Surekli alisveris yapma istegi

Evlilik islerini direkt herife yikarim hic guzel canimi sIkamam
Arabami da gicirdattim
Gelecek ay Turkiye seyahati, ondan sonraki ay Isvicre dag+kaplica, sonra bahar sezonu aciliyor zaten gezerim yerim icerim canima com com hayat kisa Gezerken de eh hani biraz giyinip kusanmak gerek bekleyin beni AVMler oh yeah modundayimAnnemi de ayarttim, kadin calismak zinde kalmak istiyordu simdi emekli olup gezicem diyip duruyor

Benimde alışveriş umrumda degil, üç yıl öncenin bikinisini giyiniyorum hala, şu koca sene iki Pantalon , üç beş tsort-body aldım, bir de annecim' trençkot dikti.
Ha bir tane de kar botu aldım.
Ocak 2018den itibaren aldıklarım bunlardır yani, belki de atladigim irili ufakli çorap çamaşır falan olmuştur
Cimrilikte yengenc gibi ol
Ben de seyehate dayanamıyorum ya. Aklımda hep gitmek,gezmek...
Gidemediğimde de seyehat blogu okumaktan her yeri görmüş kadar oldum. Sanki gidecekmişim gibi ucuz bilet kovalıyorum :)) son aşamaya kadar gelip rezerve ediyorum.
Bugün Cumhurbaşkanı Moldova cumhurbaskaniyla el mi sıkışmış birşeyler olmuş. Canım Moldova çekti valla.
Nasılsa vizesiz diye, açtım Google'ı akşamdan beri Moldova gezilecek yerlerini bakıyorum.
Odamda bir duvarı dünya haritasıyla kaplattim, bir köşede türkiye haritali pano yaptım,yetmedi şimdi dolabımi beyaza boyayıp benim için özel olan ülkenin çok tatlıs bir arma mi ne moksa,öyle bir şeyini buldum pinterestten,onla kaplayacagim.
Bu bir bağımlılik bence de yaa... Herkesin takıntısı ayrı.
Ama kıyafet konusunda sen her halimle güzelsin diyebilirim. İnan ki senden başka o kıyafetin farklı ve kıymetli olduğunu kimse fark etmiyor bile

Bu kişi benim galiba kendimi gördüm. Üzerime yıkılan iptal olmuş düğün borçları varken kendimi hep bir şeyler alırken buluyorum. Bende kendimi böyle terapi ediyorum demek ki. Acaba sizinde bir sıkıntınız olabilir mi? Çünkü insan kendini ne yaparak mutlu rahat hissediyorsa hep ona yöneliyor.

Moldovayi bilmiyorum ama Estonya Talinn tavsiye ederim panpa, ufak ama cok cok seker.

Senin programi tuttum valla

Bende evlilik isinden bana düşen kismi ciddi ciddi babama yikmayi düşünüyorum .

Nisanlimda arabayi teklif etti düğün hediyesi olarak kabul etmedim etsem adim paragoze cikmasin ya korktum kabul etmeye...
Gerci bana aldigi bir tektas var birde gelirken aldigi çiçekler birkac da küçük hediye.
Yani asiri bir paylasimimiz da yok para konusunda. Ayri sehirlerdeyiz giderken falan ucak biletlerimi kendim alıyorum. Onu da teklif etti kabul etmedim. Sonra yurtdışı seyahati icin suan ki dolar kuruyla onuda alamam. Kendi karsilamak istiyor yanina gideyim diye onu da kabul edemedim.
Biraz rahat mi olsam ya ne bileyim bana akıl ver:))))

Yine de su para islerini sevemiyorum ya biriktirdigim parayla da kendime bakim yaptirmak alışveriş vs istiyorum ama işte
Para biriktirmekten tükendim kurudum artik, biriktirdigim miktarı da duysan gulersin

