Sürekli hakaret eden küfreden eşiniz var mı?

guiding88

Nirvana
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2011
8.051
24.516
748
Artik alıştım mi desem hakaretlerine kafayı yicem artik sayesinde kime guveneceksin bu hayatta bi oğlum var onun sayesinde ayaktayim artık şaşırdım ne yapacağımı ne yapsam batıyor benimde vardır kusurlarım mutlaka hatasız olsak melek olurduk ama hakaret niye her istediğini yapıyorum köle gibi ve o kadar yasattilar bana ama niye böyle..

hayır yok

evlenmeden oncede boylemıydı evlenınce mı degıstı

Yok

Aşağılamaya teşebbüs etmişti, her yaptığımı eleştiriyordu

Boşadım.

Çünkü eş demek, hayat arkadaşı demektir. İnsan arkadaşına hakaret eder mi?

Her kadın bu duruşta olsa eşşek gibi düzgün davranmak zorund kalırlar.
Senin hatalarından değil kendi öküzlüğünden bu davranışları.

Bunun gibi erkekleri bir meydana toplayıp ateşe vermek istiyorum..
Allah'ın cezaları..
Sin
hayır yok

evlenmeden oncede boylemıydı evlenınce mı degıstı
Sinirliydi ama hakaret yoktu severek evlendik bide sinirlerin çok bozuk çok şey yaşadım delircem yakinda guvenemiyorum kimseye bi kavgada kovuyo beni kufrediyo aşağılıyo sonra pişman oluyo Özür diliyo

Çok şükür yok ben hiç hakaret etmem onada ettirmem

Abilerim eşlerine öyle. Saygı yok kırma korkusu yok.
Ben utanıyorum onların yerine,bazen yengelerim üzülmesin diye anlamamış gibi yapıyorum duymamazlıktan geliyorum telefonla falan oynuyorum.
Yerin dibine girsem diyorum odadan çıktığım çok oldu. Onlara sorsan normal,ne var ki biz büyütüyoruz.

Bence kendileriyle sorunları var böyle tiplerin,kompleks midir sinirsel problem midir genetik midir bilmem ama ömür törpüsü gibiler.değişeceğini de sanmam,karakter meselesi.

Her kadın bu duruşta olsa eşşek gibi düzgün davranmak zorund kalırlar.
Senin hatalarından değil kendi öküzlüğünden bu davranışları.
bi kere evi terk ettim iki ay gelmedim yalvardi ailesiyle altı ustluyduk evi taşıdılar bosanmiyayim diye ama döndüm daha berbat oldu

İşte buda şiddetin başka şekli, bu da psikolojik şiddet. Toplumda yer edinememiş, ezik, beyinsiz insanların kullandığı taktik. Gücü size yetiyor, egosunu böyle tatmin ediyor. Dışarda iki kelimeyi bir araya getiremez ama. Dışarda kedi kesilir. Çekmek zorunda mısınız kahrını? Ekonomik özgürlüğünüz yok mu? Boşansanız aileniz sahip çıkmaz mı?

Sin

Sinirliydi ama hakaret yoktu severek evlendik bide sinirlerin çok bozuk çok şey yaşadım delircem yakinda guvenemiyorum kimseye bi kavgada kovuyo beni kufrediyo aşağılıyo sonra pişman oluyo Özür diliyo
gelecegınızı malesef ıyı goremıyorum herseyı desın sonra ozur dılesın olmaz kı
evladınız da bu ortamda buyuyor
oda tanık oluyodur olanlara

Yok.

Hakaretlerine sessiz kalırsan hep eder.
Sende karşılık ver bakalım nasıl oluyormuş.
Konusturmuyo ki bi kere beline vurdu on gün yattım düşünün omurlarda disk kayması olmus ama çok pişman oldu yine aynı beni sevdiğini soyluyo sinirlenince gözü bişey görmüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…