tadilat...

hayır kredi çekiyor birde külçe külçe altınları olan babası laf ediyor...
kendi bileizklerimi veremem esime cünkü onlar benim garantim sonucta ben onları yapana kadar ooo kac güne girdim ceksin kredi ödesin cnm erkek milletine acınmaz valla ilk evliligimde 2 kere verdim ne oldu o yüzden insna zamanla akıllanıyor

24 ayar külçe altın sahibi baba baban merkez bankası başkanıydı galiba bir zamanlar puha haaa

Tezata bak şimdi :) babamin külçelerinden bahsetmiyim diyen arkadaş, görümclerin de bi babasının olduğunu görmezden geliyor... Ya da ben yanlış anlıyorum.

Ailesi ile bile geçinemiyor gelinle nasil geçinecek çok merak ediyorum.
Birde kendini ne kadar mükemmel saniyor ki gelin duama amin dedi
Bu arada kvnin arkasindan küfür edende yine kendisi.

Sen ne kadar normalsın, ne kadar iyi niyetlisin peki? Kadının kızına verdiği parayı bile suç işlemiş gibi burada anlatıyorsun. Kendi parasını kime verdiği seni ne ilgilendirir? Kızları hakkı olacak mirastan pay iddia eder diye çakal diye laf atıyorsun. Kayınpeder yaşarken, o öldükten sonra sana kalabilecek ya da kalmayacak malın derdindesin. Yahu sen nesin ki sana denk gelen aile ne olsun... Ya da sana nasıl davranılsın... Bana da senin gibi biri denk gelse, en kötü yüzlerimden birini görürdü, sen ne sanıyorsun? Alemin akıllısı sen misin?
Sen kendi insanlığını sorgula başkasınınkinden önce. Çok tehlikeli bir insansın, Allahım sokmasın aileme senin gibi birini. O insanların hepsi senden mağdur olmaya aday. Bu hikayede çakal biri varsa, bu o görümceler ya da kaynana değil.

Ben diyim çünkü hayal dünyasında yaşıyor

Babasının okey taslarini külçe kendinin hacdan gelme bileziklerini de takım bilezik sanıyor hoş takım bilezik ne demekse artık :))
hayal dünyasında yasayan sensin cnm be beni bilen bilir burda bilmeyende kendi gibi bilir demisler eger diger konularımı okursan anlarsın babamda ne var ne yokm bosuna kendi kendine eglenme yani

ben kiracıyım zavallıyım yani konu sahibinin deyimiyle ama 10 000 benim senelik tatil param paranın değeri yok çünkü

allah razı olsun ki ailemden kalıcak yerler cok babamın külcelerinden bahsetmiyim suan bana bi faydası yok ama ille olucak o yüzden konumu sulandırma cnm
O zaman babanın mirasının peşine düşsene sen. Kp rin mirasını rahat bırakta onu da kendi cocukları aralarinda halletsin.

hayal dünyasında yasayan sensin cnm be beni bilen bilir burda bilmeyende kendi gibi bilir demisler eger diger konularımı okursan anlarsın babamda ne var ne yokm bosuna kendi kendine eglenme yani
Buraya babamızın mal varlığını yazınca TSE ve ISO 9001 damgası alıp güvenilir insan diye belge alındığına inanmami beklemiyorsun değil mi ?

Yani seni bilen gelsin babanin kulcelerinden bahsetsin

Var mı limoncu bacimizin zengin babasının okey taslarini ay pardon kulcelerini gören ?

ilk evliliğin değil mi bak bunu da öğrendik eski kocana çok sevindim şimdi

allah razı olsun ki ailemden kalıcak yerler cok babamın külcelerinden bahsetmiyim suan bana bi faydası yok ama ille olucak o yüzden konumu sulandırma cnm
düsmeme gerek yok biz 2 kızız 2 mizede daire var

İşte buna gerçekten üzüldüm.
Böyle bir erkek kardeşiniz olsaydı, size zırnık koklatmasaydı tadından yenmezdi.

Anladik limoncu parasal acidan cok zenginsin:)
Ama 13binlik araba icin kredi cekmekten bahsediliyor onu sen mi yaptin? Valla sana gore zavalli olan benim bile (zavalli olmam kiraci olmam hasebiyle) otuz binlik trink para verip aldigim bi arabam var be.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…