Şubat Ayında Hamile KAlmak İsteyenler !

yok hayatım saraçoğlu kür bebişe zarar vermez ama hamile olduğunuzu öğrendikten sonra hemen kürü bırakın diyor.zaten öğrendiğimizdede çok geçmemiş oluyor.birde saraçoğlunun tavsiyesi önce soğan kürü sonra incir kürü ama ben soğan kürünü yapamadım.kokusundan dolayı..bu şekildede olabilirmiş..

benide listeye alııınnnnnnn bende ayın 22 sini bekliyorum.. inşallahh herkezin gönlüne göre olur.. bu ay ilk defa ateş ölçmeyede başladım 36.7 olan ateşim sürekli çıkıyor. 37.0 37.3 bugünde 37.4 olmuş hayırdır inşallah:44: ne alama geldiğini bilen varmı? hiç bir belirti yok.. sıfır..

kızlar herkese günaydın..
gerçi biraz geç kaldım günaydına ama, olsun günümüz aydın olsun
ayyy bi rüya gördüm hayırdır inşallah, rüyamda bi tavuğu izliyorum ben tavuğa bakarken tavuk yumurtlamaya başlıyo, 2 tane yumurta yaptı gözümün önünde, hayırdır inşallah çok heyecanlandım.
Yarın dr kontrolüm var kese için inşallah hayırlı haberlerle dönerim. bide ikiz oluyomuş aayyyy ne acayip olurum hee, hayırlısı inşallah sağlıklı olsunda tekinede razıyım

Hosgeldin aramiza canim daha 11 günün var simdiden belli olmaz ama atesinin normalden biraz yukarda olmasi iyi die biliyorum ben belki tutmustur onun göstergesidir bilemiyorum tam. Ama suanda yerlesme asamasinda sanirsam tuttuysada. Insallah sende bize güzel haberler verirsin bu ayimiz cok bereketli masallah

Bende okurken yazini ikizmi ki die düsündüm olur olur ay olursada ne güzel olur saglikli sihhatli olsun da tekiz de olsa olur dedigin gibi. hadi güzel haberlerini bekliyoruz

selam kızlar ben de ocak 22de adet oldum. bu ay ovulasyon testi yaptım ilk defa pozitifi yakaladım ama nasip artık ne olur bilmiyorum. beni de listeye ekler misiniz???? 22 şubat

selam kızlar ben de ocak 22de adet oldum. bu ay ovulasyon testi yaptım ilk defa pozitifi yakaladım ama nasip artık ne olur bilmiyorum. beni de listeye ekler misiniz???? 22 şubat

Hosgeldin aramiza canim insallah bu ay sanada ugurlu gelir
Bu arada bende yeni ovulasyon testi aldim ama benimkiler kagitgibi olanlardan idrar la yapilanlardan yani ucuz olanlardan. Bircok kisi o testler dandik dedi ama seninki nasil bisey demek ki düzgün test etmis yumurtalama vaktini gördügüne göre ...

kız yarın bizede haber ver belki kalp atışlarınıda duyarsın..belki ikizdir hayırlısı inş

merve bulantıların başladımı senin bende ne bulantı ne aşerme hiç biri yok da sanki hamile değilim

öncelikle tebrik ederim hayatım,Rabbim hayırlısıyla kucağınada almayı nasip etsin..

rüyanda güzelmiş.hayırlara çıkar inşallah.şimdi baktımda rüyada tavuğun yumurtladığını görmek bir çocuğunun olacağına çıkarmış.sen iki tane yumurtladığını görmüşsün demekki ikiz bebişlerin olacak..hadi hayırlısı

İsim --------------- BAT(Beklenmeyen Adet Tarihi)

sultang88 ----------------- 1 Şubat
seyma4 ---------------- 4 Şubat
elatugba ---------------- 4 Şubat Sonuç bekliyor
apsaras ---------------- 4 Şubat
merve1 ----------------- 4 Şubat

psijoyi -------------------- 4 Şubat

pelin67 ----------------- 5 Şubat Sonuç bekliyor

Hacer22 ------------------ 6 Şubat
leyna --------------------6 Şubat
cardelenss -------------- 7 Şubat Haber yok!
civciv89 ----------------- 8 Şubat Haber yok!
reyhan85 ---------------- 8 Şubat
elisaist ------------------ 9 Şubat
tenniterenne -------------9 Şubat Haber yok!
FLZARDA ---------------- 9 Şubat Sonuç bekliyor bana kalırsa hamİŞ

