Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
E sizde hiç eşinize hayır dememişsiniz. Bir kere hemen erkeğin memleketine tayin alınıyor şaşmaz. Yakınında ev tutuluyor sizde dereyi geçene kadar ayıya dayı dfmişsiniz şimdi söyleniyorsunuzCanım eşim de hayır diyemiyorki kırk takla atıyor ona da baskı yapiyorlar benim annem bana ısrar etse yok anne ya derim bişey derim yine kendi bildiğimi yaparım ama eşim öyle değil kendi de istiyor bir yandan belki bu yüzden bilmiyorum
Ne diyeyim diye size sorarsa "sevişeceğiz musait degiliz de" deyin. Yaşlarınız kaç bilmiyorum ama sanki çok kucuksunuz gibi daha. Her şey imkansız, her şey cikmazda ikinizin de gözünde nedense.Eşim gitmekten gelmekten rahatsız olmuyor ve ne diyeceğini de bilmiyor diyelimki kendisi de gitmek istemiyor ne deyim diye bana soruyor yani insan kendi ailesine ya biz bugün gelmeyeceğiz demekten neden bu kadar korkar
Ya işte diyeceksin yani bizim başka planımız var ya da benim o gün şu işim var,bakarız işim biterse gelirim falan diyip yuvarlak cümlelerle geçiştireceksin. Kötü bilmesinler diye alttan almaya devam edersen düzelmez malesef. He ben demiyorum ki aranı boz kötü ol ama bir şeyler yapmak zorundasın. Eşinle de konuşacaksın aynısını benim ailem yapsa sürekli her anımızın içinde olsalar ne hissedersin diye.Canım çok bunaldım bir hafta öncesinden haftasonunun planini ayarliyorlar haftaicinin planini ayarliyorlar daha biz eşimle konuşmadan pazartesi eşimi arayip cumanin planını yapiyorlar yani bize olan yapmaya fırsat bile kalmiyor
Canım haklisin ben ilk başlarda yadirgadim mesela evlendikten sonra eşimin annesi eşimin kardeşini arayıp beni hiç aramıyor demiş ve sesi de hasta gibiymis birbirlerine çok düşkünler ve arayıp bunu söylediginde inaninki biz üç günlük evliydik. Ben yine de anlayış göstermeye calistim evladı üzülmüştür zor gelmistir dedim eşim öksürse bize geçmiş olsuna geliyorlar yani bir duskunluk varSiz sınırlarınızı eşinize ve ailesine çizmemişsiniz, en baştan kabul etmeseydiniz bunu yaşamazdınız. Alıştırmışsınız ve böyle kabul etmişsiniz. Aman sorun çıkmasın diye susmayı seçmişsiniz. Eşiniz sonuç olarak böyle biri ve kolay kolay değişmez. Ancak sizin ağzınızın içine bakması sizi dinlemesi lazım, öyle bir durum da yok gibi geldi. Siz şimdi eşinize birşey deseniz siz kötü olursunuz. Maalesef eşiniz ailesine bağımlı, hayır diyemiyor, büyümemiş halen o evin küçük çocuğu gibi. Otorite halen anne ve babası. İşiniz zor. Durumu çözecek olan eşiniz. Tatlı tatlı anlatmak konuyu.
Off okurken bunaldım. Allah'ım nasip etmeCanım haklisin ben ilk başlarda yadirgadim mesela evlendikten sonra eşimin annesi eşimin kardeşini arayıp beni hiç aramıyor demiş ve sesi de hasta gibiymis birbirlerine çok düşkünler ve arayıp bunu söylediginde inaninki biz üç günlük evliydik. Ben yine de anlayış göstermeye calistim evladı üzülmüştür zor gelmistir dedim eşim öksürse bize geçmiş olsuna geliyorlar yani bir duskunluk var
Evet canım su an ben bir kere bir laf söylesem tüm yaptığım iyilikler guleryuzum yok sayılacak bunu da çok iyi biliyorum çünkü hiçbir şeyin kıymeti yok ama bunu çözmem lazımNe diyeyim diye size sorarsa "sevişeceğiz musait degiliz de" deyin. Yaşlarınız kaç bilmiyorum ama sanki çok kucuksunuz gibi daha. Her şey imkansız, her şey cikmazda ikinizin de gözünde nedense.
