tadilat...

Foto eklesin bence

kredi cekerim cünkü kendi mihirim olan bana takılan bilezikleri vermem o yüzden esim ceksin ödesin

Eeee daha neyi dert ettim canım sen. Yarın ne olacak kaygın yok, malın mülkün var, Allah korusun babana bişi olsa kalacak külçe külçe altın var. Ölmese bile kardeşinle sana birer daire varmış. Birakkkk sadakan olsun sözünü ettiğin ev. Yapma bu kadar yeme kendini.

Kadin zengin bayanlar dağilalim
Biz kiraciyiz eziğiz

Limoncu 2 takim mi 7 takim mi anlamadim bileziğin var babanin külçeleri var boşver kiz o dökük evi alsin görümcelerin. Sen saraylara layiksin
Bekleme yapmayın diyosun
Yahu ben hep söylüyorum,limoncu bize ev ekonomisi dersi versin.2500 lira maaşla hatun altınların içinde primses gibi yaşıyo
Bizde ne paralar kazanıp sürünüyoz.

Limon bırak bu para işlerini. Ne kadar önemli senin için maddiyat. Hayretler içerisindeyim.

1. neyse canlar yarın görüsürüz sizle esim gececi ben kacar öptüm sizi ayrıca keske 3000 maasımız olsaydı tokiden eve girer ordan alıdgım kirayıda evin taksidini öderdim evi verirkende ögrenmene memura derdim ohhh

Limoncu, kiraya odenen para sokaga atilan paradir mantigin bana dogru gelmiyor. Her malim bir degeri vardir. Bak cok sik kullandigimiz bir laf var milletce 'ac degilim acikta degilim" simdi senin mantigina gore kira parasi sokaga yada cope gidiyorsa yeme icme parasi da ayni sekilde cope gidiyor. Ustune birde yediklerin kanalizasyona karisiyor. Barinma ve beslenme zorunlu ihtiyactir. Bu sebeple harcanan para da sokaga atilmis olmaz.

Eger ki evinin tadilata ihtiyaci varsa yaptir. Bunu kendin icin yaptirmis olursun. Velev ki yarin obur gun evden ciktiniz. Yerinize gelen kendi zevkine ihtiyacina gore yaptiginizi yikar yerine yenisini yapar. Yani o da kendine yapar. Boyle o olurse bu yasarsa o alirsa bu verirse diye dusunme. Bir yerden kisarsin Allah korusun Mevla baska yerden cikarir. Ihtiyacsa tadilat, butcene gore yaptirin. Temiz temiz oturun.

oooo calıstıktan sonra niye evlendim sekerim
Çalışmamak için mi evlendin hem çalışma kocanı para kaynağı gibi gör kayinpeder daha ölmeden adamın mirasını dusun kusura bakma ama evlatların varsa onlara nasıl akıl verdiğini çok merak ediyorum..ve bence bu şekil yanlış düşünüyorsun.bende çalışm iyorum ama hiç bir zaman böyle düşünmedim ki eşim izin verse çalışırım üretmek kendi ayakları üzerinde duran bi kadın olmaktan daha güzel ne olabilir ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…