Biliyorum tabi panpa tam da sezonluk renkler aldim. Tom Ford Bruised Plum oyle bir renk ki ölüremmmm
burda lips & boys rujlari indirimde ama senin söyledigin normal fiyat....indirim kuponu olmadan asla almam bu konuda cok cimriyim simdi baktim cok efsane renkmis cidden, altina hangi lipliner kullaniyorsun?

kadinin konusunu sabote etmeyelim yaaa ama kendimi durduramiyommmm

Moldovayi bilmiyorum ama Estonya Talinn tavsiye ederim panpa, ufak ama cok cok seker.
Vizeli yerler ama onlar
geçen iki alt komşusu'ndan vize almak istedim anamdan emdiğim sütün bile noter onaylı belgesini istediler annemden 'bu benim kızım,içtiği süt de helal' diye :))
O yüzden vizesiz yerler arıyorum artık.
Çünkü düzgün bir işim gücüm yok, bankada param yok, malım mülküm, bir kocam yok :))) tam bir ülkesine gelip de gitmeyecek göçmen adayı tipim var(yine de aldım gerçi ama sancili oldu biraz). O yüzden moldovalar, belaruslar dostum bu saatten sonra...

Evet panpa, ben de 2 numarali Tom Fordu boys &girlsten Logan aldim indirimden 2 tane full fiyat almazdim zaten.

Normal koleksiyona asla indirim gelmiyor. Benim evim alisveris caddesine yakin, Allahsiz TF ne yilbasi, ne sevgililer gunu, ne Black Friday falan 1 mg indirim yok.Allahsizlarrrr

Son düzenleme:
Kurtulamiyorum ben bu hastaliktan. Kendime gerekli gereksiz alisveris yapiyordum bir ara. Ev tasiyinca o koskoca dolaptaki milyon kiyafeti farkedince bir aydinlanma gelmisti. Bir sure duruldum. Kendime almadim. Simdi de bebege aliyorum. Alma cabuk buyuyor diyenlere aldirmadan valla cildirmis gibi sitelerde gordugumu aliyorum. Lojmanda adim cikmis alisveris manyagina. Gelen kargolari teslim alan polisler dalga geciyormus artik esimle. Valla adama da mahcup oluyorum ama napayim duramiyorum icimdeki canavari

Bende kocama sinirlendikce hergun senin parani yiyim de gor sen deyip alisveris yapiyorum sanirim can sikintisindan stresten falan da oluyor bu :)

Alışverişten nefret ederim. Keske hic birseyler almak zorunda olmasam. Lisede kiz arkadaslarla cikardik carsiya ama iskence gibi gelirdi. Ben 14 yasimda basladim calismaya. Hep tutumlu olmaliydim o hala devam ediyor. Birseye ihtiyacim olursa misal bir kazak, sadece onu alir cikarim. Baska bir mağazaya girmem. Yuzlerce cift ayakkabiya gomlege ihtiyacım yok. Gardrobumda cok bosluklar var iyi ki var. Minimalist bir insanim. Taki takmiyorum, makyajda yapmıyorum. Benim tam tersine kitap alma bağımlıligim var. Neyse ki onu da 2 yildir frenledim:)

Bende aynı dertle uğraşıyorum, devamli aklim alisveriste. Evde far paleti kayniyor tabiri caizse gittim yine aldim bu ay 2 tane.
Ayakkabi takıntım vardi onu biraz aştım sanirim ayakkabi koymaya yer kalmayınca ama kozmetikten kısamıyorum her sey lazim gibi geliyor.
Gidip 3 fondöten alip geldiğimi biliyorum, merak ediyorum hepsi cok lazım gibi geliyor.
Ama artik bugun aldıklarındam sonra uzun bir sey almamaya yemin edeceğim kendime yoksa duramıyorum.
Kart borcum benim de ödeyebileceğim kadar aslında ama vicdanen rahatsiz oluyorum aldıkca, aşmak lazım bu sorunu çare bulursanız bana da soyleyin

Valla panpa far paleti demişken Maybelline Burgundy kullandın mı hiç?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…