aborjinos ------------------ 10 Şubat

hatcag ------------------11 Şubat
nelit -------------------- 11 Şubat
pptya87 ---------------- 12 Şubat
polanegri --------------- 12 Şubat
shainy ------------------ 14 Şubat
ugrftma ----------------- 14 Şubat
xtuqcex ---------------- 15 Şubat
happylife ----------------15 Şubat
alisya01 ---------------- 16 Şubat
cute -------------------- 18 Şubat
aygunes ---------------- 19 Şubat
maehlmiekte ------------20 Şubat
tohumm ---------------- 22 Şubat
sincap08 --------------- 22 Şubat
ecgubay ---------------- 23 Şubat
eylul_ ------------------ 23 Şubat
Arzuum_79 -------------- 23 Şubat
LoveLy_ ----------------- 24 Şubat
kukla -------------------- 24 Şubat
pocapoca ---------------- 26 Şubat
seda__ ------------------ 27 Şubat
istemnur ----------------- 27 Şubat
kelebek00 ---------------- 27 Şubat
sementa33 --------------- 28 Şubat
vildan41 ----------------- 28 Şubat
Blgs ----------------------28 Şubat
bahar1212 --------------- 28Şubat
cimeka -------------------- 1 Mart
a_d ------------------------3 Mart
neşelikız ------------------- 4 Mart
sevennur ------------------ 6 Mart
umutdeniz ----------------- ?

Herkese merhaba... Misafirim var pc açık ama cevap yazıp takip edemiyorum, ara ara girip listeyi güncelleyeceğim... Bu arada haber vermeyen anne adaylarımız sizleri bekliyoruz inşAllah olumlu yöndedir haberleriniz...

yok canım benim de idrarla yapılandan.hem de 30 ovulasyon testi ile 4 hamilelik testini 40liraya aldım.yani anlayacağın pahalı değil. geçen ay sanki yumurtlamadım ben çünkü adetim geçmişti.bu ay ilk defa yaptım ikinci çizgi ilkinden daha koyu çıktı ertesi gün eşit koyulukta çıktı yani.senin marka ne

canım benim bu hangi marka?.çünkü benim aldıklarımda hep 5 tane test çubuğu var.25 milyona..

sen çok iyi almışsın.her gün yapıyormusunkaçıncı günde pozitif verdi?

canım benim bu hangi marka?.çünkü benim aldıklarımda hep 5 tane test çubuğu var.25 milyona..

sen çok iyi almışsın.her gün yapıyormusunkaçıncı günde pozitif verdi?

9. ya da 10. gün başladım.14.gün kontrol çizgisinden koyuydu.15.gün eşit koyuluktaydı.16.gün azaldı koyuluk.19.gün yaptım öylesine açılmıştı renk.saydım da toplam 10 tane yapmışım.adı core .gitti gidiyordan aldım.memnun kaldım yani tavsiye ederim

kızlar merhaba
birkaç gündür giremedim foruma, bikaç güzel haber daha çıkmış ne güzel herkesi tebrik ederim. benimde 9 şubattı bugun 11'i 1 hafta önce test yaptım negatif çıktı ama daha adet olmadım, umutlanmak heveslenmek istemiyorum beklicem birkaç gün daha, bakalım kısmet...

hadi hayırlısı inşallah güzel haberler alırsın

heh geldim bende benimkide 25 tane ovulasyon 5 gebelik testi eczaneden alicam bugün gidip iki gün önce gittim ellerinde yokmus bugün icin gidicem markasini söledi ama unuttum :44: bakalim bende reglimin bitiminden sonra ara ara yaparim insallah düzgün sonuc verirler. simdi ikinci cizgi ilkinden koyu cikiyosa yumurtalama dönemine girdin mi demek acaba ben onun anlamlarinida bilmiyorum internetten okumak lazim

aynı koyulukta ya da biraz daha koyu olunca sanırım 24 saat içinde yumurtlama oluyomuş.sen yine de araştır.çift çizgiyi gördüğün gün ve ertesi günü değerlendir mutlaka.bişey daha ben geçen ay yumurtlamadım sanırım bu ay bol bol havuç yedim,kuru incir yedim iyi beslenmeye çalıştım çift çizgi göründü.önce allah tabi de bence faydası oldu.tavsiye ederim.fındık da iyi geliyo haberin ola hadi kolay gelsin......bu arada testin üstünde adet uzunluğuna göre başlaman gereken tarih verilmiş sen bikaç gün önce başla yine de

ay bak burdan neler ögreniyoruz tamam evde havuc dolu yiyim bari tavsan gibi
su test gelsinde okuyim bilgilerini bu arada ben yemege gidiyorum canim hadi gelince görüsürüz bye :79: :80:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…