Hiç iyi değilim.. Bu genç yaşıma rağmen o kadar bitkin yorgunum ki.. Ben de yaşıtlarım gibi neşeli olmak istiyorum ama olmuyor işte. Ailem bile sevmiyor beni,umursamıyor..
Bunları buraya yazmam saçma belki ama yazdım işte anlatacak kimsem yok. affola..
canım benim ailen seni sevmez olur mu hic belki sadece umutsuz tavirlarindna gına gelmistir ya da sen oyle goruyorsundur:)hepimizin gectigi donemler bunlar.sen herkesten guzel olacaksin.73 kiloymussun neki kendine ufak hedefler belirle ilk once 70 in altina gir yemegini kesemiyorsan bol bol yuru inecegin duraktan once in derler ya sen 2 durak once in.daha sonra bir bakmissin 69 olmussun sonra 66 gerisi gelir zaten:))giy bol esoflmanalarini ilk basta kendini sole bi zayfiladim hisset.beynindede bir bitir evet zayifliyorum gitgide kilo veriyorum cnaım yemek istemyior kendi kendini bir motive et bakalim.sabhalri kalkabiliyorsan erken kalk biraz spor yap canlan gencsin daha.hemen bugunden basla asla kendini yarınlara birakma.ve sunu dusun şükürler olsun ki sisman ama bir çift bacagin var olamayanlairn hayali hayat isigini asla sondurme.gelecegin ne getirecegini bilemezsin.belki bir gun 0 bedenlere artik sıska dicezeskiden etek giyip cıkamazlarmisya annemler zamaninda.ailenede beni sevin lan de. sırnas azicik onlar snei sviyor unutma sen milyonlarca spermden bir tanesisin:>
Tavsiyelerin için çok teşekkür ederim.Şimdi okuduğumda söylediğin her şeye hak veriyorum.Ama dün bi bunaltı geldi birden.Arkadaşım olarak nitelendirdiğim kişi nispet yaparmış gibi önümde kocaman hamburgeri bitirdi ve kız 0 yağ.İnsan üzülüyor.Sen kasım kasım kasılıyorsun zayıflıycam diye o tıka basa yiyor ama kilo almıyor.Kendimi çok şanssız hissettim. Taki sen sisman ama bir çift bacagin olmayanların hayali diyene kadar. Şükretmek lazım haklısın. Kilolarım er yada geç gidebilir..
Ve artık unutmıycam
Ben milyonlarca spermden bir tanesiyim
bak ne yap biliyormusun eger unv.tede ogrenciysen ve bos zamanin varsa cok egitim gonullulerine uye ol.senden daha zor durumda olanlair gorerek kendini simartabilir(maalesef egosal tatmin cok oluyor)ve insanlara faydali olduugn icin mutlu olabilrsin.odada akif bir hayata gecebilirsin. arkadaslarinin art niyetle yapigini sanmiyorum.k,mseye kızmamalisin kimse istahini senin icin kapatmak zorunda degil.benim yanımdada kofte haburger pizza yiyener oldu. o kadar azimlenmistimki evet yiyordumama mesela pizaznin hamur kısmını degil ustunu.hamburgeri iki yiorken bire inirim genelde koftesini alisman sadece 1 hafta surecek yemek aliskanliginin degismesi ise 21 gun aliskanliklairn degismesi 21 gun surer unutma.heryere not al.uyurken insnalar basta dalga geceek sonrada sen onlarla dalga gecmeye baslicaksin beniimlede cok egelenen odu sokakta salak saak laf atanlar sisman ama yuzu guzel falan diye.ben ne yazardim biliyormusun uyanirken goriim zayiflama karari aldin yavas ye. rejimdsin yavas ye.1 sene icinde spor yaparak ve yedikleirme dikkat ederek saglam kilo verdim ve bir sure sonra aliskanlik oldu.suan evet cok yemiyorum ama memur oldugum icin genelde oturarak calsiiyorum ve bagli bulunduugm ilcede eski sosyal hayatim yok ondna kilolair geri aldim ama hala cok yemem cogu kisi derki senin gibi yesem cop gibi olurum. yemek icinysamicaksin yasamak icin iyiyeceksin abartmada.midenin dinlenem ihtaclarini ve onunda ayrı bir varlik oldugunu dusun. sanirim suan yemede problemin var diye bunlari yaziyorum.kemirmeye basla mesel acanın cokmu poaca cekti al bilokma birak dolapt beklesin . ertesi gun bir lokma daha al.kan grubu rejimini dene.sanirim cok ise yariyor.bnen buyuk rejimimn ilk gununde koca bir suut icecektim arkadas dedi napiyorsun.cok yazacka seyim var tam bir sene ve 7 sene gelmeyen kilolari
geçen yıl tam senin kilonla kilo vermeye diyetisyen eşliğinde başladım sana ufak tiyolar vereyim şuan 58 kiloyum yumurta yediğin gün peynir yeme demişti diyetisyenim bir gün peynir bigün yuımurta 3 ltre su 1 saat tempolu yürüdemişti sebze yemeklerinden 8 kaşık yanında 2 dilim ekmek sınırsız salata bi kase yoğurt etli yemeklerde 5 yemek kaşıgı yiyodum ve asla yemeklerin suyunu yemiyodum kaya tuzu ve zeytin yağı kullanıyodum şekeri kesmiştim tamamiyle tuzuda çok mecbur kalmadıkça kullanmadım 22 kiloyu 2.5 ayda verdim okadar çabuk gittiki ben bile anlamadım 46 beden giyerken 38 beden bile bol olmaya başlamıştı ama 36ya giremiyodum hamile kaldım doğum yaptım yine uğraşıyorum 77 ile doğum yaptım 17 şubatta şuan 65 kiloyum tam anlamıyla yapamadım rejimi bebek aç kalmasın dye ama acelem yok bebiş buyusun 2 ayda olmazsa 4 ayda eski halime donerim üzülme kararlı ol verirsinSelamlar Kadınlar Kulübünün güzel hatunları hepiniz öpüyorum
