- 30 Mayıs 2011
- 1.544
- 469
- 163
- Konu Sahibi lilith2013
-
arkadaşlar şuda var ama yani bir kadın anne olmak istiyorsa olmalı ..
çünkü bu içgüdüsel birşey .. belki evlenicek kendine uygun birini bulamadı yada evlenmek istemiyor yani evlenin diyorsunuzda evlenme gibi bir durumu olsa zaten böyle düşünmezdi ...en doğrusu evlenip hamile kalmak ama illada bir kadın bebek istiyorsa buna hakkı var bence ...
katılıyorum
erkek arkadaşı donör olacak sanırım öyle yazmış geçen sayfalarda
Lisede biyoloji dersi görmediniz sanırım.
Konu sahibi kendi yumurtasını tarnsfer ettirirse eğer kendi genlerini taşıyacak bebek,kimin taşıdığıyla konunun bir alakası yok.
Evlatlık alamadığını da yazdı,bir sebebi vardır heralde,önce konuyu okuyun,sonra saldırın.
Lisede biyoloji dersi görmediniz sanırım.
Konu sahibi kendi yumurtasını tarnsfer ettirirse eğer kendi genlerini taşıyacak bebek,kimin taşıdığıyla konunun bir alakası yok.
Evlatlık alamadığını da yazdı,bir sebebi vardır heralde,önce konuyu okuyun,sonra saldırın.
hayır donörü merkez ayarlayacak..aslında anneyi de ayarlıyorlar..ama ben benim yakınımda olacak birini istiyorum..
tek taraflı düşünmemek gerek bence..o çocuğa ne olacak pekiher kadının hamile kalma hakkı varsa her çocuğun da babasını tanımaya hakkı var..
evet bu da var..ama babanın ölmeyeceğini,iyi bir baba olacağını kim garanti edebilir? tanıdığım biri boşandı.kadın her görüşme imkanını ayarladığı halde babası çocuğu görmeye gelmiyor..kendince çöpsüz üzüm olmak istiyor..ha tabi benim olayında ben bu riski % 100'e kadar çıkarıyorum..orası ayrı..ama engel olamıyorum isteklerime..
hayır donörü merkez ayarlayacak..aslında anneyi de ayarlıyorlar..ama ben benim yakınımda olacak birini istiyorum..
bencillik bencede ben cocuk yapamam evlilik dısı ailem beni dıslar deyipde ilerde o cocugun yasayacagı sıkıntıyı hesaplamamak bencillik anne benim babam nasıldı valla cocugum bilmiyorum sperm bankasından alındı benim yumurta hucremle dollediler sonra seni alıp baska bir kadının karnına koydular sonrada ben aldım yani seni ben dogurmadım ama biyolojik annen benim ha babanda kimdir bilemem bu olayın heryerinden bencillik akıyor kendi annelik duygularını tatmin etmek icin bir cocugu boyle bir duruma suruklemek hic adil degil gidip biriyle birlikte olup cocuk yapsa daha iyi..
uygun bır tasıyıcı ıcın yanlıs yerdesınız derım.vakıt öldürüyorsunuz burda. ılgılı merkezlerden rahatlıkla bulabılrısnız.
yakınmdan olsun dıyorsunuz.merkezle konusun yakınınzdan bırı varsa onunla ırtıbata gecsınler..
ha tabı sız nıyetınızde cıddıysenız:26:
Önce terbiyeli olun,ben SİZ diye hitap ediyorum,aynısınıda bekliyorum.algıların kapanmıs senıneski yorumlarımı oku bence
kimse kimseye saldırmıyor ki temelsiz şeyler söylüyor kıbrısta taşıyıcı anneyle bebek yapacağını ailesine bebeği bulduğunu söyleyeceğini anlatıyor hadi ailesi o bebeği çocuk esirgemeye verdi ne olacak, daha kendi hayatına sahip olamamışken o çocuğa nasıl bir gelecek hazırlayacak bu işler o kadar kolay mı gerçekten, bir doğsun düşünürüm diyebilecek kadar sorumsuzsa bence hiç yazık etmesin bebeğe
Sperm bankasından, taşıyıcı anne yoluyla evlat sahibi olmak bencilliğin son noktası geliyor bana...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?