Şubat Ayında Hamile KAlmak İsteyenler !

kızlar benimde 5 aydır olmuyo. adet tarihim 26 şubat. sabırsızlıkla bekliyorum. belim ve başım ağrıyo hep ama yine de bilemiyorumm

olur edanur, canını sıkma sen. ciddi bir hormon problemi yoksa olur diye biliyorum ben. kolaylaştıracak bir iki şey denedim ben, gerçi sizler de yapıyosunuzdur mutlaka duymuşsunuzdur. bizim ilk korunmasz denememiz ocak ayındaydı, olmadı. şubat ayında daha sistemli, yumurtlama gününde sık, sonraki günlerde gün aşırı olacak şekilde,ilişkiden sonra hiç kalkmadan yattım. belimin altına yastık alıp, en az yarım saat kaldım. daha sonra da kalkmadım. duşumu sabah aldım hep. sıcak su kasları gevşetiyor ve spermi dışarı atıyor diye biliyorum. test yalan söylemiyorsa her seferinde böyle yaparak tutmasını sağladık canım sen de, siz de öyle yapın isterseniz.

canıımm. çok teşekkür ederim leynacım. yaa ben hala şaşkınım. sevineyim mi bilemedim ki. bugün ayın 17 si. BAT'ım 22 şubat. idrarda çıkması için erken gibi geliyor bana. akşam bi kan vereyim de içimiz rahatlasın yahu :) tamam güzelim yazarım buraya hemen.

24 subat hıc gelmesnı ıstemedıgım adet gunum dun danayamadım test yaptım negatıftı azcıkın bozuldum ama umudum haken va gıbı cok gazlıyım bırde en cok sabahları hep tuvalete kosarak gıdıyorum butun gece tuvaletımı tutuyormusum yanı bu sekılde sabah ıdrara kosan varmı aranızdda merak ettıım :)

cook tsk ederim darisi sana insallah. 2 cizgiyi 1 saat snra gordum ben. belli bir muddet sonra gecersiz diyolardi diye umudum pek yoktu ama cok sukur dogruymus :)

canım niye sordum bu soruyu biliyormusun benim geçen ay yarım saat sonra 2.çizgi çıktı iki defa yaptım,ikisinde de 2.çizgi silik çıktı.ama 2-3 gün sonra falan adet oldum.adet olunca doktora gitmedim.görümcem gitmiş benim doktoruma demiş böyle böyle oldu.oda demişki ozaman düşük yapmış olabilir.sanırım benim hep öyle bişey oluyor ama hayırlısı bakalım.tekrardan tebrikler canımmm.

hayırlısı olsun canım.. idrarda çıktıysa kanda hayli hayli çıkar..git hemen kesinleşsin de kutlamalara başlayalım:)umut olursun valla bana:)zaten gerçekten kalp atışlarını duymadan çevreye falan da pek duyurma..

canım şimdiden hayırlı olsun diyelim, sen yinede sevin, Allah hakkında hayırlısını versin, iyi düşün güzel olsun inşallah

Günaydin kizlar hepinize.. Bugün güzel bir gün olur insallah

Ben bugün ilk testimi yaptim ovulasyon icin negatif cikti zaten bugün 10. gün simdi gün asiri yapiyoruz ya yaramazligimizi bugüne denk geliyo yapsak mi bu durumda yapmasak mi acep tavsiyesi olan varmi?
insallah yumurtalama problemim yoktur

canım öğrendim söyle bakim sat muhtemel doğum tarihi ve bebişine söylemek istediğin cümleyi yapım sanada

tatlım bende dün uğraştım ama yapamadım bir türlü siye kopyaladığım http yi kabul etmiyo sana vereyim vaktin olursa yaparsın sat 13 ocak tahmini doğum ekim 20 bebeğime de sağlıkla gel kuzum demek istedim

ayyy site diyecektim siye olmulüş

evet idrarda çıktıysa kanda çok rahat çıkar. ama şu 5 gün kafamı karıştırıyo yaa. 5 gün var daha adete. neyse ben en iyisi akşam gidiyim de öğrenip söyleyim size de. benden sonra da senin haberini alırız inşallah, hepinizin arkadaşlar. o tik takk tik takkkları duyim de aileme, kayınvalidemlere filan öyle söyliycem.

canım şimdiden hayırlı olsun diyelim, sen yinede sevin, Allah hakkında hayırlısını versin, iyi düşün güzel olsun inşallah

teşekkür ederim mervecim. öğreneyim akşam, pozitifse bana da bi takvim yaparsın artık :) olmazsa gelecek ay, olmazsa gelecek ay yaparsın. ama illaa ki yaparsın :)

canım coooook sevindim ya darısı isteyen herkesin başına ama ikinci çizgiyi silik de olsa gördüysen hamilesindir diye biliyorum akşam ögrenir ögrenmez bize de bildir canım birlikte sevinelim

canım coooook sevindim ya darısı isteyen herkesin başına ama ikinci çizgiyi silik de olsa gördüysen hamilesindir diye biliyorum akşam ögrenir ögrenmez bize de bildir canım birlikte sevinelim

tamam bluemoooonnn :) öğrenir öğrenmez, daha doğrusu eve gelir gelmez yazarım inşallah. evet ikinci çizgiyi silik de olsa gördüm. kıpkırmızı değildi ama olsun, yetiyormuş. tek düşüncem şuan, adete 5 gün varken çıkması testin doğruluğundan şüphe ettiriyor bana. onun için akşam gidicem iş çıkışı. sonuca göre seviniriz ya da üzülmek yok yola devam deriz :)

en nihayetinde yaptım benimde bebeğimin çizelgesi var artık

Son düzenleme:
en nihayetinde yaptım benimde bebeğimin çizelgesi var artık

canım yapmışın güzel olmuş seninkide , ben yinede sana yapmıştım yazılı bi şekilde istersen onu kullan
http://lbdf.lilypie.com/7hNtp2.png kontrol panelindeki çizelgeler bölümüne kopyala sonra değişiklikleri kaydet canım, bu arada türkçe karakter kabul etmediği için ı lar i olarak çıkıyor canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…