pazartesi gidicem inşallah hastaneye...hamileysem ne ala...değilsem de ağrılarımın sebebini öğreneyim...
Arkadaşlar hepinize merhaba,
Topikte yeniyim ben. adım Deniz, Ankara'dan bağlanıyorum :)
Şubatta hamile kalmayı planlıyorum.
7 Şubatta yumurtlama dönemim bitti. 2-7 şubat arası her gün ilişki olacak şekilde planladık.
22 şubat regl günüm.
22 şubata kadar her gün mü yoksa başka şekilde mi devam etmek lazım bilgi verir misiniz?
teşekkür ederiiimmm herkese bol şans :)
kızlar ben de çok istiyorum hamile kalmayı ama moralim bozuk sanki bu ay da olmayacakmış gibi geliyo
7 Şubatta yumurtlama dönemim bitti. 2-7 şubat arası her gün ilişki olacak şekilde planladık.
22 şubat regl günüm.
22 şubata kadar her gün mü yoksa başka şekilde mi devam etmek lazım bilgi verir misiniz?
genelde 1 gün arayla önerir doktorlar ama sen doktor nasil söylediyse öyle devam et bende 24 subati bekliyorum bol sans hepimizeeee
heeyy!!! canını sıkma sakın. stres yapayım deme. stres, endişe işin içine girince zorlaştırıyorsun durumu. rahat ol bakalım. sağlık sorunun var mı ki? benim var mesela, haşimoto tiroidi. bakalım nolcak. ben de çok istiyorum. hepimize tez zamanda nasip etsin Allah.
22 şubat regl günüm.
asıfirari,
doktorumuz yumurtalama döneminde yoğun, onun dışındaki günlerde gün aşırı dedi. Başka türlüsü daha rahat oluyorsa onu yapalım hep birlikte doğuralım :) göbeklerimizi tokuşturalım :)
sağol canım çok teşekkür ederimmmm :)
hergün değil canım gün aşırı bigün var bi gün yok hesabı yani
ınsallah canım bıze bıgün süreyle demıstı zaten olacagı varsa olur aslındaa spermın kalıtesı ıcın bıze öyle söylemıstı ama bız yapamıcaz artık esımın pazartesı spermıogram testı yapması lazım
sevindim. her gün her gün olacak şey değil zaten yaa :)
sağol sincap08 cim :) teşekkür ederim sana da bol şans canım.
birbirimizi haberdar edelim burdan.
benim 22 şubattt!! ppoff.
canım sil şu gözünün yaşını öncee!! yok öyle ağlayıp sızlanmak. stres yapmayın canım belki de stresten olmuyor. çok büyük etkisi var çünkü. ablamla eniştem de çocukları olmuyor diye düşünüp tedavi olmaya karar verip doktora gittiler, o gün hamileymiş. her şey olur hayatta. Allah can sağlığı versin size.
evet kızlar yarın adet günüm ama ben hiçbir belirti yaşamıyorum.
2 gün önce şişmeye başladım halen şişim gögüslerim sızlıyordu bitti gitti belim kasıklarım karnım ağrımalıydı ağrımıyor sadece bacaklarım ağrıyor halsizim yorgunum uykusuzum ağzımın tadı yok işte bu tarz şeyler var neyse yarın sabah kalktığımda anlarım sanırım dolu dolu bi adet gecirmicem ondan kaynaklanıyor olabilir yada hamileyimdir.
ben cok istiyorum bebegim olsun ama bu benim 2.ci catlatma ignem 1.ci hüsran olmustu korkuyorum canim sadece:18:
aynen benimki de 22 şubat ya da 21 şubat seni arkadaş olarak ekliyim de özelden konuşur haberleşiriz öyle daha iyi oluyo
tamam :) bekliyorum.
ALLAHrazi olsun canim bende dua ediyorum herzaman kendim icin herkes icin YÜCE RABBIM hem bize hem olmayanlara versin canim insallah bu ay bebisler gelir ama mutlaka benim haberim olsun hayirli haberlerindenanlıyorum canım. bu sefer Allah gönlüne göre verir inşallah kavuşursun yavruna. Dua edicem senin için de.
ALLAHrazi olsun canim bende dua ediyorum herzaman kendim icin herkes icin YÜCE RABBIM hem bize hem olmayanlara versin canim insallah bu ay bebisler gelir ama mutlaka benim haberim olsun hayirli haberlerinden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?