• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

suçlu kim

hayatta en korktuğum şey ANNEM GİBİ OLMAK'tı. Annemle babamın kavgalarına şahit olarak büyüdüm. hep dua ederdim rabbim annem gibi olmayayım diye. ve kendimi çok zorluyorum. aslında iyi bir eşim ben hep desteğimdir eşime ama işte soytur çeker oktur kokar diye bir laf varya. yine dua ediyorum ve söylüyorum ben onun gibi olmayacağım.

Bunun bilincinizde olmanız güzel. Olmayın tabii, böyle ani parlamalarınız olmasın. Bir durun, soluklanın, sakinleşin sonra meramınızı anlatın eşinize. Bir iki tepki vermez, ama zamanla böyle huzursuzluklar insanin içinde birikiyor. Sonra ne oluyor, çiftler açıklayamadıkları sebeplerden birbirlerinden soğuyorlar. Halbuki hepsi birikim...

Ne onun ailesini ne kendi ailenizi yuvanıza müdahale ettirmeyin. Hadi annen çağırsa iftara bir nebze gitmek zorunda, ama teyzeye niye mecbur olsun ki? İnsan yeri geliyor, kendi akrabasındansa bile evinin sessizliğini tercih ediyor. Yuvanızın huzuru daim olsun inşallah. Kimseden etkilenip evinizin neşesini kaçırmayın.

.

kızlar merhaba

cumartesi günüden beri çok sinirlerim bozuk. olayı dilimin döndüğünce anlatmaya çalışacağım.

Ramazan'ın ilk günü annemin teyzesi iftara çağırdı. eşim gelmez biliyorum. Anneme eşim gelmeyecek dedim. Annem başladı bu sefer vay efendim ne demek gelmicek mecbur gelmeye falan bir sürü konuştu bana. bu sefer ben anneme sinirlendim eşimle kavga etmeye başladım.. Artık öyle bir noktaya geldikki defol git bu evden istemiyorum seni diye bağırmaya başladım. bütün eşyalarını dolaptan topladım çöp poşetine koydum kapıya bıraktım. o sırada annem geldi. noluyo falan dedi. anlattım bende durumu. bu sefer annem bağırmaya başladı. hadi dedim yürü gidelim tamam.. neyse tam evden çıkıcaz baktım eşim ağlıyor. evden çıktım geri geldim.. tamam git bende sen gelmeden gitmiş olurum dedi. ben çıktım evden annemle yoldayız dedim ki anne ben seni metroya bırakayım içim hiç rahat değil eve döneyim.
vay efendim o lafı söylemem le annemin yol ortasında avazı çıktığı kadar bağırması bir oldu.
ben nasıl onu yarı yolda bırakırmışım... al çocuğunu defol git. bana birdaha getirme. evime ayak basamazsın neler neler herkez bize bakıyor.
neyse ben eve döndüm annemde eve gitmiş teyzesine gitmemiş.
aradım 1 saat sonra dedimki hadi anne gidelim bekliyorum seni bu sefer küfür etti suratıma kapattı. yine yetinmedim evine gittim. kapıdan kovdu. getirme çocuğunu dedi.
kızıma annem bakıyor. ne zaman sinirlense hemen çocukla tehtid ediyor beni. bende çocuk değilim artık 36 yaşındayım hazmedemiyorum artık.

ve daha iyi anlaşılsın diye söylüyorum.. evlendiğimden beri hiç bir hafta sonu beni evde oturtmadı. herhafta sonu biryere götürdü ve yatılı eşimle daha bir hafta sonumuz olmadı beraber geçirdiğimiz.

kızıma idareten yengem bakacak bayrama kadar ve bu sabah ne annem ne babam aradı çocuk nerde diye. çok kırgınım suçlu benmiyim.

anlattığınız kadarıyla anneniz çok saçma davranıyor. yani yapıcı değil sanki yıkıcı gibi. gerçi buradan anlatılana göre yorum yaptım belki haklı nedeni vardır annenizin. ama buradan okuduğum kadarıyla anneniz biraz yanlış davranıyor. daha ılımlı olmalı.ve sizinde hafta sonu eşinizle kalmanız gerekir bazende. eşiniz bence çok iyi başkası olsa sorun çıkarır

kızlar merhaba

cumartesi günüden beri çok sinirlerim bozuk. olayı dilimin döndüğünce anlatmaya çalışacağım.

Ramazan'ın ilk günü annemin teyzesi iftara çağırdı. eşim gelmez biliyorum. Anneme eşim gelmeyecek dedim. Annem başladı bu sefer vay efendim ne demek gelmicek mecbur gelmeye falan bir sürü konuştu bana. bu sefer ben anneme sinirlendim eşimle kavga etmeye başladım.. Artık öyle bir noktaya geldikki defol git bu evden istemiyorum seni diye bağırmaya başladım. bütün eşyalarını dolaptan topladım çöp poşetine koydum kapıya bıraktım. o sırada annem geldi. noluyo falan dedi. anlattım bende durumu. bu sefer annem bağırmaya başladı. hadi dedim yürü gidelim tamam.. neyse tam evden çıkıcaz baktım eşim ağlıyor. evden çıktım geri geldim.. tamam git bende sen gelmeden gitmiş olurum dedi. ben çıktım evden annemle yoldayız dedim ki anne ben seni metroya bırakayım içim hiç rahat değil eve döneyim.
vay efendim o lafı söylemem le annemin yol ortasında avazı çıktığı kadar bağırması bir oldu.
ben nasıl onu yarı yolda bırakırmışım... al çocuğunu defol git. bana birdaha getirme. evime ayak basamazsın neler neler herkez bize bakıyor.
aradım 1 saat sonra dedimki hadi anne gidelim bekliyorum seni bu sefer küfür etti suratıma kapattı. yine yetinmedim evine gittim. kapıdan kovdu. getirme çocuğunu dedi.
kızıma annem bakıyor. ne zaman sinirlense hemen çocukla tehtid ediyor beni. bende çocuk değilim artık 36 yaşındayım hazmedemiyorum artık.

ve daha iyi anlaşılsın diye söylüyorum.. evlendiğimden beri hiç bir hafta sonu beni evde oturtmadı. herhafta sonu biryere götürdü ve yatılı eşimle daha bir hafta sonumuz olmadı beraber geçirdiğimiz.

kızıma idareten yengem bakacak bayrama kadar ve bu sabah ne annem ne babam aradı çocuk nerde diye. çok kırgınım suçlu benmiyim.

