- 23 Ağustos 2012
- 51.918
- En iyi cevaplar
- 1
- 241.893
- 898
- Konu Sahibi Crazypinkpink
-
Aldigim markanin cantasi olmus 800tlcik
Nerdeyse 6 aydir dogru duzgun birsry almadım.
Bir yanim evlilik icin öteki yanim arabayi degistirmek icin diğer diger yanimda ofis acmak icin para biriktirmeye devam et diyor.
Ama diyorum aman biriktir biriktir nereye kadr evlilik islerini babama yikayim arabayida evlenince degsitirteyim ofisi de boşverip bunu hep kendime harciyim falan....
bunu almazsam ölür müyüm diye sor kendine?
seni o kadar iyi anlıyorum ki... ben de aynıyım ve parfüm ve pijama takıntım var, param oldukça alıyorum babam sağ olsun. hele bir çalışayım tüm maaşımı parfüme ve pijama takımlarına yatıracağım.
Ohhhhhhhhhhh guzel Allahimmm cekerek konuya giriyorum
ruj : Tom Ford , 2 ; YSL, 1 hepsi de fusya ve tonlari
burdan sana 50 tane kalp, kiz seni isi biliyorsun, en efsane markalardan almissin
Bu kişi benim galiba kendimi gördüm. Üzerime yıkılan iptal olmuş düğün borçları varken kendimi hep bir şeyler alırken buluyorum. Bende kendimi böyle terapi ediyorum demek ki. Acaba sizinde bir sıkıntınız olabilir mi? Çünkü insan kendini ne yaparak mutlu rahat hissediyorsa hep ona yöneliyor.Hanimlar merhaba,
Benim derdim de surekli alisveris yapms istegimin olmasi. Surekli aklim alisveriste. Dolabim eskidi, biseyim yok vs diye diye evi doldurdum. Her aksam alisveris sitelerinde saatlerimo geciriyorum. Devamli alisveris yapiyorum ve butcemi de epey asiyorum. Kart borcum abarti degil ama yine de rahatsiz oluyorum. Siz de ayni misiniz? Aklimdan alisverisi nasil atarim. Fikir verin bana
Benimde alışveriş umrumda degil, üç yıl öncenin bikinisini giyiniyorum hala, şu koca sene iki Pantalon , üç beş tsort-body aldım, bir de annecim' trençkot dikti.
Ha bir tane de kar botu aldım.
Ocak 2018den itibaren aldıklarım bunlardır yani, belki de atladigim irili ufakli çorap çamaşır falan olmuştur
Cimrilikte yengenc gibi ol
Ben de seyehate dayanamıyorum ya. Aklımda hep gitmek,gezmek...
Gidemediğimde de seyehat blogu okumaktan her yeri görmüş kadar oldum. Sanki gidecekmişim gibi ucuz bilet kovalıyorum :)) son aşamaya kadar gelip rezerve ediyorum.
Bugün Cumhurbaşkanı Moldova cumhurbaskaniyla el mi sıkışmış birşeyler olmuş. Canım Moldova çekti valla.
Nasılsa vizesiz diye, açtım Google'ı akşamdan beri Moldova gezilecek yerlerini bakıyorum.
Odamda bir duvarı dünya haritasıyla kaplattim, bir köşede türkiye haritali pano yaptım,yetmedi şimdi dolabımi beyaza boyayıp benim için özel olan ülkenin çok tatlıs bir arma mi ne moksa,öyle bir şeyini buldum pinterestten,onla kaplayacagim.
Bu bir bağımlılik bence de yaa... Herkesin takıntısı ayrı.
Ama kıyafet konusunda sen her halimle güzelsin diyebilirim. İnan ki senden başka o kıyafetin farklı ve kıymetli olduğunu kimse fark etmiyor bile
Senin programi tuttum vallaEvlilik islerini direkt herife yikarim hic guzel canimi sIkamam
Arabami da gicirdattim
Gelecek ay Turkiye seyahati, ondan sonraki ay Isvicre dag+kaplica, sonra bahar sezonu aciliyor zaten gezerim yerim icerim canima com com hayat kisaGezerken de eh hani biraz giyinip kusanmak gerek bekleyin beni AVMler oh yeah modundayim Annemi de ayarttim, kadin calismak zinde kalmak istiyordu simdi emekli olup gezicem diyip duruyor
burda lips & boys rujlari indirimdeBiliyorum tabi panpa tam da sezonluk renkler aldim. Tom Ford Bruised Plum oyle bir renk ki ölüremmmm
Vizeli yerler ama onlarMoldovayi bilmiyorum ama Estonya Talinn tavsiye ederim panpa, ufak ama cok cok seker.
burda lips & boys rujlari indirimdeama senin söyledigin normal fiyat....indirim kuponu olmadan asla almam bu konuda cok cimriyim simdi baktim cok efsane renkmis cidden, altina hangi lipliner kullaniyorsun?
kadinin konusunu sabote etmeyelim yaaaama kendimi durduramiyommmm
hahahah teşekkür ederim, ben de seyahat planlarının destekçisiyim ebediyen.Tamamen destekliyorum.
Bende kocama sinirlendikce hergun senin parani yiyim de gor sen deyip alisveris yapiyorum sanirim can sikintisindan stresten falan da oluyor bu :)Hanimlar merhaba,
Benim derdim de surekli alisveris yapms istegimin olmasi. Surekli aklim alisveriste. Dolabim eskidi, biseyim yok vs diye diye evi doldurdum. Her aksam alisveris sitelerinde saatlerimo geciriyorum. Devamli alisveris yapiyorum ve butcemi de epey asiyorum. Kart borcum abarti degil ama yine de rahatsiz oluyorum. Siz de ayni misiniz? Aklimdan alisverisi nasil atarim. Fikir verin bana
Bende aynı dertle uğraşıyorum, devamli aklim alisveriste. Evde far paleti kayniyor tabiri caizse gittim yine aldim bu ay 2 tane.
Ayakkabi takıntım vardi onu biraz aştım sanirim ayakkabi koymaya yer kalmayınca ama kozmetikten kısamıyorum her sey lazim gibi geliyor.
Gidip 3 fondöten alip geldiğimi biliyorum, merak ediyorum hepsi cok lazım gibi geliyor.
Ama artik bugun aldıklarındam sonra uzun bir sey almamaya yemin edeceğim kendime yoksa duramıyorum.
Kart borcum benim de ödeyebileceğim kadar aslında ama vicdanen rahatsiz oluyorum aldıkca, aşmak lazım bu sorunu çare bulursanız bana da soyleyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?