tadilat...

Kizlar, uye fake degil mi bilemem ama konu kesin fake, babanin kulceleri kayinpederinin bi ton evi olsun bunlarin hepsinde kendine hak bic, buna ragmen hala binbir guclukle gunlere girerek bilezik yapmaya çalış
Ya da on bin tl nin hesabini yap
Ya da uc bin maasimiz olsaydi keske de

Fake fake fake

Bana birini hatirlatti.

He valla ya ne zavalliyiz ama cok şükür ki kredi çeksin calissin alsin ben parami vermem diyecek kadar sevmedigim bir kocam yok konu sahibi gibi
Ayrica parasını verirsen tum evler senin:)
valla haklısın hangi semti beğenirsen git orda otur tadılat derdı de yok evlerin içi full yapılı zaten sıfır daire olursa da zaten sorunsuz oluyor tam Yahudi usulü yaşam he he onlar kiracı olup başkalarının evini eskitır eskıtır yenı eve taşınırlarmış paralarıyla da eve bağlamaz ticaret yapıp zengin olurlarmış da

yok yok üyede konuda fake değil limoncunun doğal ortamı bu..

Fake olduğunu sanmıyorum. Var böyle kişilikler.

Bilmiyorum daha önceden bu konuya değinen oldu mu ama şahsen eşimin ailesinin ne aldığı kiraya, ne para pul işlerine ne de mirasına karışırım. Bırak eşin düşünsün, bir şeyin hesabını yapacaksa o yapsın. Yaptırdığın tadilatı şimdiye kadar oturduğuna say ve de kimin ne zaman öleceğini Allahtan başka kimse bilmez. Daha adam ölmeden siz miras derdine düşmeyin. Kimin önce gideceği bilinmez. Gerçekten çok çok ihtiyaç sahibi değilsem de birinin bana kalan malda gözü kalacaksa daha azını alıp huzurlu olmayı tercih ederim. Dünya malı sonuçta dünyada kalacak. Bu kadar hırs yapmaya gerek yok.

oooo calıstıktan sonra niye evlendim sekerim

Sana miras düsmücek ki limoncu kocana düsecek sende ondan payini alican. Birak kardes arasi hal etsinler miras isini. Sonucta onlarin babalari ...

Neden evi olmayana kiz vermezler? Anladigim kadariyla ev zaten kocanin degil kayinpederinin. Kiz karsiligi ev mi istiyorlar sizin orda?

Sen para icin mi evlendin? Gecimin icin mi?

Bizim köyde senin gibilere ne derler bilion mu

Yok gercekten normal değil kani oldum :)

Dünyevi hayatta bu kadar para pul düşkünü olmak hayra alamet degil

Burada bir çoğumuz görümcesini, kaynanasini, eltisini candan sevmiyor hatta hiç sevmiyor ama en azindan burada herdaim görülen şeyler değil bu tip imalar, 10 konudan 3'u bu minvalde

Genellikle diyenlerin de bir çoğu boşanma arefesinde ya da evliligi zindana çevrilmiş durumda yine bir nebze anlaşılır bir durum he der gecersin

Ama senin şu yaptığın düpedüz ARSIZLIK

Benden bu kadar diğer gerekenleri arkadaşlar soyler

Anlattığına göre kocasına annesini şikayet ederken küfür falan edebiliyomus. Adamda hesap kitap yapacak pek bi durum yok yani....

O zaman arkadaslar su an gordugunuz durum simbiyotik yasam altinda inceledigimiz parazit yasama bir ornek:):) daha da konusmayacam yoksa banlanacam.. ben de evde oturmaktan buraya sardim galiba:)
yok valla konu çok eğlenceli devam devammmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…