slm kızlar nasılsınız.merak eden arkadaşlar vardır diye yazıyorum.benim dün kanamam başlamıştı.adetime daha 12 gün var.bugün gittim doktora sabah acaba üstüne görmemi diye.benden kan tahlili istemedi,direk ultrasona geçtik alttan muayene etti.rahim ağzına baktı,rahim içine baktı.bişey yok herşey normal dedi.kist yok,miyom yok dedi ama bebekte görünmüyor dedirahim duvarı ince dedi.kanama olması için rahim duvarının kalın olması lazım dedi.peki neden bu kanama dedim.herşeyden olabilir dedi.stresten hormonlardan.benim sadece prolaktin hormonum yüksek dedim olabilir dedi.kanaman bitince gel bazı testler yapcaz dedi.işte böyle kızlar.sanırım ben 12 gün önceden kırmızıları görmüş oldum yani
işte doktor bana 3 haftalık dedi yani adetimin başlangıcından 2 hafta sonrasını hesapladı
öğle yemeğine çıkıyorum yazarsanız dönüşte okurum
28 günde bir regl oluyorum dr.nevra sitesinde ovulasyon tarihime 13 şubat demişti o gündede sol kasıgımda agrı oldu cnm akıntım geldi koyu. çatlama belirtileri ama şuandki farklı
merhabalaaaar kızlar bugün hamileliğimin 3 haftası doktor kese görmeye çağırdı ama burdan okuduğum yorumlarda hep 5 veya 6. haftalarda anca görülüyorumuş keseler gitmemeyi düşünüyorum çünkü yok derse moralim bozulur 2 hafta kendimle başbaşa kalayım diyorum sizce ne yapmalıyım ?
ben de bütün hamilelerden duymadım, o yüzden şaşırdım. herkeste oluyorsa bende yolunda gitmeyen bişeyler var diye düşündüm ama olması şart değilmiş. pazar günü akşam üzeri gidip bir test yaptırayım. pozitifse iki gün önceden belli olur sanıyorum. olmazsa 22si sabahı yaptırıcam. idrar testleriyle uğraşıp canımı sıkmayım diyorum.
canım benim de düzenli adetim 30 günde bir ama o siteler göre tutmayabiliyor.. yumurtlamanı kontrol ettirdin mi hiç doktora? mesela benim o sitelere göre olmuyor yumurtlamam..hatta her adetinde yumurtluyorsun diye bişey de yok.. düzenli adet olup ta hiç yumurtam olmadığı zamanı da bilirim yani..
evet canım yaa yarama prmak bastın vallaver öpücem elinieğer adetin ilk gününden sayarsak 5 haftalık hamileyim ama şöyle bişey var ben adetimin başladığı gün yumurtlamadım ya adetimden 12 -14 gün sonra yumurtladım yani3 haftaya geliyo anlayamadım
gebelik sata göre hesaplanır. tam gününü bilemezsin ki döllenmenin.. sen 5 haftalıksın 3 değil..
en iyisi güzelim.. adetten 5 gün önce bile öğrenen duydum kanda. sen dediğin gibi yap. inşallah hamişsindr..
xtuqcex sabahki testi tekrarladın mı? sonuç aynı mı?
xtuqcex sabahki testi tekrarladın mı? sonuç aynı mı?
arkadaşlar şu resimli bebek takvimi nasıl yapılıyo bilen varmı ????
Yok canım adetıme 2 gün kala yapmıştım test silik çıkmıştı sonra kan testıne gittim değerim 1,65 çıktı. Dr geç döllenme yada dış gebelık olabılır 2 gun snra tekrar kan testı dedı. ama hala gıtmedımmmm belkı hasta olurum dıye beklıyrm , akıntı varr birde sağ kasığım ağrıyooo .Sabahki testte yıne 2.çizgi silik çıktı. Bu akşam hastaneye gıdıp kan testı verıcemmm daha fazla beklıyemıycemm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?