Sürekli hakaret eden küfreden eşiniz var mı?

Arkadaşlar ne yazsa bi bahane bulmuşsunuz.

Bekleyin ,kafasına sihirli bir değenek değer , birden bire melek oluverir.
Hayat mucizelerle dolu ne de olsa.

Sizde çocuğunuz için katlanın, gerekirse ikiniz birden dayak yiyin , ama sabredin , sizede bi aferin der, madalya filan takarlar belki 70 yaşına geldiğinizde.

Nasılsa öyle mi devam eder yani değişmez mi ben istediği gibi davranmaya çalışıyorum ona laf ettirmemeye çalışıyorum. Ama bitiyo bişeyler dediğim gibi ümidim bittiği an biter inşaallah Allah ıslah eder evladımız için deniyoruz bitirmek çok kolay ama herseyi düşünmek lazm o da diyo siz benim ailesinin sizin için çalışıyorum vs vs ama söyledikleri ile yaptıkları birbirini tutmuyo

Bu mesajından çok etkilendim.. Çok sıkışmışsınız.
Bir yandan yuvanızı yıkmak zor geliyor diğer yandan sonlardasınız.

Utanmayın. O utansın..

Sizin yapacağınız şey , tekrar söylemek istiyorum ayrılmak. Yok buna asla cesaret edemiyorum diyorsanız , eşiniz tedavi görmeli.

Görmüyorsa ne olur hayatınızı heba etmeyin. Boşanmayı sadece ertelemiş olursunuz hepsi o olur.

Yazdım ya işte bekleyin, değişir belki diye.
Ama ne zaman?
Hayatınızı bu olasılıkla devam ettirebilecekseniz, bekleyin.
Bir gün değişir umuduyla, ben ömrümü ve çocuğumu heba edemezdim.

Hele de beni insan yerine koyman, dövüp söven, hakaret eden, kompleksli bir ruh hastası için.

Bak kardeşim pişman olan adam, gider tedavi olur, çabalar birşeyler yapar,düzelmesi gerekenin kendisi olduğunu kabul eder.

Dayağın bahanesi yoktur.

Bi daha söyluycem tedavi olmasını iki farklı kişiliği var taniyamyorum anladığını için sağolun kafam çok karisik

Bencede dayağın bahanesi olamaz aciz insanlar kadına el kaldırır daha bi çok şey var yazmadıgim

Ya yazmayim diyorum duramıyorum. Sana daacayip uüzüldüm resmen sindirilmissin mantığın gitmiş doğruyu yanlıştan ayiramiyorsun şiddet hakareti normallestirmissin ,özgüven yerlerde bi halin var.
Bugün 17 aylık bebeği ağlıyor diye vuran yarın top patlattı diye kafasını kırar okulda zayıf getirdi diye kolunu kırar. Şans hakaret eden çocuğuna yapmaz mi?
bu manyağı nerde tanidin bu hayvan kilikliyi niye baba yaptın.
Bi de kendine aşık et demiş sana yani aşık olmaya ihtiyacı vqr????bulsa birini askida yaşar bu adam.
özünde iyi deme özü de pis. Ayrıca iki kişilikli demişsin iki kisiligide yerin dibine girsin.

Boyle erkeklere hayvan diyecem ama hayvana saygisizlik olur.
Gucu anca evdeki hanimina yeter.
Sakin kendini ezdirip alttan alma.
Gerekirse birdaha resti cek annenlere git duzelmeyene kadarda donme.
Ekonomik ozgurlugun varsa cekme

Ya burda okudugumuz kadinlar varmi gercekten , benim cevremde hic yok kucucul cocuga adam vuracak kadin sevgim biterse diyecek ,nasil bi sevgi ya, daha nasil bitecek bu sevgi, benim sevgi anlayisim cok farkli demekki, Allahim bazilarina neolur cocuk verme.

Benim babam var sen gibi de yengem oda sen gibi evladı için katlanıyor çaresiz değilsen katlanma işin varsa kölesi değil eşisin değer görmek hakkın huzursuz böyle bir ömür geçmez ben babamı kaç kez bıcaklamaya çalıştım öz babam güya neler yaptı şerefsiz yediğim lokma ya kadar saydı ne kadar yedin bi elma alırdım zıkkım ye büyüyünce satcam ben seni bıcaklamaya kalktım ah şu annem olmaza araya girmese neyse mecbur değilsen katlanma eşsek değiliz İnsanız bayanız gücümüz yok sevdiğimizden sesimiz çıkmıyor diye bi tarafları kalkıyor kadın sığınma evleri falan var al karşına konuş yada boşan lafaka al olmaz bu böyle

Vurmak dediğim öyle dövmek değil ona zaten müsade etmem

Hadi ya müsade etmezmisin gerçekten=))
Sana vururken ellerini mi kırdın naptın ??
Nasıl koruyacaksın çocuğu vurduğu zaman
Senin gibi kadınlar oldukça daha çok türer bu adamlardan, büyüdüğünde oğlunda böyle olacak, bunun için yiyorsun bu kadar dayağı, hakareti. Bu aileden çıkan çocuğun alim olacağını mı düşünüyorsun da oğlum için diyorsun, kendini kandırma. Böyle bir aile tanıyorum ben, üstelik çocukları kız, şimdi babası gibi annesini dövüyor yaşı daha 16, hiç çekinmeden kendisini bahane edip babasını boşamayan annesini haftada en az iki kez dövüyor. Burada insanlar senin iyiliğin için dert anlatmaya çalışıyor sen hala çocuğunu bahane ediyorsun, ne diyeyim Allah önce seni ıslah etsin

Bence bu koca düzelmez çocuğu olupta boşanan bir sürü insan var

Oğlunuz hakaret dolu ortamda büyüsün mü istiyorsunuz

Neee oğluna küçücük yavruya mı vurdu hayvan hayvan bile denmez de esine neyse

Sen ne yaptın vurduğun da evi başına yıkmadın mi çocuk ağlıyor diye dövülür mü

benim kızım şuan 3 yaşında bazen resmen krize girip ağlıyor gece dahi benden önce eşim koşuyor sakinleştirmeye

Bekle arkadaşım bekle düzelsin diye sihirli değnek değer belki

Eşim bırak küfür hakareti sinirlendiğin de bana Mal gerizekalı gibi vs hayatta diyemez öyle bi dünya yok

Bide her dediğini yapıyorsun ya ne diyim sana

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…