Takılan takılar az mi

İroni yaptım yahu :)

Konu siz değilsiniz. Konu o kadının yetiştirilme tarzı. Hayatı boyunca evin erkeklerine hizmetçilik yaparak yetiştirilmiş. altınlarla gelinlikle gözü boyanarak başka bir erkeğe ve onun ailesine hizmetçilik yapmaya gidiyor. Hayatında istediğini alabileceği tek yer düğünü. Onda da kozunu kullanmıştı. Bilezik istemişti çeyrek takılmıştı sanırım. Oh olsun dedim ben o videoyu izlediğimde. İnme kız dedim. Bu da senin haklı mücadelen olsun :)

O yüzden konu sahibini de yadırgamıyorum.

Zaten bizim aklımızdan geçmeyecek detaylar bunlar. Belli ki daha fazlasına sahibiz. Maddi anlamda değil.

Yani biz hiç bir şey istemedik bile ama kadın hem beleşe gelin alıp hemde millete hava atma peşinde

Benim durumum iyi maddi olarak rhaatim nişanlımda öyle olack kardeşimin durumu bnmki gibi değil evlendiği insan da çalışmıyor o yüzden
bu durumla alakalı değil hala neden anlamak istemiyorsunuz ki? ikiniz de evleniyorsunuz ikinize de eşit davranılmalı.

Adımızı da mı unuttun :)

Eklentiler

• 6DA7D1B9-80D4-4096-96DA-6F138EBBC68C.webp
    17,1 KB · Görüntüleme: 89
Yani biz hiç bir şey istemedik bile ama kadın hem beleşe gelin alıp hemde millete hava atma peşinde
Beleşe gelin almak çok çirkin bir tabir. Kendine bu tabiri yakıştırman da çok ilginç. Eşinle altın için evleniyormuşsun gibi bir anlam barındırıyor

Bence sen evlenme şimdiden pazarlığa karşılaştırmaya başlamışın

Eltiler savaşı 865789478 vizyonda

Altın eşya ancak ödenecek borçtur ağız tadı huzur değildir ama belli ki senin için öyle değil

Aynen öyle
Nişanlı ve yeni evliyken beni sürekli darlıyordu bir düğün vb olduğu zaman
Şunu tak gel şunu tak git
Ben ise az takmayı severim yada kıyafetime uygun değilse takmam
Bi kızıyorduki altınlar kasada çürücek takta elalem görsün diye
Birgün eltileri vs kahvaltıya gelcekmiş benide çağırdı, giyindim gittim saçım başım herzaman bakımlıdır zaten bana dediği ay hasırlarını niye takmadın elbisene uyardı Sabahın 10unda gitmişim elbisemde yazlık kısa- spor bir elbise üzerine niye hasır takmamışım
Tabii zamanla alıştı ama okadar takıtığına pişman olmuş olabilir

Amaan boşver. Kız ben hep kızardım arkadaşlarıma her düğüne altınlarını takıyolar diye. Demek o kaynana zoruylaymış hee. Aydınlanma yaşadım şuan sağol cınım

Benim durumum iyi maddi olarak rhaatim nişanlımda öyle olack kardeşimin durumu bnmki gibi değil evlendiği insan da çalışmıyor o yüzden
Belki eşimiz ile kardeşi arasında da ailesi böyle düşünüyordur. O yüzden takmamıştır. Sizin aileye herşey hak, kayınaile tütüütütü

Birde nişanlınizın ailesi de böyke düşünüyordur belki olamaz mı? Ama yok sizin ailenin mantıklı bir açıklaması var onların olamaz. Sizinki de kız, erkek evlat ayrımı bal gibi.

Birde nişanlınizın ailesi de böyke düşünüyordur belki olamaz mı? Ama yok sizin ailenin mantıklı bir açıklaması var onların olamaz. Sizinki de kız, erkek evlat ayrımı bal gibi.
Of cahil cahil yazıyorsunuz
Birşeyden haberinizde yok
Kızın ve nişanlısının maddi durumu bikere çok iyi hepsi ondan

Ya öyle mi allah daha çok versin biz fakiriz canım normalde dilenciilik yapıyoz işte koca evinde ne görürsem onla kalcam

Ya öyle mi allah daha çok versin biz fakiriz canım normalde dilenciilik yapıyoz işte koca evinde ne görürsem onla kalcam
Ya tüh
Ama olsundu nişanlını iyi seçmişsin, aferin
Level atlamak gibi bişey olmuş
Bundan sonra rahat edersin inşallah

Of cahil cahil yazıyorsunuz
Birşeyden haberinizde yok
Kızın ve nişanlısının maddi durumu bikere çok iyi hepsi ondan
Çok iyi olduğundan bilezikler için borcu bana kalacak diye düşünüyor.
Kendi ailesi erkek diye kardeşine ayrıcalık tanırken sesini çıkmamış, nişanlısının ailesine bilenen birine ne anlatsak boş. Eşime haksızlık yaptılar diye dolanır durur yıllarca, kendisine yapılanı asla gözü görmez.

Eşinin de beynini etini yiyecek tabi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…