Şubat Ayında Hamile KAlmak İsteyenler !

selam kızlar... hoşgeldin sedacım bende daha adet olmadım yarın kanda baktırcam benim icin dua edin olurmu hayırlısı olur inş...

İsim --------------- BAT(Beklenmeyen Adet Tarihi)

sultang88 ----------------- 1 Şubat
seyma4 ---------------- 4 Şubat
elatugba ---------------- 4 Şubat Sonuç bekliyor
apsaras ---------------- 4 Şubat
merve1 ----------------- 4 Şubat

psijoyi -------------------- 4 Şubat

pelin67 ----------------- 5 Şubat Sonuç bekliyor
Hacer22 ---------------- 6 Şubat Sonuç bekliyor
leyna --------------------6 Şubat
cardelenss -------------- 7 Şubat Haber yok!
civciv89 ----------------- 8 Şubat Haber yok!
reyhan85 ---------------- 8 Şubat
elisaist ------------------ 9 Şubat
tenniterenne -------------9 Şubat Haber yok!
FLZARDA ---------------- 9 Şubat Sonuç bekliyor bana kalırsa hamİŞ

aborjinos ------------------ 10 Şubat

hatcag ------------------11 Şubat
nelit -------------------- 11 Şubat
pptya87 ---------------- 12 Şubat
polanegri --------------- 12 Şubat
shainy ------------------ 14 Şubat
ugrftma ----------------- 14 Şubat
xtuqcex ---------------- 15 Şubat
happylife ----------------15 Şubat
alisya01 ---------------- 16 Şubat
cute -------------------- 18 Şubat
aygunes ---------------- 19 Şubat
maehlmiekte ------------20 Şubat
ecgubay ---------------- 23 Şubat
eylul_ ------------------ 23 Şubat
Arzuum_79 ------------- 23 Şubat
LoveLy_ ----------------- 24 Şubat
kukla -------------------- 24 Şubat
pocapoca ---------------- 26 Şubat
seda__ ------------------ 27 Şubat
istemnur ----------------- 27 Şubat
kelebek00 ---------------- 27 Şubat
sementa33 --------------- 28 Şubat
vildan41 ----------------- 28 Şubat
Blgs ----------------------28 Şubat
bahar1212 --------------- 28Şubat
cimeka -------------------- 1 Mart
a_d ------------------------3 Mart
neşelikız ------------------- 4 Mart
sevennur ------------------ 6 Mart
umutdeniz ----------------- ?

Bugün gezmelerdeydik kocişle ancak geldim, son listemiz bu şekilde... umutdeniz canım senin bat belli değil boş bıraktım o yüzden... İsmi eklensin isteyenler belirtsin dualarımız sizinle..

offfff kızlar bütün regl belirtilerini yaşıyorum bu ayda tutmadı sanırım yine kırmızıları görcem ben.
dün bebek görmeye gittim henüz 15 günlük aman allahım ne tatlı bi kızdı.
ödüm patladı nazarım değer diye ne bileyim belki sizdede oluyordur insan şu durumda başka birinin bebeğine bakınca hem utanıyor hemde korkuyor ben eve gelince sadece kendime çok üzüldüm.

ohh gez gez cnm

Eee sen sımdı doktora gıtmedın dımı cnm
ee artık gıtseneeee

selam kızlar... hoşgeldin sedacım bende daha adet olmadım yarın kanda baktırcam benim icin dua edin olurmu hayırlısı olur inş...
canım hayırlı haberlerle gelirsin inşAllah...merakla bekliyoruz

hemen ümitsizliğekapılma canım,Allah büyük elbet sıra size de gelecek inşAllah bu ay yüzün güler..

ohh gez gez cnm

Eee sen sımdı doktora gıtmedın dımı cnm
ee artık gıtseneeee

yok güzelim gitmedik haftaya kadar beklicem gitmişken keseyi göreyim, doktor ne dicek ki kese görünmeden..hem sabah 7 de eşinmin anne babası yeğeni gelecekler annemiz 1 hafta bizde böylece vakitte geçer..
kızlar bu arada ben 2-3 gün sık sık giremem misafirim olcak arada 5-10 dakka girer listeyi güncellerim habersiz bırakmayın bizleri...

seni anlayabiliyorum..ama üzülme canım benim inşallah bigün bizimde bebişimizi görmeye gelecekler...

kızlar ya listeye baktımda sonuç bekliyor yazan arkadaşlar ne yaptı acaba.bayada günleri geçmiş.inşallah hamiştirler..

hemen cevap vereyimm..sonuç bekleyen biri olarak..kimyasal gebelik...geçirdim arkadaşlar..çok kötüüyüümmçok umutlanmıştımm..tam 2 çizgiyi gördüm diyee sevnirkenee..2 gün sonraa kırmızıyıda gördümm..ara vereceğim bebek işine çok kafaya taktım demekki olacağı varken bile oldurtmuyorum yaa hamişleri tebrik ediyorum..siz başardınız ne güzel

ay kuzum benim yaa.kıyamam ne olur üzme kendini..en azından şunu bilki doğurganlığın var yani hemen olmasada bi süre sonra bebişin yine seninle inşallah.biraz bu aralar kafanı dağıtacak seni rahatlatacak şeyler yap.ve inşallah dilerim bebişin yine gelir tutar ellerinden...

canım ya üzülme en azından bir sorun yok hamile kalabiliyorsun rabbim inşAllah sana da nasip eder moralini bozma bol dua et bizlerde ediyoruz zaten..