Çok şaşırdım konunuzu okuyunca. 36 yaşında bir kadınsınız, neden annenizin bu kadar müdahale etmesine izin veriyorsunuz? Ne demek bir hafta sonunu bile evde geçirememek. Bir de gelmiyor diye eşinizi suçluyor, eşyalarını falan topluyorsunuz. Anneniz bir tuhaf zaten. Bence eşiniz gerçekten gitsin de, kurtarsın kendini..

bir de sen annene karşı bayağı altan almışsın. aramışsın gidelim demişsin.olmadı kapısına gitmişsin..valla bana öyle davranacak ben gitmezdim aramazdım. gidince de çocukla tehdit etmiş eve almamış.. gerçekten annenin niyeti başka..

en son yazdığını okudum. inan çok sevindim. annelerimiz baştacımız ama onun yaptıkları resmen eşinle aranı bozuyor yaptığı az uz şey değil., çocuğa bakmam demesi yarı yolda bırakıyor seni..

neyse sen çocuğunu ve yuvanı düşün.. önemli olan bu.. gerçekten tatlıya bağlanmasına çok sevindim..

Son düzenleme:
Yani bunu yapan eşinizin annesi olsaydı, burada hem eşiniz hem annesi taşa tutulurdu. Canlandırın zihninizde dayatmacı bir kayınvalide ve karısının eşyalarını kapı önüne koyan bir kocayı...

eşimle evlendiğimizden beri bir sorunumuz yok çok şükür maddi sıkıntılarımız var ama onuda atlattık sayılır. Ama annemim böyle yapmasını ve evladımın ordan oraya sürüklenmesini hala kendime yediremiyorum.
hatta dün biraz dışarı çıktım kızımla eşim arkamdan annenede uğra geçmiştir şimdi onun siniri diyor. biz ona böyle davranırlen karşılığında bunu görmek çok üzücü
.

kızlar merhaba

böyle duurmlarda eslerin daha çok kenetlenmesi gerekirden bide siizn kavga etmeniz neden . Bnce eşinize büyk haksızlık etmişşiniiz. Annenizide evliliğine karıştırmyaın bnce :31:

Annenizi biraz kendi haline bırakın oda düşündün bu süre içinde anne bu küs kalınmaz sadece ara eşinizle aile yüzünden tartışmasaydınız iyiydi ama oluyor işte birde yemek davetini kabul etmeden eşinizle konuşun isteriyorsa bi bahane bulursunuz böylece iki tarafı idere etmek taz kolaylaşır işiniz zor ne aile nede eş faz geçilmez Allah yardımcınız olsun bu günlerin hürmetine

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kim suçlu bilmiyorum ama tek masum eşin. Yazık adamcağıza hem eşyalarını çöp poşetine koyup hem de ağlatmışsın. Siz anne kız oruç tutmayın bence. Zira ne için tuttuğunuzu unutmuşsunuz.

Eşiniz yakışanı yapıp size destek vermiş ve gönlünüzü almiş eşiniz de ilk gün başbaşa iftar etmek isteye bilir

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

kızlar merhaba

bence anneniz çok anlayışsız...yok yere eşinizi de kırmışsınız....

bence anneniz çok anlayışsız...yok yere eşinizi de kırmışsınız....

ben herkezi idare etmekten o kar yoruldumki benimkide sanırım bir patlama oldu..bilinçli yaptığım bir şey değildi. annemin beni daraltmalarınıda eşimden çıkarttım.

ben herkezi idare etmekten o kar yoruldumki benimkide sanırım bir patlama oldu..bilinçli yaptığım bir şey değildi. annemin beni daraltmalarınıda eşimden çıkarttım.

aynen öyle nicinizden yola çıkarak çerkes misiniz....

Nasıl yani 2,5 yıldır sizi evde oturtmadı, yatılı götürdü bir yerlere?
Gerçek mi bu, siz annenizin her dediğine he mi diyorsunuz?

Boşanma sebebi resmen.

Anneniz çok tuhaf ben böyle anne modelide hiç görmedim. .sırf annenizin lafiyla eşinizle tartışıyorsunuz adamın kıyafetleri kapıya koyup birde annenizle çıkıp gidiyorsunuz, eşiniz iyi sabırliymis çok ayıp etmişsiniz..Artık ailenizle eşiniz arasındaki çizgiyi belirleyin. .Aile kavramı oluşmamis sizde

Hiç kimsenin yağmurun bile böyle küçük elleri yoktu. .

Ramazanin ilk günü davette neyin nesi??
Esinizin değerini bilin.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Aynisini bir erkegin annesi yapmis olsaydi kiyamet kopardi... bir erkeğin annesi bu kadar karissaydi evliliğe abooow düşünmek istemiyorum. Ama biz bayanlar hep annem deyip idare ediyoruz. Eşinize de bravo... ben olsam dakikasında giderdim o evden.... valla iyi dayanmış.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Back
X