- 10 Temmuz 2013
- 3.629
- 5.606
- 248
Buraya babamızın mal varlığını yazınca TSE ve ISO 9001 damgası alıp güvenilir insan diye belge alındığına inanmami beklemiyorsun değil mi ?
Yani seni bilen gelsin babanin kulcelerinden bahsetsin
Var mı limoncu bacimizin zengin babasının okey taslarini ay pardon kulcelerini gören ?
kredi cekerim cünkü kendi mihirim olan bana takılan bilezikleri vermem o yüzden esim ceksin ödesinAnladik limoncu parasal acidan cok zenginsin:)
Ama 13binlik araba icin kredi cekmekten bahsediliyor onu sen mi yaptin? Valla sana gore zavalli olan benim bile (zavalli olmam kiraci olmam hasebiyle) otuz binlik trink para verip aldigim bi arabam var be.
İlk evlendiğimde demek istedi herhalilk evliliğin değil mi bak bunu da öğrendik eski kocana çok sevindim şimdi
Makul :)Foto eklesin bence
kredi cekerim cünkü kendi mihirim olan bana takılan bilezikleri vermem o yüzden esim ceksin ödesin
cıkarmıyım hic kira parasıda vermesinler bana haybeye en azından böyle ben ne otursam karMademki daire var o zaman k.pederiyin evinde neden oturuyorsun gidin orda oturun
amber88 sen de kiracı ve zavallısın tıpkı benim gibi puhahaaakredi cekerim cünkü kendi mihirim olan bana takılan bilezikleri vermem o yüzden esim ceksin ödesin
yoo cok sükür 1 ci
kendi bileizklerimi veremem esime cünkü onlar benim garantim sonucta ben onları yapana kadar ooo kac güne girdim ceksin kredi ödesin cnm erkek milletine acınmaz valla ilk evliligimde 2 kere verdim ne oldu o yüzden insna zamanla akıllanıyor
oooo calıstıktan sonra niye evlendim sekerimÇalış al. Niye her seyi kocandan kayinpederinden kayinvalidenden bekliyon?
Bekleme yapmayın diyosunKadin zengin bayanlar dağilalim
Biz kiraciyiz eziğiz
Limoncu 2 takim mi 7 takim mi anlamadim bileziğin var babanin külçeleri var boşver kiz o dökük evi alsin görümcelerin. Sen saraylara layiksin
amber88 sen de kiracı ve zavallısın tıpkı benim gibi puhahaaa
para tabiki önemli ya aparasız hayat varmı ödeyeme faturayı dolabın bos kalsın sorarım sana bosanmalar neden hep parasızlık huzursuzluktanLimon bırak bu para işlerini. Ne kadar önemli senin için maddiyat. Hayretler içerisindeyim.
Aman sen nasıl bi kafadasin narenciye arkadaş evlenince calisilmaz mıoooo calıstıktan sonra niye evlendim sekerim
oooo calıstıktan sonra niye evlendim sekerim
Çalışmamak için mi evlendin hem çalışma kocanı para kaynağı gibi gör kayinpeder daha ölmeden adamın mirasını dusun kusura bakma ama evlatların varsa onlara nasıl akıl verdiğini çok merak ediyorum..ve bence bu şekil yanlış düşünüyorsun.bende çalışm iyorum ama hiç bir zaman böyle düşünmedim ki eşim izin verse çalışırım üretmek kendi ayakları üzerinde duran bi kadın olmaktan daha güzel ne olabilir kioooo calıstıktan sonra niye evlendim sekerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?