Şubat Ayında Hamile KAlmak İsteyenler !

verdiğin bilgiler için sağol canım.. benim sadece bir kere normalin dışında çıktı tsh. sonra tiroid ultrason ve sintigrafide kesinleşti. nodül falan yok.. ilaca başladığımdan beri hiç normali üstüne çıkmadı altına inmedi şükür.. tüm hormonlarım olması gereken referans aralığında.. ben de açıkçası hemen beklemiyorum bebek.. Allah biliyor nasılsa neyin hayırlı olacağını.. mesela hiç olmaması gibi bir düşünceyi bile aklıma getiriyorum bazen.. nasip neyse o olacak..

kızlar ilişkiye girdikten 5 6 gün sonra gelen hafif pembemsi leke ne anlamama geliyor sizce ????:44:

canım mrb.ben bugün kendi doktoruma gitmedim.görümcem bi doktor önermişti ona gittim.ama yarın kendi doktorumada gidcem.çünkü bu doktoru pek beğenmedim.sanırım istediğim şeyleri söylemedi:)bugün bir arkadaşımda şey dedi,bebek varsa zaten şuan ultrasonda görülmezki,doktor niye senden hcg istememişki dedi.bende öyle düşünüyorum aslında yarın tahlilde yaptırcam inşallah...

aminnn Allah razi olsun. DArisi en kisa zamanda sizlere olsun kizlarrr

Cnm hemen boğmak istemiyorum ama bu süreç nasıl oldu nasıl öğrendin.1hafta ve bugüne kadar vücudunda nasıl biyolojik değişiklikler hissettin ve herkesin söylediği gibi küçük bir kan lekesi geldimi sanada

canım hayırlı olsun bebişim öncelikle,bişe sorcam silik çizgi hemen mi çıktı yoksa yarım saat sonra falanmı söylermisin canım.tekrar tebriklerrrr

estafruulah ne bogmasi kasiklarimd agri vardi surekli , goguslerimin ucuda dokununca aciyordu,kanama fln olmadi hic,birde belirtiden sayilirmi bilmem ama ben 2 kere esimde bi kere ruyamiza girdi.

canım hayırlı olsun bebişim öncelikle,bişe sorcam silik çizgi hemen mi çıktı yoksa yarım saat sonra falanmı söylermisin canım.tekrar tebriklerrrr

cook tsk ederim darisi sana insallah. 2 cizgiyi 1 saat snra gordum ben. belli bir muddet sonra gecersiz diyolardi diye umudum pek yoktu ama cok sukur dogruymus :)

oooooohhh bir hamile daha... hayırllı olsun. Allah sağlıklı birşekilde kucağınıza almayı nasip etsin..çok sevindim...hmmmmm birşey diyeceğim, hamilelerin duası kabul olurmuş ta:) bizi unutma

anlıyorum cimekacim sen yine de tedbiri elden bırakma. benim nodüllerim vardı, ilaç kullanmadığım dönemde kendiliğinden kayboldu, şuan yok. hormonlarım için de haftasonu gidicem. senin gayet güzel gözüküyor. hep böyle devam edersin inşallah canım. ben de senin gibi hiç olamayacağı gibi düşünceleri getiriyordum aklıma. topikteki doktora sorma amacım da oydu. tiroid hormon bozukluğu gebe kalmayı engelliyormuş, olursa da düşüğe sebep oluyormuş diye sordum. inkar etmedi. içim içimi yedi benim. bu sabah 6 da ilk idrarımla test yaptım, ikinci çizgiyi gördüm canım. bir gün önce ne kadar inançsız olursan ol, Allah ol derse oluyor. onun için çok fazla karamsarlığa kapılmayalım. hakkında hayırlısı olsun, yüzün hep gülsün canım..

kızlar ilişkiye girdikten 5 6 gün sonra gelen hafif pembemsi leke ne anlamama geliyor sizce ????:44:

sıkıntı yapacak bir şey yokmuş onda dryyvz, herkeste olmasa da bazı gebeliklerde zaman zaman olabiliyormuş. dünkü konuşmalarımızda vardı tatlım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…