Şubat Ayında Hamile KAlmak İsteyenler !

ben çıkıyorum kızlar görüşürüz yine iyi ki böyle bi site kurulmuş teşekkürler herkese iyi akşamlar

tamam sincap08 görüşürüz. büyük ihtimalle pazartesi tekrar gelebilirim ben. evden de girerim ama haftasonu gezecek çok yer var fırsat bulursam gelicem. evet evet ben de çok sevdim burayı. iyi akşamlar ...

pptya87,
canını sıkmak istemem ama geçen ay ben de aynı durumu yaşadım, adet oldum.

yok be canım artık hiçbir şey canımı sıkmıyor.
3.5 yıl oldu bi kere bile gebe kalamadım işte öyle eglence olsun diye belki gebeyimdir triplerine giriyorum.
zaten bende biliyorum yarın adet olacağımı ben parmağımla vajinamı kontrol ediyorum ve sonuç aşağı inmiş buda demek oluyorki yarın kırmızılar geliyor.

çok üzüldüm. yine de umut önemli pptya. haddime değil ama iyi düşün iyi olsun. inşallah olur canım sen iyi ol, mutlu ol, gerisi ardından gelir.

kızlar benim çıkmam gerekiyor. işteyim, mesai bitti. servisi kaçırmayım.
kendinize çok çok iyi bakın. görüşürüz öptüm bay baayyy

çok üzüldüm. yine de umut önemli pptya. haddime değil ama iyi düşün iyi olsun. inşallah olur canım sen iyi ol, mutlu ol, gerisi ardından gelir.

canım ne demek haddime değil falan lütfen çok haklısın aynen dediğin gibi umut ve pozitif düşünce umudumu yitirmiş değilim ama sıkıldım sadece her ay hüsran ne demek istediğimi anlamışsındır.

kızlar selammmmmevet adet günü yaklaşıp belirtiler yaşayanlar yazsınlar lütfen.benim ayın 28 i ama göğüslerim koltuk altından biraz ağrımaya başladı sanki bide kızlar ne dicem benim 3 ay kadar önce kanda pozitif çıktığında sabahları ağızımda böyle metal tadı vardı.sanki paslanmış demir yalamış gibiydim.annem demişti benim bütün hamileliklerimde bu tat oldu diye.bende biliyorum ki bu tat olunca ben hamileyimdir.umutla bu tadı bekliyorum yani ama şimdilik belirtim sadece hafif bi göğüs ağrısı bakalım hamilelik belirtisimi

bende belırtıde yok adette 1 subat adet gunumdu halen olmadım ayın 8 de kan tahlılı yaptım negetıf cıktı beklıyom kırmızıyı

benim 16 şubat ta. gögüslerim şişti ama her ayın aksine gögüs ağrısı az bide iki gündür feci bi bel ağrısı çekiyorum bugünde göbeğin tam altı kısımlarında ağrı vardı ara ara arttı alt tarafa baskı şeklinde oldu.. Galiba regl geliyorum diyor :2:

selam kızlar bende 3,5 yıllık evliyim artık bebek sahibi olmaya karar verdik geçen ay.. gel gör ki ilk denememizde başarılı olamadık... yanlız geçen ay 3. denemeden bir kaç gün sonra bir yolculuğa çıktık yollar biraz bozuktu çok sallandım arabada ama öyle böyle değil akşam eve geldiğimde çamaşırımda hafif pembemsi bir leke gördüm ne olduğunu da anlamadım kimseyede birşey soramıyorum... sizce bu ne anlama geliyor??
reglm bugün bitti şubat ayında inş. hamile kalırım sırf bunun için ovulasyon testi aldım bu ay bunu deniyerek çalışmalara başlıycaz umarım başarılı oluruz...
Allah isteyen herkeze nasip etsin İnşallah en hayırlı zamanda :)

slm sekerlerrr gezinirken gözüme carptı bi kaç kelime yazmak istedimm
bakın hiç stres yapmayın gecen yıl bu zamanlar bende aglıyodum her ay hüsran oluyodu ama su gercekten çok önemli doktorunuzu iyi secin işinde iyi olsun iyice arastırın öle gidin derim cünkü benim anladımki sorunum doktormuş çok şükür simdi bebişim benimle rabbim inşş sizlerede en kısa zamanda nasip etsin hayırlı evlatlar sakın umudunuzu yitirmeyin kafanıza takmayın dmeicem inanınki ben doktora gtiim ay hep umutluydum olucak benimle diodum ve ölede oldu rabbime binlerce şükür olsunki darısıda en kısa zamanda size olsun inşşş rabbime emanet olun ....

Son düzenleme:

arkadaşım memleket nire senin:)hani istanbuldaysan bizede söyle bakalım şu doktorun adını dicektim.bende doktor konusunda kötü durumdayım ne yazıkki.

zaten bende biliyorum yarın adet olacağımı ben parmağımla vajinamı kontrol ediyorum ve sonuç aşağı inmiş buda demek oluyorki yarın kırmızılar geliyor.[/QUOTE]

o nasıl oluyo cnm :)

o nasıl oluyor cnm :)

inşallah görmezsin o kırmızıları canm .... benimde bat'ım 18 şubat .. bende de göğüs uçlarında acı oluyor ara ara sap ve sol kasıklarda batma oluyor...şu 2 gündür de bel ve sırt ağrısı çekiyorum şiddetli değil o da ara ara ...dün gebelik testi yaptım negatif çıktı sanırım yaşadığım bu hisler tamamiyle psikolojik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…