Hele siz kendinizken bu durumdan kurtulmanız mümkün değil. Onu kırmayayım bunu üzmeyeyim aman alınır mı falan.
Birine gelmek istemiyorum müsait değilim dediğimde kapıma gelip hadi gidiyoruz derse o kapıyı açmam mesela. Milletin keyfine göre hayat yaşarsanız böyle olur. Daha çok böyle olacak gibi de görünüyor.
Mesela eşiniz bizde böyle diyormuş. Siz de her hafta sonu annemlerin yanına gitmeliyiz şehir dışı da olsa bizde de böyle diyebilirsiniz ama yok.
Kendiniz edip kendiniz buluyorsunuz. Açıklaması bu.
Onların yaptığı planı unutup siz kendi plânınıza göre hareket edebilirsiniz mesela. Ararlar ulasamazlar, saatler sonra sinemadaydık telefonlar sessizdeydi diye arayabilirsiniz. Aaaa biz onu unutmuşuz birbirimize zaman ayıralım dedik diyebilirsiniz. Bir sürü şey yapabilirsiniz istedikten sonra. Düşününce bulur insan. Düşünün biraz.Canım çok bunaldım bir hafta öncesinden haftasonunun planini ayarliyorlar haftaicinin planini ayarliyorlar daha biz eşimle konuşmadan pazartesi eşimi arayip cumanin planını yapiyorlar yani bize olan yapmaya fırsat bile kalmiyor
En baştan sınır koyacaktın, onlar senin üzerine bir düzen kurmuş zaten, şimdi sen ilk hayırında düşman ilan edileceksin, sana tavsiyem daha fazla taviz verme kim kırılacaksa kırılsın, sen sustukça daha beter olacak , ailesine de bu durumu belirt, gitme gelme işlerini azalt..Merhaba kızlar. Eşimle çok severek ve uzun zaman bekleyerek evlendik onun memleketinde oturuyoruz. 1 yıldır evliyiz bebegimiz olacak. Ben de çalışıyorum memurum
Eşimin ailesiyle sürekli görüşüyoruz. Her haftasonu nerdeyse her iki güne üç güne bir ilk aylarda da yadirgiyordum ancak eşim yoremizde böyle herkes böyle diyordu gozlemledim evet herkes böyle ve eşim hiç rahatsızlik duymuyordu o yüzden bende sesimi çıkartmadan görüştüm guleryuzumu hiç eksik etmedim ancak artık çok bunaliyorum eşime bu konuyu artık açıyorum ve sürekli tartışıyoruz ancak hiçbir şeye çözüm olmuyor. İşin kötü tarafı da eşimin ailesi çok iyi insanlar ve böyle düşündükçe vicdan azabı çekiyorum. Ben kendi ailemin yanına bile bir kere bir hafta kalmaya gittim eşim rahatsız olmasın diye annem beni çalışırken evdeyken hayatta aramaz aramadan önce mesaj atar musait miyim diye. Ama eşimin ailesi isimiz var mı yok mu hiç umurlarinda değil ve evlerimiz yakın olmasına rağmen sürekli burada da kalın burda da kalın diye baski yapıyorlar neden kabul ediyorsun derseniz kabul ediyordum bu zamana kadar arada cekingenligimiz vardı ancak artık o kadar rahatsız oluyorum ki hayır diyorum isimiz var