Ne yapacağımı şaşırdım artık az önce yine tokat attı dişlerimi sıkarak konuşmuşum bitti dedim bu is sonra pişman oldu bana sarılıyor öpuyo sevdiğini soyluyo onun dediğini yapcak misin çocuk ateşlendi acilen götürdük ailesi götürdü yani bizim Arabamız yok bana diyo annemlere gidin bnde usta var dedim çocuk uyuyamazorda kızdı bana eve girdik sinirlenince bişey dedi bnde tamam dedim dişlerimi skmisin vurdu bitti diyince tutuşuyo çekilir gibi değil nasıl çekiyorum bnde bilmiyorumBence bu koca düzelmez çocuğu olupta boşanan bir sürü insan var
Oğlunuz hakaret dolu ortamda büyüsün mü istiyorsunuz
Neee oğluna küçücük yavruya mı vurdu hayvan hayvan bile denmez de esine neyse
Sen ne yaptın vurduğun da evi başına yıkmadın mi çocuk ağlıyor diye dövülür mü
benim kızım şuan 3 yaşında bazen resmen krize girip ağlıyor gece dahi benden önce eşim koşuyor sakinleştirmeye
Bekle arkadaşım bekle düzelsin diye sihirli değnek değer belki
Eşim bırak küfür hakareti sinirlendiğin de bana Mal gerizekalı gibi vs hayatta diyemez öyle bi dünya yok
Bide her dediğini yapıyorsun ya ne diyim sana
En iyisini yapmisinBenim vardi s..tir ettim..
Bu ne demek evliliğimi kurtarma şansım var mı onun degismesi mümkün mü bunları sormak mi hata kardeşim acımasızca yorum yapıyorsunuz bide gülmusunuz zor durumdayım birçok insan var böyle biliyorum düzeleceğine dair ümidim olduğu için duruyorumHadi ya müsade etmezmisin gerçekten=))
Sana vururken ellerini mi kırdın naptın ??
Nasıl koruyacaksın çocuğu vurduğu zaman
Senin gibi kadınlar oldukça daha çok türer bu adamlardan, büyüdüğünde oğlunda böyle olacak, bunun için yiyorsun bu kadar dayağı, hakareti. Bu aileden çıkan çocuğun alim olacağını mı düşünüyorsun da oğlum için diyorsun, kendini kandırma. Böyle bir aile tanıyorum ben, üstelik çocukları kız, şimdi babası gibi annesini dövüyor yaşı daha 16, hiç çekinmeden kendisini bahane edip babasını boşamayan annesini haftada en az iki kez dövüyor. Burada insanlar senin iyiliğin için dert anlatmaya çalışıyor sen hala çocuğunu bahane ediyorsun, ne diyeyim Allah önce seni ıslah etsin
Siz baya elitsiniz heralde sizde ona göre mülayim birini bulun size yakışanı kimseyi küçümseme kınama kinamadiginiz şey başınıza gelmeden olmezsiniz ama Allah kimsenin başına vermesin beddua etmiyecegim asla.,maço,sert erkek, beni sahiplenir diye bunların peşinden koşan varoş kızların eseri işte bu durum.
N
Ne yapacağımı şaşırdım artık az önce yine tokat attı dişlerimi sıkarak konuşmuşum bitti dedim bu is sonra pişman oldu bana sarılıyor öpuyo sevdiğini soyluyo onun dediğini yapcak misin çocuk ateşlendi acilen götürdük ailesi götürdü yani bizim Arabamız yok bana diyo annemlere gidin bnde usta var dedim çocuk uyuyamazorda kızdı bana eve girdik sinirlenince bişey dedi bnde tamam dedim dişlerimi skmisin vurdu bitti diyince tutuşuyo çekilir gibi değil nasıl çekiyorum bnde bilmiyorum
peki buna neden izin veriyosunArtik alıştım mi desem hakaretlerine kafayı yicem artik sayesinde kime guveneceksin bu hayatta bi oğlum var onun sayesinde ayaktayim artık şaşırdım ne yapacağımı ne yapsam batıyor benimde vardır kusurlarım mutlaka hatasız olsak melek olurduk ama hakaret niye her istediğini yapıyorum köle gibi ve o kadar yasattilar bana ama niye böyle..
Haklısın bencede ama nasıl ikna edicem yada beni sevmiyor mu acaba bilmiyorum ailesi dağa önde geliyo bana göre ama öyle değil diyor hergün anasını babasını kardeşlerini görüyo buraya geliyolr gidiyoruz onlara beni anneme göturmuyo ev soğuk çocuk usul dye adalet mi bu[/QUOTE]Tedavi olması gerekNe böyle sevgi nede aile olmaz..
Konuşmuyorum zorla Konusturuyo ikna ediyo bi an kndi ni kaybediyor sonra nrmale donuyo şakalar yapıyo bnde takmamaya çalışıyorum ama kırılıyorum çok çocuğum için diyorum. Boşver takma hasta olursun diye içime de atıyorum hiç bişeyd en zevk almıyorum çalışmayı düşünuyorum belki maddi manevirahatlariz diye bütün yolları deniyorum yani gittiği yere kadar bi söz var olduğu kadar, olmadığı kader diyeBu adam tedavi olmali....aliskanlik olmus sanada cocUgada 'çat çat vuruyor. Cocugun buyudukce daha cok vurcak. Nasil o vurdugunda normal devam edebiliyorsun.En azindan haftalarca konusma yemegini utusunu yapma yuzune bakma. Bosanamiyorsan tabiiki.
Haklısın bencede ama nasıl ikna edicem yada beni sevmiyor mu acaba bilmiyorum ailesi dağa önde geliyo bana göre ama öyle değil diyor hergün anasını babasını kardeşlerini görüyo buraya geliyolr gidiyoruz onlara beni anneme göturmuyo ev soğuk çocuk usul dye adalet mi bu
Teyzem in kocasi çok çektirmiş Teyzeme bosancaklarmis başka kadın istiyoMuş üç çocuğu var bi de 2 yıl anneannemlerde kalmış sonra donmus evine eniştemin kolu kopmuş is kazası şimdi Teyze më muhtaç Yanından ayrılmiyo Allah göstermesin de beddua da etmiyorum oğlumun babası sonuçta Allah sağlık versin akıl fikir versin ve ıslah etsin insaallahO el bir kere kalkti mi gerisi gelir, duzelmez. Duzeleni gormedim. Bosuna omrunu duzelmesini bekleyerek geciriyorsun.
Esine boyle evde macoluk yapan adamlar disarda baska kadinlara gelince suklum puklum olurlar. Sinir oluyorum boyle tiplere...
Sizin kiymetinizi bilmeyen, dahasi insan yerine bile koymayan adamin duzelmesini beklemek suya yazi yazmak gibi birsey. Belki cok yaslanir da sizin elinize duserse muhtacliktan agzini acmaz. O zamana kadar da siz de psikoloji denen birsey kalmaz. Geri kalan omrunuzu bari huzurlu gecirin. Adam hayatiniza bir sey katmiyor anladigim kadariyla, hatta fazlasiyla omrunuzden caliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?