Şubat Ayında Hamile KAlmak İsteyenler !

pazartesi gidicem inşallah hastaneye...hamileysem ne ala...değilsem de ağrılarımın sebebini öğreneyim...

Canim normal de hic böle olmuyomuydu cünkü sölediklerin ya regl belirtisi ya hamilelik ikisinde olan seyler ki sende önceden olmuyoduysa hamile olabilirsin yüksek ihtimalle hadi bakalim insallah

genelde 1 gün arayla önerir doktorlar ama sen doktor nasil söylediyse öyle devam et bende 24 subati bekliyorum bol sans hepimizeeee

kızlar ben de çok istiyorum hamile kalmayı ama moralim bozuk sanki bu ay da olmayacakmış gibi geliyo

heeyy!!! canını sıkma sakın. stres yapayım deme. stres, endişe işin içine girince zorlaştırıyorsun durumu. rahat ol bakalım. sağlık sorunun var mı ki? benim var mesela, haşimoto tiroidi. bakalım nolcak. ben de çok istiyorum. hepimize tez zamanda nasip etsin Allah.

hergün değil canım gün aşırı bigün var bi gün yok hesabı yani

genelde 1 gün arayla önerir doktorlar ama sen doktor nasil söylediyse öyle devam et bende 24 subati bekliyorum bol sans hepimizeeee

ASIfirari,
Doktorumuz yumurtalama döneminde yoğun, onun dışındaki günlerde gün aşırı dedi. başka türlüsü daha rahat oluyorsa onu yapalım hep birlikte doğuralım :) göbeklerimizi tokuşturalım :)
Sağol canım çok teşekkür ederimmmm :)

evet kızlar yarın adet günüm ama ben hiçbir belirti yaşamıyorum.
2 gün önce şişmeye başladım halen şişim gögüslerim sızlıyordu bitti gitti belim kasıklarım karnım ağrımalıydı ağrımıyor sadece bacaklarım ağrıyor halsizim yorgunum uykusuzum ağzımın tadı yok işte bu tarz şeyler var neyse yarın sabah kalktığımda anlarım sanırım dolu dolu bi adet gecirmicem ondan kaynaklanıyor olabilir yada hamileyimdir.

teşekkür ederim canım ilki düştü benim bu ikinci olacak allah verirse . allah sana şifa versin allahım şu cumanın hürmetine tüm anne olmak isteyenleri anne etsin inşallah hayırlı sağlıklı bir şekilde allahım bizi de tez zamanda sevindirsin inşallah sağlıklı bebişlerimiz olsun bizim de(amin)

Canim bende gün asiri olmak lazim die biliyorum ama tabi hergün yapincada tutabilir bence bundan sonra da gün asiri devam edin bence en azindan 1 hafta daha

ınsallah canım bıze bıgün süreyle demıstı zaten olacagı varsa olur aslındaa spermın kalıtesı ıcın bıze öyle söylemıstı ama bız yapamıcaz artık esımın pazartesı spermıogram testı yapması lazım

canım sil şu gözünün yaşını öncee!! yok öyle ağlayıp sızlanmak. stres yapmayın canım belki de stresten olmuyor. çok büyük etkisi var çünkü. ablamla eniştem de çocukları olmuyor diye düşünüp tedavi olmaya karar verip doktora gittiler, o gün hamileymiş. her şey olur hayatta. Allah can sağlığı versin size.

sevindim. her gün her gün olacak şey değil zaten yaa :)
sağol sincap08 cim :) teşekkür ederim sana da bol şans canım.
birbirimizi haberdar edelim burdan.
benim 22 şubattt!! ppoff.

aynen benimki de 22 şubat ya da 21 şubat seni arkadaş olarak ekliyim de özelden konuşur haberleşiriz öyle daha iyi oluyo

ben cok istiyorum bebegim olsun ama bu benim 2.ci catlatma ignem 1.ci hüsran olmustu korkuyorum canim sadece:18:

pptya87,
canını sıkmak istemem ama geçen ay ben de aynı durumu yaşadım, adet oldum.

anlıyorum canım. bu sefer Allah gönlüne göre verir inşallah kavuşursun yavruna. Dua edicem senin için de.
ALLAHrazi olsun canim bende dua ediyorum herzaman kendim icin herkes icin YÜCE RABBIM hem bize hem olmayanlara versin canim insallah bu ay bebisler gelir ama mutlaka benim haberim olsun hayirli haberlerinden

ben çıkıyorum kızlar görüşürüz yine iyi ki böyle bi site kurulmuş teşekkürler herkese iyi akşamlar

ALLAHrazi olsun canim bende dua ediyorum herzaman kendim icin herkes icin YÜCE RABBIM hem bize hem olmayanlara versin canim insallah bu ay bebisler gelir ama mutlaka benim haberim olsun hayirli haberlerinden

teşekkür ederim iyi dileklerin, duaların için. sabrını ve inancını yitirme ama nolursun.
tamam haber vericem olumlu ya da olumsuz paylaşırım. umarım teker teker müjdeler veririz birbirimize.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…