- 9 Mayıs 2015
- 1.494
- 4.464
- 333
Nasılsa öyle mi devam eder yani değişmez mi ben istediği gibi davranmaya çalışıyorum ona laf ettirmemeye çalışıyorum. Ama bitiyo bişeyler dediğim gibi ümidim bittiği an biter inşaallah Allah ıslah eder evladımız için deniyoruz bitirmek çok kolay ama herseyi düşünmek lazm o da diyo siz benim ailesinin sizin için çalışıyorum vs vs ama söyledikleri ile yaptıkları birbirini tutmuyoArkadaşlar ne yazsa bi bahane bulmuşsunuz.
Bekleyin ,kafasına sihirli bir değenek değer , birden bire melek oluverir.
Hayat mucizelerle dolu ne de olsa.
Sizde çocuğunuz için katlanın, gerekirse ikiniz birden dayak yiyin , ama sabredin , sizede bi aferin der, madalya filan takarlar belki 70 yaşına geldiğinizde.
Karıştı biraz heralde bana vurduğunu söylüyorum bebek olduktan sonra başladı vurmaya oğluma bi kere vurdu agliyo diye bana Sinirliydi ama hafif bi vurma kesinlikle yanlış zaten biliyorum belini sakatladiktan sonrada bi kere vurdu iki aydir bi sidddet yok yani böyle bi durumun içinde olduğum için utanıyorum kendimden sanki çok normal bişey gibi bana dayağı normal oldugunu empoze ettiler sanırım doğal karşılıyorum kaynanami da kayinbabam çok dövMuş bana diyo du ki annesi beyaz gelinliğine girdin beyaz kefeninle çıkarsın burdan
Yazdım ya işte bekleyin, değişir belki diye.Nasılsa öyle mi devam eder yani değişmez mi ben istediği gibi davranmaya çalışıyorum ona laf ettirmemeye çalışıyorum. Ama bitiyo bişeyler dediğim gibi ümidim bittiği an biter inşaallah Allah ıslah eder evladımız için deniyoruz bitirmek çok kolay ama herseyi düşünmek lazm o da diyo siz benim ailesinin sizin için çalışıyorum vs vs ama söyledikleri ile yaptıkları birbirini tutmuyo
Aldatma sadece telefonla olmaz.Suphelenmiyorum ama erkek milleti bilemezsin telefonu ortada şifresini de biliyorum
Bi daha söyluycem tedavi olmasını iki farklı kişiliği var taniyamyorum anladığını için sağolun kafam çok karisikBu mesajından çok etkilendim.. Çok sıkışmışsınız.
Bir yandan yuvanızı yıkmak zor geliyor diğer yandan sonlardasınız.
Utanmayın. O utansın..
Sizin yapacağınız şey , tekrar söylemek istiyorum ayrılmak. Yok buna asla cesaret edemiyorum diyorsanız , eşiniz tedavi görmeli.
Görmüyorsa ne olur hayatınızı heba etmeyin. Boşanmayı sadece ertelemiş olursunuz hepsi o olur.
Bencede dayağın bahanesi olamaz aciz insanlar kadına el kaldırır daha bi çok şey var yazmadıgimYazdım ya işte bekleyin, değişir belki diye.
Ama ne zaman?
Hayatınızı bu olasılıkla devam ettirebilecekseniz, bekleyin.
Bir gün değişir umuduyla, ben ömrümü ve çocuğumu heba edemezdim.
Hele de beni insan yerine koyman, dövüp söven, hakaret eden, kompleksli bir ruh hastası için.
Bak kardeşim pişman olan adam, gider tedavi olur, çabalar birşeyler yapar,düzelmesi gerekenin kendisi olduğunu kabul eder.
Dayağın bahanesi yoktur.
Benim babam var sen gibi de yengem oda sen gibi evladı için katlanıyor çaresiz değilsen katlanma işin varsa kölesi değil eşisin değer görmek hakkın huzursuz böyle bir ömür geçmez ben babamı kaç kez bıcaklamaya çalıştım öz babam güya neler yaptı şerefsiz yediğim lokma ya kadar saydı ne kadar yedin bi elma alırdım zıkkım ye büyüyünce satcam ben seni bıcaklamaya kalktım ah şu annem olmaza araya girmese neyse mecbur değilsen katlanma eşsek değiliz İnsanız bayanız gücümüz yok sevdiğimizden sesimiz çıkmıyor diye bi tarafları kalkıyor kadın sığınma evleri falan var al karşına konuş yada boşan lafaka al olmaz bu böyleArtik alıştım mi desem hakaretlerine kafayı yicem artik sayesinde kime guveneceksin bu hayatta bi oğlum var onun sayesinde ayaktayim artık şaşırdım ne yapacağımı ne yapsam batıyor benimde vardır kusurlarım mutlaka hatasız olsak melek olurduk ama hakaret niye her istediğini yapıyorum köle gibi ve o kadar yasattilar bana ama niye böyle..
Vurmak dediğim öyle dövmek değil ona zaten müsade etmem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?