hayır yokArtik alıştım mi desem hakaretlerine kafayı yicem artik sayesinde kime guveneceksin bu hayatta bi oğlum var onun sayesinde ayaktayim artık şaşırdım ne yapacağımı ne yapsam batıyor benimde vardır kusurlarım mutlaka hatasız olsak melek olurduk ama hakaret niye her istediğini yapıyorum köle gibi ve o kadar yasattilar bana ama niye böyle..
Çocuğun var miydiYok
Aşağılamaya teşebbüs etmişti, her yaptığımı eleştiriyordu
Boşadım.
Çünkü eş demek, hayat arkadaşı demektir. İnsan arkadaşına hakaret eder mi?
Çocuk var onu düşünüyorum maddi güvence var ama..Evli değilim. Öyle bir eşim olsa boşardım.
Yok
Aşağılamaya teşebbüs etmişti, her yaptığımı eleştiriyordu
Boşadım.
Çünkü eş demek, hayat arkadaşı demektir. İnsan arkadaşına hakaret eder mi?
SinBunun gibi erkekleri bir meydana toplayıp ateşe vermek istiyorum..
Allah'ın cezaları..
Sinirliydi ama hakaret yoktu severek evlendik bide sinirlerin çok bozuk çok şey yaşadım delircem yakinda guvenemiyorum kimseye bi kavgada kovuyo beni kufrediyo aşağılıyo sonra pişman oluyo Özür diliyohayır yok
evlenmeden oncede boylemıydı evlenınce mı degıstı
Artik alıştım mi desem hakaretlerine kafayı yicem artik sayesinde kime guveneceksin bu hayatta bi oğlum var onun sayesinde ayaktayim artık şaşırdım ne yapacağımı ne yapsam batıyor benimde vardır kusurlarım mutlaka hatasız olsak melek olurduk ama hakaret niye her istediğini yapıyorum köle gibi ve o kadar yasattilar bana ama niye böyle..
Çok şükür yok ben hiç hakaret etmem onada ettirmemArtik alıştım mi desem hakaretlerine kafayı yicem artik sayesinde kime guveneceksin bu hayatta bi oğlum var onun sayesinde ayaktayim artık şaşırdım ne yapacağımı ne yapsam batıyor benimde vardır kusurlarım mutlaka hatasız olsak melek olurduk ama hakaret niye her istediğini yapıyorum köle gibi ve o kadar yasattilar bana ama niye böyle..
2 kızÇocuğun var miydi
bi kere evi terk ettim iki ay gelmedim yalvardi ailesiyle altı ustluyduk evi taşıdılar bosanmiyayim diye ama döndüm daha berbat olduHer kadın bu duruşta olsa eşşek gibi düzgün davranmak zorund kalırlar.
Senin hatalarından değil kendi öküzlüğünden bu davranışları.
gelecegınızı malesef ıyı goremıyorumSin
Sinirliydi ama hakaret yoktu severek evlendik bide sinirlerin çok bozuk çok şey yaşadım delircem yakinda guvenemiyorum kimseye bi kavgada kovuyo beni kufrediyo aşağılıyo sonra pişman oluyo Özür diliyo
Konusturmuyo ki bi kere beline vurdu on gün yattım düşünün omurlarda disk kayması olmus ama çok pişman oldu yine aynı beni sevdiğini soyluyo sinirlenince gözü bişey görmüyorYok.
Hakaretlerine sessiz kalırsan hep eder.
Sende karşılık ver bakalım nasıl oluyormuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?