Yumurtamın buharına sarsam saklasam seniii
Eki Görüntüle 1025281
Ara öğün
Eki Görüntüle 1025285
Yumurtalı kabak sotemde hiç yağ yok hani bana alkış
Eki Görüntüle 1025288
ımmm şimdi bitirdim tokluğun dibini yaşıyorum
Eki Görüntüle 1025290
İiyi gidiyorum galiba yahuuuu
geçen yıl tam senin kilonla kilo vermeye diyetisyen eşliğinde başladım sana ufak tiyolar vereyim şuan 58 kiloyum yumurta yediğin gün peynir yeme demişti diyetisyenim bir gün peynir bigün yuımurta 3 ltre su 1 saat tempolu yürüdemişti sebze yemeklerinden 8 kaşık yanında 2 dilim ekmek sınırsız salata bi kase yoğurt etli yemeklerde 5 yemek kaşıgı yiyodum ve asla yemeklerin suyunu yemiyodum kaya tuzu ve zeytin yağı kullanıyodum şekeri kesmiştim tamamiyle tuzuda çok mecbur kalmadıkça kullanmadım 22 kiloyu 2.5 ayda verdim okadar çabuk gittiki ben bile anlamadım 46 beden giyerken 38 beden bile bol olmaya başlamıştı ama 36ya giremiyodum hamile kaldım doğum yaptım yine uğraşıyorum 77 ile doğum yaptım 17 şubatta şuan 65 kiloyum tam anlamıyla yapamadım rejimi bebek aç kalmasın dye ama acelem yok bebiş buyusun 2 ayda olmazsa 4 ayda eski halime donerim üzülme kararlı ol verirsin
Aferim sana canım baştan sona okudum:) 17 yaşındasın lise 3 tesin belki öğrencim bile olabilirdin :))
Keşke orta 3 te ergenlikle bi anda aldığım kiloları azıcık ilk anlar dert edebilip her yıl 5-10 kilo alıp durmasaydım 54lere düştüm ünide yaptıklarımla ama şimdi 80
Emin ol istediğin kiloya geleceksindir yeter ki direncini kırmaya çalışacak tiplerin lafına kırılıp yeme!
Kaçırdım işin ucunu deyip bir gün çok yedin diye bırakma! Ertesi gün aynen diyete devam et zaten arada vücudu şaşırtmak lazımmış:)
17 sin ya ne güzel bu farkındalığın:)
Gwen stefani küçükken obezmiş bundan dolayı da hala korkarmış onun şimdiki haline bak:)
:)
Önemseyip buraya bu güzel şeyleri yazmanız beni ne kadar çok mutlu ediyor anlatamam. İnşallah bu kiloları bir daha almamak kaydıyla vericem.Gwen stefani gibi çır bi hatun küçükken obezse benim için de umut var sanırım
Çok teşekkür ederim :)
:) yazdıklarımızda birbirimizi görüyoruz canım bundan sürekli destek oluyoruz sanırım :)
Senden umudumuz daha fazla kuzucuk:) gwen da kimmiş???
:)
ben inanıyorum ki eğer pes etmezsek ah şunu da tadayımı bırakırsak yapabiliriz, kiloları 1 ayda şıp diye almadıysak 1 ayda da şıp diye veremeyiz fakat 1 ayda daha sıkı olabiliriz, ben hepimize inanıyorum başaracağız, yeter ki kaçamak zamanı düşünelim ne için başlamıştık diye, örneğin ben reçel delisiyim, tam kaçamak anında kendime diyorum ki bak parpali eğer bu çilek reçelininden yersen yüzünde yediğin kadar yağ dolacak, göbeğine eklenecek, kolların daha pehlivan olacak :) sonra hemen geçiyor istediğim, bide tatlı krizleri gelince ağzıma hemen çubuk tarçın alıp emiyorum kemiriyorum istediğimi epey bastırıyor :)Tam gaz devam.Öğle yemeğime başlıycam şimdi. 2 dilim ekmek, tavuk sote,salatalık ayran
ben inanıyorum ki eğer pes etmezsek ah şunu da tadayımı bırakırsak yapabiliriz, kiloları 1 ayda şıp diye almadıysak 1 ayda da şıp diye veremeyiz fakat 1 ayda daha sıkı olabiliriz, ben hepimize inanıyorum başaracağız, yeter ki kaçamak zamanı düşünelim ne için başlamıştık diye, örneğin ben reçel delisiyim, tam kaçamak anında kendime diyorum ki bak parpali eğer bu çilek reçelininden yersen yüzünde yediğin kadar yağ dolacak, göbeğine eklenecek, kolların daha pehlivan olacak :) sonra hemen geçiyor istediğim, bide tatlı krizleri gelince ağzıma hemen çubuk tarçın alıp emiyorum kemiriyorum istediğimi epey bastırıyor :)
Valla kaçarı yok bu kilolar er ya da geç gidecek.Belki zorlanıcaz ama gidecek inanıyorum :)
moralini yüksek tut,kendine sanki en yakın arkadaşın sana destek olurmuşcasına destek ol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?