- 10 Mart 2010
- 1.236
- 1.712
- 333
İlk kez yazacak cümle bulamadım bu forumda. Gerçekten tıkandım , ilk kez başıma geliyor.
Ben kiracıyım ve dolayısıyla beğendiğim ve istediğim her ev benim evim ooh sefam olsun..
Az mal,çok huzur..
tövbe ya rab tövbe der çıkarımNe dert ama
Hahaha aayytövbe ya rab tövbe der çıkarım
Aynen yaaa kpderin 3 kayınvalidemin 3 evi var arsaları var kızları ev yapana kadar oturmuşlar kpeder kira vermediler diyor kvalidemle görümceler ödedik diyorlar kiii beni ilgilendirmez onların malı onların kızı biz birlikde 3 yıl oturdum tek odanın yeri geldi kirasını istedi kpeder 1 tane oğlu var ev vermediler kiraya çıkdık birkaç kişi cami hocasıda dahil yaptığın ayıp demiş de gelmiş bana diyor gel birlikde oturalım millet kınıyor beni diye o senin sorunun dedim ohhhh kiradayım huzurluyum mutluyum kimsenin tek kuruşunu istemem göz dikmem kimsede asalak gibi yapışmasın sırtıma yeterBen kiracıyım ve dolayısıyla beğendiğim ve istediğim her ev benim evim ooh sefam olsun..
Az mal,çok huzur..
Bizimde tüm ailemiz anne baba tarafım tek babaannem yabancı diğerleri karadenizliyiz anacım ne duydum ne gördüm özü sözü bir olan çalışkan insan oldumu verirler kızı limoncunun görüşüyle bedavaya gittik biz bak tühhhhh tühhhh bize kvalidenin kpederin ev koleksiyonu var ama ben yıllardır kiradayım hiçde sorun etmem çünkü onların malında benim sadece 1 dairenin içini eşimle ben yaptırdım birikimimizle ondada 3 yıl bir arada yaşadık bari beleş yaşadınız demezler ona saydık diğerlerinde tek kuruşum alın terim yokkkkkkkk eee ne benim derim nede mal isteyen görümcemlere çakal derimBende karadenizliyim ama bizim burda mal varlığından çok karaktere,insanlığa bakılır.
çok çiğ geldi bana bu..resmen 100-150 bin arası bir ev karşılığı devren satılık insan..
evet trakyalı da sürekli memleket lafı döndü.birisi karadenizliyiz bizde de ev olmadan kız verilmez gibisinden konuşunca genelleme yapmasan dedik :) memleketlere ucu dokunmamalı.Limoncu trakyalı değil mi Karadeniz işi nerden çıktı
kızlar söyleki
biz kayınpederimin evin de oturuyoruz o yasadıgı sürece oturcaz ama o ölürse ki allah korusun uzun zaman yasasın
bizden pay isteyen esimin cakal kız kardesleri var
özelikle annesi cok fena bu konuda bi evi zamanında ogluna diye almısken simdi kızlarada birer bisey veririz diyo kayınpederin baska mal mülkü var is pisliige girerse bizde onları sattırmak isteriz onla bizim mesela 30 sene say oturcaz evimizden cıkartırsalar bizde diler malları sattırırız neyse simdilik konu bu degil onu sunun icin anlattaım
biz evlendigimizden beri oturuyoruz bell, tadilatlar var 7 8 bin gibi hani bizim bozdugumuz ddegil balkon kapama iste kombi catı tadilatı gibi
bunları yaptırcak diyorum bi yandan bi yandanda simdi yaptır allah korusun adama bisey olsa cadı görümceler evden attırcak adamı yazık yaptıgım 10 binde cöpe gidicek
simdi siz olsanız yaparmısınız tadilat yoksa aman bosver deyıp bu sekılde otururmusunuz
düzenleme:
simdi kızlara nedne mal yok diyorlar mal var biz digerlerindne feragat eder istemeyiz onlarda evden istemez diyoruz ama onlar ne der bilemem pislik yapıp evden pay isteyebilirler biz de diyrouz ki evden istemeyin digerlerinden alın ama bizde öbür yerden pay almayalım yani kızlara mal yok gibi bi durum söz konusu degil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?