Şubat Ayında Hamile KAlmak İsteyenler !

merve bulantıların başladımı senin bende ne bulantı ne aşerme hiç biri yok da sanki hamile değilim

inşallah hayırlısı olur canım
yaa midem bulanıyo hafif hafif ama sabah karnım açken oluyo, daha sonra bişeyler yiyorum geçiyo gibi oluyo sonra yeniden başlıyo öğlen geçiyo, böyle ama hafif yani, karnım ağrıyo ara ara , yarın bakalım neler olucak, haber veririm sizede inşallah hayırlı güzel haberler alırım

benim 15. günden itibaren her gün koyu pozitif çıktı şimdi yapsam yine aynı çıkar.galiba benim yumurtlama problemim var zaten 6 aydırda hamile kalamıyorum

hayatım sen testi çok erken yapmışsın ama negatif çıkması normal bence..hem bak iki günde geçmiş,bence hemen yap artık sonuç alırsın.inşallahta hamişsindir kuzum yaaa

canım sağolasın, bende baktım tabirlerde çoçuk diyo, inşallah hamileyim zaten ama ikizmi diye şimdi içim kıpırdadı artık, hayırlısı tabi, yarın dr da belli olur, sağlıklı olsunda inşallah hepimizinki

havucu günde ne kadar tüketiyordun.bende şuan incir kürü kullanıyorum..

sağol canım inşallah hayırlısı ile tekini görelimde hepimiz inşallah, haber veririm tabiki deee

canım artık varsa belli olur, canını sıkmadan bi test daha yap, yada kan testi yap, hayırlısı olursa olur, olmazsa bu ay olur, yani kısmet kendini üzmeden yola devam et, test yap bizide haberdar et emi

benim 15. günden itibaren her gün koyu pozitif çıktı şimdi yapsam yine aynı çıkar.galiba benim yumurtlama problemim var zaten 6 aydırda hamile kalamıyorum

ya belki de hamilesindir kız eğer boş geçmeditsen günleri.yapsana bi daha bakalım ne olacak sonuç

ay bak burdan neler ögreniyoruz tamam evde havuc dolu yiyim bari tavsan gibi
su test gelsinde okuyim bilgilerini bu arada ben yemege gidiyorum canim hadi gelince görüsürüz bye :79: :80:

bak aslında diyolar ki havucun suyunu içmek daha yararlıymış sern de bi araştır bakalım

ya belki de hamilesindir kız eğer boş geçmeditsen günleri.yapsana bi daha bakalım ne olacak sonuç

ilk testimi ayın 1inde

ikinci testimi ayın 7sinde

üçüncü testimide bugün yaptım.ilk ikisi çok koyu.bugün yaptığım biraz daha açık çıktı ikinci çizgisi..açık renkli çıkmasının sebebi az önce yemekte çok su içmiştim,bide diğer testleri sabah 10 yaptım bunu öğleden sonra yaptım belki ondandır:44:

ben anlamadım herkes koyu çizgiyi yakalamak için uğraşır benim koyu çizgim hiç gitmiyor

galiba ben bu ayda bebişe el salladım...

senin beklemediğin adet tarihin ne zaman ya onu yazsana bi

hala eşit çıkması normal değil sanırım markası ne ki onun

galenik ovulasyon testi diye bir test.içinde bir tanede gebelik testi vardı 25 tl ye almıştım ama ne zaman yapsam koyu pozitif.hatta ilk testimden sonra ayın 2 sinde yani kanda LH baktırdım LH gerçektende yüksekti.34 çıkmıştı.dedim ya galiba benim yumurtlama problemim var

doktora gittinmi ne dedi

bak aslında diyolar ki havucun suyunu içmek daha yararlıymış sern de bi araştır bakalım

simdi annemden geliyom oda dedi havuc suyu ic die simdi su ayit tohumu suyum bitsinde havuc suyuna basliyim bari

Alla Allah ama ben duymustum bazi testlerin dandik oldugunu belki test bozuktur. Ama ne olur olmaz sen gene git doktora o yol gösterir. Ama eger teste yüksek cikiyosa degerin sende hep yumurtalama oluyo demektir ee buda hamilelik sansini daha cok arttirmaz mi? Senin adetlerin düzenli geliyomu peki ??

Son düzenleme:
doktora gittinmi ne dedi

geçen ay adetimin ikinci günü yaptırdığım kan tahlillerinde LH 19.5 çıkmıştı..doktorun bir tanesi o kadar önemli değil biraz yüksek sadece dedi.ama aynı gün başka bir doktora daha gösterdim.o çok yüksek dedi.gelecek ayki adetinde yineleyelim dedi tekrar yüksek çıkarsa tedaviye başlarız dedi.yani dedim ya ben aslında bu ay boşuna hevesleniyorum yine kırmızıları görcem ama işte kendi kendime umut üretiyorum

adetlerim düzenli gibi aslında 2-3gün geç yada erken geldiğide oluyor ama her ay mutlaka olurum.

annen bilgili mi bu konuda ne iş yapıyo

ev hanimi canim ama cok okur bu bitkili sifali kitaplarini ondan masallah her hastaligi ilac kullanmadan bitkilerle geciriyoz biz evde Ama bu havuc sunuyunu televizyondan dinlemis bir programda.

adetlerim düzenli gibi aslında 2-3gün geç yada erken geldiğide oluyor ama her ay mutlaka olurum.

Bence teste bi sorun olabilir adetleri düzenli kisilerin yumurtalama sorunu oldugunu hic duymadim suana kadar ama sen genede doktora git. Baklim benim test sonuclarim nasil cikcak bu ay kullancam bende :)))
canim ban ces1234 o markayla hamile kalmis. demek test bozuk degil sen bencede doktorla görüs bakalim ne dicek.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…