- 16 Ocak 2009
- 19.755
- 11.162
- 498
- Konu Sahibi lilith2013
-
ben de ağlarım
Bende burada en çok "ferida"'ya şaşırdım. O kadar emin bir biçimde savunuyor ki.
Ferida bu bankalar hakkındaki eminliğin nerden geliyor? Hani diyorsun ya 1 donör 1 kere diye. 2 ml menide 150 milyon sperm bulunabiliyorken; nasıl 1 kere oluyor? Bu bankalar babasının hayrına mı iş yapıyor? Hadi 50 milyon iş görmez, 25 milyon hareketsiz vs. diyerek 100 milyon spermi elesek, kalan 50 milyondan 1 spermle yumurtayı dölletip 49.999.999unu çöpe mi atıyorlar?
Eğer evetse cevap , inanmıyorum ben buna
aslında işin içinden çıkamıyorum.nereye dönsem çıkış yok..çocuk sahibi olmak istiyorum..ama sevmediğim biriyle de evlenmek istemiyorum..evlat edinsem,e benim değil?benim olsa ,beni ölümsüzlüğe mi taşıyacak? gerçi hangimiz genlerimizi ölümün elinden almak için çocuk sahibi olmuyoruz ki?
arkadaşım sınırlama vardır ... ciddi takibi yapılır ... neden araştırmıyorsun yaz sperm bankası diye ... ilerde bağlantılı insanlar olmasın diye takip edilir ...bilirler anneler yani kimden aldığını ama tabi kimseye söylenmez ... .
ama bence fake konu çünkü bu tip birşeye soyunan bir kadın böyle bir kadın formunda bunu paylaşmaz sanırım ... çünkü burdaki insanların zihniyetleri çok açık ....
herkeste parmak sallama durumu var .
ben konu sahibine destek çıkmadım konuya destek verdim .... çünkü tartışılan bir konu .. ayrıca kime ne ki ya .... siz kendi çocuğunuza bakın ... kendi aile düzeninize bakın .. kimsenin ailesi çocğu nerden yaptığından size ne yani ....
aslında işin içinden çıkamıyorum.nereye dönsem çıkış yok..çocuk sahibi olmak istiyorum..ama sevmediğim biriyle de evlenmek istemiyorum..evlat edinsem,e benim değil?benim olsa ,beni ölümsüzlüğe mi taşıyacak? gerçi hangimiz genlerimizi ölümün elinden almak için çocuk sahibi olmuyoruz ki?
eee bizeneyse niye burda konu acti ozman ? gidip hal etseydi isini
felsefeye giriş 5 ama hayat bilgisi 0 kusura bakma mhr elle tutulur hiçbir yorumda bulunmadın
sperm bankasında bir erkek donörün birden çok çocuğu olabilir geçen gazetede vardı hatta dünya çapında adamın 40'ı aşkın çocuğu varmış
bana sorarsan ne inançlarıma ne de etik değerlerime uymadığı için karşı çıkarım
ben ''taşıyıcı anne'ye karşı değilim kızlar.
herkesin kendi seçimi ve düşüncesi.
ama burada söz konusu, konu sahibinin çelişkileri
evlenmek istemıyor, ama çocuk istiyor...
ailesinin haberı bıle yok bu düşünceden
bu sorumsuzluk resmen.
evli olan ve yıllardır çocuk özlemiyle yanan çiftlere hak verırım bu konuda...
ama konu sahibinin bu bencilliğine hak veremıyorum.
ben mutlu olayım da, varsın çocuk büyüdüğü zaman beynınde sorularla yaşasın.
Çirkin olduğun için sevebilecegin insanı bulabileceğine inanmıyorsun değil mi
Ühüü hüü . .
Arkadaşım saçmalıyorsun gerçekten .
arkadaşım sınırlama vardır ... ciddi takibi yapılır ... neden araştırmıyorsun yaz sperm bankası diye ... ilerde bağlantılı insanlar olmasın diye takip edilir ...bilirler anneler yani kimden aldığını ama tabi kimseye söylenmez ... .
ama bence fake konu çünkü bu tip birşeye soyunan bir kadın böyle bir kadın formunda bunu paylaşmaz sanırım ... çünkü burdaki insanların zihniyetleri çok açık ....
herkeste parmak sallama durumu var .
ben konu sahibine destek çıkmadım konuya destek verdim .... çünkü tartışılan bir konu .. ayrıca kime ne ki ya .... siz kendi çocuğunuza bakın ... kendi aile düzeninize bakın .. kimsenin ailesi çocğu nerden yaptığından size ne yani ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?