kizlarrrrrrrr hamileyimmmmmmm :)
canım mrb.ben bugün kendi doktoruma gitmedim.görümcem bi doktor önermişti ona gittim.ama yarın kendi doktorumada gidcem.çünkü bu doktoru pek beğenmedim.sanırım istediğim şeyleri söylemedi:)bugün bir arkadaşımda şey dedi,bebek varsa zaten şuan ultrasonda görülmezki,doktor niye senden hcg istememişki dedi.bende öyle düşünüyorum aslında yarın tahlilde yaptırcam inşallah...
kizlarrrrrrrr hamileyimmmmmmm :)
Günaydınlar kızlarrr, hepinize bol bereketli, huzurlu, sağlıklı bir gün diliyorum
kızlar günaydın hepinize
dün bir doktora soru sormuştum, aldığım cevapla yıkılmıştım. içim içimi yedi rahat edemedim, dün test aldım, bu sabah ilk idrarımla yaptım, ikinci çizgiyi gördüm. çok belirgin değil, ilk çizgi kadar kıp kırmızı değil, pembe. kan testi yaptırmadan, hele ki kalp atışlarını duymadan hamileyim diyemiyor gibiyim. çok sevinemedim, görmeden-duymadan inanamıyorum çünkü. hayırlısıyla, sağlıcakla gelir inşallah sizlere de kısmet olur. isteyen herkese bol bol versin Allah. en başta sığlıkla, mutlulukla kızlar...
Aminn cumlemize nasip etsin insallaahhh :) heycan basiyo suan uyuyamadm telden buraya bKayim dedim :)
Günaydın deniss tebrik ediyorum seni umarım hiç bir sorunla karşılaşmadan bebişini alırsın kucağına..
xtugcex de evde yaptığı test de 2. çizgi silikti emin değildi, dün akşam mutlu haberi verdi bize sende olumlu düşün lütfen..
sıkıntı yapacak bir şey yokmuş onda dryyvz, herkeste olmasa da bazı gebeliklerde zaman zaman olabiliyormuş. dünkü konuşmalarımızda vardı tatlım.
ne güzel çok sevindim allah isteyen herkese versin inşallah
olumlu düşünmeye başladım başlamasına ama işte tiroid hastalarının çoğu sık düşük yapıyormuş. iyice tutunduğunu filan göreyim de, ona göre sevineyim diyorum. 22 şubat benim BAT ım. daha günüm bile gelmedi. belki test yanlıştır. emin olmak için bu akşam test yaptırmaya gidicem, kan testi yapim xtuqcex gibi emin olayım ondan sonra sevineyim
hımmm ama ben hamile değilim ki denisssss.. :2:
o düşünceyide at kafandan..ben çok sağlıklıyım benim bebeğim çok sağlıklı de hep kendine.. :)
benimde 3 tane nodülüm var ama hormonlarım normal çok şükür.. ilaç da kullanmıyorum umarım bende bu ay hamile kalırım :)
yeni hamileler tebrik ederim Allah hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin
benim için ve benim gibi bekleyenler içinde dua edin nolur ben buakşam kan testi yaptırıyorum sonuç yarım saate kadar çıkar dediler işçıkışı gidecem artık yeter bu kadar beklediğim
inşallah negatif bi sonuç çıkmaz karşıma yoksa bu işi kötüye yormaya başlayacam
kızlar günaydın hepinize
dün bir doktora soru sormuştum, aldığım cevapla yıkılmıştım. içim içimi yedi rahat edemedim, dün test aldım, bu sabah ilk idrarımla yaptım, ikinci çizgiyi gördüm. çok belirgin değil, ilk çizgi kadar kıp kırmızı değil, pembe. kan testi yaptırmadan, hele ki kalp atışlarını duymadan hamileyim diyemiyor gibiyim. çok sevinemedim, görmeden-duymadan inanamıyorum çünkü. hayırlısıyla, sağlıcakla gelir inşallah sizlere de kısmet olur. isteyen herkese bol bol versin Allah. en başta sığlıkla, mutlulukla kızlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?