merve bulantıların başladımı senin bende ne bulantı ne aşerme hiç biri yok da sanki hamile değilim
9. ya da 10. gün başladım.14.gün kontrol çizgisinden koyuydu.15.gün eşit koyuluktaydı.16.gün azaldı koyuluk.19.gün yaptım öylesine açılmıştı renk.saydım da toplam 10 tane yapmışım.adı core .gitti gidiyordan aldım.memnun kaldım yani tavsiye ederim
kızlar merhaba
birkaç gündür giremedim foruma, bikaç güzel haber daha çıkmış ne güzel herkesi tebrik ederim. benimde 9 şubattı bugun 11'i 1 hafta önce test yaptım negatif çıktı ama daha adet olmadım, umutlanmak heveslenmek istemiyorum beklicem birkaç gün daha, bakalım kısmet...
öncelikle tebrik ederim hayatım,Rabbim hayırlısıyla kucağınada almayı nasip etsin..
rüyanda güzelmiş.hayırlara çıkar inşallah.şimdi baktımda rüyada tavuğun yumurtladığını görmek bir çocuğunun olacağına çıkarmış.sen iki tane yumurtladığını görmüşsün demekki ikiz bebişlerin olacak..hadi hayırlısı
aynı koyulukta ya da biraz daha koyu olunca sanırım 24 saat içinde yumurtlama oluyomuş.sen yine de araştır.çift çizgiyi gördüğün gün ve ertesi günü değerlendir mutlaka.bişey daha ben geçen ay yumurtlamadım sanırım bu ay bol bol havuç yedim,kuru incir yedim iyi beslenmeye çalıştım çift çizgi göründü.önce allah tabi de bence faydası oldu.tavsiye ederim.fındık da iyi geliyo haberin ola hadi kolay gelsin......bu arada testin üstünde adet uzunluğuna göre başlaman gereken tarih verilmiş sen bikaç gün önce başla yine de
Hosgeldin aramiza canimdaha 11 günün var simdiden belli olmaz ama atesinin normalden biraz yukarda olmasi iyi die biliyorum ben belki tutmustur onun göstergesidir bilemiyorum tam. Ama suanda yerlesme asamasinda sanirsam tuttuysada. Insallah sende bize güzel haberler verirsin bu ayimiz cok bereketli masallah
Bende okurken yazini ikizmi ki die düsündümolur olur ay olursada ne güzel olur saglikli sihhatli olsun da tekiz de olsa olur dedigin gibi. hadi güzel haberlerini bekliyoruz
kızlar merhaba
birkaç gündür giremedim foruma, bikaç güzel haber daha çıkmış ne güzel herkesi tebrik ederim. benimde 9 şubattı bugun 11'i 1 hafta önce test yaptım negatif çıktı ama daha adet olmadım, umutlanmak heveslenmek istemiyorum beklicem birkaç gün daha, bakalım kısmet...
benim 15. günden itibaren her gün koyu pozitif çıktı şimdi yapsam yine aynı çıkar.galiba benim yumurtlama problemim var zaten 6 aydırda hamile kalamıyorum
ay bak burdan neler ögreniyoruz tamam evde havuc dolu yiyim bari tavsan gibi
su test gelsinde okuyim bilgilerini bu arada ben yemege gidiyorum canim hadi gelince görüsürüz bye :79: :80:
ya belki de hamilesindir kız eğer boş geçmeditsen günleri.yapsana bi daha bakalım ne olacak sonuç
ilk testimi ayın 1inde
ikinci testimi ayın 7sinde
üçüncü testimide bugün yaptım.ilk ikisi çok koyu.bugün yaptığım biraz daha açık çıktı ikinci çizgisi..açık renkli çıkmasının sebebi az önce yemekte çok su içmiştim,bide diğer testleri sabah 10 yaptım bunu öğleden sonra yaptım belki ondandır:44:
ben anlamadım herkes koyu çizgiyi yakalamak için uğraşır benim koyu çizgim hiç gitmiyor
galiba ben bu ayda bebişe el salladım...
senin beklemediğin adet tarihin ne zaman ya onu yazsana bi
inşallah gelmezse 19 şubat diye hesapladım
hala eşit çıkması normal değil sanırım markası ne ki onun
galenik ovulasyon testi diye bir test.içinde bir tanede gebelik testi vardı 25 tl ye almıştım ama ne zaman yapsam koyu pozitif.hatta ilk testimden sonra ayın 2 sinde yani kanda LH baktırdım LH gerçektende yüksekti.34 çıkmıştı.dedim ya galiba benim yumurtlama problemim var
bak aslında diyolar ki havucun suyunu içmek daha yararlıymış sern de bi araştır bakalım
Alla Allah ama ben duymustum bazi testlerin dandik oldugunu belki test bozuktur. Ama ne olur olmaz sen gene git doktora o yol gösterir. Ama eger teste yüksek cikiyosa degerin sende hep yumurtalama oluyo demektir ee buda hamilelik sansini daha cok arttirmaz mi? Senin adetlerin düzenli geliyomu peki ??galenik ovulasyon testi diye bir test.içinde bir tanede gebelik testi vardı 25 tl ye almıştım ama ne zaman yapsam koyu pozitif.hatta ilk testimden sonra ayın 2 sinde yani kanda LH baktırdım LH gerçektende yüksekti.34 çıkmıştı.dedim ya galiba benim yumurtlama problemim var
simdi annemden geliyom oda dedi havuc suyu ic die simdi su ayit tohumu suyum bitsinde havuc suyuna basliyim bari
doktora gittinmi ne dedi
simdi annemden geliyom oda dedi havuc suyu ic die simdi su ayit tohumu suyum bitsinde havuc suyuna basliyim bari
Alla Allah ama ben duymustum bazi testlerin dandik oldugunu belki test bozuktur. Ama ne olur olmaz sen gene git doktora o yol gösterir. Ama eger teste yüksek cikiyosa degerin sende hep yumurtalama oluyo demektir ee buda hamilelik sansini daha cok arttirmaz mi? Senin adetlerin düzenli geliyomu peki ??
annen bilgili mi bu konuda ne iş yapıyo
adetlerim düzenli gibi aslında 2-3gün geç yada erken geldiğide oluyor ama her ay mutlaka olurum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?