Banada diyo ki Ağlıyorum bana hakaret edince çocuğu da deli etcen kendin gibi ailen gibi sonra sakinleşiyo üzülüyo o da ben senin yüzünden deli olcam dedim kendine çeki düzen ver diyo eksik buluyo
0
babası da aynıymis yapısı bu bosanalim diyorum istemiyo ben senin eşinim diyorum çocuğunun annesiyim niye böyle yapıyorsun diyorum bana guvenmiyomus bende güvenmiyorum dedim öyle bişey yap ki tekrar beni kendine aşık et diyo napilsbilir ki bu durum nasıl düzeltilir eskileri silmek çok zor baskı altında olmaktan nefret ediyorum
Bende bunu sorguluyorum beni sevmiyorsun diyorum seviyorum. Diyo biz herseye rağmen bi aileyi diyo[/QUOTE]Yap yap özür dile ne anlamı var ki özrün.. Bir tek sizin eşiniz değil ki sinirli olan.
Küfür hakaret saygısızlıktan sevgisizlikten gelişir.
İnsan sevdiği kadına küfür eder mi ?
Ailesiyle altı ustluyduk bu yüzden hı sürü problem oldu ben istemiyodum sürekli beraber olmak onlar bize geliyo biz onlara gidiyoruz ama eşim çekip gidiyo ben ailesinin yanındayım ailesiyle evli gibiydim en son hırsızlıkla suçladı ailesi eşim de o an onlara inandı ben mahfoldum bitirdim ertesi gün gittim abimlere iki ay kaldım geldiler çocuğumu kaçırdıklarını 4 gün emiyo du oğlum çok zor günlerdi şimdi melek gibi ailesi bana karşı ama güven yok artık hata yaptık diyorlar sayelerinde abimle gorusmuyoruz abimle eşim kötü oldu bizim aramızda iyice açıldı eşimleŞu beni kendine aşık et lafına da uyuz oluyorum ya sipariş aşk mı olur.
Size güvenmemesinin sebebi nedir,geçmişte sorun mu yaşadınız?
Bende bunu sorguluyorum beni sevmiyorsun diyorum seviyorum. Diyo biz herseye rağmen bi aileyi diyo
Dayak da attı zaten bilmiyorum niye susuyorum bi daha gidersem dönüşü de yok pişman olur muyum diye düşünüyorumNeden her istediğini yapıyorsun ?
Ya da bu küfürün hakaretlerin bir adım sonrası ne biliyor musun?
Evlenmeden önce bu kadar değildi, evlenince küfüre başladı, bir adım sonrası dayak
Sen onun hizmetçisi değilsin, bahaneler ardına saklanma ve diklen
Yapıp pişman olmasi beni düşündürüyor sinirlenince ne dediğini bilmiyo iyi anında çok iyiSiz ne derseniz deyin bu ozunde kotu karaktrli erkek ipe sapa gelmez simdiden sonra hicbir sey degismez evliliginizde hep mutsuz olacaksinz.
Allah bagislasin kim bakıyo çocuklara siz mi bende hala düzeleceğine dair bi ümit var yüzden duruyorum ailesi yakinda çok sorun yaşadık belki diyorum başka şehre gitsek düzelir mi
Artik alıştım mi desem hakaretlerine kafayı yicem artik sayesinde kime guveneceksin bu hayatta bi oğlum var onun sayesinde ayaktayim artık şaşırdım ne yapacağımı ne yapsam batıyor benimde vardır kusurlarım mutlaka hatasız olsak melek olurduk ama hakaret niye her istediğini yapıyorum köle gibi ve o kadar yasattilar bana ama niye böyle..
Haklısın aslında benden hep şikayet etmeye devam edicek ben istyorum ki anlayışlı olsn ama olmuyo ailesine tapiyo ailesiyle ailem gibi yakın olmamı bekliyo o kdar şeye rağmen ama yapamam hergün zaten yüzlerini görüyorum skldim iyice kendi aileme beni düşman edicek ne olduklarını anliycaksin diyo bende çalışmayı düşünuyorum belki daha iyi olur diye ama sen denemişsin inş kurtarıtiz evliliğimızı ama sorun birbirimizi anlamıyoruzTeşekkür ederim
Çocuklar büyüdü, ilkokula gidiyorlar şimdi. Bakıcıya gerek yok.
Ben evliliğin benim yaşadığım şey olmadığını kavradığım zaman ara vermiş olduğum iş hayatıma geri döndüm. Tayin istedim. İstanbul'da yaşıyordum, Şırnak'a tayinim çıktı.
Aynı senin gibi düşünüyordum, biraz ailelerimizden uzak kalalım, baş başa olalım. Ben işe girip kafamı dağıtırsam belki evlilik sürer vs vs gibi.
Eşime dedim ki, ben gidiyorum çalışmaya. Sen ister gel, ister gelme.
Geldi.
Ama sorunlar orada da devam etti. 1500 km uzakta yani. Başka şehre gitsek düzelir mi demişsin ya. Bence düzelmez. Çünkü eşin de gelecek. Zaten sorun eşinde.
Ooo etmez mi anneme kufrediyo annen niye gelmiyo bize yalnız kalmasın diyo bu nasıl bişeytatım ailene ve akrabalarına küfür ediyomu ??
Senin çocuğun var mı annem ve abim var abim evli o da evlendikten sonra değişti baya annemle yaşarim eğer ayrılıram istyorum ki oğlum anası babasız buyumesinaynı sorun bendede var. eger ailen yanındaysa boşan güzelim.
haftaya dilekçemi vericem ben.
ne yaparsan yap hep sana kusur bulurlar
uğraşma artık
bunlarla ömür geçmez
Senin çocuğun var mı annem ve abim var abim evli o da evlendikten sonra değişti baya annemle yaşarim eğer ayrılıram istyorum ki oğlum anası babasız buyumesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?