Sürekli hakaret eden küfreden eşiniz var mı?

N
Ne yapacağımı şaşırdım artık az önce yine tokat attı dişlerimi sıkarak konuşmuşum bitti dedim bu is sonra pişman oldu bana sarılıyor öpuyo sevdiğini soyluyo onun dediğini yapcak misin çocuk ateşlendi acilen götürdük ailesi götürdü yani bizim Arabamız yok bana diyo annemlere gidin bnde usta var dedim çocuk uyuyamazorda kızdı bana eve girdik sinirlenince bişey dedi bnde tamam dedim dişlerimi skmisin vurdu bitti diyince tutuşuyo çekilir gibi değil nasıl çekiyorum bnde bilmiyorum

Bu ne demek evliliğimi kurtarma şansım var mı onun degismesi mümkün mü bunları sormak mi hata kardeşim acımasızca yorum yapıyorsunuz bide gülmusunuz zor durumdayım birçok insan var böyle biliyorum düzeleceğine dair ümidim olduğu için duruyorum

maço,sert erkek, beni sahiplenir diye bunların peşinden koşan varoş kızların eseri işte bu durum.
Siz baya elitsiniz heralde sizde ona göre mülayim birini bulun size yakışanı kimseyi küçümseme kınama kinamadiginiz şey başınıza gelmeden olmezsiniz ama Allah kimsenin başına vermesin beddua etmiyecegim asla.,

Belde disk kaymasi, goze darbe, el kadar cocuga siddet.. Mesajlarin tumunu okumadim.

Siddet goren kadinlarin cok sik soyledigi bir soz bu. Esim iyiyken cok iyidir aslinda.
Iyiyken herkes iyidir tabi.
Bende iyiyim sende iyisin hepimiz iyiyiz.
Mesele dar zamanda, zor zamanda da iyi kalabilmek.. asil iyilik olgunluk denge budur.

Allah yardimcin olsun.uzuluyorum cok.boyle seylere.

Eşin tanımında hakaret eder, küfür eder kelimeleri yok. Öyle olduğu zaman eş olmaz yani. Ne denir bu işin kimyasına ters.
Kocana bir hadi bilemedin en iyi iki kere adam akıllı şans verirsin. Dersin ki düzelt kendini. Doktorsa doktor oysa o buysa bu her şeyi denersiniz olmuyorsa olmaz sonra. Dünyaya elin herifinden dayak yemeye mi geldin anan baban seni bunun için mi yetiştirdi be güzel kardeşim.

Kendinizin bilmiyorsanız çocugunuzun kıymetını bılın.

Sizin dert çekilir gibi değil sonradan boşanmaksa şimdi boşanmak iyidir ilerside olmayacak gibi buna benzer erkekler kadının canını alan tipler

Hey yarabbim dişlerini sıkıntın diye tokat mi attı sen iyi misin ya ne tepki veriyorsun sadece boşanacağım diyosun gelio Özür diliyor sevdiğini söylüyor hemen sende hiç bir şey olmamış gibi devam edio sun yazık günah yeminle o çocuğu yazık günah ya

Ailen yok mu senin bu adamı çekiyorsun neden çekiyorsunuz seviyor musun hala sana yaşattıklarına rağmen

peki buna neden izin veriyosun

Niye duruyorsunuz? Bilinçaltınızda bunları hakettiğinize dair bir inancınız olabilir mi acaba?

O el bir kere kalkti mi gerisi gelir, duzelmez. Duzeleni gormedim. Bosuna omrunu duzelmesini bekleyerek geciriyorsun.
Esine boyle evde macoluk yapan adamlar disarda baska kadinlara gelince suklum puklum olurlar. Sinir oluyorum boyle tiplere...
Sizin kiymetinizi bilmeyen, dahasi insan yerine bile koymayan adamin duzelmesini beklemek suya yazi yazmak gibi birsey. Belki cok yaslanir da sizin elinize duserse muhtacliktan agzini acmaz. O zamana kadar da siz de psikoloji denen birsey kalmaz. Geri kalan omrunuzu bari huzurlu gecirin. Adam hayatiniza bir sey katmiyor anladigim kadariyla, hatta fazlasiyla omrunuzden caliyor.

Tedavi olması gerek Ne böyle sevgi nede aile olmaz..
Haklısın bencede ama nasıl ikna edicem yada beni sevmiyor mu acaba bilmiyorum ailesi dağa önde geliyo bana göre ama öyle değil diyor hergün anasını babasını kardeşlerini görüyo buraya geliyolr gidiyoruz onlara beni anneme göturmuyo ev soğuk çocuk usul dye adalet mi bu[/QUOTE]

Ev soğuk diye annenlere götürmüyor seni.. Üzüldüm eşin eski kafalı adamlar gibi , annesinin babasının sözünü tutan onlar ne derse uygulayan biri gibi davranıyor. Hakikaten üzüldüm

Bu adam tedavi olmali....aliskanlik olmus sanada cocUgada 'çat çat vuruyor. Cocugun buyudukce daha cok vurcak. Nasil o vurdugunda normal devam edebiliyorsun.En azindan haftalarca konusma yemegini utusunu yapma yuzune bakma. Bosanamiyorsan tabiiki.

Konuşmuyorum zorla Konusturuyo ikna ediyo bi an kndi ni kaybediyor sonra nrmale donuyo şakalar yapıyo bnde takmamaya çalışıyorum ama kırılıyorum çok çocuğum için diyorum. Boşver takma hasta olursun diye içime de atıyorum hiç bişeyd en zevk almıyorum çalışmayı düşünuyorum belki maddi manevirahatlariz diye bütün yolları deniyorum yani gittiği yere kadar bi söz var olduğu kadar, olmadığı kader diye

Ev soğuk diye annenlere götürmüyor seni.. Üzüldüm eşin eski kafalı adamlar gibi , annesinin babasının sözünü tutan onlar ne derse uygulayan biri gibi davranıyor. Hakikaten üzüldüm[/QUOTE]
Adaletsiz diyo ki annen gelsin burda kalsın annem abimlerde kalıyo oraya yollamiyo koskoca kadını ayağına çağrıyo her zaman çok ayipp bişey bu ama ona göre o hakli

Teyzem in kocasi çok çektirmiş Teyzeme bosancaklarmis başka kadın istiyoMuş üç çocuğu var bi de 2 yıl anneannemlerde kalmış sonra donmus evine eniştemin kolu kopmuş is kazası şimdi Teyze më muhtaç Yanından ayrılmiyo Allah göstermesin de beddua da etmiyorum oğlumun babası sonuçta Allah sağlık versin akıl fikir versin ve ıslah etsin insaallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…