galenik ovulasyon testi diye bir test.içinde bir tanede gebelik testi vardı 25 tl ye almıştım ama ne zaman yapsam koyu pozitif.hatta ilk testimden sonra ayın 2 sinde yani kanda LH baktırdım LH gerçektende yüksekti.34 çıkmıştı.dedim ya galiba benim yumurtlama problemim var
adetlerim düzenli gibi aslında 2-3gün geç yada erken geldiğide oluyor ama her ay mutlaka olurum.
geçen ay adetimin ikinci günü yaptırdığım kan tahlillerinde LH 19.5 çıkmıştı..doktorun bir tanesi o kadar önemli değil biraz yüksek sadece dedi.ama aynı gün başka bir doktora daha gösterdim.o çok yüksek dedi.gelecek ayki adetinde yineleyelim dedi tekrar yüksek çıkarsa tedaviye başlarız dedi.yani dedim ya ben aslında bu ay boşuna hevesleniyorum yine kırmızıları görcem ama işte kendi kendime umut üretiyorum
arkadaşlar ben hapla yumurta takibindeyim.. bugün 11. günüm yarın kontrolüm var..her ay çok düzenli adetlerim var.. gerçi ocak ayındaki baya bi şaştı ama neyse..her ay düzenli adet olmak her ay yumurtladığımız anlamına gelmiyor..mesela benim geçen ay yumurtlamam 23. günde oldu.. hani normalde 12 16 arası falan ya.. adetlerimin değil gününü saatini bile bilirm yani.. buna rağmen yumurtamın büyüyüp çatlamadığı ay da oldu..
arkadaşlar bende düzenli adet oluyorum.her ay bazen iki üçgün şaştığı oluyor ama oluyorum.ayrıca adet döneminde kan pıhtılarıda düşüyor.neyse doktor bana dediki ovülasyon takibinden sonra senin yumurtalar gelişmiyor.bende dedim adet olduğum ilk günden bu yana her ay adet oluyorum.olsun dedi yumurtlama olmadanda adet olunur.rahim duvarı kalınlaşır dedi.
bide bi sorum olcak size.ben ilişki sırasında üsteyken eşim boşalırsa hamile kalma şansım ortadan kalkarmı?herkeze teşkürler.
arkadaşlar bende düzenli adet oluyorum.her ay bazen iki üçgün şaştığı oluyor ama oluyorum.ayrıca adet döneminde kan pıhtılarıda düşüyor.neyse doktor bana dediki ovülasyon takibinden sonra senin yumurtalar gelişmiyor.bende dedim adet olduğum ilk günden bu yana her ay adet oluyorum.olsun dedi yumurtlama olmadanda adet olunur.rahim duvarı kalınlaşır dedi.
bide bi sorum olcak size.ben ilişki sırasında üsteyken eşim boşalırsa hamile kalma şansım ortadan kalkarmı?herkeze teşkürler.
kızlar son adet tarihim 19 ocaktı 15 i gibi bekliyorum bu ay daha dogrusu beklemıyorumbakalım nasıp..çok agır grip geçırdıgımden ve korkumdan da ılaç alamadığımdan dun gece acıle gıttım ve kan testı ıstedım ve negatıf cıktı maalesef ama sonucu soylemek ıcın doktorum aradıgında negatıf olması pozıtıf olmadıgı anlamına gelmıyor henuz gününüz geçmemiş dedi..yani beklemedeyim sadece düz minoset alarak atlatmaya çalışıyorum grıbı yıne de tedbiri elden bırakmadan
Himm :44: bak ilk defa duyuyorum bunlari ee peki yumurtanin catlamadigi ay adet gördünmü? Bide demek bu ovulasyon testleri bu yüzden cok faydali ee doktora gidince biz bebek istiyoruz dedik neden kontrol etmedi bastanda 6 ay sonra gelin dedi. 6 aydan sonra bebek olmazsami kontrol ediyolar yumurtalama düzenini yoksa bi tek benim doktorum mu böle yapti normalde kontrol ediliyomu ki? :44:
evet tabiki her ay adetimi çokkk düzenli gördüm .. çatlamadığı ayda bile...doktorlar genelde 6 ay kendiliğinden olmasına bırakıyor.. ama benim doktorum zaman kaybı yapmayalım dedi.. polikstik over ve tiroid sorunum var.. şansa bırakıp 6 ay kaybetmeyelim dedik. direk geçen ay bebeğe hemen hapla başladık.. yumurtalarım kendi halindeyken büyümüyor sanırım..
kızlar ben de çok istiyorum hamile kalmayı ama moralim bozuk sanki bu ay da olmayacakmış gibi geliyo
ya bende dedim doktoruma tüm kontrolleri yapalim biz zaman kaybetmek istemiyoruz die 6 ay bekliyelim bence dedisonra esim dedi beklemek istemiyoruz o zaman 3 ay sonra gelin yumurta bölünmesini arttiran haplar var sanirim onlardan vereyim size dedi ama hic kontrol edeyim yumurtalaman nasil falan die bisey demedi ben bu doktoru degistireyim yaa sonucta bi doktorun herseyle birebir ilgilenmesi lazim. Sonucta diyelim benimde problemim var biseyden 6 ay öle gecti o problemi cözmek icin gecse bi okdar daha oy anam oy beklemek cok zor ben dah ailk ay bekliyemedim sonrasi naisl gecer ki Allah tez zamanda kavustursun bizi hayirlisiylan bebislerimize insallahhhhh
kızlar adet tarihim 14 şubat...bugün test yaptım negatif...testte çıkmamış olabilir mi...:??? biri bana moral versinnnnnn :85: :85: :85: :85:
olabilir çünkü 3 gün var daha ilk hamileliğimde benim de çıkmadı. bi de sabah ilk idrarla yapman lazım ona dikkat et
kızlar adet tarihim 14 şubat...bugün test yaptım negatif...testte çıkmamış olabilir mi...:??? biri bana moral versinnnnnn :85: :85: :85: :85:
canim idrar testi yaptisan büyük ihtimalle cikmaz zaten ama bazilarinda cikiyo tabi. Kan tahlili yaptirdiysan suanda anlasilir hamile olup olmadigin. insallah hamilesindir ama sakin bozma moralini bekleyemiyorum diyosanda git hemen kan test yaptir saglik ocaklari yapiyomus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?