ben çıkıyorum kızlar görüşürüz yine iyi ki böyle bi site kurulmuş teşekkürler herkese iyi akşamlar
pptya87,
canını sıkmak istemem ama geçen ay ben de aynı durumu yaşadım, adet oldum.
yok be canım artık hiçbir şey canımı sıkmıyor.
3.5 yıl oldu bi kere bile gebe kalamadım işte öyle eglence olsun diye belki gebeyimdir triplerine giriyorum.
zaten bende biliyorum yarın adet olacağımı ben parmağımla vajinamı kontrol ediyorum ve sonuç aşağı inmiş buda demek oluyorki yarın kırmızılar geliyor.
tamam sincap08 görüşürüz. büyük ihtimalle pazartesi tekrar gelebilirim ben. evden de girerim ama haftasonu gezecek çok yer varfırsat bulursam gelicem. evet evet ben de çok sevdim burayı. iyi akşamlar ...
çok üzüldüm. yine de umut önemli pptya. haddime değil ama iyi düşün iyi olsun. inşallah olur canım sen iyi ol, mutlu ol, gerisi ardından gelir.
slm sekerlerrr gezinirken gözüme carptı bi kaç kelime yazmak istedimm
bakın hiç stres yapmayın gecen yıl bu zamanlar bende aglıyodum her ay hüsran oluyodu ama su gercekten çok önemli doktorunuzu iyi secin işinde iyi olsun iyice arastırın öle gidin derim cünkü benim anladımki sorunum doktormuş çok şükür simdi bebişim benimle rabbim inşş sizlerede en kısa zamanda nasip etsin hayırlı evlatlar sakın umudunuzu yitirmeyin kafanıza takmayın dmeicem inanınki ben doktora gtiim ay hep umutluydum olucak benimle diodum ve ölede oldu rabbime binlerce şükür olsunki darısıda en kısa zamanda size olsun inşşş rabbime emanet olun ....
yok be canım artık hiçbir şey canımı sıkmıyor.
3.5 yıl oldu bi kere bile gebe kalamadım işte öyle eglence olsun diye belki gebeyimdir triplerine giriyorum.
zaten bende biliyorum yarın adet olacağımı ben parmağımla vajinamı kontrol ediyorum ve sonuç aşağı inmiş buda demek oluyorki yarın kırmızılar geliyor.
benim 16 şubat ta. gögüslerim şişti ama her ayın aksine gögüs ağrısı az bide iki gündür feci bi bel ağrısı çekiyorum bugünde göbeğin tam altı kısımlarında ağrı vardı ara ara arttı alt tarafa baskı şeklinde oldu.. Galiba regl geliyorum diyor :2:
arkadaşım memleket nire senin:)hani istanbuldaysan bizede söyle bakalım şu doktorun adını dicektim.bende doktor konusunda kötü durumdayım ne yazıkki.
canım benim ben adanalıyım lakin eşimin görev icabı dogudayız malatyadayım
anladım canım oky.ama burayı okuyan varsa istanbuldan iyi bir doktor önerirse sevinirim.istanbul avrupa yakasındayım...
hatta doktor ismi vermek gerekirse Prof. Dr. Rıza MADAZLI
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?