kendi bileizklerimi veremem esime cünkü onlar benim garantim sonucta ben onları yapana kadar ooo kac güne girdim ceksin kredi ödesin cnm erkek milletine acınmaz valla ilk evliligimde 2 kere verdim ne oldu o yüzden insna zamanla akıllanıyorhayır kredi çekiyor birde külçe külçe altınları olan babası laf ediyor...
24 ayar külçe altın sahibi baba baban merkez bankası başkanıydı galiba bir zamanlar puha haaa
Ailesi ile bile geçinemiyor gelinle nasil geçinecek çok merak ediyorum.Bence hayal dünyasında olan sensin. Oğlu olsa şöyle yaparmış, gelini olsa böyle yaparmış. Burada, olmayan, yaşanmamış şeyler üzerine yeme milleti. Şimdi kime ne hayrın var ondan haber ver? Birinin kardeşi, birinin kızı, birinin gelinisin. Ne yapıyorsun? Kaynana olsan da " ben gelin olaydım kaynanama böyle böyle jestler yapardım" derdin. Sallama. Bize hayal ürünü kendini anlatma. Somut örnek ver.
hay ağzına saglıkBen diyim çünkü hayal dünyasında yaşıyor
Babasının okey taslarini külçe kendinin hacdan gelme bileziklerini de takım bilezik sanıyor hoş takım bilezik ne demekse artık :))
Sen ne kadar normalsın, ne kadar iyi niyetlisin peki? Kadının kızına verdiği parayı bile suç işlemiş gibi burada anlatıyorsun. Kendi parasını kime verdiği seni ne ilgilendirir? Kızları hakkı olacak mirastan pay iddia eder diye çakal diye laf atıyorsun. Kayınpeder yaşarken, o öldükten sonra sana kalabilecek ya da kalmayacak malın derdindesin. Yahu sen nesin ki sana denk gelen aile ne olsun... Ya da sana nasıl davranılsın... Bana da senin gibi biri denk gelse, en kötü yüzlerimden birini görürdü, sen ne sanıyorsun? Alemin akıllısı sen misin?sana kaynanamı anlatsam dilin ucuklar cnm normal bi kadın normal bi kaynana degil ask sarhoslugu iste esime cok asıktım söylenenleri duymadım simdi olsa esimi sevmeme ragmen o aileye asla gelin olmam onlar slm verilmicek insan heleki kaynanam aman allahm düsman basına bile demem ben böyle bi insan görmedim bak alnında secde agzında yalan dolan ve bel altı cok fazla sey o kadınla yan yana olmak bile haram bana aslında
kendi bileziklerimi vermem cünkü neden veriyim esim elektronık bagımlısı resmen sürekli abzürt seylere para ceke öder en azından böyle 3 sene dururPeki bu kadar mal mülk varken neden araba için kredi çekiyorsunuz?
Ben diyim çünkü hayal dünyasında yaşıyor
Babasının okey taslarini külçe kendinin hacdan gelme bileziklerini de takım bilezik sanıyor hoş takım bilezik ne demekse artık :))
hayal dünyasında yasayan sensin cnm be beni bilen bilir burda bilmeyende kendi gibi bilir demisler eger diger konularımı okursan anlarsın babamda ne var ne yokm bosuna kendi kendine eglenme yaniBen diyim çünkü hayal dünyasında yaşıyor
ben kiracıyım zavallıyım yani konu sahibinin deyimiyle ama 10 000 benim senelik tatil param paranın değeri yok çünküKonu merkez bankası gibi, bilezikler külçeler...
Madem bu kadar varlık var 10 bin tadilatı ne düşünüyorsun, çerez parası olur senin için. Ama sahi görümce ucundan köşesinden yararlanırsa o evin sen hasta olursun derdinden...
O zaman babanın mirasının peşine düşsene sen. Kp rin mirasını rahat bırakta onu da kendi cocukları aralarinda halletsin.allah razı olsun ki ailemden kalıcak yerler cok babamın külcelerinden bahsetmiyim suan bana bi faydası yok ama ille olucak o yüzden konumu sulandırma cnm
düsmeme gerek yok biz 2 kızız 2 mizede daire varO zaman babanın mirasının peşine düşsene sen. Kp rin mirasını rahat bırakta onu da kendi cocukları aralarinda halletsin.
kendi bileizklerimi veremem esime cünkü onlar benim garantim sonucta ben onları yapana kadar ooo kac güne girdim ceksin kredi ödesin cnm erkek milletine acınmaz valla ilk evliligimde 2 kere verdim ne oldu o yüzden insna zamanla akıllanıyor
Buraya babamızın mal varlığını yazınca TSE ve ISO 9001 damgası alıp güvenilir insan diye belge alındığına inanmami beklemiyorsun değil mi ?hayal dünyasında yasayan sensin cnm be beni bilen bilir burda bilmeyende kendi gibi bilir demisler eger diger konularımı okursan anlarsın babamda ne var ne yokm bosuna kendi kendine eglenme yani
Mademki daire var o zaman k.pederiyin evinde neden oturuyorsun gidin orda oturundüsmeme gerek yok biz 2 kızız 2 mizede daire var
ilk evliliğin değil mi bak bunu da öğrendik eski kocana çok sevindim şimdikendi bileizklerimi veremem esime cünkü onlar benim garantim sonucta ben onları yapana kadar ooo kac güne girdim ceksin kredi ödesin cnm erkek milletine acınmaz valla ilk evliligimde 2 kere verdim ne oldu o yüzden insna zamanla akıllanıyor
Bak ne güzel diyorsun. O zaman kp de kızlarına ev konusunda yardım etmesine karışma.düsmeme gerek yok biz 2 kızız 2 mizede daire var
yoo cok sükür 1 ci2. evliliğin mi bu?
allah razı olsun ki ailemden kalıcak yerler cok babamın külcelerinden bahsetmiyim suan bana bi faydası yok ama ille olucak o yüzden konumu sulandırma cnm
düsmeme gerek yok biz 2 kızız 2 mizede daire var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?