Sürekli hakaret eden küfreden eşiniz var mı?

Niye duruyorsunuz? Bilinçaltınızda bunları hakettiğinize dair bir inancınız olabilir mi acaba?
Haketmek değil annem depresyon geçirdi çok iyi değil ayrılırSam birlikte kalcaz eşim çocuğumu elimden alabilir mi bu yuzden diye de dusunuyorum

Buradaki konulari ara sira okurum ama hic yorum yapmam. Ama maalesef dayanamadim. Dikkate almayacaginizi ve yazdiklarimin sizin hayatinizda bir farkindalik yaratmayacagini da biliyorum..
Oncelikle, sanirim basiniza ciddi darbeler almissiniz ki, bir akil tutulmasi yasiyorsunuz. Acilen bir dra gorunup, mr falan cektirin ! Kendi yasadiginiz hakaret, kufur asagilanma ve darp edilme yetmiyormus gibi, cocugunuzun siddet gormesine musaade ediyorsunuz.
A tabii pardon, sizin degiminizle, dovmek falan degil, cok sukur ki esinizin elinin ayari var, azicik vurmus cocuga.
Cocugunuz icin bu muthis saglikli ortamda yasamaya devam edin kedinlikle. Ysvrucak babasiz buyumesin ! Ha bir de bir arkadas dua tavsiyesinde bulunmus. Esiniz sizi doverken, cocugunuza da birazcik vururken, siz de 7 kez bu duayi okuyun lutfen. Yuvaniz dagilmasin..
Bizler de gazetelerin 3. Sayfa haberlerine bakarken, aa acaba bu kadin kk daki bayan miydi diye dusunmeye devam edelim...
Niyetim sizinle alay etmek degil. Rica ediyorum, eger kendinize olan sayginiz yoksa bile, evladiniza saygi duyun ve kendinize acimayi birakip, dik durmayi ogrenin.

Çoğunun yoktur olsa da boşardım derler ki doğrusu bu.. eşekten düşen eşekten düşmüş birini ararmış ama artık çoğu kadın bu erkek bozuntularına tekmeyi basıyor. yani kimse size burda benimki de dün sülaleme okudu yalnız değilsin demez. kabullenen de benim kocam yapmaz deyip inkar ederek kendini kandırmayı gizlemeyi seçen kadınlar genelde.

Ona insan gibi davranarak insanlığı öğretmeye, utandırmaya çalışabilirsiniz. Hiçbir yöntem olmuyorsa iletişimi sıfırlamayı deneyin. İletişim olmazsa hakaret edebileceği, sizi aşşağılayabileceği ortamı da bulup zehrini akıtamaz. Allah yardımcınızı olsun

Inanirmisiniz sadece ilk sayfayı okudum yorum yazmak için son sayfaya tıklayınca mesajınızı okudum... iyi ki de okumuşum az kalsın saf saf suçun yok çocuğunu al boşan dicektim... meğer kendisini bırak evladının ayarlı!!! bi şekilde gördüğü şiddete seyirciymis konu sahibi yazıklar olsun! Cocuk SIDDET GÖRÜYOR el ayari ne yahu!!Bi kurtulamadı kadınlarımız şu mağdur ama yuvasını korumak için onca rezilliğe göz yuman sözüm ona kartal modundan!!!

Yanl
Yanlış konuşuyorsunuz bende terbiyemi bozmak istemiyorum çok sukur aklım yerimde zor bi durum bu ara sıra delircem bi Kocam var evine bakıyo aldatma yok sinirlenince ne dediğini bilmiyo gözü donuyo pişman oluyo çocuğuna çok düşkün vurma farklı anlaşıldı hangi anne baba çocuğun eline ya da ağzına vurmuyo ki hafif bi şekilde zararlı bişey yapmasın diye o sinirli anında onu yapması zaten yanlış ben seyirci kalmiyorum bebeğime bişey yapsa bi dakka durma zaten

Amin Allah razı olsun ben hep diyorum ayrılalım bırakmıyor beni benimde biraz ümidim olduğu için duruyorum duzelmesini ümit ediyorum bi yardım alsak belki iyi olur diyorum onun gibi düşünmemi istiyo zitlasinca da kötü oluyo ama hayatta herkes farklı çok ince düşünüyo gereksiz ayrıntıları hatırlıyo örneğin diyo ki hergün çöp mu çıkar evden iki kişiyi ne çöpü bu herseyi atıyorsun çip çıkarıyorum vs vs bazen hergün çöp oluyo bazen iki günde bi herkesin böyle ama suçlu bn oluyorum ekmek alıyo bana sormadan bitmiyo değerlendiriyorum ama hepsi btmiyo bazen ayiyorum bu yüzden gereğinden fazla alıyo günah biliyorum ama ne yapayım beni suçluyor sonra böyle şeyler

