- 16 Şubat 2018
- 898
- 519
- 53
- Konu Sahibi karalahana06
-
Sanki o özgüven bana yakışamayacakmış gibi hissediyorumEzik gibi davranmayı bırakıp kendinize güvenin.
Şu cümleniz bile özgüven eksikliğinizin ciddi boyutta olduğunu anlamaya yeterli. Siz insanlara sürekli olmuş mu diye sorarak, danışarak,fikir alarak hayatınıza müdahale etmelerine direk izin vermiş oluyorsunuz hatta ısrarla direterek.. e onlar şunu al bunu yap dediklerinde çok yadırgamamak lazım. Kişisel gelişim kursları var, eşinizin maaşı yüksek madem kendinize bütçe ayırın. En elzem yatırımSanki o özgüven bana yakışamayacakmış gibi hissediyorum
niye ki.. onaylattip da napacaksin ki. Allah akıl fikir versin.:)Vallahi eleştirmek için demiyorum ama bende bu dertten istiyorum
Ya da tam tersi,fazla eleştirilen çocuklar da yaşıyor bu durumu..Siz bebekken/çocukken her yaptığınıza aileniz alkış tutmuş veya onaylamış olabilir mi? Çünkü bu şekilde büyüyen çocuklarda, büyüdüklerinde onaylanma ihtiyacı duyuluyor.
Önce siz yakıştırın,bakın nasıl da oluyor,anneniz çok eleştirirmiydi sizi,ya da hala eleştirir mi?Sanki o özgüven bana yakışamayacakmış gibi hissediyorum
Valla öyle bir durum da hiç olmadı. Ben kendimi küçüklükten beri girdiğim her ortamda eğreti hissediyorum nedense. Tam aksine annem sosyal bir kadındır. Beni teşvik eder çoğu şeye.Önce siz yakıştırın,bakın nasıl da oluyor,anneniz çok eleştirirmiydi sizi,ya da hala eleştirir mi?
Değil mi... Bunu değerlendireceğimŞu cümleniz bile özgüven eksikliğinizin ciddi boyutta olduğunu anlamaya yeterli. Siz insanlara sürekli olmuş mu diye sorarak, danışarak,fikir alarak hayatınıza müdahale etmelerine direk izin vermiş oluyorsunuz hatta ısrarla direterek.. e onlar şunu al bunu yap dediklerinde çok yadırgamamak lazım. Kişisel gelişim kursları var, eşinizin maaşı yüksek madem kendinize bütçe ayırın. En elzem yatırım
İnşaallah inşaallah ben de...bende de var bu huy ve hiç mi hiç sevmiyorum
fikir sordukça eleştiren de çok oluyor
benimki özgüvenizlikten kesinlikle bunun farkındayım
inşallah yeneceğim yavaş yavaş
Kıyamam yaaSanki o özgüven bana yakışamayacakmış gibi hissediyorum
Onaylatmak için değil, kafams takacağım şey bu olsa keşkr diye. Aynen hepimize lazım hepimize versinniye ki.. onaylattip da napacaksin ki. Allah akıl fikir versin.:)
Yok yok... Hatta sırf bu yüzden düşünmüyoruz bile 3 4 seneDaha çocuk yok herhalde?
Ne yüzden düşünmüyorsunuz?Yok yok... Hatta sırf bu yüzden düşünmüyoruz bile 3 4 sene
Benim bu ruh halim çok sağlıklı olmadığından bir çocuğun sorumluluğunu kaldırıp kaldıramayacağımı bilememek yüzündenNe yüzden düşünmüyorsunuz?
O zaman sormayacaksınız bu kadar basit:).İnsanlara soruyorsunuz demek ki onlarda cevap veriyor.Pardon arkadaşlar yarım kaldı. Bir de eşimin maaşı yüksek diye bana sürekli şey diyorlar mesela Dyson al Jumbo al... Ya biz evlenirken zaten aldık alacağımızı.. Ne gerek var diyorum...
İyi de durumunuz geçici değil ki 3-4 sene diye rakam telaffuz ediyorsunuz... yardım almanızı tavsiye ederimBenim bu ruh halim çok sağlıklı olmadığından bir çocuğun sorumluluğunu kaldırıp kaldıramayacağımı bilememek yüzünden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?