- 16 Şubat 2018
- 898
- 519
- 53
- Konu Sahibi karalahana06
-
Üzülüyorum. Değiştirmekten ziyade bir sonraki aldığım şeylerde kendi zevkime değil de onların zevkine uygun şeyler almaya çalışıyorumOlmaz derlerse değiştiriyormusun peki .
Niye yok diyeyim kuşum benim derdim zaten o aynen ezik hissediyorum...Size görgüsüz demelerine az kalmış.
Keza sürekli kızını bana atan arkadaşımla irtibatımı kestim.
Sizin sorununuz kişisel eziklik duymanız, hiç yok demeyın herkeste vardır.
Ben duygunuzu yıtırmeyın, baskalarını bu kadar onemsemeyın.
Değil miSen insanların fikrini bu kadar önemsedikçe ,sürekli onaylatma ihtiyacı duydukça kendini değersizleştiriyorsun farkında mısın?
Niye yok diyeyim kuşum benim derdim zaten o aynen ezik hissediyorum...
Etrafınızdakıler mukemmelıyetcı oldugu ıcın sız bu durumu yasıyorsunuz bıraz oluruna bırakın esınızle de kavga etmeyınDeğil miDaha sabah eşimle erik yüzünden kavga ettik akşama misafir var mesela. Erikleri güzelinden seçmemiş gibi geldi bana. Dedim ki X Abla ile Y Abi beğenmez laf eder :'( Zavallı kocam sabahın körü gitti pazara işe geç kalmamak için. Ben bileğimi sakatladığımdan çıkamıyorum.
Aynen öyle... İş ortamımı değiştirmem pek mümkün değil maalesef. Ama mesafe koymak iyi olacak sanki.Ya burda öyle şeyler oluyor ki artık bır sey demeye korkuyorum. Örnek kadın kocayı kötülemiş kötülemiş, yorum yapıyorsun kocasını savunuyor: neyse.
Bence siz hiç kulak asmayın, gerekmedikçe bir süre telefonla da uğraşmayın.
Eziklik duygusunu size yaşatan ortam ki herkes yaşar bunu. Etrafınızı çok dinlemeyın genelde bu tıpler ıyı gun dostu olurlar.
Sıze onu al bunu al der ama kotu gunde bır lıra vermezler.
Aynen öyle. Kim bilir kendi içlerinde nasıllar bilmiyoruz ki. Hep hava cıvaEtrafınızdakıler mukemmelıyetcı oldugu ıcın sız bu durumu yasıyorsunuz bıraz oluruna bırakın esınızle de kavga etmeyın
yok değil. Özgüven eksikliğimden kaynaklandığını düşünüyorumSiz bebekken/çocukken her yaptığınıza aileniz alkış tutmuş veya onaylamış olabilir mi? Çünkü bu şekilde büyüyen çocuklarda, büyüdüklerinde onaylanma ihtiyacı duyuluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?