Şubat Ayında Hamile KAlmak İsteyenler !

en güzelini yaparsın sementa. hasta-doktor ilişkisi çok önemli bence. ısınamadığım birine en özel hayatımı nasıl anlatayım. anlattıkları bana güven vermeli, rahat olmalıyım yanında.
kanaman ne durumda? kesildi mi? bitince tahlil yapıcaz demişti senin doktorun. niye geldin deyip zaten sıkkın olan canını daha çok sıkmasın. ayy sinir oldumm...

kızlar günaydın hepinize
dün bir doktora soru sormuştum, aldığım cevapla yıkılmıştım. içim içimi yedi rahat edemedim, dün test aldım, bu sabah ilk idrarımla yaptım, ikinci çizgiyi gördüm. çok belirgin değil, ilk çizgi kadar kıp kırmızı değil, pembe. kan testi yaptırmadan, hele ki kalp atışlarını duymadan hamileyim diyemiyor gibiyim. çok sevinemedim, görmeden-duymadan inanamıyorum çünkü. hayırlısıyla, sağlıcakla gelir inşallah sizlere de kısmet olur. isteyen herkese bol bol versin Allah. en başta sığlıkla, mutlulukla kızlar...

Günaydın deniss tebrik ediyorum seni umarım hiç bir sorunla karşılaşmadan bebişini alırsın kucağına..
xtugcex de evde yaptığı test de 2. çizgi silikti emin değildi, dün akşam mutlu haberi verdi bize sende olumlu düşün lütfen..

olumlu düşünmeye başladım başlamasına ama işte tiroid hastalarının çoğu sık düşük yapıyormuş. iyice tutunduğunu filan göreyim de, ona göre sevineyim diyorum. 22 şubat benim BAT ım. daha günüm bile gelmedi. belki test yanlıştır. emin olmak için bu akşam test yaptırmaya gidicem, kan testi yapim xtuqcex gibi emin olayım ondan sonra sevineyim

kızlar benimde 5 aydır olmuyo. adet tarihim 26 şubat. sabırsızlıkla bekliyorum. belim ve başım ağrıyo hep ama yine de bilemiyorumm

yeni hamileler tebrik ederim Allah hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin
benim için ve benim gibi bekleyenler içinde dua edin nolur ben buakşam kan testi yaptırıyorum sonuç yarım saate kadar çıkar dediler işçıkışı gidecem artık yeter bu kadar beklediğim
inşallah negatif bi sonuç çıkmaz karşıma yoksa bu işi kötüye yormaya başlayacam

o düşünceyide at kafandan..ben çok sağlıklıyım benim bebeğim çok sağlıklı de hep kendine.. :)
benimde 3 tane nodülüm var ama hormonlarım normal çok şükür.. ilaç da kullanmıyorum umarım bende bu ay hamile kalırım :)

ehh peki o zaman, tamamm :) harikayım, süperim terapileri yapıcam kendime :)
benim nodüllerim sıkıntı yapmadı bana, görünüp, birkaç yıl kalıp gittiler. normal hormon üretmeye devam ettim o arada. tsh ve anti tpo yüksek, ctesi gidicem doktora. benim çok yüksekti canım 15 yıldır tiroid rahatsızlığım var, ben hamile kalabildiysem sizlerin de olur.

nelitcim merhaba,
kendi adıma teşekkür ederim canım inşallah hepimiz kısa zamanda kavuşuruz dileğimize. dualarım sizinle, hepimiz için her zaman ediyorum canım Allah duyar inşallah kabul olur. ben de akşam yaptırıcam bakalım ... yarın ya da bu akşam söylerim size. sen de haber ver bize. inşallah hayırlısıyla güzel haberler alırız canım öpüyorum seni.

İsim ------------------ BAT(Beklenmeyen Adet Tarihi)

seyma4 ----------------- 4 Şubat
elatugba ----------------- 4 Şubat
apsaras ----------------- 4 Şubat
merve1 ------------------ 4 Şubat

psijoyi --------------------- 4 Şubat

Hacer22 ------------------- 6 Şubat
leyna ---------------------6 Şubat
cardelenss --------------- 7 Şubat Haber yok!

civciv89 ------------------- 8 Şubat

reyhan85 ----------------8 Şubat
elisaist ------------------ 9 Şubat

tenniterenne ---------------9 Şubat

FLZARDA ----------------9 Şubat Sonuç Bekliyor

aborjinos -------------------10 Şubat

arzum66 ----------------- 10 ŞubatSonuç Bekliyor
hatcag --------------------11 Şubat Haber yok!
nelit ----------------------11 Şubat Sonuç Bekliyor

pptya87 --------------------12 Şubat

polanegri ----------------- 12 Şubat Haber yok!
shainy --------------------14 Şubat Haber yok!
ugrftma -------------------14 ŞubatHaber yok!
xtuqcex ------------------ 15 Şubat

happylife -------------------15 Şubat

alisya01 ------------------- 16 Şubat

cute ---------------------18 Şubat

aygunes -------------------19 Şubat

filiz_fidan -----------------19 Şubat
maehlmiekte --------------20 Şubat
bluemoon83 -------------- 20 Şubat
tohumm ------------------ 22 Şubat
sincap08 ----------------- 22 Şubat
denisss_ruj ----------------22 Şubat
ecgubay ------------------ 23 Şubat
eylul_ -------------------- 23 Şubat
Arzuum_79 ---------------- 23 Şubat
LoveLy_ ------------------ 24 Şubat
kukla --------------------- 24 Şubat
hevessss ----------------- 25 Şubat
pocapoca -----------------26 Şubat
seda__ ------------------- 27 Şubat
istemnur ------------------ 27 Şubat
kelebek00 ---------------- 27 Şubat
sementa33 --------------- 28 Şubat
vildan41 ------------------ 28 Şubat
Blgs -----------------------28 Şubat
bahar1212 ---------------- 28Şubat
cimeka -------------------- 1 Mart
a_d ------------------------3 Mart
aLiCeinRiot -----------------3 Mart
neşelikız ------------------- 4 Mart
sevgi2005 ----------------- 5 Mart
seldayavuzguray ---------- 5 Mart
sevennur ------------------ 6 Mart
dryyvz --------------------- 6 Mart
umutdeniz ----------------- ?
dogan_75 ---------------- 10 Mart
pelin67 ------------------- 13 Mart

günaydın canım habere çok sevindim ben inanıyorum sen hamilesin benimde adetim 1 gün geçmişti idrar testi yaptım silik çıktı ikinci çizgi hemen kan testi yaptırdım pozitif çıktı sende bir an önce kan aldır sonucunuda bizimle paylaş olurmu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…