- 2 Mayıs 2015
- 35
- 6
- 1
- 64
- Konu Sahibi hilayhilal
Kendimi yemek yemekten alamıyorumm.Sanırım stres yaptıkçada daha çok yiyorum çok mutsuzum bugün ilaç kullanmaya başladım mide bulantısından ölüyorummm.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kürek olmaz merdaneyleKafasına kürekle vuraydino nasıl bi benzetme
![]()
O kadar çok kilonuz varsa belki de tedaviye ihtiyacınız var ve bir diyetisyene,gerçekten kilo vermek istiyorsanız (eşiniz istiyor diye değil)doktora gidin,o eşiniz olacak adama gününü gösterin.
Ne bu erkeklerin zayıf kız merakı yakişinin kendi içinden gelmiyorsa onu illa zayıf istemek nedendir.
Evet ya erkekler kilo hakkında hakkında yorum yapmaya çok meraklı,kafalarındaki gibi şekillendirmek istiyorlar.Helede alışmışsalar azıcık kiloyla obez demedikleri kalırbenim boyuma göre kilom normal gibi gözükse de göbek basen almış başını gidiyor , 5kilo daha alsam yüzüme vurur erkek arkadaşım ama ciddi ciddi kilo almanı öneririm diyor, doktor sanki.
galiba bizi bulunduğumuz durumdan cıkarıp kendi akıllarınca şekillendirmeye calısıyorlar. bu erkekler cidden garip![]()
Evet ya erkekler kilo hakkında hakkında yorum yapmaya çok meraklı,kafalarındaki gibi şekillendirmek istiyorlar.Helede alışmışsalar azıcık kiloyla obez demedikleri kalır
Kilo almanı öneririm demiş yani hafif balıketli mi seviyor acaba![]()
aman diyeyim sakın!zayıflamak için ilaç içilmez eczaneden alınması zararsız olduğu anlamına gelmez,yediklerinizi azaltıp hareketlerinizi arttırmalısınız...Canlarım onun için değil de kendim için zayıflayacağım xls diye bir ilaç verdi eczane ci