Şubat Ayında Hamile KAlmak İsteyenler !

şunu da ekleyeyim önceki mesajımda atlamışım, çok önemli bence. ilk 3 ay asla tek doktora gitmeyin diyor benim yakınlarım. iki doktorun görmesi, sonuçları değerlendirme açısından önemli bence. kısmet olur da hamile kalırsam iki dr kontrolüne gidicem ilk üç ay. hipotiroid problemim var, düşük riskim fazla. ne olur ne olmaz diye düşünüyorum. sen de bugün veya yarın bir doktora daha gidip, önceki doktorun istemediği testleri mi yaptırsan canım?

işte doktor bana 3 haftalık dedi yani adetimin başlangıcından 2 hafta sonrasını hesapladı

tamam dr doğru söylemiş yine yani seninki 3 haftalık ama ultrasonda 5 haftalık dicek, yanıltmamış gerçek döllenmeyi söylemiş, zaten gel keseyi görelim demiş sana, sen git, keseni gör canım inşallah, hayırlı olsun tekrar

28 günde bir regl oluyorum dr.nevra sitesinde ovulasyon tarihime 13 şubat demişti o gündede sol kasıgımda agrı oldu cnm akıntım geldi koyu. çatlama belirtileri ama şuandki farklı

canım benim de düzenli adetim 30 günde bir ama o siteler göre tutmayabiliyor.. yumurtlamanı kontrol ettirdin mi hiç doktora? mesela benim o sitelere göre olmuyor yumurtlamam..hatta her adetinde yumurtluyorsun diye bişey de yok.. düzenli adet olup ta hiç yumurtam olmadığı zamanı da bilirim yani..

canım sen döllenmeye göre hesaplıyorsun sanırım hamileliğini.. o 5- 6 haftalar demek son adet tarihinden itibaren demek.. senin son adetine göre kaçıncı haftan?? 3.haftan olamaz sat a göre:)

en iyisi güzelim.. adetten 5 gün önce bile öğrenen duydum kanda. sen dediğin gibi yap. inşallah hamişsindr..

Aslinda tüm bunlar icin doktorlarin bilgi vermesi gerek ama iste verenlerini bulmak zor ben sonucta bilemem bak kendimiz arastirarak buluyoruz hep. Benim doktorum benim morelimi bozdu daha gider gitmez. hic kontrol etmeden bakin dedi belki 3 ay belki 2 yil cocugunuz olmayabilir dedi bu cok olan bir durum dedi beklemek lazim dedi. Onu duyunca üzüldüm bi zaten. Simdide bekletiyo bizi 6 ay sonra gelin dedi ama biz bu ay olmazsa gitcez kontrol etsin yada hap map versin beklemek hicte kolay degil cünkü. Allah tez zamanda bizi yavrularimiza hayirlisiylan kavustursun insallah.

gebelik sata göre hesaplanır. tam gününü bilemezsin ki döllenmenin.. sen 5 haftalıksın 3 değil..

gebelik sata göre hesaplanır. tam gününü bilemezsin ki döllenmenin.. sen 5 haftalıksın 3 değil..

evet bakalım hastaneye gidicem ne diycek doktor ben şimdiye kadar hep 2 3 haftalık dedim herkese şaştım kaldım birde doktora gidip vajinal muayene olmaktan çok korkuyorum ultrasonla bakar inşallah çünkü o şekilde bebek düşebiliyormuş

en iyisi güzelim.. adetten 5 gün önce bile öğrenen duydum kanda. sen dediğin gibi yap. inşallah hamişsindr..

inşallah cimeka. sağol canım. topiklerde özel bahçeci hastanesinin doktorlarının soruları cevapladığı bir yer var gördüysen, alt taraflarda. gebelik diye bir bölümü var, orda hormon hastalıkları vs vs vs bakarken soru sordum dün. cevap vermiş bugün. tiroid hastalığında haşimotonun olumsuz etkisi yok, tsh nin 2'nin altında olması, 4'ün üzerinde olmaması lazım demiş. benim 6 ay önce 5 civarındaydı. hemmen doktora gitmem lazım. ilaç kullanıyorum, 4'ün üzerinde değildir umarım... sen de kontrol ettir, tiroid bezi rahatsızlığın var. tsh önemli diyor bak. hatta copy paste yapayım onu dur : TSH 2 nin altında ise gebelik üstünde etki görülmemektedir. TSH 4 ün üzerinde ise gebelik kaybı bir miktar artmaktadır. Denemeye devam edin. Kontrol altındasınız, endişelenmeyin. Gebe kalmanız ve bebeğinize kavuşmanız dileğiyle...
demiş ... şubat, mart, nisan, mayıs denemelerinde görüşebiliriz yani...

xtuqcex sabahki testi tekrarladın mı? sonuç aynı mı?

Yok canım adetıme 2 gün kala yapmıştım test silik çıkmıştı sonra kan testıne gittim değerim 1,65 çıktı. Dr geç döllenme yada dış gebelık olabılır 2 gun snra tekrar kan testı dedı. ama hala gıtmedımmmm belkı hasta olurum dıye beklıyrm , akıntı varr birde sağ kasığım ağrıyooo .Sabahki testte yıne 2.çizgi silik çıktı. Bu akşam hastaneye gıdıp kan testı verıcemmm daha fazla beklıyemıycemm :)

xtuqcex sabahki testi tekrarladın mı? sonuç aynı mı?

Yok canım adetıme 2 gün kala yapmıştım test silik çıkmıştı sonra kan testıne gittim değerim 1,65 çıktı. Dr geç döllenme yada dış gebelık olabılır 2 gun snra tekrar kan testı dedı. ama hala gıtmedımmmm belkı hasta olurum dıye beklıyrm , akıntı varr birde sağ kasığım ağrıyooo .Sabahki testte yıne 2.çizgi silik çıktı. Bu akşam hastaneye gıdıp kan testı verıcemmm daha fazla beklıyemıycemm :)

anladım tatlım. peki git bakalım ne çıkacak. sabah öğreniriz biz de senden :)

kızlar sağolsun forum takipten 2011 haziran annelerine girdim orda yazdım bi arkadaş ismi ; banayaklaşma - o sağolsun bana hazırladı bende kopyaladım, isterseniz sizde rica edin, sat, muhtemel doğum tarihi fln istiyo arkadaş

hamişler gebelik takip çizelgesi isterseniz yapim size öğrendim
SAT, muhtemel doğum tarihiniz ve bebeğinize söylemek istediğiniz cümleyi yazın yapım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…