merhabalaaaar kızlar bugün hamileliğimin 3 haftası doktor kese görmeye çağırdı ama burdan okuduğum yorumlarda hep 5 veya 6. haftalarda anca görülüyorumuş keseler gitmemeyi düşünüyorum çünkü yok derse moralim bozulur 2 hafta kendimle başbaşa kalayım diyorum sizce ne yapmalıyım ?
oo süper :) yanlış değildir, sanmıyorum. geçen ay ben de yaptım, tek çizgi çıktı diye 3-5 dk sonra çöpe attım. ablam napıyosuun dedi. e negatiif ben de attım dedim. olmaz öyle şey dedi, 1 saat sonra bile çıkar dedi. onun öyle çıkmış. çöpten alıp bekledik bebişin gönlünün olmasını, ama olmadı :)
merhabalaaaar kızlar bugün hamileliğimin 3 haftası doktor kese görmeye çağırdı ama burdan okuduğum yorumlarda hep 5 veya 6. haftalarda anca görülüyorumuş keseler gitmemeyi düşünüyorum çünkü yok derse moralim bozulur 2 hafta kendimle başbaşa kalayım diyorum sizce ne yapmalıyım ?
:) kimisi 5 dk snra geçersiz dıyorda bende boşuna umutlanmıyımm dedım.
yerleşme kanaması oldu mu sende leyna? döllenmeden sonra? adet öncesi ya da adet zamanında oldu mu? buna takmış durumdayım bugün :) gerçi herkeste olmuyo dedi arkadaşlar rahatladım. sağ olsunlar.
Canim gebeligi son adet döneminden itibaren saymaya basliycaksin ama. Yani 3 haftalik degilsindir yani benim bi arkadasim son adet tarihinden 6 hafta sonra gitti doktora doktor 2 hafta sonra gel keseni görelim demis yani 8 haftalikken :)) Ama 6 haftalikkende herseyin yolunda gittigini sölemis doktor. yani kesen gözükmese bile hersey yolundami die ögrenirsin icin rahat olur
Bu arada herkese günaydin ben fazla giremedim bi kac gündür umarim herkes iyidir :))
yerleşme kanaması oldu mu sende leyna? döllenmeden sonra? adet öncesi ya da adet zamanında oldu mu? buna takmış durumdayım bugün :) gerçi herkeste olmuyo dedi arkadaşlar rahatladım. sağ olsunlar.
günaydın herkese ben de kendimle savaşıyorum kan testine gidip gitmeme konusunda 3 günüm kaldı bat a . akıntım var, bugün göğüslerim de azcık ağrıyo gibi ama içimden bi his de adet olacağımı söylüyor. ne zor işmiş beklemek yahuuu
Canım 3 haftalık olamazsın ki son adet tarihine göre hesaplanır.. Mesela benim son adetim 12 Ocak ve buna göre şimdi tam 5 haftalık hamileyim... Son adet tarihin nedir? Keseyi görürsün git doktora
canım ben adetime 4 gün kala gidip kan tahlili yptırdım ve hamile çıktım değer 70 küsürlerdeydi yeni hamilelikti ama çıktı, bence sende sıkıntı yapma, git yaptır varsa çıkar, yoksada moralini bozma, hayırlısı ne zaman ise o zaman olur inşallah
aaaa sende olmadımııı nasıl olmazzzzyok bacım kanama falan olmadı şimdilik her şey normal sadece kasıklarım ağrıyo adet olcam gibi ama lekede yok kanda sen neden rahatsızsın kanaman olmadığındanmı orayı anlayamadım o kadar ıncık cıncık edip aklını karıştırma oluruna bırak rahat ol enim doktorumun dediği gibi o beben sağlıklıysa sen ne yaparsan yap düşmez bişey olmaz ama sağlıklı değilse kanamayla falan bi şekilde gider ki onu ne yaparsan yap tutamazsın o yüzden gönlünü ferah tut bende o yüzden gitmek istemiyorum doktora 2 hafta daha büyüsün bebişim bakalım hayırlısıysa kalır değilse allah yenisini verir inşallah...
idrar testinde de çıkar mı sence merve?
leyna şimdi gördüm mesajı.. bebek rahime düştüğünde zaten 2 haftalık oluyo bizim bildiğimiz matematik hesabı olmuyor canım son adet tarihine göre olur...
benim sıkıntım ne biliyo musun, hamilelik tecrübesi olanlardan, belirtileri biraz fazla okudum galiba. adet olduğunu düşünüp, onun yerleşme kanaması olduğunu öğrenenler oluyor, bende olmadığına göre gebelik de olmamıştır diye düşündüm sadece. yoksa ben evhamlı değilim ki hiiiiçsöylediklerinde haklısın leynacım. rahat olmak çok önemli. öyle yapicam ben de
benim sıkıntım ne biliyo musun, hamilelik tecrübesi olanlardan, belirtileri biraz fazla okudum galiba. adet olduğunu düşünüp, onun yerleşme kanaması olduğunu öğrenenler oluyor, bende olmadığına göre gebelik de olmamıştır diye düşündüm sadece. yoksa ben evhamlı değilim ki hiiiiçsöylediklerinde haklısın leynacım. rahat olmak çok önemli. öyle yapicam ben de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?