Konusturmuyo ki bi kere beline vurdu on gün yattım düşünün omurlarda disk kayması olmus ama çok pişman oldu yine aynı beni sevdiğini soyluyo sinirlenince gözü bişey görmüyor

OGLUM etkilenmesin diye susuyorum hep ama yine aynı kendimi çok değersiz hissediyorum sayesinde

Daha fazla okumaya dayanamadim.Bu yorumlar yetti bana.Her bir yorum icin ayri paragrafta cevap vereyim.Hesabim da yine banlanabilir ama napayim artik.Sinirlerim zonkluyor yine.

Belinize vurdu ve disk kaymasi oldu , hala kufur kiyamet rezilligin icinde bu adamla birliktesiniz ve ustelik sinirlendiginde gozu birsey gormuyor diyorsunuz.Bu adam cok rahat cinnet gecirip cinayet isleyebilecek birisi.Belinize vurdugu gun felc de kalabilirdiniz , sakadan vurmuyor yani farkindasiniz degil mi?

Oglunuzun boyle bir ev ortamindan etkilenmedigini mi dusunuyorsunuz?Kavgalar kufurler nerede yapiyorsunuz?Balkonda mi ? Sokakta mi?Cocuk sizden daha zeki , bunu da bilmenizde fayda goruyorum.Herseyin de farkinda.Oyle ortamda buyuyen cocuga dunyanin en buyuk kotulugunu yapiyorsunuz.

Cocugun anasiz babasiz buyumemesi icin ! , neyin icinde oldugunun farkinda degilsin.Bence bir dr ile gorus yada polis ile.Sor bakalim bu tur durumlar nasil sonuclaniyormus , anlatsinlar sana guzel guzel tane tane.
O cocuk olmasaydi tenezzul edip harf bile yazmazdim sana.Cunku bu kafadaki kadinlarin durumu bu , ne dersen de , dayak yemek icin yaratildiklari dusuncesi degitrilemiyor malesef.
2016,Kadinlarimizin daha akilli olduklari bir yil olsun insallah.

Hakaretiyle şiddetiyle öfkesiyle adam cinnetlik , sanki patlamaya hazır bomba. Konuyu neden açtığınızı anlayamadım ,bunları yazıp rahatlamak içinmi ? yoksa boşanmak için kararını vermek içinmi ? çocuğunun iyiliği içinde böyle bir ortamda gönlün razı veriyormu ? böylede adam babalığı nasıl yapacak ?daha sana kocalık bile yapamamışken karar senin seçim senin ....yaşam senin derken çocugunuda unutma !

Hangimiz cocugumuzun eline ağzına. Vurmuyoruz demissinya vurmuyoruz kardesim gercekten vurmuyoruz. 27 aylik benim kucuk degil vurmak az sesimi yukseltsem oyle bir agliyoki icim parcalaniyor kendime kiziyorum.heleki babalatin eli agirdir ,bak senin bir vurmayla belini kirmis cocugada hafifte vursa hem cani acir, hem psikolojisini mahveder.

Lutfen dayagi normallestirme. En azindan iletisim kurma konusma . kendinjn ve cocugunun dayak yemesini engel ol

Tabiki o olmasa zaten çoktan bitmişti pişman olmamak için insan düşünüyo ortada çocuk olunca hersey daha farklı oluyo akıl almak istedim nasıl davranacagımi bilmediğim icin kişilik çatışması yaşıyoruz biz ama ortada bi çocuk var inşaallah hayırlısı olur

Ben kavga etmeyelim diye sesimi çıkamıyorum pek çocuk etkilenmesin diye beni Salat biraksaydin nolck ti dediğimde seni sırtıMDA taşırdım yarı yolda bırakmazdim diyo ne garip de bi meçhul ilerliyoruz ama ailesi konusunda hassas ailesiyle gorusmuyodum diye bana yapmadığını bırakmadı bnde görüşüyorum mecburen çok ödün verdim kendimden baştan yaptım hatayi da biliyorum çıkış arıyorum boşanma en son çözüm diyorum bilemiyorum

Ortada evlilik olsa saygımız sonsuz ancak dayak yiyerek yaşayan insan evliliğimi kurtarmak falan gibi bahanelere sığınmamalı, gülüyorum evet, sizin savunma argümanlarınıza anca gülünür.Bu kadar insan yazmış çizmiş hala kurtarmaktan bahsediyorsunuz, selametle o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…