öğrenirsen banada haber verirmisin canım bende istiyorum
inşallah cimeka. sağol canım. topiklerde özel bahçeci hastanesinin doktorlarının soruları cevapladığı bir yer var gördüysen, alt taraflarda. gebelik diye bir bölümü var, orda hormon hastalıkları vs vs vs bakarken soru sordum dün. cevap vermiş bugün. tiroid hastalığında haşimotonun olumsuz etkisi yok, tsh nin 2'nin altında olması, 4'ün üzerinde olmaması lazım demiş. benim 6 ay önce 5 civarındaydı. hemmen doktora gitmem lazım. ilaç kullanıyorum, 4'ün üzerinde değildir umarım... sen de kontrol ettir, tiroid bezi rahatsızlığın var. tsh önemli diyor bak. hatta copy paste yapayım onu dur : TSH 2 nin altında ise gebelik üstünde etki görülmemektedir. TSH 4 ün üzerinde ise gebelik kaybı bir miktar artmaktadır. Denemeye devam edin. Kontrol altındasınız, endişelenmeyin. Gebe kalmanız ve bebeğinize kavuşmanız dileğiyle...
demiş ... şubat, mart, nisan, mayıs denemelerinde görüşebiliriz yani...
şunu da ekleyeyim önceki mesajımda atlamışım, çok önemli bence. ilk 3 ay asla tek doktora gitmeyin diyor benim yakınlarım. iki doktorun görmesi, sonuçları değerlendirme açısından önemli bence. kısmet olur da hamile kalırsam iki dr kontrolüne gidicem ilk üç ay. hipotiroid problemim var, düşük riskim fazla. ne olur ne olmaz diye düşünüyorum. sen de bugün veya yarın bir doktora daha gidip, önceki doktorun istemediği testleri mi yaptırsan canım?
kizlarrrrrrrr hamileyimmmmmmm :)
Hayırlı uğurlu olsun .Sağlıklı olsun cnmmmm.
tebrık ederım canımm.... sans bızlerede ugrasınnn :))Hayırlı uğurlu olsun .Sağlıklı olsun cnmmmm.
Hayırlı akşamlar kızlar Batım 18 şubat ve ben bugün gebelik testi yaptım negatif çıktı acaba erken mi davrandım çok üzgünüm
tebrık ederım canımm.... sans bızlerede ugrasınnn :))
aminnn Allah razi olsun. DArisi en kisa zamanda sizlere olsun kizlarrr
kizlarrrrrrrr hamileyimmmmmmm :)
Yok canım adetıme 2 gün kala yapmıştım test silik çıkmıştı sonra kan testıne gittim değerim 1,65 çıktı. Dr geç döllenme yada dış gebelık olabılır 2 gun snra tekrar kan testı dedı. ama hala gıtmedımmmm belkı hasta olurum dıye beklıyrm , akıntı varr birde sağ kasığım ağrıyooo .Sabahki testte yıne 2.çizgi silik çıktı. Bu akşam hastaneye gıdıp kan testı verıcemmm daha fazla beklıyemıycemm :)
Cnm hemen boğmak istemiyorum ama bu süreç nasıl oldu nasıl öğrendin.1hafta ve bugüne kadar vücudunda nasıl biyolojik değişiklikler hissettin ve herkesin söylediği gibi küçük bir kan lekesi geldimi sanada
canım hayırlı olsun bebişim öncelikle,bişe sorcam silik çizgi hemen mi çıktı yoksa yarım saat sonra falanmı söylermisin canım.tekrar tebriklerrrr
Tebrikler canım.. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :)
verdiğin bilgiler için sağol canım.. benim sadece bir kere normalin dışında çıktı tsh. sonra tiroid ultrason ve sintigrafide kesinleşti. nodül falan yok.. ilaca başladığımdan beri hiç normali üstüne çıkmadı altına inmedi şükür.. tüm hormonlarım olması gereken referans aralığında.. ben de açıkçası hemen beklemiyorum bebek.. Allah biliyor nasılsa neyin hayırlı olacağını.. mesela hiç olmaması gibi bir düşünceyi bile aklıma getiriyorum bazen.. nasip neyse o olacak..
kızlar ilişkiye girdikten 5 6 gün sonra gelen hafif pembemsi leke ne anlamama geliyor sizce ????:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?