diyorum disari çıkacağız diyorum kırmadan ancak bu sefer de on kere ısrar ediyorlar çok diretiyorlar yine onların istedigi oluyor ve şimdi asıl korkum bebegimiz olacak ve ben izine ayrılmayı düşünüyorum hergun çalışırken bile hafta da 4 kere görüşüyoruz ben evdeyken sürekli bebegimizi görmeye gelecekler veya sürekli ama sürekli biz gideceğiz ben gideceğim çünkü hayırdan anlamıyorlar çok bunaliyorum eşimle çok severek evlenmistik ama hiç özgür değiliz
Ya varsın kötü bilsinler. O kötü bilmesin bu kötü bilmesin diyerek hayat mı yaşanır? Kocanla yalnız vakit geçirmek,kendine vakit ayırmak istediğin içinde kötü bileceklerse varsın bilsinler zaten.Evet canım su an ben bir kere bir laf söylesem tüm yaptığım iyilikler guleryuzum yok sayılacak bunu da çok iyi biliyorum çünkü hiçbir şeyin kıymeti yok ama bunu çözmem lazım
Canım eşimin tayin olma durumu yok. Ve ev tesadüfen yakın denk geldi ki zaten altında araba varken hangi yer uzakki insanaE sizde hiç eşinize hayır dememişsiniz. Bir kere hemen erkeğin memleketine tayin alınıyor şaşmaz. Yakınında ev tutuluyor sizde dereyi geçene kadar ayıya dayı dfmişsiniz şimdi söyleniyorsunuz
herhalde bakacaksınız , madem bakılacak bir durum değil o zaman şikayette etmeyin.Canım bebeğimi ne zaman yapacagimada mi eşimin ailesinin durumuna göre karar vereyim
Valla tesadüfte olsa yine de gider ilçeden tutarım yine aynı şehirde yaşamam. Eşiniz sütten kesilmemiş gibi haftada 4 gün anasına gidemezdiCanım eşimin tayin olma durumu yok. Ve ev tesadüfen yakın denk geldi ki zaten altında araba varken hangi yer uzakki insana
Biz yeni evliyken eşimin ailesi böyleydi, iyilik adı altında resmen baskıladılar, onlar dışında kimsemiz kalmadı, arkadaş ortamımı yok ettiler resmen , sonra ben uyandım tabi , asıl amaçları sizleri kontrol etmek ve onlardan başka bir çevre edinmenizi engellemek , geç kalmadan buna bir dur de , ben kavga dövüş derken düzene soktum , ailesi de anladı sonunda zorla güzellik olmuyor, her gün onları ağırlamaktan hizmet etmekten çok bunaldim yeni evliyken , resmen kabus gibilerdiOnlarda hiç kalmadik kızlar ama sürekli görüşüyoruz sıkıldık mı yorulduk mu hiç dusunmuyorlar oturmaya hergun gitsek ki gidiyoruz üst üste kaç kere saatlerce oturalım hiç kalkmayalim istiyorlar biz kalkalım artık deyince de şoka giriyorlar ısrar ediyorlar oturun oturun oturun diye bıktım artık
Canım öyle olmaz, canım böyle olmuyor, canım şöyle de yapamayız. Hofff biz ne yapacağız yaaa.herhalde bakacaksınız , madem bakılacak bir durum değil o zaman şikayette etmeyin.
