Sürekli hakaret eden küfreden eşiniz var mı?

gelecegınızı malesef ıyı goremıyorum herseyı desın sonra ozur dılesın olmaz kı
evladınız da bu ortamda buyuyor
oda tanık oluyodur olanlara
OGLUM etkilenmesin diye susuyorum hep ama yine aynı kendimi çok değersiz hissediyorum sayesinde

çok onur kırıcı.
öyle bi eşim olsa ona karşı saygım biterdi.
küfür etmeyi kendime saygısızlık olarak gördüğüm için de boşardım.
kendine başka oyuncak bulsun.
küfür özür küfür özür.
denge mi kalır insanda.

Sinirliydi ama hakaret yoktu severek evlendik bide sinirlerin çok bozuk çok şey yaşadım delircem yakinda guvenemiyorum kimseye bi kavgada kovuyo beni kufrediyo aşağılıyo sonra pişman oluyo Özür diliyo[/QUOTE]

Yap yap özür dile ne anlamı var ki özrün.. Bir tek sizin eşiniz değil ki sinirli olan.
Küfür hakaret saygısızlıktan sevgisizlikten gelişir.
İnsan sevdiği kadına küfür eder mi ?

0
babası da aynıymis yapısı bu bosanalim diyorum istemiyo ben senin eşinim diyorum çocuğunun annesiyim niye böyle yapıyorsun diyorum bana guvenmiyomus bende güvenmiyorum dedim öyle bişey yap ki tekrar beni kendine aşık et diyo napilsbilir ki bu durum nasıl düzeltilir eskileri silmek çok zor baskı altında olmaktan nefret ediyorum

Hayir yok.
Hakaret edecek olsa x238384834 katini gorur.
Zaten sayginin sevgiden once geldigini dusundugumuz icin pislesmeden 2 kere dusunuruz.

Arada sakasi olur sadece. Saka oldugu da ortadadir. Hakaret eden adami cekmenin alemi yok. Kimse kimsenin asagilayip da kendini daha ustun gorebilecegi bir varlik degil.

GelenKutusu abla diyecegim umarim sorun olmaz. Gercekten idol olacak kadinsin. Durusuna, fikirlerine, yorumlarina bayiliyorum. Keske hepimiz senin gibi olsak.

insanın kendine saygısını da bitirecekler yavaş yavaş. desteinız varsa arkanızda, biraz nefes alın uzaklaşın.

Size yine sinyalleri vermistir. Keske o sinyalleri gorebilseydiniz. Karakter bu kufurlu saygisiz erkek. Sizin tavrinizin ne olup olmamasi degil. Bu adam hic degismez size kendini kufur etmeyen saygili biri gibi gostermis. Bu tur erkekten bende de vardi. Basta efendi sonra yobazimsi kufur eden pisligin teki cikti. Kufurlerinden sonra tekmeyi bastim.

2 kız
Allah'ım bağışlasın bana
Biri 5,5 biri 2,5 yaşında idi o zaman
Allah bagislasin kim bakıyo çocuklara siz mi bende hala düzeleceğine dair bi ümit var yüzden duruyorum ailesi yakinda çok sorun yaşadık belki diyorum başka şehre gitsek düzelir mi

Konusturmuyo ki bi kere beline vurdu on gün yattım düşünün omurlarda disk kayması olmus ama çok pişman oldu yine aynı beni sevdiğini soyluyo sinirlenince gözü bişey görmüyor

Eişizde öfke kontrolü var belki de. Doktora gitmeyi düşündü mü?

Banada diyo ki Ağlıyorum bana hakaret edince çocuğu da deli etcen kendin gibi ailen gibi sonra sakinleşiyo üzülüyo o da ben senin yüzünden deli olcam dedim kendine çeki düzen ver diyo eksik buluyo

Sürekli çok ağır küfürler eden kavga çıkaran huzur nedir bilmeyen ve yaşatmayan nefes alsan batan seni köle gibi gören ve kullanan bir kocam değil ama babam var.
Benden ve annemden çok şey aldı götürdü belki de hiç bir şey bırakmadı kendisinden.
Ben evlendim annem babamla yuvarlanıp gidiyor 40 senelik evliler artık biraz daha iyi anneme ve bize karşı çünkü biz artık ondan korkmuyoruz baş kaldırıyoruz annemi de ezdirmiyorum.
Olan giden yıllara ve sağlımıza oldu.
Belki anlamayana saçma gelir ama boşan boşan boşan diyorum.
Anneme yıllar önce keşke boşansaydın dediğim gibi.

Konusturmuyo ki bi kere beline vurdu on gün yattım düşünün omurlarda disk kayması olmus ama çok pişman oldu yine aynı beni sevdiğini soyluyo sinirlenince gözü bişey görmüyor

Bunlar nasıl insanlar böyle Madem bu kadar sinirlisin be adam boks salonuna gidip kum torbasını yumrukla . Sizin için çok üzüldüm hem de çok..

Evlenmeden once size hic hakaret kufur psikolojik sidddet uyguladi mi?
Hakaret küfür yoktu şiddet de yoktu evlendikten sonra çocuğum olduktan sonra şiddet uyguladı bi kere gözüme tekme attı hazırladım gdyodum kaynanam çocuğu aldı elimden çocuğu bırakda git diyo ailesi iftira attı hakaret etti iki ay evi terkettim Sizinkiler taşınır sa gelirim dedim geldim ailesiyle aylarca konuşmadım burnundan getırdi şimdi melek gibi davranıyorlar ama eşimle baya aramızda soğudu ailesi de sebep buna ama asıl is este bitiyo

Sinirliydi ama hakaret yoktu severek evlendik bide sinirlerin çok bozuk çok şey yaşadım delircem yakinda guvenemiyorum kimseye bi kavgada kovuyo beni kufrediyo aşağılıyo sonra pişman oluyo Özür diliyo

Yap yap özür dile ne anlamı var ki özrün.. Bir tek sizin eşiniz değil ki sinirli olan.
Küfür hakaret saygısızlıktan sevgisizlikten gelişir.
İnsan sevdiği kadına küfür eder mi ?
[/QUOTE]
Bende bunu sorguluyorum beni sevmiyorsun diyorum seviyorum. Diyo biz herseye rağmen bi aileyi diyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…