kızlar benimde 5 aydır olmuyo. adet tarihim 26 şubat. sabırsızlıkla bekliyorum. belim ve başım ağrıyo hep ama yine de bilemiyorumm
günaydın canım habere çok sevindim ben inanıyorum sen hamilesin benimde adetim 1 gün geçmişti idrar testi yaptım silik çıktı ikinci çizgi hemen kan testi yaptırdım pozitif çıktı sende bir an önce kan aldır sonucunuda bizimle paylaş olurmu
cook tsk ederim darisi sana insallah. 2 cizgiyi 1 saat snra gordum ben. belli bir muddet sonra gecersiz diyolardi diye umudum pek yoktu ama cok sukur dogruymus :)
kızlar günaydın hepinize
dün bir doktora soru sormuştum, aldığım cevapla yıkılmıştım. içim içimi yedi rahat edemedim, dün test aldım, bu sabah ilk idrarımla yaptım, ikinci çizgiyi gördüm. çok belirgin değil, ilk çizgi kadar kıp kırmızı değil, pembe. kan testi yaptırmadan, hele ki kalp atışlarını duymadan hamileyim diyemiyor gibiyim. çok sevinemedim, görmeden-duymadan inanamıyorum çünkü. hayırlısıyla, sağlıcakla gelir inşallah sizlere de kısmet olur. isteyen herkese bol bol versin Allah. en başta sığlıkla, mutlulukla kızlar...
canıımm. çok teşekkür ederim leynacım. yaa ben hala şaşkınım. sevineyim mi bilemedim ki. bugün ayın 17 si. BAT'ım 22 şubat. idrarda çıkması için erken gibi geliyor bana. akşam bi kan vereyim de içimiz rahatlasın yahu :) tamam güzelim yazarım buraya hemen.
canım öğrendim söyle bakim sat muhtemel doğum tarihi ve bebişine söylemek istediğin cümleyi yapım sanada
tatlım bende dün uğraştım ama yapamadım bir türlü siye kopyaladığım http yi kabul etmiyo sana vereyim vaktin olursa yaparsınsat 13 ocak tahmini doğum ekim 20 bebeğime de sağlıkla gel kuzum demek istedim
hayırlısı olsun canım.. idrarda çıktıysa kanda hayli hayli çıkar..git hemen kesinleşsin de kutlamalara başlayalım:)umut olursun valla bana:)zaten gerçekten kalp atışlarını duymadan çevreye falan da pek duyurma..
canım şimdiden hayırlı olsun diyelim, sen yinede sevin, Allah hakkında hayırlısını versin, iyi düşün güzel olsun inşallah
evet idrarda çıktıysa kanda çok rahat çıkar. ama şu 5 gün kafamı karıştırıyo yaa. 5 gün var daha adete. neyse ben en iyisi akşam gidiyim de öğrenip söyleyim size de. benden sonra da senin haberini alırız inşallah, hepinizin arkadaşlar. o tik takk tik takkkları duyim de aileme, kayınvalidemlere filan öyle söyliycem.
canım coooook sevindim ya darısı isteyen herkesin başına ama ikinci çizgiyi silik de olsa gördüysen hamilesindir diye biliyorum akşam ögrenir ögrenmez bize de bildir canım birlikte sevinelim
teşekkür ederim mervecim. öğreneyim akşam, pozitifse bana da bi takvim yaparsın artık :) olmazsa gelecek ay, olmazsa gelecek ay yaparsın. ama illaa ki yaparsın :)
sanırım ben de :) maşallah canım sana. sağlıcakla gelirler inşallah.
en nihayetinde yaptım benimde bebeğimin çizelgesi var artık
canım tebrik ederim, hayırlı uğurlu olsun , Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder inşallah
inşallah bizde o heyecanı yaşarız yaa..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?