taşıyıcı anne arıyorum..

tek taraflı düşünmemek gerek bence..o çocuğa ne olacak peki her kadının hamile kalma hakkı varsa her çocuğun da babasını tanımaya hakkı var..

bu konunun bencıllık olmadığını düşünenlerı anlamayamıyorum annesı babası boşanmış çocuklar bıle bir sürü psikolojik travmayla savaşırken babası hiç olmayan bı çocuğun durumunu bir düşünün istersenız

algıların kapanmıs senın eski yorumlarımı oku bence

kimse kimseye saldırmıyor ki temelsiz şeyler söylüyor kıbrısta taşıyıcı anneyle bebek yapacağını ailesine bebeği bulduğunu söyleyeceğini anlatıyor hadi ailesi o bebeği çocuk esirgemeye verdi ne olacak, daha kendi hayatına sahip olamamışken o çocuğa nasıl bir gelecek hazırlayacak bu işler o kadar kolay mı gerçekten, bir doğsun düşünürüm diyebilecek kadar sorumsuzsa bence hiç yazık etmesin bebeğe

bencillik bencede ben cocuk yapamam evlilik dısı ailem beni dıslar deyipde ilerde o cocugun yasayacagı sıkıntıyı hesaplamamak bencillik anne benim babam nasıldı valla cocugum bilmiyorum sperm bankasından alındı benim yumurta hucremle dollediler sonra seni alıp baska bir kadının karnına koydular sonrada ben aldım yani seni ben dogurmadım ama biyolojik annen benim ha babanda kimdir bilemem bu olayın heryerinden bencillik akıyor kendi annelik duygularını tatmin etmek icin bir cocugu boyle bir duruma suruklemek hic adil degil gidip biriyle birlikte olup cocuk yapsa daha iyi..

Son düzenleme:
hayır donörü merkez ayarlayacak..aslında anneyi de ayarlıyorlar..ama ben benim yakınımda olacak birini istiyorum..

hmm pardon o zaman. aslında yakınlarında ve türkiyede olması biraz riskli taşıyıcı annenin bu durumdan istifade etmeye işi tehdit, şantaja kadar götürmeye yeltenecek tipler falan da var sonuçta bence en güvenilir olanı o merkezin bulduğu adaylarla irtibata geçmek ve taşıyıcı annenin kıbrısta olması

uygun bır tasıyıcı ıcın yanlıs yerdesınız derım.vakıt öldürüyorsunuz burda. ılgılı merkezlerden rahatlıkla bulabılrısnız.
yakınmdan olsun dıyorsunuz.merkezle konusun yakınınzdan bırı varsa onunla ırtıbata gecsınler..
ha tabı sız nıyetınızde cıddıysenız:26:

tek taraflı düşünmemek gerek bence..o çocuğa ne olacak peki her kadının hamile kalma hakkı varsa her çocuğun da babasını tanımaya hakkı var..

evet bu da var..ama babanın ölmeyeceğini,iyi bir baba olacağını kim garanti edebilir? tanıdığım biri boşandı.kadın her görüşme imkanını ayarladığı halde babası çocuğu görmeye gelmiyor..kendince çöpsüz üzüm olmak istiyor..ha tabi benim olayında ben bu riski % 100'e kadar çıkarıyorum..orası ayrı..ama engel olamıyorum isteklerime..

ama bak o taktiri ilahi seninkisi bile bile çocuğu babasız bırakmak oluyor...

ayrıca bu spermler kaç kişide kullanıyor yada bu adam kaç kere sprem verdı belli değil düşünsenıze yarın bu çocuk kardeşiyle bile evlenebılır korkunç ve iğrençç siz bence bir köpek yada kedi alın bıraz onunla oyalanın

hayır donörü merkez ayarlayacak..aslında anneyi de ayarlıyorlar..ama ben benim yakınımda olacak birini istiyorum..

ee her şey hazırmış işte... Yakınından bulacağın anne bebeğini hep görecek alamayacak mı.... seni rahat bırakır mı... sonuç da onu 9 ay karnında taşıyacak sahiplenecek....

Taşıyıcı annelik isteğini anlamak istiyorum ama bi yerde mantığım yetmiyor.
Önce evlatlık alabilmek için çaba göstersen. Kendine ve kimsesiz bir bebeğe şans versen.
Belki bu süre içinde evlenirsin. Evlenmeme sebeplerinde vardır.
Ama inançlarım diyorsun ya orda dumur oluyorum. Yani hangi dini inanç yüzünden?
Misal islama göre veled-i zina mı olur? Ama taşıyıcı anneden doğacak senin! Çocuğunda öyle olacak!!!
Başka sebep düşünüyorum. Bulamıyorum...
Kendini tam olarak ifade etsen sebepleri tam açıklasan belki bu kadar tepki çekmeyeceksin...

Ortada bir baba yok, sperm başkasından, yumurta konuyu açandan, karnında taşıyacak olan başkası...

Bu karmaşayı bir çocuğa yaşatmaya kimsenin hakkı yok...

Konu sahibi azçok bilirsin forumu.
Bu konunun burada epey ses getireceğini bilmen lazımdı.
Sonuçta böyle bir konuda yardım bulamazsın kendine.

kızlarrrrrrr sıkıntı ettiğiniz şeye bakkk....seni leylekler getirdi yavrum der...olur biterrrrrr....

aslında amacım kısmen de farklı fikirleri,çözümleri görebilmek..merkezi de değerlendiriyorum tabii ki..

hasta olmayan,yani hamile kalabilen, bekar bir genç kız sevgiliside varken neden taşıyıcı anne arasın Allahaşkına.
kendi çocuğunu doğurma durumu varken.
neden ne..
canım istedi ben taşıyıcı anneyle bebek istiyorum.
bumu olay..
bakkaldan bir kilo şeker istiyorum der gibi.

algıların kapanmıs senın eski yorumlarımı oku bence
Önce terbiyeli olun,ben SİZ diye hitap ediyorum,aynısınıda bekliyorum.
Hangi sıfatla SEN diyorsunuz?
Konu sahibinin yorumlarını takipteyim,sizinkilerle ilgilenmiyorum,sadece konu sahibine saldırmanızdan rahatsız oldum.

Konu sahibinin sorusu sadece taşıyıcı anne arıyorum.

Bebeği doğurtup,bakmaya geldik.

Vardır bir düşündüğü,bizi ilgilendirmez bana göre.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…