Tavukcuk`un Diyet Gnlüğü

Ayy ne güzel istikrarlı bi şekilde devam ediyosun diyetine, bütün sayfaları üşenmedim okudum. :) Diyet demesek daha doğru aslında, "sağlıklı yaşam biçimi" desek daha az psikolojik baskı oluyor insanda sanırım. Valla çok özendim iradene maşallah. Ben de bugün tok karınla tartıldım bikaç saattir bunalımlardayım ya "kilo vermem lazım, şu bu..." derken üstüne bi de kilo almışım. Çok moralim bozuk. Yarın vizem var ona bile çalışasım kalmadı motivasyon sıfır.

İlgin için teşekkür ederiiim Şu sağlıklı yaşam biçimini bende yeni yeni keşfettim sayılır.'diyet' çok sevimsiz bi kelime ve yasaklarla dolu. Doğamız gereği bu yasaklar da bizi çekiyor tabii.Biz ne kadar kasarsak, bu ay bu kadar kilo vericem deyip kendimizi şartlandırırsak bozguna uğramamız da o kadar kolay oluyor.Kendimden biliyorum bir keresinde 1 gofret yedim tüm diyeti çöpe atmış gibi hissettim.Bu garip psikolojiyle de anında dolaba koştum ne bulduysam yedim.Şimdi bir gofret yesem hiç vicdan azabı çekmem mesela çünkü onu ödülüm olarak görürüm ve en önemlisi dengelemeyi biliyorum.

İstersen sen de katıl benimle sağlıklı beslenmeye.Burda sana da yer var.Desteğe hazırım /

Çok sağol, teşekkür ederim. :) İyi olur benim için de bi yerden başlamak. Hem belki burda açıkça ne yediğimi yazarsam kontrollü davranmam daha kolay olabilir. Ama senin gibi her öğün girip bildirim yapmam mümkün değil, sorun olmaz değil mi?

Hoşgeldin o zaman :)Canın ne zman isterse o zaman gelirsin.Umutma kural yok

Merhabaaa dün akşam yediklerimi paylaşayım dedim.Yanında 300 ml ayran da içtim. Ve kendimle gurur duyuyorum ne kek ne poğaça ne börek hiç bi cıs yemedim piknikte.

Son düzenleme:
Merhabaa. Kardeşimi gezdirmek için dışarı çıkınca bugün yediklerim çok düzensiz,yetersiz oldu.
saat 14.00 : balık ekmek
19.00:

Canim oncelikle sana kolay gelsin demek istiyorum zor bi seruven ama istedikten sonra hedefine ulasacagini dusunuyorum. Bide suanda kac kilosun hedefin kac ogrenbilirmiyim boylarimiz yakinda

o tavukcuklardan biri olarak inatla bir rejime girmistim ve basarili oldum sende basarili olabilrsin 20li yaslarda verdigim kilolarida 30luayaslarda geri aldim ama evlendim aldim kocayi elime hehe o beni her turlu seviyor:)))sevgili tavukcuk takma okuzleri takma o her haline kilonuyuzune vuran insalari basarabilrsin sonrada bakarsin bir caresine ama hayaller gercek olabiliyor. benim gibide olum rejimine girme kan degerlerin dusebiliyor.

Canim oncelikle sana kolay gelsin demek istiyorum zor bi seruven ama istedikten sonra hedefine ulasacagini dusunuyorum. Bide suanda kac kilosun hedefin kac ogrenbilirmiyim boylarimiz yakinda
Teşekkür ederiiim :)şuan 73 kiloyum.1 Haziranda tekrar tartılıcam 60 ları görürüm büyük ihtimalle. Hedefim 55 kilo ama zamanla 50 bile olabilir çünkü boyum hayli kısa.
Güzel ve motivasyon kokan yanıtın için teşekkür edeerim Biliyorum, bu kez olacak.Yani olmalı zayıflığı tatmalı gezmeli bol bol alışveriş yapmalıyım çünkü

Insallah canim insallah istedigin kiloya iner istedigin kiyafetleri alir salina salina gezersin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…