- 16 Ekim 2012
- 32.409
- 95.793
- 598
yok valla konu çok eğlenceli devam devammmm
Niye?calisanlar niye evleniyoroooo calıstıktan sonra niye evlendim sekerim
ben pek yazmam okurum genelde yıllardır böyle yazılınca ban yeniyor mu onu bilmiyordum bak çokk özürrr editörlerim bir daha yapmıycammm cici olucammmdevam da bacım bende yeni çıktım bandan ..bizede yazık günah
ben pek yazmam okurum genelde yıllardır böyle yazılınca ban yeniyor mu onu bilmiyordum bak çokk özürrr editörlerim bir daha yapmıycammm cici olucammm
Siteye birde imdat butonu lazım artık
yorum yokBen de cok yazmam da bu konu benim de yoldan cikmama sebep oldu:) ben simdi konu sahibinin neden yuzlerce konu actigini anliyorum. Surda ben bile 1 aydan kisa bir zaman bos kaldim siteye sardim limoncunun hicbir ugrasi mesguliyeti yok ki napsin kadincagiz.
Yıl olmuş 2016 kafa kalmis 16 da, babanın soyadı ne ya, vayyy efendim soyadını çok merak ettim, turkiyede bir tane galiba... Dümbelekogullari falan mi? Allahım yarabbim...ne yazıkkı bi ev alabilicek bi erkek kardesim yok ne yazıkki soyadımızın devamı olamıcak bu yüzden ki ben 2 soy adı tasıyorum babam üzülmesin demesin oglum yok soyadım kayboldu
Hanımlar,
bu konu için banlanmayı Göze alacaksanız yazmaya devam edin
E o zaman geyikten ya da üsluptan banlanınca ağlamayacak kimseKim için? Herkes memnun halinden ya
Muneeeeee ya Allah için soyle ortaya külçe altınlar serildi napabilir kk üyeleriHanımlar,
bu konu için banlanmayı Göze alacaksanız yazmaya devam edin
E o zaman geyikten ya da üsluptan banlanınca ağlamayacak kimse
E o zaman geyikten ya da üsluptan banlanınca ağlamayacak kimse
Şu yorumunuza gerçekten üzüldüm limoncune yazıkkı bi ev alabilicek bi erkek kardesim yok ne yazıkki soyadımızın devamı olamıcak bu yüzden ki ben 2 soy adı tasıyorum babam üzülmesin demesin oglum yok soyadım kayboldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?