Şubat Ayında Hamile KAlmak İsteyenler !

hımm bi alalım o zaman . bu arada senin de hayırlı olsun canım Allah kucağına almayı da nasip etsinkaç aylık oldu

ha bu arada sende ankaradaymışsın ben doktorumu değiştirmeyi düşünüyorum sen kime gidiyorsun ?

evet canım ankaradayım. cihangir çakıcı ya gidiyorum. hamilelik olunca (olursa) HRS kadın doğum hastanesine gidicem. sen nereye/kime gidiosun? aslında eve yakın olsun istiyordum ben, acil bişe olsa hemen gidebilelim diye. gerçi cihangir bey her zaman arayın diyor ama muayenehanesi var, arayıp ne diyelim adama :) o saatte açacak değil ya bizim için... onun için hastaneye gidicem gebelik sonrasında.

inşallah canım peki sanada sorayım senin gebeliğin son adetinden mi hesaplandı yoksa yumurtlama tarhinden itibarenmi?

slm kızlar nasılsınız.merak eden arkadaşlar vardır diye yazıyorum.benim dün kanamam başlamıştı.adetime daha 12 gün var.bugün gittim doktora sabah acaba üstüne görmemi diye.benden kan tahlili istemedi,direk ultrasona geçtik alttan muayene etti.rahim ağzına baktı,rahim içine baktı.bişey yok herşey normal dedi.kist yok,miyom yok dedi ama bebekte görünmüyor dedirahim duvarı ince dedi.kanama olması için rahim duvarının kalın olması lazım dedi.peki neden bu kanama dedim.herşeyden olabilir dedi.stresten hormonlardan.benim sadece prolaktin hormonum yüksek dedim olabilir dedi.kanaman bitince gel bazı testler yapcaz dedi.işte böyle kızlar.sanırım ben 12 gün önceden kırmızıları görmüş oldum yani

ben balgatta akropole gidiyorum doktorumdan çok memnunum aslında ışıl hanım ama aslında ben oraya bülent alp aydının adını duyup gitmiştim ama onunda ilk randevusu geç tarihe verildiği için ışıl hanımdan almak zorunda kaldım o da çok güler yüzlü iyi bir dinleyici açıklayıcı ama benim aklım bülent beyde kaldı fakat şöylede bir durum var şimdi be aynı hastanede doktor değiştirip yanlış anlaşılmaktan korkıyorum o yüzden acaba hastaneyi bırakıp başka yerden mi devam etsem dedim...

canım bende yerleşme kanaması olmadı, şu an 6+3 haftalık hamileyim inşallah bu saatten sonrada bi kanamam olmaz

olmasın olmasın. kimse kanamasın artık yeteeerrr teşekkür ederim mervecim. aynı zamanda tebrikler. sağlıklı bir hamilelik geçirir, bir an önce kavuşursunuz inşallah canım

inşallah canım peki sanada sorayım senin gebeliğin son adetinden mi hesaplandı yoksa yumurtlama tarhinden itibarenmi?

canım bu genel kuraldır, sen bir günlük hamile olsan bile son adet günün ilk gün olarak kabul ediliyo ve bekleyipte olmadığın adet günü tam 4 haftalık hamile oluyosun, yani bu bir kural ben kendimce 4+3 günlük hamileyim ama tıp dilinde 6+3 günlük hamileyim, yani 2 hafta hep fazladır canım

olmasın olmasın. kimse kanamasın artık yeteeerrr teşekkür ederim mervecim. aynı zamanda tebrikler. sağlıklı bir hamilelik geçirir, bir an önce kavuşursunuz inşallah canım

amin canım Allah razı olsun, Allahım herkesin gönlüne göre verir inşallah seninde, isteyen herkesinde inşallah.

yaa neler öğreniyoruz ben bunu bilmiyodum misal :)) günün ilk bilgisi daha çoook şey var galiba öğrenilecek
Neyse ben siteye daldım aç kaldım kahvaltı yapayım az da temizlik ev batmış

ben de duydum bülent beyi. iyiymiş. doktor belirlemek ve aynı kişiyle devam etmek çok önemli. istersen bülent beye geç sen. bilgilerin de hastanede nasıl olsa, acil bir şey olsa yardımlaşarak bakıyorlar hastalara. fikir alışverişi yapıyorlar filan. hastaneden memnun kaldıysan değiştirme bence. bülent beye ulaşamadığın zamanlarda ışıl hanıma da gidersin aynı zamanda. hem onu da sevmişsin. sen bilirsin tabi. cihangir bey çok yoğun olduğu için değiştiricem ben. akşam 7'de randevulu gidiyorum 9 civarı görüşebiliyorum. çok hastası var. o yüzden tercih etmeyeceğim sonraki süreçte. iyi düşün canım ama çok sıkıntı yapma kendine. ankara büyük şehir ve çok çok iyi doktorlar var.

canım bu konuda en iyi kararı sen verirsin ama, eğer dr dan memnunsan yani senin odadan çıkarken yüzünde bi tebessüm bıraktırıyorsa, bu doktor seni mutlu eder, çünkü 9 ay uzun bi zaman, daha çok sıkıntılı ve yorucu bi zaman geçireceğiz, ve gerçekten güler yüzlü anlatıcı ve dinleyici bi dr olması şart. bence devam et, ama eğer çok aklın takıldıysa bi sonraki randevunu diğer dr al, sadece bide onu gör, kimse sana neden bu dr bıraktın demez, sorulursada, işim vardı diğer dr bekleyemedim size bi görüniyim dedim dersin,, kime karar verirsen ona devam edersin, ama güler yüz anlayış çok önemli

o zaman beni doktorum yanılttı sağol canım yorumun için

Kizlar inş. Allahm herkese nasip eder bu duyquyu.

Sedacim buldum seni sonunda giremedim kac gündür nasil gidiyor??
Insallah canim biran önce tatsak su güzel duyguyu hayirlisiylan insallah
Bizde basladik calismalara yarin gün asiri yarin sabah ovulasyon testinide uygulucam bugün 9. gün daha.
Bu arada ya ben erkegin üste durdugu pozisyonda cok zevk alamiyorum ya neden kine bi bilginiz varmi kizlar ay utandim ama

haklısın hayatım aslında hastaneyi değiştirmeyi gözüm yemiyor bülent eyin randevularını nisana veriyolar ondan alıyım o zamana kadar burda devam ediyim en iyisi...

geçmiş olsun sementa. belki doktorun gözünden kaçırdığı bir şey vardır belki gerçekten de yerleşme kanaması, üstüne görme filandır. 12 gün önce çok erken değil mi kırmızıları görmek için? dur bakalım şimdi üzme kendini, kanaman bitsin, dr bi git gel tahlillerin yapılsın da. hayırlısıyla iyi şeyler olsun inşallah. kendine dikkat et şu birkaç gün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…