Şubat Ayında Hamile KAlmak İsteyenler !

yerleşme kanaması oldu mu sende leyna? döllenmeden sonra? adet öncesi ya da adet zamanında oldu mu? buna takmış durumdayım bugün :) gerçi herkeste olmuyo dedi arkadaşlar rahatladım. sağ olsunlar.

:) kimisi 5 dk snra geçersiz dıyorda bende boşuna umutlanmıyımm dedım.

Canim gebeligi son adet döneminden itibaren saymaya basliycaksin ama. Yani 3 haftalik degilsindir yani benim bi arkadasim son adet tarihinden 6 hafta sonra gitti doktora doktor 2 hafta sonra gel keseni görelim demis yani 8 haftalikken :)) Ama 6 haftalikkende herseyin yolunda gittigini sölemis doktor. yani kesen gözükmese bile hersey yolundami die ögrenirsin icin rahat olur

Bu arada herkese günaydin ben fazla giremedim bi kac gündür umarim herkes iyidir :))

Son düzenleme:
günaydın herkese ben de kendimle savaşıyorum kan testine gidip gitmeme konusunda 3 günüm kaldı bat a . akıntım var, bugün göğüslerim de azcık ağrıyo gibi ama içimden bi his de adet olacağımı söylüyor. ne zor işmiş beklemek yahuuu

yerleşme kanaması oldu mu sende leyna? döllenmeden sonra? adet öncesi ya da adet zamanında oldu mu? buna takmış durumdayım bugün :) gerçi herkeste olmuyo dedi arkadaşlar rahatladım. sağ olsunlar.

aaaa sende olmadımııı nasıl olmazzzzyok bacım kanama falan olmadı şimdilik her şey normal sadece kasıklarım ağrıyo adet olcam gibi ama lekede yok kanda sen neden rahatsızsın kanaman olmadığındanmı orayı anlayamadım o kadar ıncık cıncık edip aklını karıştırma oluruna bırak rahat ol enim doktorumun dediği gibi o beben sağlıklıysa sen ne yaparsan yap düşmez bişey olmaz ama sağlıklı değilse kanamayla falan bi şekilde gider ki onu ne yaparsan yap tutamazsın o yüzden gönlünü ferah tut bende o yüzden gitmek istemiyorum doktora 2 hafta daha büyüsün bebişim bakalım hayırlısıysa kalır değilse allah yenisini verir inşallah...

evet canım yaa yarama prmak bastın vallaver öpücem elini eğer adetin ilk gününden sayarsak 5 haftalık hamileyim ama şöyle bişey var ben adetimin başladığı gün yumurtlamadım ya adetimden 12 -14 gün sonra yumurtladım yani3 haftaya geliyo anlayamadım

canım maşallah sana, ben 5+6 da gördüm keseyi,senin gibi ,yani 4 haftalık flndı gittim göremedik, bir hafta sonra gel dedi, gittim keseyi gördük, bebişde nokta kadar dedi, ama güzel bi gebelik olucak dedi inşallah bence sen dr git ama keseyi göremesende karamsarlık yapma 1 hafta sonra bidaha çağırır o zaman görürsün inşallah

ha bu arada sende ankaradaymışsın ben doktorumu değiştirmeyi düşünüyorum sen kime gidiyorsun ?

Canım 3 haftalık olamazsın ki son adet tarihine göre hesaplanır.. Mesela benim son adetim 12 Ocak ve buna göre şimdi tam 5 haftalık hamileyim... Son adet tarihin nedir? Keseyi görürsün git doktora

canım ben adetime 4 gün kala gidip kan tahlili yptırdım ve hamile çıktım değer 70 küsürlerdeydi yeni hamilelikti ama çıktı, bence sende sıkıntı yapma, git yaptır varsa çıkar, yoksada moralini bozma, hayırlısı ne zaman ise o zaman olur inşallah

Canım 3 haftalık olamazsın ki son adet tarihine göre hesaplanır.. Mesela benim son adetim 12 Ocak ve buna göre şimdi tam 5 haftalık hamileyim... Son adet tarihin nedir? Keseyi görürsün git doktora

ama hayatım son adet tarihinde hamile kalmış olamam ki yumurtlama dönemim adetimden 12 gün sonra nasıl olacak?

leyna şimdi gördüm mesajı.. bebek rahime düştüğünde zaten 2 haftalık oluyo bizim bildiğimiz matematik hesabı olmuyor canım son adet tarihine göre olur...

idrar testinde de çıkar mı sence merve?

benim sıkıntım ne biliyo musun, hamilelik tecrübesi olanlardan, belirtileri biraz fazla okudum galiba. adet olduğunu düşünüp, onun yerleşme kanaması olduğunu öğrenenler oluyor, bende olmadığına göre gebelik de olmamıştır diye düşündüm sadece. yoksa ben evhamlı değilim ki hiiiiç söylediklerinde haklısın leynacım. rahat olmak çok önemli. öyle yapicam ben de

meraba arkadaşlar bende sizin gibi her ay hamilelik belirtileri yaşıyorum ama bi şey yok.aşılama yaptıracam galiba

idrar testinde de çıkar mı sence merve?

canım benimki zaten önce idrarda çıktı emin olamadım gittim kan tahlili yaptırdım ve 70 küsür betahcg çıktı, zaten benimkinin idrarda çıkmasının sebebide bu değer yüksekliği idi, çünkü kanda 20 lerde olursa beta, idrarda çıkmaya başlıyo silikte olsa, önce bi idrar yap, emin olamadın kan yaptırırsın, hadi hayırlısı inşalllah

leyna şimdi gördüm mesajı.. bebek rahime düştüğünde zaten 2 haftalık oluyo bizim bildiğimiz matematik hesabı olmuyor canım son adet tarihine göre olur...

o zaman benim kocaman bebeğim olmuş ya hu fikrimi değiştirmeme sebep oldun sağol gidicem doktora

ha şöyleee bak benim bebeğim 5 haftalıkmış valla ben 3 biliyodum bak herşeyde var bi hayır rabbim inşallah bebeğimizi elimize aldırıp yüzümüzü güldürsün

canım bende yerleşme kanaması olmadı, şu an 6+3 haftalık hamileyim inşallah bu saatten sonrada bi kanamam olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…