallah bende senin gibi 2. ayimda hamile kalirim bende seningibi hesaplamistim insallah uygulayabilirz bakalim

Ay canim insallah bende senin gibi 2. ayimda hamile kalirim bende seningibi hesaplamistim insallah uygulayabilirz bakalim

Allahım lütfen aborjinos arkadaşımada bir tane dünyalar güzeli bebek nasip et o da tatsın annelik sevincini bütün isteyuenlerin yardımcısı ol ya rabbim amin

bol bol dua edin kızlar rabbim duyar...

Allah İsteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallh,
benimde 17 şubat gibi olmam gerekiyo ama olmam inşallh hayırlısıyla kısmet bakalım beklemedeyim:26:

anladım arkadaşlarım açıklamalarınız için sağolun...

şimdiiiiiiii ezberinizi bozayım biraz:)) başımdan geçen olayı anlatayım..beni şaşırtan bir durumdu..ben aralık ayında bir düşük yaşadım..2 kasım son adet tarihimdi. diğer adetim de 1 en geç 2 aralık olması gerekirdi ama olmadı tam sekiz gün geçti ve ben 9 aralıkta doktora gittim. ve sonuç negatifti.. bekledim bekledim adet olmadım.. o arada duphaston verdi doktorum içmeye başladım.. ama yine adet olmadım hepsini bitirmeden arada test yapayım dedim. ve 2 çizgi çıktı..bu arada 17 aralık falandı.. doktora koştum hemen kan testi ve sonuç pozitif verdi... ikiye katlamadı yavaş bir yükselme gösterdi başta..sağlıklı bir hamilelik olmadığı ordan belli oldu.. sonra 1 hafta sonra da düşük gerçekleşti. 24 aralıkta tekrar adet oldum..şimdi bu hesaplara göre benim döllenmem adetimin 38. gününden sonra geçekleşmiş olmalı çünkü 9 aralıkta negatifti 17 aralıkta pozitif oldu..çok değşik değl mi??

ben yanlış birşeymi söyledim anlayamadım:26:

2 mart dememin sebebi hani adetin 30 günde bir olursa diye tahmini bir hesaptı..

yok canım benim anladım sorun yok ben bugün iyi günümdeyim gülüp duruyorum sorun bende teşekkür ederim verdiğin bilgiler için

Sanki biz egüzel haberler vericeksin gibi geldi ama insallah canim bakalim 1-2 güne nalarsin hatta suan tahlil yaptirsan cikar bile

Bu arada ne zamandir düsünüyosuunz cocuk??
Canım ben bu sabah test yaptım çift çizgi çıktı ama 2.çizgi çokkk silik fakat görülüyo.Kociş bile gördü

Ama ben bir kimyasal gebelik geçirdim o yüzden çok temkinliyim.Yarın tekrar test yapıcam.Eğer çizgi koyulaşmışsa kan testine gidicem.Bi de ağrım var adet olcakmışım gibi korkuyorummm.Bizim 4.denememiz canım.İlk denemede bi kimyasal oldu.Sonrası tırt.Bakalım inşallah bu ay tutmuştur...

Son düzenleme:
sonrası tırt ha?? :)) Allah iyiliğini versin.. hiç güleceğim yoktu...

Canim insallah hamilesindir ama burdan biliyorum ikinci cizgi silik cikanlar hep hamile ciktilar hepsi güzel haberler veridler insallah sende verirsin bize güzel haberler

Allahım lütfen aborjinos arkadaşımada bir tane dünyalar güzeli bebek nasip et o da tatsın annelik sevincini bütün isteyuenlerin yardımcısı ol ya rabbim amin
bol bol dua edin kızlar rabbim duyar...

Ayyy canim benim cok tesekkürler o güzel dualarin icin insallah Allah sesimizi duyar da saglikli , hayirli evlatlar verir bizlere..
Bu arada esim dün rüya görmüs beni omzuna bindirmis liman agcindan limon topluyomusuk anlamina baktim cok anlami var ama icinden biri cok hosuma gitti rüya sahibinin hayirli evladi olucakmis. Tam da bebek derdine düsmüsken ne güzel dedim insallah Allah im insallah

sonrası tırt ha?? :)) Allah iyiliğini versin.. hiç güleceğim yoktu...

Gül gül , iyidir gülmek...
Ama öyle.İlk denemede kimyasal olduysa kesin hemen tuttururuz gibi garip bi düşünceye kapıldık nedense Sanki öyle bi kural var.Sonra ki 2 deneme hüsran oldu.En son denemede kesin hamileyim diyordum sonrası büyük bir yıkım.Bunda da çok temkinliyim.İnşallah hayırlısı olur.

Canim insallah hamilesindir ama burdan biliyorum ikinci cizgi silik cikanlar hep hamile ciktilar hepsi güzel haberler veridler insallah sende verirsin bize güzel haberler

İnşallah canım.Ama benim geçen ay da silik çizgi çıktı 3 gün kala adetime.Sonra kan testi.Kan testi 0,100.İlk kez bu kadar düşük çıkmıştı.Tam günümde de regl oldum.Ama bu sefer regl günüm bugün hala olmadım testte de çıktı.İnşallah hamileyimdir.İnşallah senin de sıpan en yakın zamanda göbüşüne yerleşir...

cok hossun insallah kiz :86: Mart i bekliyoz bakalim

Hadi kizlar aksam girebilirsem görüsürük simdilik bye hepinize kocaman öpüldünüz :79: :80:

Son düzenleme:

evet öyle olmak gerek.. boşuna sıkıntı stres neye yarar??hayırlı ise olsun..benim ocak ilk denememdi. fazlaca kendimi dinledim yok belirti şu bu..sonra adet oldum tabi..8 gün gecikmeyle.. sonra düşündüm de zaten varsa vardır yoksa da yoktur. neyi dinliyorum ki dedim.. bu ay rahatım...

Adetleri sürekli düzensiz ve kısa olurdu hamileyken bir ayda iki kez adet olduğu bile olmuştu. Adet düzensizliği için dr gitti ve hamile olduğunu öğrendi. Ve doğru tahmin oğlu oldu :)

Kızlar ben hala beklemedeyim. Kırmızılar gelmedi :) Test aldım yarın sabah ilk idrarla yapıcam. Cokkk heyecanlıyım. Benim için dua edinnn

Kızlar ben hala beklemedeyim. Kırmızılar gelmedi :) Test aldım yarın sabah ilk idrarla yapıcam. Cokkk heyecanlıyım. Benim için dua edinnn

inşallah çift çizgiyi görürsün canım..nasıl geçicek bu gece?ben uyuyamazdım herhalde heyecandan
allah isteyen herkese tez zamanda versin inşallah içinde de bizlere:)

kızlarrr ben geldımmm
hamıslerımız cogalmıs
cok sevındımmmm
Allah hepımıze versınnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…