taşıyıcı anne arıyorum..

arkadaşım sınırlama vardır ... ciddi takibi yapılır ... neden araştırmıyorsun yaz sperm bankası diye ... ilerde bağlantılı insanlar olmasın diye takip edilir ...bilirler anneler yani kimden aldığını ama tabi kimseye söylenmez ... .
ama bence fake konu çünkü bu tip birşeye soyunan bir kadın böyle bir kadın formunda bunu paylaşmaz sanırım ... çünkü burdaki insanların zihniyetleri çok açık ....
herkeste parmak sallama durumu var .
ben konu sahibine destek çıkmadım konuya destek verdim .... çünkü tartışılan bir konu .. ayrıca kime ne ki ya .... siz kendi çocuğunuza bakın ... kendi aile düzeninize bakın .. kimsenin ailesi çocğu nerden yaptığından size ne yani ....

Arkadaşın konuları baya sağlam en ilgi çekeni bu olmuş sanırım ev kredin bittimi Mahiriye arkadaşım bence ev kredini bitir öyle düşün çocuk işini zor olur senin için İnsanlarla güzel kafa buluyorsun bu konuda iyisin.Senin bir kaç tane daha hesabın var bence.Kaç yaşındasın bilmiyorum ama senin erkek olduğunu düşünüyorum

felsefeye giriş 5 ama hayat bilgisi 0 kusura bakma mhr elle tutulur hiçbir yorumda bulunmadın

eee bizeneyse niye burda konu acti ozman ? gidip hal etseydi isini

Çirkin olduğun için sevebilecegin insanı bulabileceğine inanmıyorsun değil mi
Ühüü hüü . .
Arkadaşım saçmalıyorsun gerçekten .

evliliğe engel bir durumunuz mu var peki

yani yaşınız henüz 30 ise eğer evlenip kendi çocuğunuzu kendiniz doğurun

hem aileniz bu bebek fikrine sıcak bakacaklar mı peki

sperm bankasında bir erkek donörün birden çok çocuğu olabilir geçen gazetede vardı hatta dünya çapında adamın 40'ı aşkın çocuğu varmış
bana sorarsan ne inançlarıma ne de etik değerlerime uymadığı için karşı çıkarım

şimdı mhr ıcınden kısa gunun kaarı dıyordur
hayret bısey ya..

eee bizeneyse niye burda konu acti ozman ? gidip hal etseydi isini

bilmiyorum açmaması gerekli diyorum işte ben .... fake amaçlı açılmış sanırım .... ama dediğim gibi bu tip konular açılmamalı ... . bunu kafasına koyan biri burdakilerin demesiyle değişirmez fikrini zaten ..

mrs who yürü gidiyoruzzz anladın sen onuuistikamet bizim topik

peki hepsine sahip cikip cocuklarin gelecegi icin birseyler yapmismi ? yoksa donör baba olarakmi kalmis

:129: her kelimesine katılıyorum

Resmi haber : Dünyanın en büyük sperm bankası Cryos’un Danimarka’daki direktörü Oole Schou, şirkete sperm bağışlayan tek Türk’ün, Türkiye’den çok sayıda kişinin çocuğuna ’anonim babalık’ yaptığını belirtti. Schou, Türkiye’de yasal olmadığı için çok sayıda Türk müşterilerinin Kıbrıs’ta spermleriyle hamile kaldığını söyledi. Türkiye’den gelen talebi şimdilik karşılayabildiklerini söyleyen Schou, "Ancak talep artarsa, yetişeyemeyiz. Çünkü tek bir Türk donörümüz var" dedi.

Alıntı...

Dünyada yapılan uygulamalarda, ileriye yönelik bağlantılı kişilerin oluşmaması için, bir kişi belirli bir sayıdan fazla sperm örneği veremiyor. Yani bir kişinin verdiği sperm örnekleri geniş zaman içerisinde ancak 10 kez kullanılabiliyor. Ancak, uluslararası uygulamalarda, kişinin istemesi halinde, ileriki yıllarda uygulamak üzere aynı sperm bekletilebiliyor.
Kaynak:
Worldmedline

Çirkin olduğun için sevebilecegin insanı bulabileceğine inanmıyorsun değil mi
Ühüü hüü . .
Arkadaşım saçmalıyorsun gerçekten .

yuh ..terbiyesizliğin daniskası..bence asıl çirkinlikle derdi olan sensin ki ,diline dolayabiliyorsun..yüzün değilse bile ruhun çirkin emin ol..lağım akıyor yorumundan..hadsiz seni!!

google araştırması yeterli yani atıp tutmak için.
Burası türkiye zihniyetlerimiz bir yerde ortak payda.
Senin gibi google kültürümüzle kk'ya bilirkişi olamadığımızdan bizleri bağışla.
Çocuğuma da, yuvama da bakıyorum. Bununla beraber kör zihniyetimle yorumda yapıyorum. Site yönetimi konulara belli kurallar çerçevesinde yorum yapmamıza izin veriyor ne de olsa
Çocuğu nerden yaptığı bize yada bana ne ise; zihniyetlerimizi yargılamakta senin ne haddine

mhr bır derdın veya baska bır sıkıntın olursa ablalarına yardım...dıye konu acman yeterlı..

boyle marjınal konularına ınanmayız artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…