İsim --------------- BAT(Beklenmeyen Adet Tarihi)

sultang88 ----------------- 1 Şubat
seyma4 ---------------- 4 Şubat
elatugba ---------------- 4 Şubat Sonuç bekliyor
apsaras ---------------- 4 Şubat
merve1 ----------------- 4 Şubat

psijoyi -------------------- 4 Şubat

pelin67 ----------------- 5 Şubat Sonuç bekliyor

Hacer22 ------------------ 6 Şubat
leyna --------------------6 Şubat
cardelenss -------------- 7 Şubat Haber yok!
civciv89 ----------------- 8 Şubat Haber yok!
reyhan85 ---------------- 8 Şubat
elisaist ------------------ 9 Şubat
tenniterenne -------------9 Şubat Haber yok!
FLZARDA ---------------- 9 Şubat Sonuç bekliyor bana kalırsa hamİŞ

aborjinos ------------------ 10 Şubat

hatcag ------------------11 Şubat
nelit -------------------- 11 Şubat
pptya87 ---------------- 12 Şubat
polanegri --------------- 12 Şubat
shainy ------------------ 14 Şubat
ugrftma ----------------- 14 Şubat
xtuqcex ---------------- 15 Şubat
happylife ----------------15 Şubat
alisya01 ---------------- 16 Şubat
cute -------------------- 18 Şubat
aygunes ---------------- 19 Şubat
maehlmiekte ------------20 Şubat
ecgubay ---------------- 23 Şubat
eylul_ ------------------ 23 Şubat
Arzuum_79 ------------- 23 Şubat
LoveLy_ ----------------- 24 Şubat
kukla -------------------- 24 Şubat
pocapoca ---------------- 26 Şubat
seda__ ------------------ 27 Şubat
istemnur ----------------- 27 Şubat
kelebek00 ---------------- 27 Şubat
sementa33 --------------- 28 Şubat
vildan41 ----------------- 28 Şubat
Blgs ----------------------28 Şubat
bahar1212 --------------- 28Şubat
cimeka -------------------- 1 Mart
a_d ------------------------3 Mart
neşelikız ------------------- 4 Mart
sevennur ------------------ 6 Mart
umutdeniz ----------------- ?

Son düzenleme:
elasaist hamişmissin tebriklerr çok mutlu oldum rabbim sağlıcakla kucağına almayıda nasip etsin...bizler için bol bol dua ett emiii :)

bu arada kızlar kasık ağrılarım gitti 2 gündür bel ağrım başladı adet olacağım sanki tüm umutlarım çökerdi zaten bugün test te yaptım negatif çıktı çok üzgünüm

işin kötüsü ne zaman adet göreceğimi de bilmiyorum listeye 18 şubat diye eklettim ama tamamiyle geçen ay olduğum adet tarihim....normalde 28 günde bir olurum hiç şaşmaz ama nedese anlam veremediğim bir durumla karşılaştım umutlanmıştım ahanda dedim bu sefer oldu ama sonuç gene hüsran tam bir hafta uzamıştı adetim yani geçen ayın 18 inde bu sefer kaçında olurum kestiremiyorum

Tek sorunlu benim galibainş. hamile kalırımda yazarım hemenKızlar bu arada ben soğan kürüne başladım tavsiye ederimmm hamile kalmayı baya kolaylaştırıyormuş

ben incir kürü yapıyorum son 2 günüm kaldı.sıkıldım artık,aslında içmesi zevkli tadı güzel ama çok tatlı..bu ay incir kürü uyguladık ama bu ayda çalışamadık tam tersine.

ben bir grip oldum 1 haftadır sürünüyorum,tamda yumurtlama dönemime denk geldi.bu ay güme gitti yani

ya aslında ben bu ay hamile kalamayacağımı bile bile kaptırdım kendimi.çünkü ben geçen ayki kontrollerimde LH nın yüksek olduğunu öğrendim,galiba yumurtlama problemim varmış doktor öyle söyledi.gelecek ay tedaviye başlayalım dedi...ama işte bi umut deyip sarılıyorum.aslında sonuç belli
kırmızı kart!!!

Evt o kürü bende duymustum ben önceden sogan kürü yapmistim adetlerim düzensiz die onun sayesinde düzeldi simdi de annemin israri üzerine ayit tohumu iciyorum buay su reglim boyunca icicem en fazla 1 hafta sonra bakalim calismalar basliycaz insallah tutar buay tutmazsa bende denicem o kürü ama canim o kürü calismalari yaparken iciyomusun bebegin tutma asamasinda zarar vermez demi bide illla önünden sogan kürü yapmak lazim mi?

Buarada günaydin kizlar bugünde güzel habelerler almak umuduyla...

ne güzel allah hayırlara çıkarsın inşallah rüyasını... stres yapma sakın tamammı rahat ol stres te büyük tetikleyici zamana bırak biraz kendini kasma çocuk olsun diye o nasıl olsa olacak sen gönlünü ferah tut...

Canim ya insalllah ama iste aklimdan cikmiyoki hic rahat birakamiyom kendimi bide biran önce olsun die diretiyorum heralde oysaki Allah hayirlisi ne zamansa o zaman yollasin demem lazim diyorum da ama iste
Allah tez zamanda hayirlisini versin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…