Yanlış yapıyorsun, Tülay kök ün sınırlar videolarını izle , sen düzelirsen onlar da düzelecek...Canım zaten hafta içi çalışıyorum kitap toplantısı yaptigimiz arkadaş grubumuz var düzenli olarak iş arkadaslari edindim onlarla görüşürüz sevdigim sitemde arkadaslarim var onlarla gorusuruz lisans tamamlıyorum açıköğretim yani inanki hayatimdan çok memnunum zaten ama sürekli planlarim bozuluyor çünkü yok desende anlamiyorlar benim boş gunumken aradılar bir kez seni alalım kahvaltıya gidelim dediler yok dedim hayır dedim ne dediysem dedim yarım saat sonra aradilar aşağıda seni bekliyoruz diye
Ya insanda da az bi düşünce olmalı ya. Nedir arkadaş bizim milletteki bu yeni evlilere dadanma merakı. Kimse kimsenin özeline saygı duymuyor,karşısındakinin bir birey olduğunu,kendi hayatı olduğunu kabul etmiyor. Kazık kadar olup evlenip gitsen bile çoğu ailede durum böyle. Buna benzer bin tane konu okumuşumdur heralde burda. Bizim milletteki aile kavramı gerçekten beni evlilik fikrinden soğutuyor bazen.Biz yeni evliyken eşimin ailesi böyleydi, iyilik adı altında resmen baskıladılar, onlar dışında kimsemiz kalmadı, arkadaş ortamımı yok ettiler resmen , sonra ben uyandım tabi , asıl amaçları sizleri kontrol etmek ve onlardan başka bir çevre edinmenizi engellemek , geç kalmadan buna bir dur de , ben kavga dövüş derken düzene soktum , ailesi de anladı sonunda zorla güzellik olmuyor, her gün onları ağırlamaktan hizmet etmekten çok bunaldim yeni evliyken , resmen kabus gibilerdi![]()
Neden çekiniyorsun bu kadar , resmen tüm sınırlarını ihlal etmişler, çocuk olunca bin beter olacaklar , iyi gelin olacağım diye resmen köle olmuşsun, kendine acı..Evet canım su an ben bir kere bir laf söylesem tüm yaptığım iyilikler guleryuzum yok sayılacak bunu da çok iyi biliyorum çünkü hiçbir şeyin kıymeti yok ama bunu çözmem lazım
İşte bakın çok net yaşamışsınız, demek istediğim bu ama durum sandığımdan da feci. Ah bu aileler, biraz saygıları olsa rahat bıraksalar yeni evlileri. Çekiştirip durmasalar. Özellikle oğlan anneleri bunu çok yapıyor. Sürekli evliliğin içindeler.Canım haklisin ben ilk başlarda yadirgadim mesela evlendikten sonra eşimin annesi eşimin kardeşini arayıp beni hiç aramıyor demiş ve sesi de hasta gibiymis birbirlerine çok düşkünler ve arayıp bunu söylediginde inaninki biz üç günlük evliydik. Ben yine de anlayış göstermeye calistim evladı üzülmüştür zor gelmistir dedim eşim öksürse bize geçmiş olsuna geliyorlar yani bir duskunluk var
Yemin ederim daha yeni evliyken defalarca boşanmanın eşiğine geldim , ilk bikac ay ne olduğunu anlayamadım, oğulları evlendi çok hevesliler diye düşünüp idare ettim ama baktım her akşam bendeler , görüntülü aramalar, pat sabahın köründe benim eve yakın markete gelme bahanesi ile bizdeler sanki kendi evlerinin orda market yokmuş gibi, arkadaşıma giderim sürekli ararlar nerdesin arkadaşın kim vb, eşim de hayatım bizi çok seviyorlar diye diye beni manipüle etti , kv sürekli arardı, hergun gelmek isterdi, ben bir temiz eşimle kavga ettim ailesine de bu kavgayı duyurdum , ondan sonra herkes kendini topladı, eşim de açıkça ailesine benim neye kızdığımı açıklamak durumunda kaldı, çok şükür kurtuldum, şuan bana faydaları da yok zararları da , en baştan izin vermemeliyiz, kız kardeşim evlendi onu en başından uyardım taviz verme diye , şuan o benden akıllı davranıyor, gerekn yerde hayır deyip kapısını kapatıyor, asla gelini düşünmezler, konu sahibi çok iyiler falan dese de asla iyi falan değiller, iyilik adı altında manipüle ediyorlar sadece ...Ya insanda da az bi düşünce olmalı ya. Nedir arkadaş bizim milletteki bu yeni evlilere dadanma merakı. Kimse kimsenin özeline saygı duymuyor,karşısındakinin bir birey olduğunu,kendi hayatı olduğunu kabul etmiyor. Kazık kadar olup evlenip gitsen bile çoğu ailede durum böyle. Buna benzer bin tane konu okumuşumdur heralde burda. Bizim milletteki aile kavramı gerçekten beni evlilik fikrinden soğutuyor bazen.